aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkomen til Hamnegata 6 - Presentert av Elisabeth Nonås Fylkesnes i Aktiv Eiendomsmegling

STORD Hamnegata 6

Herleg og arealeffektiv leilegheit i Meierikvarteret | Sjøutsikt | Felles takhage | Parkering |

 • kr 2 590 000
 • BRA 44 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 590 000
 • Omkostningerkr 76 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 666 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 019
 • Soverom1
 • ArealP-rom 41 m²
 • Felleskostnaderkr 1 394
 • Tomt2 631.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 76 892,- (Omkostninger totalt) 2 666 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.
Velkomen til Hamnegata 6, Meierikvarteret. Leilegheita er ei lys og arealeffektiv leilegheit med god planløysing, 1 soverom og herleg utsikt utover Leirvik og sjøen! Leilegheita ligg i 3. etasje, og inneheld: Gang, bad, open stove- og kjøkenløysing, 1 soverom og bod/tekniskrom Verdt å merke seg - God planløysing - Spottar i taket - God takhøgde - Store vindauge - Flott utsikt mot sjøen - Solskjerming på vindauga - Parkeringsplass og sportsbod i garsjeanlegget - Midt på Leirvik - Fellesterrasse med utestove

Hamnegata 6, Vestland

 • Tomt
  2631.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 2.631 kvm som er eigd av sameige. Tomta disponerast av seksjonseigarane iht. seksjonsbegjæring/ sameigevedtekter.

  Beliggenhet
  Meierikvarteret ligg midt i Leirvik sentrum på den gamle meieritomta. Leirvik, eller Vikjo som stordabuen gjerne seier, er sentrum i byen Stord - regionsenteret i Sunnhordland. Sentrert rundt den lune og gode hamna, speglar miksen av gamle og nyare bygg fortida og notida til ein småby i stadig utvikling. Vikjo rommar det meste. Her er det restaurantar og kafear. Eitt av Sunnhordlands største handels- og servicetilbod, med alt frå større kjeder til små nisjebutikkar med særpreg. Utestadar. Museum. Galleri. Stord kulturhus, med kinosalar, konsert- og teaterframsyningar, symjehall, kunsthall, bibliotek og petanquebane. Torghandel. Parkanlegg. Offentlege kontor. Skular og idrettsanlegg. Barnehagar. Helse- og velværetenester. Bur du i Meierikvarteret, har du altså det du treng i kvardagen i gangavstand. Og med nødvendige ærend kjapt unnagjort, ligg alt til rette for å bruka meir tid på opplevingar og aktivitetar som gir deg livskvalitet. Somme av dei finn du kanskje rett i nabolaget?

  Adkomst
  Frå E39: Sving inn mot Leirvik, bustadblokka ligg vis a vis Grand Hotell, midt i Leirvik sentrum.

  Bebyggelse
  Sentrumsområde beståande av næring og bustadblokker.

  Byggemåte
  Sjå vedlagt eierskifterapport avholdt 14.07.2022 iht. NS3940 av Thomas Angel Langli for teknisk skildring av eigedomen.

  Innhold
  Velkomen til Hamnegata 6, Meierikvarteret. Leilegheita er ei lys og arealeffektiv leilegheit med god planløysing, 1 soverom og herleg utsikt utover Leirvik og sjøen! Leilegheita ligg i 3. etasje, og inneheld: Gang, bad, open stove- og kjøkenløysing, 1 soverom og bod/tekniskrom Verdt å merke seg - God planløysing - Spottar i taket - God takhøgde - Store vindauge - Flott utsikt mot sjøen - Solskjerming på vindauga - Parkeringsplass og sportsbod i garsjeanlegget - Midt på Leirvik - Fellesterrasse med tilgang til utestove Velkomen inn! Leilegheita ligg i andre etasjen og innheld: Entré, bod, bad, soverom, open stove-og kjøkenløysing Entré Lys entré med god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Til venstre frå entreen ligg boda med ekstra plass til oppbevaring og kan brukes til garderobeløysning. Entreen er bindeleddet til resten av romma i leilegheita. Stova Leilegheita har ei open stove- og kjøkenløysing. Stovedelen er lys med eit stort vindauge som både git utsikt og mykje lysinnslepp. Det er plass til både tv- og sofakrok, samt etestove. Kjøkenet Lyst kjøken med slette kvite overflater. Det er integrert steikeomn, platetopp, oppvaskemaskin og kjøl/frys. Soverommet Soverommet har plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe. Det er to dører inn til soverommet. Det er ein stor moderne garderobe med lys. Badet Romslig bad med fliser på golv og veggar, i tillegg til golvvarme. Badet er innreiia med servant i møbel, dusj med glassveggar, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Boda/tekniskrom Til venstre for inngangspartiet er boda i leilegheita. Eigar har innreia med hyller og ekstra garderobestativ til ytterkle mm. I tillegg er det ei sportsbod og fast garasjeplass i garasjeanlegget. Meierihagen: I 4.etasje i Meierikvarteret ligg Meierihagen, ein stor takhage eksklusivt for bebuarane i Meierikvarteret. Meieriparken har flott beplantning og kunstig grasplen, slik at ein slepp å tenke på plenklyppar. Det er ei flott utestove, som disponerast av sameige. Her kan ein samle vener eller familie for hyggelege samenkomstar, eller treffe naboane på flotte solskinsdagar. Den grøne lunga midt i Leirvik sentrum er unik, og det er ingen liknande takhagar i Leirvik sentrum.

  Standard
  Beskrivelse av innvendige overflater: Golv: Parkett på alle golvflater Vegg: Slette malte vegger Tak: himlingsflater med listefrie overganger. Bad: Golv: Fliser Vegg: Fliser Tak: Malt slett himling Utstyrt med: Vask med skuffeinnreiing, speil med lys, dusjvegger i glass, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin Bereder er plassert sammen med ventilasjonsanlegg i teknisk bod. Kjøkenet: Golv: Parkett Vegg: Slette malte vegger Tak: Malt slett himling Utstyrt med: Slett hvit kjøkeninnreiing med laminert benkaplate og nedfelt vask i stål. Integrert oppvaskemaskin, komfyr, platetopp og kjøl/frys. Ein gjer merksam på at det som regel vil vera diverse mindre hol i overflater etter bilete/hyller osb, og noko misfarging/skjolder der bilete/hyller/ møblar osb. har vore plassert. På golv vil det som regel vera diverse slitasje, og noko misfarging/riper osb der møblar har vore plassert. Dette vert ansett som normalt for ein brukt bustad. Sjå elles vedlagt eierskifterapport avholdt 14.07.2022 av Thomas Angel Langli for teknisk skildring og detaljer rundt overnevnte forhald vedr. eigedommen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Følgjande er ikkje med i handelen: - Garderobeskap på soverom - Vaskemaskin/tørketrommel - Hyllesystem/heng i gang og bod

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Fast parkeringsplass i garasjeanlegg. Sjå seksjonseringsdokument. Det er innvendig sykkelparkering.

  Diverse
  Fulldekkende boligsprinkleranlegg, med kvite hoder. Montert innstøpt i dekker eller nedforet gipshimlinger, ev. utenpåliggende rør med sprinklerhode, ev. sprinklerhode i vegg. Røykdetektorar iht. forskrift med varsling til sentralanlegg, og det er montert sprinklerklokke i kvar leilegheit. Porttelefonsystemet er kobla til mobiltelefonnr. til eigar. Etter aksept av bod, vil eigedommens salssum bli meddelt dei som ev. måtte etterspørre denne. Eigedomens salssum vil bli offentleg tilgjengeleg ved overføring av heimel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe ein bustadseksjon dersom kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eigar av fleire enn to bustadseksjoner i eigarseksjonssameiet. Begrensninga gjelder ikkje kjøp av fritidsbustader. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 76 892,- (Omkostninger totalt) 2 666 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Anlegg for kvar leilegheit. Dette er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning av typen Nilan luft til vann varmeanlegg. Det er kombinert varmtvannsbereder og ventilasjonsaggregat. Varmekablar i golvet på bad. Varmematte i golv på gang, stove og kjøken. Kompaktaggregatet Heile Meierikvarteret er oppført etter byggforskrifta Tek 10. Denne krev mellom anna at 60 prosent av energien som vert brukt til oppvarming, ventilasjon og varmtvatn skal koma frå andre energikjelder enn fossilt brensel eller direkte straumforsyning. For å oppfylla dette kravet er kvar eining utstyrt med si eiga kompakte varmepumpeløysing, såkalla «kompaktaggregat». Varmepumpa vinn att energi frå avkastlufta og brukar denne energien til å varma opp både inntakslufta og varmtvatnet ditt. Fordelen for deg som bebuar er reduserte straumutgifter, at du får ein energigevinst også når du nyttar pumpa til kjøling i varme sommarmånader, og ikkje minst at det separate anlegget gjev deg full kontroll over ventilasjonen i di leilegheit

  Energiklasse
  A

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7721

  Kommunale avgifter år
  2021

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter og eigedomsskatt er fordelt slik: Årsavgift vatn kr. 3.390,- Årsavgift avlaup kr. 3.087,48 Årsavgift renovasjon kr. 1.243,80

  Info om eiendomsskatt
  Eigedomsskatt kr. 1.605,96

  Formuesverdi primær
  444790

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  1601243

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Vannavgift
  3390

  Vannavgift år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankane i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tenester. Aktiv Sunnhordland sin samarbeidsbank er Tysnes Sparebank (tlf: 53 43 03 00). Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarleg for eit uforpliktande tilbod vedrørende finansiering.

  Felleskostnader pr. mnd
  1394

  Felleskostnader inkluderer
  Kostnadane inkludrerer felles vedlikehald ( reinhald, utvendig forsikring og strøm på fellesareal). I tillegg inkludrerer felleskostnadane altiboks og internett I vedtektene til sameige står det følgjande: Sameiets felleskostnader skal fordeles mellom samtlige sameiere etter størrelsen på sameiebrøken.

  Om sameiet
  Sameige Meierikvarteret består av i alt 44 bustadseksjoner og 9 næringsseksjoner. Eigarseksjonen høyrer til bustadsameige. Me oppfordrar alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensreglar, rekneskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meklarføretaket. Det vert gjort merksam på at felleskostnader og fellesgjeld kan variera over tid som følgje av beslutningar foretatt i sameigets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det er ikkje krav til styregodkjenning.

  Sameiets forsikringsselskap
  KLP

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.

  Dyrehold
  Dyrehald er tilatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon. Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servituttar kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m. På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4614/38/86/13: 22.12.1956 - Dokumentnr: 3390 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4614 Gnr:38 Bnr:1 Overført fra: Knr:4614 Gnr:38 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere - Avtale frå 1957 om at hovudbruket har rett til å bruke anlagt vegar og snuplasser. 03.07.1957 - Dokumentnr: 1719 - Erklæring/avtale Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:4614 Gnr:38 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere - avtale om vann- og kloakkledninger 03.12.1957 - Dokumentnr: 3212 - Erklæring/avtale Bestemmelse om salg og lagring av oljeprodukter m.v. Overført fra: Knr:4614 Gnr:38 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere 12.06.1972 - Dokumentnr: 3758 - Erklæring/avtale Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:4614 Gnr:38 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere - Gammel avtale om oljetank på eigedommen. 30.01.1980 - Dokumentnr: 839 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver:Stord kommunale elektrisitetsverk. Overført fra: Knr:4614 Gnr:38 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere - Avtale mellom Stord Meieri og Stord kommune om kraftliner 08.11.2018 - Dokumentnr: 1527740 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6790 25.01.2023 - Dokumentnr: 90445 - Reseksjonering Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/6824 Vederlag: NOK 2 827 000 Omsetningstype: Annet Deling av seksjon Endring av sameiebrøk Endring av fellesareal Endring av tilleggsdel Endring av seksjon

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger mellombels bruksløyve på eigedommen.

  Vei, vann og avløp
  Eigedommen er tilknytt offentleg vatn og avlaup via private stikkleidningar. Eigedommen er tilknytt offentleg veg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eigedommen er regulert til Sentrums-,bustad og kontorføremål i samsvar med gjeldande reguleringsplanid 201210(Detaljregulering for gnr/bnr 38/50, 38/86 m.fl Osenkvartalet) vedteken 12.09.2013. Ta kontakt med meklar for nærare opplysningar. Kopi av reguleringsplan med tilhøyrande føresegner kan lesast hos meklar.

  Adgang til utleie
  Det foreligger ingen offentlegrettslege reglar som er til hinder for utleige av eigedommen.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eigedommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikkje odel på eigedommen

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 76 892,- (Omkostninger totalt) 2 666 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  76892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Seljar har teikna boligselgerforsikring som dekker seljar sitt ansvar etter avhendingsloven avgrensa opp til MNOK 10. I den forbindelse har seljer fylt ut eigenerklæringsskjema som kjøper bør gjera seg kjend med før bodgiving.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Elisabeth Nonås Fylkesnes

Megler

Elisabeth Nonås Fylkesnes

97 06 16 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev