aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkomen til Skapreteigen 28D - Presentert av Elisabeth Nonås Fylkesnes i Aktiv Eiendomsmegling Sunnhordland

STORD Skarpeteigen 28D

Kjekk og lys 3-roms leilegheit med god planløysing | 2 balkonger |

 • kr 1 800 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 800 000
 • Omkostningerkr 58 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 858 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 996
 • Soverom2
 • ArealP-rom 61 m²
 • Felleskostnaderkr 2 875
 • Tomt3 390 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 800 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  45 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000))

  58 042 (Omkostninger totalt)

  1 858 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkomen til Skarpeteigen 28D - ei kjekk og lys 3roms leilegheit med god plaløysing på Ådland. Leilegheita er ein del av Skarpeiegen sameige, og ligg innerst av 3 blokker. Leilegheita ligg i enden av sameige og har gangveg frå parkeringen Leilegheit ligg i i 2.etasje og inneheld: Gang, 2 soverom, bad, bod/vaskerom, stove og kjøken Balkong i framkant og med utgang frå hovudsoverommet. I 2012 renoverte eigar leilegheita . Det kan bl.a nemnast: - Oppgradert bad - Ny innreiing på kjøken - Nytt golv - Malte overflater VERDT Å MERKE SEG - God plassering i sameige - God planløysing - Solrik uteplass - 2 soverom - Fast parkeringsplass

Skarpeteigen 28D, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilegheit
  Bruksareal
  2. etasje: 64 kvm Gang, to soverom, bad, kjøken , stove og teknisk bod.
  Primærrom
  2. etasje: 61 kvm Gang, to soverom, bad, kjøken og stove.
  Sekundærrom
  2. etasje: 3 kvm Bod/teknisk.  Tomt
  3390m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt for sameiet.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger kjekt til i utkanten av byggefeltet. Det er eit roleg område.

  Adkomst
  Sjå vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert bustadområde bestående av einebustader, tomannsbustader og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er ca. 700 meter til hystad skule. Norbygdo ungdomsskule er ca. 1 km frå bustaden

  Skolekrets
  Hystad

  Offentlig kommunikasjon
  Det er busstopp i Brendehaugen, ca. 400 meter frå bustaden.

  Byggemåte
  Flermannsbolig over 3 etasjer. Støpt plate og grunnmur. Reisverk i tre. Saltakkonstruksjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Egenerklæringsskjema er ikke levert før oppstart av oppdraget. Det kan derfor være avvik mellom tilstandsrapporten og selgers opplysninger som kan være av stor betydning. Det er fremlagt godkjente tegninger av boligen. Det foreligger ikke oppdaterte godkjente byggetegninger som samsvarer med boligen, se under. Det er ingen avvik i forhold til rømming og romhøyde, ut ifra gjeldende forskrifter for da boligen/rommene ble byggemeldt. Innvendige rekkverk og håndrekker er i henhold til gjeldende forskrifter når bygningsdelen ble byggesøkt. Tilleggsopplysninger: Leiligheten ble totalrenovert i 2012. Nytt bad, kjøkken og overflater generelt. Vindu og ytterdører er stemplet i 1997. Varmepumpe luft til luft i stue. Produsert i 2010. Montert noe senere. Varmekabler i gulv på bad.

  Innhold
  Velkomen til Skapreteigen 28D - Presentert av Elisabeth Nonås Fylkesnes i Aktiv Eiendomsmegling Sunnhordland Leilegheita ligg i enden av sameige i 2.etasje. Det er ein balkong i framkant av leilegheita og ein med utgang frå hovudsoverommet. Leilegheit i 2.etasje i Skarpeteigen Leilegheita ligg i enden av sameige og har gangveg frå parkeringen Innhald: Gang, 2 soverom, bad, bod/vaskerom, stove og kjøken Balkong i framkant Eigar har siste år oppgradert i leilegheita. Det kan bl.a nemnast: - Nytt bad - Ny innreiing på kjøken - nytt golv - Malte overflater Velkomen inn! Entré Gangen gir tilkomst til alle romma i leilegheita. Det er plass til å henge frå seg yttertøy og sko. Stova Skarpeteigen 28D har ei stor og romsleg stove med god plass til tv- og sofakrok Det er store vindauge i front som gir både mykje lysinnslepp og flott utsikt. Det er god plass til tv og vetrineskap. Det er varmepumpe i stova. Kjøkenet Skarpeteigen 28D har eit romsleg kjøken med god skap- og benkeplass. Det er fliser mellom benkeplata og overskåpa. Det er integrete kvitevarer og frittståande kjøleskap. Det er god plass til kjøkenbord på kjøkenet Også på kjøkenet er det gode vindauge som gir lys inn og utsikt ut. Badet Badet er av god storleik. Det er utstyrt med servant i møbel, toalett og dusjkabinett. Hovudsoverommet Hovudsoverommet er det største soverommet. Det er god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløysing. Det er ein stor skyvedørsgarderobe på ei side, og plass til kommode i tillegg. Det er og utgang til balkong frå soverommet. Soverom Soverom 2 har plassbygd garderobeskap og plass til enkeltseng og nattbord. Uteområde Det er ein stor og solrik balkong i framkant av leiegheita. Leilegheita ligg i enden av sameige og har ei usjenert plassering. Her kan ein nye både sola og roen. Sameige har ein leikeplass på bakkeplan. Sameige består av 3 hus med 6 einingar i kvar. Leilegheita ligg i enden av sameige i 2.etasje. Det er ein balkong i framkant av leilegheita og ein med utgang frå hovudsoverommet. Sameige består av 3 hus med 6 einingar i kvar. VERDT Å MERKE SEG - God plassering i sameige - God planløysing - Solrik uteplass - 2 soverom - Fast parkeringsplass

  Standard
  Beskrivelse av innvendige overflater (vegger, tak og gulv): Parkett på alle gulvflater utenom i bod som har belegg. Alle veggflater er platet og malt. Malte plater i alle himlinger. Badet Golv: fliser Vegg: baderomsplater Tak: malte plater i himling Utstyrt med: Vask med skuffeinnredning, speilskap, gulvstående toalett og dusjkabinett. Kjøkenet Golv: parkett Vegg: platet og malt Tak: malte plater i himling Utstyrt med: Hvit slett kjøkkeninnredning med laminat benkeplate, nedfelt vask i stål, frittstående kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og fryser og ventilator over komfyr. Ein gjer merksam på at det som regel vil vera diverse mindre hol i overflater etter bilete/hyller osb, og noko misfarging/skjolder der bilete/hyller/ møblar osb. har vore plassert. På golv vil det som regel vera diverse slitasje, og noko misfarging/riper osb der møblar har vore plassert. Dette vert ansett som normalt for ein brukt bustad. Eigedommen er gjennomgått av ein bygningskyndig og det er utarbeida ein tilstandsrapport av Thomas Angel Langli. Denne er vedlagt salsoppgåva. Følgjande er gitt tilstandsgrad 2 i tlilstandsrapporten. 1.1.2 Bad Overflate gulv TG2 settes grunnet mye bom under fliser. 1.1.3 Bad Membran, tettesjiktet og sluk TG2 settes grunnet alder på membran. Smøremembran under fliser har en forventet levetid på 10-15 år. 4.1 Vinduer og ytterdører TG2 settes grunnet alder på vindu og dører. Trevindu har en forventet levetid på kort-middels-lang 20-40-60 år. 6.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør TG2 settes grunnet manglende leding av lekkasjevann fra fordelerskap. Anbefaler å etablere dette. 6.2 Varmtvannsbereder Tg2 settes grunnet alder på bereder. Varmtvannsberedere har en teknisk levetid på 15-30 år. Den anbefalte brukstiden er på 20 år.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Leiligheten ble totalrenovert i 2012. Nytt bad, kjøkken og overflater generelt. Vindu og ytterdører er stemplet i 1997. Varmepumpe luft til luft i stue. Produsert i 2010. Montert noe senere. Varmekabler i gulv på bad.

  Parkering
  Felles parkeringsplass utendørs

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 800 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  45 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000))

  58 042 (Omkostninger totalt)

  1 858 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  17815

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Avløp 7 343,16 kr Renovasjon 3 271,20 kr Vann 7 200,66 kr Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år er stipuert til kr 19707,37 inkl eigedomsavgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt er unntatt mva.

  Formuesverdi primær
  511935

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1842964

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  74/1332

  Felleskostnader pr. mnd
  2875

  Felleskostnader inkluderer
  Sameieavgift - Inkluderer utvendig vedlikehold, utvendig forsikring og forretningsførsel

  Om sameiet
  Organisasjonsnummer: 996 987 930 Navn/foretaksnavn: SAMEIET SKARPETEIGEN 24-28 STORD Organisasjonsform: Eierseksjonssameie Forretningsadresse: c/o Mette Rydjord Skarpeteigen 24D 5416 STORD Kommune: STORD Postadresse: Registrert i Enhetsregisteret: 19.06.2012 Stiftelsesdato: 28.04.2011 Forretningsfører: VESTBO BBL Etablert nabolag med sentral beliggenhet. Flotte turområder like i nærheten, og kort vei til skole, barnehage, butikker osv. LEGALPANTERETT: Eierseksjonssameier har legalpanterett for krav etter boforholdet begrenset til 2 G. For øvrige panteheftelser vises det til Grunnboken og tinglyste heftelser hos Statens kartverk. RESTANSER PR DAGS DATO: Vil bli oppgitt på forespørsel. OPPLYSNINGSPLIKT: For øvrige opplysninger vedrørende borettslaget/sameiet viser vi til selgers opplysningsplikt. Eventuelt utover dette må borettslagets/sameiets styre kontaktes. Sameiet består av 3 blokker med 6 leilegheiter i hver blokk.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4614/28/226/17: 17.11.1997 - Dokumentnr: 10090 - Erklæring/avtale Bestemmelse om adkomstrett Rettshavar:STORD KOMMUNE Overført fra: Knr:4614 Gnr:28 Bnr:226 Gjelder denne registerenheten med flere 30.12.1998 - Dokumentnr: 10429 - Best. om adkomstrett Rettshavar: STORD KOMMUNE Overført fra: Knr:4614 Gnr:28 Bnr:226 Gjelder denne registerenheten med flere 20.05.2011 - Dokumentnr: 383398 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 17 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 74/1332 Det er ingen tinglyste rettigheter på andre eiendommer.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest/mellombelsbruksløyve på eiendommen datert 09.12.1998 - Paulsen Prosjekt A/S Mellombels bruksløyve for 3 stk 6-mannsbustadar på eigedom Gnr 28 Bnr 226, Ådland Stord.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp.  Kommunal vei helt frem til nedkjørsel til parkeringsplasser og hele veien på oppsiden av tomten.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til Konsentrert småhusbebyggelse, ID R049000 Dette gjelder for 3.308 m² av tomta. 40 m² av sameiet si tomt ligg innforbi område avsett til turvei 41m² av sameiet si tomt ligg innforbi område avsett til turveg (offentleg friområde) Heile reguleringskaret kan leses hos megler.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 800 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  45 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000))

  58 042 (Omkostninger totalt)

  1 858 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  58042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,4% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  15.990,- oppgjørshonorar kr  5.500,- . Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  43.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  16.603,-. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger, fotograf og markedspakke. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Elisabeth Nonås Fylkesnes

Megler

Elisabeth Nonås Fylkesnes

97 06 16 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev