aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Instamyra 21B!
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Instamyra 21B!

STRAUME Instamyra 21B

Straume | Flott 3-roms leilighet | Attraktiv beliggenhet | Nærhet til "alt" | IN-ordning | Parkering

 • kr 1 790 000
 • BRA 76 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 790 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 913 832
 • EierformAndel
 • Byggeår2006
 • Soverom2
 • ArealP-rom 76 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 114 000
 • Felleskostnaderkr 11 792
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 790 000 (Prisantydning) 1 114 000 (Andel av fellesgjeld)   2 904 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 913 832 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling v/ Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Instamyra 21B! En flott 3-roms leilighet med en solfylt terrasse. Leiligheten ligger sentralt til i et attraktiv område på straume. Kort vei til Sartor Storsenter, dagligvarebutikk, barnehage, skole og kollektivtransport. Verdt å nevne:
 • Nærhet til "alt"
 • Terrasse med gode solforhold
 • Mulighet for å innbetale fellesgjeld
 • Trappefri adkomst
 • Parkeringsplass
 • Mulighet for 3 soverom Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1 Etasje: Gang, bad/vaskerom, omkledningsrom/garderobe, to soverom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen til visning - husk å meld deg på visning!
 • Instamyra 21B, Vestland

  • Tomt
   nullm²

   Beliggenhet
   Velkommen til Instamyra 21B! Leiligheten har en sentral og ettertraktet beliggenhet på Straume. Boligen er plassert i enden av en blindvei med begrenset biltrafikk og fellesområdet er godt opparbeidet med gangstier, lekeplasser og sitteområder. Området kan by på en rekke turmuligheter. På sommeren er spesielt Geitevikja badeplass et meget populært sted. For den spreke kan det trekkes frem at det er kort avstand til NR1 fitness og Just Paddel Sotra. Av idrettsannlegg har du også Sotra Arena nærme boligen. En kort spasertur unna leiligheten finner du Sartor Storsenter, som kan by på det meste av dagligvarehandel, klesbutikker, frisør, vinmonopol og koselig spisesteder. Kjøpesenteret har en rekke servicetilbud som dekker det meste av behov. Nærmeste busstopp er Straume terminal som har et stort utvalg på bussruter. Via bussrute 450 tar det ca. 20 minutter til Bergen sentrum. Dersom bil er mer aktuelt, tar det ca. 17 minutter til Bergen sentrum og 25 minutter til Flesland. Det er flere barnehager og skoler i nærområdet: Skoler: - Danielsen barne- og ungdomsskole Sotra(1-10 kl) - Foldnes skule (1-7 kl.) - Brattholmen skule (1-7 kl.) - Fjell ungdomsskule (8-10 kl.) - Sotra vidaregåande skule - Olsvikåsen videregående skole Barbehager: Eventus Sartorlunden barnehage (0-5 år) Løveparken barnehage (1-5 år) Straume barnehage (0-5 år)

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som pulttakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Etasjeskiller: Etasjeskiller av trebjelkelag. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Det ble observert en hull/skruehull på veggflatene (oversiden av dusjdørene). Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membran. Vinduer og ytterdører: Altandøren har en del slitasje/hakk utvendig. Pakningen på døren er i dårlig forfatning og døren går tregt. Varmtvannsbereder: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Sammendrag selgers egenerklæring
   Se vedlegg i salgsoppgave.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje: 1.etasje: 76 kvm BRA / 76 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etasje: Gang(7,4m²), bad/vaskerom(4,7m²), omkledningsrom/garderobe(3m²), soverom(13,9m²), soverom(11,7m²), stue og kjøkken(31,5m²). I tillegg er det en terrasse på 20.3m² og en utvendig bod på 5,5m².

   Standard
   Aktiv Eiendomsmegling v/ Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Instamyra 21B! En flott leilighet med nærhet til servicetilbud, skoler og kjøpesentre for samtidig å ha en rolig tilbaketrukket beliggenhet. Leiligheten går over ett plan og inneholder blant annet bad/vaskerom, omkledningsrom/garderobe, to soverom, stue og kjøkken. Leiligheten er luftig og har en god planløsning. Innvendige overflater Gulv: Badet, deler av gangen og omkledningsrommet har flislagte gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Entré: Lyd og trivelig entré med fliselagt inngangsparti som sørger for enkelt renhold. God plass for oppbevaring av sko og yttertøy i Walk-in. Stue: Leiligheten har en luftig og trivelig stue med store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. En praktisk åpen stue-/kjøkkenløsning som gir god oversikt i rommet fra kjøkkenet, Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, heltre benkeplate som ble slipt og lakket i 2023, over benkeplaten er det benyttet fliser. Kjøkkenet består av Integrert oppvaskmaskin, stål oppvaskkum og ventilator. Det er god skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Soverom: Leiligheten har to flotte soverom, begge av god størrelse som gir gode muligheter til å innrede etter ønske. Hovedsoverommet var originalt delt inn i to soverom og dette kan enkelt tilbakestilles om ønskelig. Bad: Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Badet inneholder vegghengt toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass, opplegg for vaskemaskin og en 116 liter varmtvannsbereder av typen OSO. Andre opplysninger: - Tilhørende leiligheten er det en utvendig bod på 5,5m². - Fra stuen er det utgang til terrasse på 20,3m². - El. Anlegg: Sikringsskapet er montert i omkledningsrommet og inneholder automatsikringer. - Leiligheten har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør. - Varmtvannsberederen er plassert på badet og er av typen OSO 116 liter. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Benkeplaten på kjøkkenet er slipt og lakket i 2023.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Inkludert i felleskostnadene og leveres av altibox.

   Parkering
   Fast biloppstillingsplass på felles parkeringsplass. På felles parkering er det også to el-billadere med "førstemann til mølle prinsipp". Det er også gjesteparkering på tomten.

   Diverse
   - Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. - Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. - I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   1 790 000 (Prisantydning) 1 114 000 (Andel av fellesgjeld)   2 904 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 913 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Varmekabler på baderomsgulvet. - Elektrisk oppvarming.

   Info strømforbruk
   Strømforbruk vil variere utifra forbruk. Eier opplyser om en strømkostnad på ca. kr. 1000,- pr. mnd.

   Energiklasse
   G

  • Formuesverdi primær
   699881

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   2519571

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer etc.

   Tilbud på finansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

   Andelsnummer
   20

   Part.obl.nr.
   990496463

   Felleskostnader pr. mnd.
   11792

   Andel fellesgjeld
   1114000

   Andel fellesgjeld år
   2023

   Andel fellesgjeld per dato
   2023-10-31T23:00:00Z

   Kommentar fellesgjeld
   Muligheter for å innbetale på IN er 2 ganger pr år, med forfallsdato 01.04 og 01.10. Gebyr ihht gjeldende prisliste. Andelseier sender henvendelse til oef@obos.no hvis de ønsker å innfri hele eller deler av fellesgjelden, senest en måned før forfallsdato.

   Andel fellesformue
   33655

   Andel fellesformue per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Kommentar kommunale avgifter
   Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

   Borettslaget
   Straumelia Borettslag

   Borettslagets org.nr
   990496463

   Styregodkjennelse
   Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

   Lånebetingelser fellesgjeld
   Lånenr: HUS301-135545853 Type: A Restsaldo: 19.580.717,- Restløpetid: 14 år 8 md. Term: 4 Type: Flyt Rente: 3,85% Lånenr: OBOS01-98207827428 Type: A Restsaldo: 44.424,- Restløpetid: 11 md. Term: 12 Type: Flyt Rente: 6,05%

   Sikringsordning fellesgjeld
   Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

   Borettslagets forsikringsselskap
   Tryg Forsikring

   Polisenummer felles forsikring
   6601860

   Vedtekter/husordensregler
   Vedlagt i salgsoppgaven.

   Beboernes forpliktelser og dugnader
   Se husordensregler i salgsoppgaven.

   Dyrehold
   Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter. 

   Eierskiftegebyr
   6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver.

   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.11.2015 vedrørende nytt bygg.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

   Regulerings- og arealplanner
   Området er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse ifølge Øygarden kommune: PlanID: 124620060016 Vertikalnivå: På grunnen/vannoverflate Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Plannavn: 146-2 UP Straume Sør, Utfallet, Felt B17 (35-13,34,del); 20060016 Ikrafttrådt: 21.09.2006 Lovreferanse: PBL 1985 eller før Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til boligbebyggelse ifølge Øygarden kommune: PlanID: 124620060016 Vertikalnivå: På grunnen/vannoverflate Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Plannavn: 146-2 UP Straume Sør, Utfallet, Felt B17 (35-13,34,del); 20060016 Ikrafttrådt: 21.09.2006 Lovreferanse: PBL 1985 eller før

   Adgang til utleie
   Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

   Legalpant
   Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   1 790 000 (Prisantydning) 1 114 000 (Andel av fellesgjeld)   2 904 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 913 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   9832

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 40 000,- Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 19 900,- Tilrettelegging: 10 900,- Oppgjørshonorar: 6 900,- Visning: 1 500,- Foto: 6 500,-

  Tarek André Bergfjord

  Megler

  Tarek André Bergfjord

  46 63 62 55

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev