aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Utfallsvegen 11!

STRAUME Utfallvegen 11

Strøken og moderne 2-roms leilighet fra 2023 med høy standard! Kort vei til alle hverdagsfasiliteter.

 • kr 2 890 000
 • BRA 48 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 890 000
 • Omkostningerkr 85 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 975 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 023
 • Soverom1
 • ArealP-rom 45 m²
 • Felleskostnaderkr 750
 • Tomt481 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 890 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,00))   85 292,- (Omkostninger totalt)   2 975 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Utfallsvegen 11! En helt ny og strøken 2-roms leilighet med høy standard i et attraktivt område på Straume. Her bor du i kort gangavstand til alle hverdagsfasiliteter! Litt om kvaliteter: - Nyoppført leilighet - Åpen stue - og kjøkkenløsning - Lekkert bad og moderne kjøkken - Romslige soverom (11,7 m²) - Balansert ventilasjon - Bod (2,8 m²) - Fast parkeringsplass med elbillader. samt deler fellesareal nord på tomten - Kort vei til skoler, barnehage og kollektivtransport - Nærhet til flotte turområder, idrettsparker og golfklubb - Ca. 15 minutter med bil til Bergen Sentrum Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!

Utfallvegen 11, Vestland

 • Tomt
  481m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er under opparbeidelse. Leiligheten disponerer en parkeringsplass med elbillader samt er med på et fellesareal lengst nord på tomten hvor sameiet må opparbeidet selv.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en sentral beliggenhet på Straume med kort gangavstand til alle fasiliteter og servicetilbud på Sartor Senter. Her finner man et stort utvalg av blant annet shoppingmuligheter, dagligvarebutikker, kino og restauranter. Offentlige tjenestetilbud som legevakt, helsestasjon og tannlege er også innenfor gangavstand. Det samme er Just Padel Sotra og Sprek og Blid Straume. Det er et bredt aktivitetstilbud i nærområdet. Man har Sotra Arena, Straume idrettspark og flotte turområder i kort avstand. Er man på jakt etter flere fasiliteter og servicetilbud er det kun en kjøretur på 15 min til Bergen sentrum. Har man ikke bil er det meget gode bussforbindelser fra Straume terminal. Det er også kort vei til flere barnehager, barneskole og ungdom- og videregående skole. Nærmeste barnehage, Eventus Sartorlunden bhg. ligger kun 5 minutters gange fra boligen. Nærmeste skole er Danielsen barne- og ungdomsskole ca. 10 minutters gange unna.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som pulttakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med takpapp.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere en helt ny og strøken leilighet i attraktivt område på Straume. Alle flater er malt i behagelige og delikate farger, gulvet er moderne - lys enstavs laminat i hele boligen forutenom bad som selvsagt har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Meget stilrent og lekkert bad og kjøkken. Leiligheten har høy kvalitet på innredning og utstyr - bør oppleves! Entrèen er lys og trivelig. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i tillegg til flott utsikt. Stuen har åpen kjøkkenløsning. Fra stue er det utgang til balkong med særdeles gode solforhold og flott utsikt! Kjøkkeninnredning er hvit med slette fronter og benkeplate av laminat. Her er gode arbeidsflater og integrerte hvitevarer; induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaksin, kjøl- og frys. Soverommet er malt i behagelig blåfarge og er av god størrelse. Her er det plass til ønsket innredning - seng, nattbord og garderobeskap. Meget lekkert, helfliset baderom i tidsriktig farge. Det er innredet med vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, speil med integrert lys, dusjdører i klart glass. Fra badet er det inngang til vaskerom/tekniskbod hvor varmtvannsbereder, fordelerskap til rørsystemet og sikringsskap og sikringsskap er plassert. Her er også opplegg for opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har en bod med utvendig inngang på 2,8 4 m².

  Standard
  Gulv: Badet og vaskerommet har flislagte gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Badet har fliser resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en eierskifterapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  En fast parkeringsplass med elbillader.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 890 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,00))   85 292,- (Omkostninger totalt)   2 975 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, balansert ventilasjonsanlegg. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. Megler har ikke fått opplyst kommunale avgifter for denne boligen da den er under seksjonering. Kostnader for kommunale avgifter må påregnes

  Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester

  Felleskostnader pr. mnd
  750

  Felleskostnader inkluderer
  Sameiet er under etablering og beløp for felleskostnader er ikke fastsatt. Felleskostnader må påregnes. Megler har stiplurt ca. 750 kr men dette må avtales/beregnes av sameiet. Fordeling av felleskostnad blir fordelt utfra eierbrøk.

  Om sameiet
  Sameiet er under opprettelse.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Vedtekter/husordensregler
  Sameiet er under opprettelse. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan etableres i forbindelse med, seksjonering og stiftelse av sameiet, og/eller ved sameiernes felles enighet ved stiftelse av sameiet.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4626/35/716: 25.05.1972 - Dokumentnr: 203472 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:4626 Gnr:35 Bnr:232
  Uteglemt registrert
  Rettet etter tingl. §18
  14.10.2020. Arkivref. 20/55181-1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.08.1985 - Dokumentnr: 11126 - Bestemmelse om veg Dokument angånde avståelse av fri grunn til vei
  Overført fra: Knr:4626 Gnr:35 Bnr:34
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1986 - Dokumentnr: 802 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4626 Gnr:35 Bnr:369
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Overført fra: Knr:4626 Gnr:35 Bnr:34
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.04.2018 - Dokumentnr: 686447 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4626 Gnr:35 Bnr:34
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1892036 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1246 Gnr:35 Bnr:716
  03.06.2020 - Dokumentnr: 2536470 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4626 Gnr:35 Bnr:721
  Bestemmelse om vedlikehold
  03.06.2020 - Dokumentnr: 2536470 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:4626 Gnr:35 Bnr:721
  03.06.2020 - Dokumentnr: 2536470 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighet hefter i: Knr:4626 Gnr:35 Bnr:721
  03.06.2020 - Dokumentnr: 2536470 - Bestemmelse om fiber-/data-/telekabel Rettighet hefter i: Knr:4626 Gnr:35 Bnr:721


  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 890 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,00))   85 292,- (Omkostninger totalt)   2 975 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  85292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,6 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr 2 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 55 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 30 375,-. Utleggene omfatter markedsføring, tinglysing og innhenting av informasjon. Alle beløp er inkl. mva. 

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev