aktiv-eiendomsmegling
Leiligheten har stor og solrik balkong med fin utsikt mot grønne lunger

STRØMMEN Havnehagen 58

Luftig og fritt i grønne omgivelser med 10 minutters gange til Strømmen sentrum, barnehager, skoler, idrettsanlegg

 • kr 4 700 000
 • BRA 73 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 700 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 700 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 67 m²
 • Felleskostnaderkr 3 027
 • Tomt17 759.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  117 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000))

  130 542 (Omkostninger totalt)

  4 830 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Bråtejordet, et nytt og flott nabolag like ved Strømmen sentrum! Bråtejordet er et trygt og godt sted å leve, med bilfrie tun, store åpne fellesområder og frisk luft fra grønne omgivelser, hvor boligene ligger luftig og fritt, omgitt av grønn natur, og med umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, idrettsanlegg, togstasjon, buddholdeplass, treningssenter, restauranter, caféer, matbutikker, shopping, helse og servicetilbud ? kort og godt alt du trenger i umiddelbar nærhet! Bråteåsen og Bråteskogen, med lysløype og et rikt natur- og friluftsliv, ligger på andre siden av gata! Dette er en hjørneleilighet i 2. etg. m/romslig entré/gang, stue m/åpen kjøkkenløsning og utg. balkong, 3 sov, bad/wc, kontor/walk in og stor bod/tek.rom. Sydvendt balkong, 9,5 m2. God standard.

Havnehagen 58, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 73 kvm Det foreligger godkjente og byggemeldte byggetegninger hvor soverommet og hjemmekontoret med inngang fra stue ikke er delt av. Dette stemmer ikke med dagens bruk og det er ukjent om endringen er byggemeldt eller bare tegnet om av utbygger.
  Primærrom
  2. etasje: 67 kvm 4-roms leilighet i 2. etasje. Følgende rom inngår i primærareal: Entré/gang, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/wc og hjemmekontor/walk in garderobe.
  Sekundærrom
  2. etasje: 6 kvm Følgende rom inngår i sekundærareal: Bod/teknisk rom.  Tomt
  17759.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet, opparbeidet med bilfrie tun og store, åpne lekeområder, sittegrupper, sykkelparkering og store grønne arealer. Gangveier og adkomstvei er asfaltert.

  Beliggenhet
  Velkommen til Bråtejordet på Strømmen, et koselig og familievennlig boligområde som tilbyr det beste av to verdener! Her nytes en rolig tilværelse i naturskjønne omgivelser, samtidig som et bredt utvalg av moderne fasiliteter og aktiviteter finnes i den umiddelbare nærhet, den perfekte blanding av en urban livsstil i naturskjønne omgivelser. Strømmen har et bredt spekter av butikker, kafeer, restauranter, service-/helsetilbud, og er et populært shoppingområde med Strømmen Storsenter som et av Nordens største kjøpesentre. Trives du best utendørs på fritiden, vil du nyte å gå på naturstien langs Sagelva ned til Nitelva, rundt Nebbursvollen og tilbake (en god spasertur på et par timer/under 1 time på sykkelen). På andre siden av Bråteveien, bak Bråtejordet Skole, ligger idylliske Bråteskogen, et flott friluftsområde med opplyst løype både sommers- og vinterstid. Runden rundt Bråteskogen er ca 2 kilometer, og er tilknyttet andre løypespor om du skulle ønske en lengre tur. Bråtejordet og nærområdene rundt Strømmen har gode oppvekstsvilkår med mange gode fritidstilbud for små og store, som fotball, håndball, Amerikansk fotball, rugby, alle typer kampsport, danseskoler, turn/allidrett, parkour, klatring, sangskoler, musikkskoler, teater, rideklubber, svømmeklubber, skiklubber m.m. I tillegg er det kort vei til SNØ på Lørenskog (verdens råeste helårsarena for snøopplevelser, med perfekte forhold for alpint, langrenn, snowboard og andre vinteraktiviteter året rundt) og til Marikollen Skisenter. Strømmen er også en utmerket beliggenhet med kort avstand til både Oslo og Gardermoen, og her er det et utbygd kollektivtilbud (kun 20 minutter med tog til Oslo sentrum). Velkommen til å oppleve alt Bråtejordet og Strømmen har å by på!

  Byggemåte
  Boligblokk i betong- og trekonstruksjoner på betongsåle, antatt fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong, etasjeskillere i betongelementer, yttervegger i betong og bindingsverk i tre, utvendige fasader består for det meste av panel, flat takkonstruksjon bestående av tre og betong tekket med papp/folie, støpte betongtrapper/reposer med banebelegg, felles ganger med fliser og banebelegg, malte veggflater. Heis mellom etasjene. Isolerglass fra byggeår. Brann- og lydklassifisert entrédør (B30 og 35 db). Døren har kikkehull og er merket H0201. Balkongdør med glass. Balkong i betongkonstruksjon på ca 9,5 m² md plastbrikker som dekke og rekkverk i stål og glass med rekkverkshøyde på ca 1 meter. Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå (inkludert garasjeanlegg) og radonmålinger er ikke relevant. Boligen har balansert ventilasjon. Ventilasjonsanlegget er plassert i bodrommet. Boligen har sprinkelanlegg. Vannbåren gulvvarme med fordelingsskap i bodrom. Rørføringer i plast. Samme skap som for forbruksvann. Sentralanlegg for varme. Vannledniger er rør-i-rør-system (plast) fra byggeår. Fordelingsskap i bod med overløp antatt ført i rør til baderom/rom med avløp. I tillegg er det fordelingsskap i baderomshimlingen. Felles fordelingsskap for varme og forbruksvann. Stoppekraner i fordelingsskap i bodrommet. Plast avløpsrør.

  Innhold
  Leiligheten er en hjørneleilighet beliggende i 2. etasje, som inneholder romslig entré/gang stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong, 3 soverom, bad/wc, "hjemmekontor"/walk in garderobe og en stor bod/teknisk rom.

  Standard
  Leiligheten har god standard og er betydelig oppgradert med tilvalg fra opprinnelig standard. Parkettgulv (Hvitpigmentert, børstet og mattlakkert eikeparkett, 14 mm, 3-stav) i hele leiligheten unntatt bad som har fliser. Alle vegger har gipsplater som er sparklet og malt i fargen "Kalk", unntatt hovedsoverommet som er malt i fargen "Kalkgrå" og badet som har fliser. Leiligheten har hvitmalt betonghimling i stue og på soverom, og nedforet gipshimling som er sparklet og malt hvit på hjemmekontor/walk in garderobe, bod/teknisk rom og i entré/gang. Badet har Rako Extra gulvflis, 30x30 cm i farge Brown-grey, nedsenket dusjsone med Rako Extra flis, 5x5 cm i farge Brown-grey, Rako Extra veggflis, 30x60 cm i farge hvit, platehimling i stål eller tilsvarende Downlights i tak med dimmer. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Badet er utstyrt med vegghengt toalett med skjult sisterne. Baderomsinnredning med skuffer i hvit utførelse. Ifö Option speil med innebygd belysning, montert på flis. Rette dusjvegger. Grohe Rainshower dusjgarnityr og Grohe Lineare servantarmatur. Vannbåren gulvvarme. Kjøkkeninnredning fra Sigdal (tilvalg) i hvit utførelse med slette fronter, benkeplate i laminat med oppvaskkum, integrert platetopp (induksjon), stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap, ventilator over platetopp, lys under overskap og "backsplash-plate" mellom over og underskap.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV/Bredbånd kollektiv avtale med Telia TV & Strømming 50 poeng. Bredbånd 10 mbit

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er en felles parkeringskjeller for boligblokkene og rekkehusene med adkomst via heis/trappesjakt i blokkene eller utvendig trappehus, hvor utbygger har solgt et begrenset antall parkeringsplasser for kr. 250 000,-. Dersom kjøper ønsker å kjøpe parkeringsplass må kjøper henvende seg direkte til utbygger for å undersøke mulighetene. Parkeringsplassene har mulighet for elbil-lader med abonnementsløsning. Fellesutgiftene for garasje er ca kr. 200,- pr. mnd.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  117 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000))

  130 542 (Omkostninger totalt)

  4 830 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme. Sentralanlegg for varme og oppvarming av varmtvann.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  11851

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunale avgifter - seksjon 78/1681/94 Fakturert beløp i 2022 inkl.mva Avfallsbrønn 4 006,- Fast gebyr vann bolig 683,- Fast gebyr avløp bolig 987,- A-konto vanngebyr 2 425,- A-konto avløpsgebyr 3 750,- Sum fakturerte beløp 11 851,-

  Info om eiendomsskatt
  Eiendommen 78/1681/0/94 har fritak etter eiendomsskattelovens §7c i 2023. I løpet av 2023 vil den bli taksert og det vil bli beregnet eiendomsskatt for 2024.Første faktura vil komme i april/mai 2024.

  Formuesverdi primær
  1260226

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4788857

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Siden leiligheten er ny foreligger det ikke opplysninger om formuesverdi i Skatteetatens register. Megler har derfor benyttet Skattetatens kalkulator for beregning av ovennevnte ligningsverdi-tall.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Felleskostnader pr. mnd
  3027

  Felleskostnader inkluderer
  Fjernvarme akonto 657,- Felleskostnader 1.971,- TV/Bredbånd 399,- Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 3.045,- (TV/Bredbånd øker til kr. 417 pr. måned fra 01.04.2023). Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader. For ytterligere spesifikasjon, vennligst se regnskapet i årsrapporten. Kommunale avgifter, vann- og avløp og renovasjon er ikke inkludert i felleskostnadene og blir fakturert direkte fra kommunen til seksjonseier.

  Andel fellesformue
  7642

  Om sameiet
  Sameiet består av 122 boligseksjoner fordelt på 10 blokker, 63 boligseksjoner fordelt på 11 rekkeboliger og 1 næringsseksjon (garasje) på eiendommen gnr. 78, bnr. 1681 i Lillestrøm kommune.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/78/1681/96: 12.10.2021 - Dokumentnr: 1270565 - Bestemmelse om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lillestrøm Kommune Org.nr: 820 710 592 Rettighetshaver allmennheten Overført fra: Knr:3030 Gnr:78 Bnr:1681 Gjelder denne registerenheten med flere 13.01.2022 - Dokumentnr: 50290 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 96 Formål: Bolig Sameiebrøk: 69/16936

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er gitt midlertidig brukstillatelse for Havnehagen 58 med tilhørende del av parkeringskjeller, utomhusarealer og driftstillatelse for blokkenes respektive personheiser. Vilkår for midlertidig brukstillatelse: 1. Forskriftsmessig sikkerhet i bruk skal være etablert. 2. Ved innflytting i del av prosjekt skal all ferdsel for brukere og beboere, herunder spesielt barn være skjermet mot pågående byggearbeider og byggeplass. 3. Det forutsettes at nødvendige parkeringsplasser, boder, sykkelplasser og lekeplasser, slik det går frem av vedlegg F-01 - vist i saken dokumentnummer 58, er imøtekommet. 4. Adkomst skal være forskriftsmessig sikret for beboere og besøkende (nødetater). 5. Det må søkes ferdigattest for gjenstående arbeider innen 01.10.2023.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har tilknytning til offentlig vann og avløp, og er tilnkyttet offentlig vei via private stikkveier.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, friareal, kjørevei/fortau/gangvei/turvei og gatetun i hht. reguleringsplan for Bråtejordet - hovedfelt B5, B6 og B7 og friområdene F2.1 og F.2 2, F5 og F6. Kommuneplan 2019-2030 er gjeldende. Det foreligger reguleringsplanforslag for Bråtejordet felt B1-B4 (området sydvest for sameiets eiendom). Eiendommen ligger utenfor aktsomhetssone for flom. Eiendommen ligger utenfor aktsomhet/risikosone for kvikkleire og marin grense. Eiendommen ligger innenfor område med svært stor mulighet for marin leire.

  Adgang til utleie
  Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold. Det samme gjelder ny seksjonseiers/leietakers navn og kontaktinformasjon. Ved eierskifte betales et eierskiftegebyr. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  117 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000))

  130 542 (Omkostninger totalt)

  4 830 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Johan Orlin

Megler

Johan Orlin

92 09 78 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev