aktiv-eiendomsmegling
Nydelig beliggenhet
Nydelig beliggenhet

SULDALSOSEN Torsvikvegen 76

Suldal - Meget flott helårshytte - Nydelig sjøutsikt og gode solforhold - Båtplass og naustbod - Sandstrand like ved

 • kr 3 290 000
 • BRA 106 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 99 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 389 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2006
 • Soverom4
 • ArealP-rom 102 m²
 • Tomt1 356.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   99 292,- (Omkostninger totalt)   3 389 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje
Flott hytte for helårsbruk, beliggende ved Hylsfjorden/Suldalseidet i Suldal. Gjennomført og god kvalitet både utvendig og innvendig. Skiferbelagt uteområde, tilpasset inntil fjellformasjonen rundt hytta. Innvendig har hytta en gjennomgående høy standard med heltre innredning av bl.a. kjøkken, bad, vaskerom, skap og senger levert av Trestubben i Suldal. Alle gulv i 1.etg. har fliser og varmekabler. Helfliset bad og eget vaskerom. Inneholder to soverom i 1. etasje og to soverom på loftet - totalt 15 sengeplasser. Overbygd terrasse med nydelig utsikt til fjorden. Meget gode solforhold med sørvestvendt beliggenhet. Selveiet tomt. Få minutter gange til egen båtplass og naustbod i felles anlegg. Sandstrand like nedenfor. Ca. 2,5t fra Stavanger og 2t fra Haugesund.
Fasade

Torsvikvegen 76, Rogaland

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 79 kvm
  2. etasje: 27 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 75 kvm Vaskerom , Gang , Bad , Soverom , Soverom 2, Stue/kjøkken
  2. etasje: 27 kvm Loftstue , Soverom , Soverom 2
  Sekundærrom
  1. etasje: 4 kvm Bod, bod 2  Tomt
  1356.7m²

  Beliggenhet
  Hytta har en nydelig beliggenhet ved sjøen. Få minutter gange ned til sandstrand og båtplass. Hylsfjorden byr på gode muligheter for fiske. I tillegg har en Suldalslågen for laksefiske. Sørvestvendt beliggenhet, med sol til rundt kl 22 sommertid. Hytta er beregnet for helårsbruk. Sommertid har en sjø, strand og båtliv. Vintertid er det kort vei til Gullingen for skiløyper og skitrekk. Alternativt alpinbakke i Røldal eller Sauda. I tillegg til fjell og turterreng i Suldal, er det bare en halvtimes kjøretur til Sand sentrum som byr på et koselig sentrum med butikker og det populære badeanlegget med Suldal bad. Ca. avstander: - Sand sentrum: 30 min - Gullingen skisenter: 30 min - Stavanger: 2,5 time - Haugesund: 2 timer - Røldal skisenter: 1t 15 min - Sauda/Svandalen: 1t 15 min

  Adkomst
  Fra Rv. 13 tar en inn til Suldalseidvegen. Følg veien i ca. 10 km til du kommer til hyttefeltet / sjøen. Hold til høyre i Torsvikvegen. Se finn-kart for nærmere beskrivelse.

  Bebyggelse
  Området består av fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i 2006. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 23.08.23 av Ivar Johannes Handeland for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  1. etg: Vaskerom , Gang , Bad , Soverom , Soverom 2, Stue/kjøkken. Bod med utvendig inngang. Loft: Loftstue , Soverom , Soverom 2

  Standard
  En arkitekttegnet hytte med høy kvalitet og innhold oppført i 2006. Det følger med båtplass og naustbod. Utvendig har hytten liggende brunbeiset kledning og rød teglstein på taket. Det er støpt skiferplatting som er tilpasset fjellformasjonene rundt hytten. Skiferplattingen har glassrekkverk med stålrammer i front. Det er i tillegg jacuzzi fra 2018 med flott havutsikt ! Innvendig har hytten gjennomgående høy standard med bla. heltre kjøkken, innerdører, trapp, senger, garderobe, bad og vaskeromsinnredning levert av Trestubben i Suldal. Alle gulv i 1.etg. har fliser og varmekabler. Helfliset bad og eget vaskerom (med toalett). Det ble avdekket lite feil og mangler. Noe utvendige dreneringsproblem pga mye tilsig av vann bør nevnes. Registrerte tilstand anmerkninger har hovedsakelig årsak i bygningens alder og vedlikehold samt konstruksjon. Se for øvrig kommentarer og begrunnelse senere i rapporten Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG3, STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom Sluk er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Kostnadsestimat: Under 10 000   Forhold som har fått TG2, AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK: Utvendig > Nedløp og beslag Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Hvis det er fare for snøras, skal det monteres snøfangere. Det er støpt skiferplatting rundt hele hytten. I tillegg ett stort berg som leder vann ned til hytten. Det ble observert en sluk for takvann på baksiden, men ingen på framsiden Innvendig > Radon Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom Rommet har kun naturlig ventilasjon. Kostnadsestimat: Under 10 000 Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Kostnadsestimat: Under 10 000 Tomteforhold > Terrengforhold Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger. Kostnadsestimat: Under 10 000 KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

  Parkering
  Parkering på oppsiden av hytta, ca. 25 meter i fra.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   99 292,- (Omkostninger totalt)   3 389 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmekabler i alle gulv i 1. etg, unntatt soverom. Vedovn i stue.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Info kommunale avgifter
  Ingen kommunale avgifter til Suldal kommune. Hytterenovasjon IVAR Ryfylke: kr. 2.470,- Slamtømming varierer ut i fra hvor ofte tank skal tømmes. Årlig avgift ved tømming hvert 2. år: kr. 2.182,- Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  664336

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 8.952,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt som følger: - Hytterenovasjon kr. 2.470,- - Slamtømming kr. 2.182,- - Velforening; Vedlikehold av vei og vann, brøyting og forsikring naust kr. 4.300,-. Årlig dugnad i pinsehelgen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyr/avgift.

  Årlig velavgift
  4300

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1134/19/10: 22.09.2005 - Dokumentnr: 6512 - Bestemmelse om bebyggelse 22.06.2005 - Dokumentnr: 4363 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1134 Gnr:19 Bnr:2
  22.09.2005 - Dokumentnr: 6512 - Best. om båt/bryggeplass Rettighet hefter i: Knr:1134 Gnr:19 Bnr:1
  Rettighet hefter i: Knr:1134 Gnr:19 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for hytta, datert 31.10.2007. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via privat vei. Egen septiktank 50 m3. Felles borehull (selger har dokumentasjon for drikkevann) .

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til fritid. Gjeldende reguleringsplan er "Hytter, friluftsliv m.v. på gnr. 19, bnr. 1 og 2 "Vikjo" i Suldal kommune". Se vedlagte plan med bestemmelser.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   99 292,- (Omkostninger totalt)   3 389 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  99292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr og oppgjørshonorar kr 14.900,- og visninger kr  3.500, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  11.540,-. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 10.900, samt øvrige avtalte utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kurt Inge Nybru

Megler

Kurt Inge Nybru

91 52 30 26

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev