aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tømmervegen 3!

SVENE Tømmervegen 3

**NY PRIS** Stor, oppgradert enebolig med godkjent hybelleilighet sentralt i Svene. Gode sol- og utsiktsforhold!

 • kr 3 450 000
 • BRA 260 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 450 000
 • Omkostningerkr 107 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 557 392
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 973
 • Soverom3
 • ArealP-rom 200 m²
 • Tomt726 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 450 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  86 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000))

  103 292 (Omkostninger totalt)

  3 553 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Tømmervegen 3 Eiendommen er bestående av en frittstående enebolig over 2 plan, med sambygget garasje og boder i del av 1. etasje og godkjent hybelleilighet i del av underetasjen. 1. etasjen har gjennomgått større oppgraderinger i senere tid. Eiendommen har en vestvendt og solrik beliggenhet med flott utsikt! Det er kort avstand til Lampeland med blant annet dagligvare, bensinstasjon, Lampeland Hotell og fritidspark. Det er og nærhet til barnehage, skole og fotballbane. Skole for elever fra 1. til 10. trinn med idrettshall og svømmehall på Stevningsmogen. Det er umiddelbar nærhet til skog- og friarealer med mange gode turmuligheter. Er man interessert i fjell og natur ligger heller ikke Fagerfjell, Blefjell og Vegglifjell langt unna. Meld deg på til en hyggelig visning!

Tømmervegen 3, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Boligen
  Bruksareal
  Kjeller: 132 kvm
  1. etasje: 128 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 82 kvm
  1. etasje: 118 kvm Følgende rom inngår i primærareal: 1. etg: Stue, kjøkken, bad, bad/vaskerom, gang, entre, soverom 1, soverom 2 og soverom 3 (ikke godkjent) U. etg: Stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom, gang og entre. Areal og romangivelse er hentet fra tilstandsrapport  Tomt
  726m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt. Tomten er skylddelt ved skyldelingsforretning av 26.01.71 og er gitt betegnelsen gnr. 118, bnr. 18. Tomten er i henhold til skisse i skyldelingsforretningen oppmålt til 726 m2

  Beliggenhet
  Eiendommen har en vestvendt og solrik beliggenhet med flott utsikt! Det er kort avstand til Lampeland med blant annet dagligvare, bensinstasjon, Lampeland Hotell og fritidspark. Det er og nærhet til barnehage, skole og fotballbane. Skole for elever fra 1. til 10. trinn med idrettshall og svømmehall på Stevningsmogen. Det er umiddelbar nærhet til skog- og friarealer med mange gode turmuligheter. Er man interessert i fjell og natur ligger heller ikke Fagerfjell, Blefjell og Vegglifjell langt unna.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av hovedsakelig eneboliger.

  Byggemåte
  Byggemåte slik den er beskrevet i tilstandsrapport gjennomført av Reiersrud Eiendom AS: Taktekkingen er av betongtakstein. Renner og nedløp er av plastbelagt stål fra byggeår, og takvannet ledes til rør i grunn/terreng. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har vesentlig nyere pussede murfasader. Det opplyses at yttervegger er etterisolert. Deler av fasade har stående trepanel, og konstruksjon fra byggeår. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Undertak av bord. Takkonstruksjonen er luftet via gesims. Bygningen har PVC vinduer med 3-lags glass av nyere dato, og trevinduer med 2 lag glass fra byggeår. Boligen har dører av varierende alder og tilstand. Boligen har en terrasse på ca. 67m2 med adkomst fra stue, vaskerom og terreng. Boligen har en balkong på ca. 9m2 med adkomst fra soverom. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Gulv mot grunn er av betong. Sammendrag av forhold som har fått tilstandsgrad 2 og 3. For nærmere beskrivelse av forholdene se vedlagt tilstandsrapport: Tilstandsgrad 3 (Store eller alvorlige avvik): ? Utvendig > Nedløp og beslag ? Utvendig > Takkonstruksjon / loft ? Innvendig > Overflater ? Innvendig > Etasjeskille / gulv mot grunn ? Våtrom > Ventilasjon bad/vaskerom i 1. etg ? Våtrom > Bad i U. etg ? Våtrom > Vaskerom i U. etg ? Tekniske installasjoner > Ventilasjon ? Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold ? Tomteforhold > Forstøtningsmur Tilstandsgrad 2 (Avvik som kan kreve tiltak): ? Utvendig > Veggkonstruksjon ? Utvendig > Vinduer fra byggeår ? Utvendig > Dører ? Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkong ? Innvendig > Radon ? Innvendig > Innvendige trapper ? Innvendig > Innvendige dører ? Våtrom > Overflater bad i 1. etg ? Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt på bad i 1. etg ? Våtrom > Sanitærutstyr og innredning på bad i 1. etg ? Våtrom > Ventilasjon bad i 1. etg ? Våtrom > Sanitærutstyr og innredning på bad/ vaskerom i 1. etg ? Kjøkken 1. etg > Overflater og innredning ? Kjøkken U. etg > Overflater og innredning ? Tekniske installasjoner > Vannbåren varme ? Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg ? Tomteforhold > Drenering ? Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter ? Tomteforhold > Terrengforhold ? Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Tilstandsgrad 2 (Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): ? Innvendig > Rom under terreng ? Våtrom > Overflater gulv på bad i 1. etg ? Våtrom > Overflater gulv på bad/ vaskerom i 1. etg ? Tekniske installasjoner > Vannledninger ? Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tilstandsgrad IU (Konstruksjoner som ikke er undersøkt): ? Utvendig > Taktekking - Grunnet mye snø ? Innvendig > Pipe og ildsted

  Innhold
  Eiendommen inneholder en enebolig med sambygget garasje og godkjent hybelleilighet i underetasjen. 1. etasje: Stue, kjøkken, bad, bad/vaskerom, gang, entre, 2 soverom + rom innredet som soverom og 2 boder/garderober. Adkomst til 2 terrasser. U. etasje: Stue, kjøkken, bad, vaskerom, gang, entre, teknisk rom, innvendig bod og 2 boder med utvendig adkomst. Garasje: Garasjeplass og 3 boder.

  Standard
  Den besiktigede eiendommen er bestående av en frittstående enebolig over 2 plan, med sambygget garasje og boder i del av 1. etasje. Det er hybelleilighet i del av underetasjen. Boligen er av eldre dato, men er vesentlig oppgradert i senere år. Varierende alder/ tilstand på bygningsdeler. Innvendige overflater har varierende alder/ slitasjegrad. 1.etasje er vesentlig fornyet i senere år. Eldre enkel standard i underetasjen. Vannbåren varme i gulver i 1. etasje med nyere bereder i teknisk rom i u. etasjen og rørstamme på vegg i entre og i gang. Bad 1. etasje: Badet opplyses å være oppusset i 2012. Rommet er flislagt i lyse farger med varmekabler i gulv. Innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne. Bad/vaskerom 1. etasje: Badet opplyses å være etablert i ca. 2019. Rommet har tidligere vært et kjølerom, og utvendig svalgang. Bruksendring/ tiltaket er ikke byggesøkt. Arbeidere er utført som egeninnsats. Badet har flislagte gulv og vegger og selger opplyser om at det er vannbåren varme i gulvet. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Bad U. etasje: Badet er av ukjent eldre dato. Badet opplyses i tidligere takst å være noe oppusset ca. 2004. Rommet har flislagte gulv og vegger med varmekabler i gulvet. Badet inneholder klosett, vask, dusjhjørne med dusjgarnityr. Ved siden av badet er det et separat vaskerom. Vaskerommet er av ukjent eldre dato. Noe kosmetisk oppusset. Rommet er oppført som bod på tegninger. Kjøkken 1. etasje: Kjøkkenet er fra 2016, og har en åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredningen har glatte, mørke fronter, laminert benkeplate, vaskekum, nedfelt komfyrtopp, ventilator, oppvaskmaskin, kjøl/frys, kaffemaskin og micro. Kjøkken U. etasje: Kjøkkenet er av eldre standard. Innredningen har glatte fronter, laminert benkeplate, vaskekum i stål, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin, kjøl/frys.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Enkel garasje og øvrig parkeringsmuligheter på tomten.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres oppmerksom på at mottatte byggetegninger fra kommunen ikke stemmer overens med dagens bruk. ? Bad / vaskerom med adkomst til terrassen er ikke omsøkt og godkjent. ? Terrassen er ikke byggesøkt og godkjent. ? Soverom 3 i 1. etasje er i mottatte byggetegninger beskrevet som "bod" og er ikke godkjent som soverom. ? Det er og bygget to boder med utvendig adkomst på hver side av hybelleiligheten i underetasjen. Disse er ikke byggesøkt. Byggetegninger kan fås ved henvendelse til megler.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 450 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  86 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000))

  103 292 (Omkostninger totalt)

  3 553 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på vannbåren varme i 1. etasje, elektrisitet, og varmepumpe i stue fra 2019. Boligen har mursteinspipe og peis med innsats i kjellerstue. Pipen er fjernet i 1.etasje og over tak, og er dermed ikke i bruk. Peis i kjellerstue kan derfor ikke brukes.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  23248

  Kommunale avgifter år
  2021

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene inkluderer standardgebyrer for vann, avløp, feiing og branntilsyn, renovasjon og eiendomsskatt. I tillegg til standardgebyr for vann og avløp vil det bli fakturert etter forbruk. Vann: kr. 60,- pr. m3 etter forbruk. Avløp: kr. 70 pr. m3 etter forbruk. Vannmålerleie pr. år: kr. 758,75,-. I summen over er det hensyntatt et forbruk på 43 m3 basert på sist avlesning. MERK: stipulert avlesning, ikke avlest av hjemmelshaver.

  Formuesverdi primær
  1015994

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3657577

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3050/118/18: 13.05.1971 - Dokumentnr: 1547 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Med flere bestemmelser Avtalen er innhentet og ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for enebolig med hybel datert 26.06.1974. Det foreligger og godkjent søknad om tilbygg til garasje og godkjent søknad om forlengelse av tak.

  Vei, vann og avløp
  Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Selger opplyser om at det er muligheter for å ha privat vann, men at pumpe tilknyttet borevann er defekt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et uregulert område og kommuneplanens bestemmelser er vil være gjeldende. Planid: Kplan_Flesberg Plantype: Kommuneplanens arealdel Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Plannavn: Kommuneplanens arealdel for Flesberg Ikrafttredelsesdato: 2014-06-17 Planbestemmelser kan fås ved henvendelse til oppdragsansvarlig eller på kommunens hjemmesider.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Boligen har godkjent hybelleilighet i underetasjen

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 450 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  86 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000))

  103 292 (Omkostninger totalt)

  3 553 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  107392

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Harald Elveseter

Megler

Harald Elveseter

97 55 49 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev