aktiv-eiendomsmegling
Fasade

Tiltalende 4-roms andelsleilighet - Solrik terrasse - Sentralt og attraktivt område - Garasje

 • 3 990 000
 • BRA 99 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 990 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 998 932
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR2 008
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 93 m²
 • FELLESKOST./MND5 644
 • TOMT4 025 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 998 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten ligger i sokkeletasjen og inneholder:
Gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad, garderobe og bod.

Med leiligheten følger det også en garasjeplass og en bod i kjeller.
Gang

Viulvegen 21, Innlandet

 • Velkommen til Viulvegen 21!
  Her har vi gleden av å presentere en fin og tiltalende 4-roms andelsleilighet sentralt i Brumunddal. Leiligheten ligger i sokkeletasjen og har en arealeffektiv planløsning. Det er kort vei til blant annet dagligvarebutikk, barnehage og skole. Områdene rundt er preget av flere fine turmuligheter. Brumunddal sentrum ligger kun 1,5 km unna. Det er varme i alle gulv og både innvendig bod og bod i kjelleren. Det er én biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg og på felles parkeringsplass.

  Velkommen inn
  Ned trappen i felles trappegang så kommer du til sokkeletasjen der denne leiligheten ligger. Du blir ønsket velkommen inn til en gang med plass til å henge av seg yttertøyet og sette fra seg skoene når du kommer hjem. Det er en skyvedørsgarderobe med speildører.

  Stue og kjøkken
  Videre inn i leiligheten kommer du til en stue og kjøkken med åpen løsning. Stuen har plass til sofagruppe og spisebord med tilknytning til kjøkkenet. Vinduene slipper inn godt med naturlig dagslys. Fra stuen har du tilgang til en terrasseplattning på ca. 24 m². Her er det plass til både sittegruppe og elektrisk grill/gassgrill. Terrassen har rekkverk og levegg. Det er utsyn over omkringliggende kulturlandskap.

  Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen og praktisk barløsning som gir ekstra med oppbevaringsplass og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har laminerte skrog og benkeplate. Over og underskap i med profilerte fronter i foliert utførelse. Stålplate i benkeryggen. Det er frosta glassfronter i barløsningen. Det er integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Plass for frittstående kjøleskap. Både kjøleskap og de integrerte hvitevarene medfølger.

  Soverom
  Leiligheten har 3 soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe, samt tilgang til et praktisk walk-in-closet. De to andre soverommene har plass til seng, nattbord og oppbevaring/garderobeskap. Har du ikke behov for alle soverommene så kan et av dem innredes som kontor eller hobbyrom.

  Bad
  Badet ligger midt i leiligheten og har som resten av leiligheten vannbåren varme i gulvet. Det er kermiske fliser på gulv og vegger, og malte plater i himlingen. Baderomsinnredning med servant, veggmontert wc og veggmontert dusj med dusjdører i glass. Opplegg for vaskemaskin. Dusjdørene var nye i 2022.

  Materialvalg i leiligheten:
  Gulv: Parkett og keramiske fliser
  Vegger: Malt miljøstrie og keramiske fliser
  Himlinger: Malte plater

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten ligger i et attraktivt boligområde ca. 1,5 km unna sentrum i Brumunddal. Det er kort veg til både skoler og barnehager, samt Sveum idrettspark og nærbutikk. Tømmerli barnehage ligger ca. 300 meter unna.

  I Brumunddal sentrum finner man blant annet Mølla Storsenter med et godt utvalg av forskjellige forretninger og spisesteder, Bakeriet i Brumunddal med deilige lunsjretter og kaker, og det populære Midt i Matfatet med spisested og delikatesseutsalg. Koselig lekeplass i Broparken langs Brumunda.

  På varme sommerdager kan det være passende å ta en tur ned til Mjøsa. Her finner du flere bademuligheter, samt lekeplass, volleyballbaner, skatepark og basketball baner mm. Brumunddal kan også tilby fine turområder hele året; enten du vil rusle langs Elvestien eller ta deg en topptur til Høsbjør, Bangsberget eller Bjørgeberget som kan tilby utsikt på toppen. Sveum Idrettspark like ved har blant annet løpebane, tennisbaner og flere fotballbaner.

  Fra boligen er det ca. 500 m til Fagerlund skole, og du finner både Brumunddal ungdomsskole og Ringsaker videregående skole like ved. Det er kort avstand til holdeplass for kollektiv transport. Ca. 2,5 km til Brumunddal Stasjon med togavganger sørover mot Hamar, Oslo og Drammen samt nordover mot Lillehammer og Trondheim.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Leiligheten er fra 2008. Leilighet i sokkeletasjen i en terrasseblokk, oppført i 2008. Leiligheten har en god areal og- planløsning og fremstår med god standard over interiør, utstyr og installasjoner. Leiligheten fremstår med minimal bruksslitasje. Bod i felles bodanlegg i kjeller.

  Støpt gulv på grunn. Yttervegger er utført i støpt betong og trebindingsverk. Fasader i hovedsak med tegl og trepanel. Vinduer ed 2- lags isolerglass, hvitlakkerte trekarmer. Fuktskade på 1 utforing på ett stuevindu. Ikke registrert fukt i utføringen ved befaring. Utgang fra stue til delvis takoverbygd terrasse på ca. 24m2. Plastfliser på gulv. Malt/ beiset levegg og rekkverk.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Erik-André Brodersen.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Bygningen er oppført to år før det kom krav om dette
  - Bad: Det mangler styrt tilluftsventilering

  Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • U.et: BRA: 99 m²/P-rom: 93 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Gang, stue, kjøkken, 3 soverom og bad

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • - Porttelefon m/skjerm

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming består av vannbåren varme i alle gulv.
 • Felles eiertomt for borettslaget er ca. 4.025 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning, lekeplass og asfalterte internveger og parkeringsarealer. Gode lys og- solforhold.

  Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Forretningsfører: OBOS Innlandet avd. Hamar
 • Andelen er en del av Børkebo Terrasse Borettslag (org.nr. 991 456 678), bestående av totalt 34 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2020 på kr 904.069,- (før nedbetaling på fellesgjeld). De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2020 kr 184.069,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.644,- for den som benytter forkjøpsrett.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Styret kan etter søknad gi tillatelse til å holde hund. Andelseiere som kan dokumentere at det er innekatt/annet innedyr, og at disse ikke vil bli til sjenanse for andre i oppgangen eller borettslaget, kan søke styret om tillatelse til å holde dyret i leiligheten.
 • Borettslagets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Tryg skadeforsikring. Hver enkelt andelseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 720 733 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 594 640 per 31.12.20
 • Per 08.03.22 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 5.644,-. Av disse går kr 600,- til á konto fyring, ca. kr 550,- til á konto vann/kloakk, mens ca. kr 4.494,- dekker bla. kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, kabel-tv og bredbånd, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.

  Denne leiligheten har nedbetalt sin andel fellesgjeld.

  Felleskostnadene økte med 10% fra 01.01.22.

  Det betales forskudd på forbruk av vann/avløp hver måned, forbruket leses av og avregnes 1. gang pr. år.
  Borettslaget har avregning av strøm som leses av og avregnes 1 gang pr. år.
 • Andel fellesgjeld per 01.03.22: Kr 0,-
  Andel fellesformue per 31.12.22: Kr 20.360,-
 • Det opplyses av forretningsfører den 08.03.22:
  Borettslaget har lån i DNB.

  Lånenummer: DNB01-12117663505
  Annuinitetslån, 4 terminer per år
  Restsaldo kr 2.830.460,-
  Rest løpetid er 16 år og 7 mnd.
  Rentesats: 2,55%
  Type rente: Flytende

  Lånenummer: DNB02-12119349689
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Restsaldo kr 1.692.861,-
  Rest løpetid er 16 år og 7 mnd.
  Rentesats: 2,55%
  Type rente: Flytende

  Denne andelen har nedbetalt sin del av andel fellesgjeld.
 • Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).
 • Det ble utstedt ferdigattest for bygget i august i 2010.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.
 • Erverv av andelen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2010, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2030.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente heftelser registrert på, og eller som skal følge med andelen.

  På borettslagets eiendom vil det som oftest være tinglyst pantobligasjon til sikkerhet for andelseiernes opprinnelige borettsinnskudd og pantobligasjon(er) til sikkerhet for fellesgjeld. I tillegg er det tinglyst følgende heftelser (dokument):

  Dagboknr. 668783, tinglyst den 19.08.2008. Gjelder bestemmelse om veg. Eier av fnr. 32 og bnr. 558 gir rettigheter til adkomst over gnr. 32 og bnr. 557.

  Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Lillebørke fra 2002. Reguleringsformål for eiendommen er gang-/sykkelvei. Regulert kant kjørebane. Det er kun deler av nedre del av tomten som er avsatt til dette i denne planen. Områdene på starten av Viulvegen er regulert til offentlg bygg - barnehage og jord- og skogbruk.

  Eiendommen omfattes av bebyggelsesplan iht. reguleringsplan (pbl 1985) for Lillebørke B1-B2 fra 2006. Reguleringsformål for eiendommen er boliger - planlagt bebyggelse. Det er også regulert inn støyskjerm og deler av terrassene ligger over byggegrensen på tomten. I denne planen er det er område bak bebyggelsen som er satt av til felles lekeareal og parkering.

  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2014-2025 for Ringsaker kommune, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse, nåværende. I denne planen ligger også eiendommen under støysonen til Byflatvegen (Fylkesveg 1780).
 • Andelsnr. 21402 Orgnr. 991456678 i Ringsaker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: Utvendige lister rundt de to høye, smale vinduene på stua er byttet da de var utsatt for råteskader. Firmaet har vedlikehold og service på varmepumper og røropplegg i borettslaget. A-kontobeløpet på strøm er foreslått doblet fra april 2022. Ordningen gjøres frivillig for den enkelte beboer. Det har vært fuktskader i treverk på en del andre uteplasser/terrasser på grunn av feil montert listing.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 15.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 10.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Eli Ringstad
  Ove Holthe
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev