aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Austbygdebakkan 766!
Velkommen til Austbygdebakkan 766!

TINN AUSTBYGD Austbygdebakkan 766

Sjarmerende hytte med enkel adkomst og nærhet til naturen

 • kr 990 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 990 000
 • Omkostningerkr 41 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 031 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1901
 • Soverom2
 • ArealP-rom 55 m²
 • Tomt1 010.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,00))   41 792,- (Omkostninger totalt)   1 031 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Austbygdebakkan 766 - 2D - Austbygdebakkan 766 - Letterhead
Koselig hytte med en fin og usjenert uteplass og nærhet til naturen. Hytta er opprinnelig fra 1900-tallet med tilbygg fra 1957, og inneholder nå gang, stue, kjøkken, bad, toalettrom og to soverom. Hytta holder en enkel standard med innlagt strøm og vann til vegg, og vann via pumpe til kjøkkenvask. Fra stuevinduet har hytte en fin utsikt til Midttjønn, som ligger i midten av vannene Hafoss og Gjuvsjå. I området er det mange fine fotturer, en av disse turene tar deg opp til idylliske Gjuvhovd med utsikt utover Tinnsjøen. Turen tar omtrent 30 minutter hver vei og passer seg for både store og små. Ønsker man en lenger tur ligger Rakketjern ca. 1,5 t fottur unna. Kort vei til Austbugda.

Austbygdebakkan 766, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 55 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 55 kvm Vindfang, stue, kjøkken, toalettrom, gang, 2 soverom og bad

  Utvendig bod
  Bruksareal
  1. etasje: 10 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 10 kvm Bod  Tomt
  1010.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Det er byggegrunn av løsmasser. Tomten er naturtomt med lyng, mose, furu og granskog.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger langs veien med enkel adkomst fra veien. Fra hytta ser man rett over til Midttjønn, som ligge midt mellom Gjuvsjå og Hafoss. Ønsker man en lenger tur ligger Rakketjønn ca. 1,5 t fottur unna. Det er omtrent 10 minutter med bil fra Austbygde i Telemark, og det er kort vei til populære fjellområder som bl.a. Gaustatoppen. Fine turmuligheter også rett utenfor eiendommen. I området rundt hytta er det gode aktivitetsmuligheter med attraksjoner som blant annet Gjuvsjå som ligger like ved eiendommen. Gjuvsjå er en relativt stor innsjø med en lengde på 1500 m og 600 m i bredde. Her er det muligheter for både bading og fisking, samt gode turmuligheter. En av disse turene tar deg opp til idylliske Gjuvhovd med utsikt utover Tinnsjøen. Turen tar omtrent 30 minutter hver vei og passer seg for både store og små.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Området består i hovedsak av spredt fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningen har betonggrunnmur. Veggene har tømmerkonstruksjon fra år 1901, og bindingsverkskonstruksjon fr år 1957. Fasade/kledning har stående bordkledning. Takkonstruksjon har sperrekonstruksjon, taktekkingen er av pappshingel. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Taktekking - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekking og undertak. Nedløp og beslag - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. - Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Takrenner har punktvise lekkasjer. Vinduer - Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Dører - Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendige dører - Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Bad - Våtromsplater er ikke montert fagmessig. Det er uegnede materialer i våtsoner. - Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Rommet har kun naturlig ventilering. Toalettrom - Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG0/1. - Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. - Der hvor vann renner på fjell, vil det oppstå fuktighet under objektet. Grunnmur og fundamenter - Det er registrert skråriss som er symptom på setninger. - Grunnmur har skjevheter på en gavelside. Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Pipe og ildsted - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. Krypkjeller - Det er begrenset tilgang til hele krypkjelleren

  Innhold
  Vindfang, stue, kjøkken, toalettrom, gang, 2 soverom og bad

  Standard
  Hytta er bygget på 1900-tallet i tømmer, og er senere kledd både utvendig og innvendig. Det ble i 1957 bygget på hytta, som nå består av gang, stue, kjøkken toalettrom, bad, og 2 soverom. Det ble i 2003 gjort oppgraderinger som å legge nye gulv i stue og kjøkken, og skiftet bjelkelag i stue. Kjøkkenet er med innredning med profilerte fronter i heltre og benkeplate i heltre. Det er frittstående hvitevarer som komfyr og kjøleskap. Hvitevarer medfølger salget. Her er det montert vannvarmer med lokal påfylling av vann med gråvann til terreng. Det er i tillegg en vedovn på kjøkkenet. Stua er stor og romlig med god takhøyde. Her er det god plass til en spisegruppe og en sofagruppe foran en lun vedovn. Fra stua er det flott utsikt til Midttjønn, som ligger like på andre siden av veien for hytta. Hytta har to soverom med til sammen seks sengeplasser. Senger medfølger salget. Det er et bad og et toalettrom på hytta. Badet er med baderomsplater og panel på vegger og gulvet med belegg. Innredningen består servant med skap og dusjhjørne med forheng. Vann til dusj via fotpumpe. Toalettrom er med biodo, som tømmes via utvendig luke. Det er servant med vann fra fotpumpe. Herfra er det utgang ut til en sjermet uteplass med to plattinger. Her sitter man i fred og ro med naturen i umiddelbar nærhet. Om man er glad i fotturer kan man gå en fin tur til Rakketjern på ca. 1,5 t med startpunkt rett fra eiendommen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Hytta er tilbygget i 1957. I 2003 ble det lagt nye gulv i stue og kjøkken samt bytte av bjelkelag i stue.

  TV/Internett/bredbånd
  Parabol fra Canal Digital.

  Parkering
  Parkering foran hytta.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,00))   41 792,- (Omkostninger totalt)   1 031 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på elektrisitet. Vedovn i stua og på kjøkken.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  2491

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Hytterenovasjon, tilsyn pipe/ildsted og feieavgift.

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt i Tinn kommune.

  Formuesverdi sekundær
  99000

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Selger betaler i dag kr 3000,- for brøyting.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3818/1/14: 13.02.1872 - Dokumentnr: 900015 - Erklæring/avtale Grensegangssak
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.02.1872 - Dokumentnr: 900016 - Erklæring/avtale Grensegangssak
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1877 - Dokumentnr: 900020 - Erklæring/avtale Grensegangssak
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1877 - Dokumentnr: 900021 - Erklæring/avtale Grensegangssak
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1877 - Dokumentnr: 900022 - Erklæring/avtale Grensegangssak
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.10.1916 - Dokumentnr: 900099 - Utskifting Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.1934 - Dokumentnr: 900125 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3818 Gnr:7 Bnr:1
  Rettighetshaver: Knr:3818 Gnr:7 Bnr:1 Fnr:1
  Rettighetshaver: Knr:3818 Gnr:7 Bnr:1 Fnr:2
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.06.1956 - Dokumentnr: 809 - Bestemmelse om beiterett Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.10.1963 - Dokumentnr: 784 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket
  Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.02.2007 - Dokumentnr: 227685 - Jordskifte 0820-2006-0004 Gjuvet
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.03.2012 - Dokumentnr: 232078 - Jordskifte Jordskiftesak nr: 0820-2009-0042 Gjuvet
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.06.2012 - Dokumentnr: 497557 - Fredningsvedtak Bestemmelse om naturreservat ved kgl. res. 26.06.2009 Gjuvet naturreservat
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.07.2014 - Dokumentnr: 541406 - Fredningsvedtak Verneforskrifter for skogområder i fylkene Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark, Vestfold, Østfold og Hedemark
  Feilaktig slettet i sin helhet. Gjeninnført og endret fra servitutt til pengeheftelse. Rettet iht. tgll. § 18, jf. vedtak av 25.06.2014 ÅAS e.f.
  Opprinnelig prioritet fra 01.07.2009 med dokumentnummer 477453
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.04.2017 - Dokumentnr: 315995 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:11
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.04.2018 - Dokumentnr: 672414 - Jordskifte Tinglysing - 17-043760RFA-JKVI Gjuvet III
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.06.2018 - Dokumentnr: 940907 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om rettigheter og plikter i fellesvegen Gjuvsjå - Bubekk
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.09.2020 - Dokumentnr: 3080162 - Festenummer gitt bruksnummer Utgått festenr:
  Knr:3818 Gnr:1 Bnr:2 Fnr:1


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Det er boret etter vann, og lagt vann til vegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Det er ingen reguleringsplan eller kommunedelplan. I følge kommuneplanens arealdel i Tinn (kommuneplan: ID 0002) er avsatt til skog og fjellområder.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,00))   41 792,- (Omkostninger totalt)   1 031 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  41792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 3,2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4 900,- oppgjørshonorar kr 4 900,- og visninger kr  3 000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 55 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 10 699,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger, fotograf og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 1 750,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 10 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Marie Langseth

Megler

Marie Langseth

97 55 49 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev