aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Briskåvegen 37!
Velkommen til Briskåvegen 37!

TINN AUSTBYGD Briskåvegen 37

Tiltalende og svært arealeffektiv hytte med meget flott utsikt og beliggenhet i Briskåe hyttegrend i Skirvedalen

 • kr 4 190 000
 • BRA 93 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 190 000
 • Omkostningerkr 128 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 318 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom3
 • ArealP-rom 93 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomtFestet
 • 4 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,00))   121 792,- (Omkostninger totalt)   4 311 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Briskavegen 37 - 2D - 1. etasje - Letterhead
Innbydende og tiltalende hytte oppført i 2019 med flott beliggenhet i Briskåe hyttegrend i Skirvedalen. Hytta fremstår som svært arealeffektiv med sine tre soverom, stue, loftsstue, to bad og toalettrom. I tillegg er det verdt og merke seg en romslig terrasse med utgang fra stua med flott utsikt til Gaustatoppen og fjellene rundt. Skirvedalen er en naturlig inngangsport til Hardangervidda og et godt utgangspunkt for den som søker friluftsliv og naturopplevelser. Kort vei til dagligvare, bakeri og bank i Austbygda. Fra hytta er det ca. 14 km til sentrum av Tinn Austbygd hvor du bl.a. finner dagligvare, bank, kafé/bakeri og bensinstasjon. Det er ca. 4 mil til Rjukan og til Gausta fra eiendommen, en av Norges mest populære vinterdestinasjoner. Velkommen til visning i Briskåvegen 37!

Briskåvegen 37, Telemark

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 85 kvm
  2. etasje: 8 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 85 kvm Vindfang, gang, stue, 2 soverom, bad, toalettrom, vaskerom/bad, entre
  2. etasje: 8 kvm Soverom og loftstue  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Punktfestet tomt som ifølge festekontrakt er på ca. 1 dekar. Tomten er ikke moderne oppmålt og grenser fremgår derfor ikke i kart.

  Beliggenhet
  Hytta ligger flott til i Briskåvegen i Skirvedalen. Her har man utsikt til Gaustatoppen, Killingskaret og fjellene rundt. Skirvedalen er en naturlig inngangsport til Hardangervidda og et godt utgangspunkt for den som søker friluftsliv og naturopplevelser. Kort vei til dagligvare, bakeri og bank i Austbygda. I nærheten har man store rekreasjonsområder med gode aktivitetsmuligheter hele året. Flott turterreng har man rett utenfor hyttedøren, og fra hytta er det relativt kort vei til høyfjellet med fine fiskevann og milevis med tur- og sykkelstier. På vinterstid har man nærhet til et godt preparert nettverk av langrennsløyper. Fra hytta er det kort vei til Håvardsrud seterliv, Skirva fjellstue og Skriva fjellkirke. Se www.skirvedalen.info for mer informasjon om området. Fra hytta er det ca. 14 km til sentrum av Tinn Austbygd hvor du bl.a. finner dagligvare, bank, kafé/bakeri og bensinstasjon. Det er ca. 4 mil til Rjukan og til Gausta fra eiendommen, en av Norges mest populære vinterdestinasjoner.

  Adkomst
  Fra Tinn austbygd følg Fv755 i retning Ådalen i omtrent 6,5 km. Ta så til høyre inn på Fv753 og følg veien oppover i omtrent 1,5 km til du når en snuplass. Snu og følg så veien videre oppover i retning Skirvedalen. Det er en bom på veien inn mot Briskåvegen. Denne åpnes via telefon til megler.

  Bebyggelse
  Området består av spredt hyttebebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningen har grunnmur i isolerte elementer. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Takkonstruksjonen har sperretak og A-takstoler i tre. Taktekkingen er av tre. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Kjøkken - Det er påvist at overflater har noe skader. Overflater og konstruksjon - Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet. Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom. Grunnmur - Det er registrert ett mindre avvik hvor kantplate/dekkplate på grunnmuren er løs.

  Innhold
  Vindfang, gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad, toalettrom, vaskerom/bad, entre, loftstue.

  Standard
  Innbydende og tiltalende hytte oppført i 2019 med flott beliggenhet i Briskåe hyttegrend i Sirvedalen. Hytta fremstår som svært arealeffektiv med sine tre soverom, stue, loftsstue, to bad og toalettrom. I tillegg er det verdt og merke seg en romslig terrasse med utgang fra stua med flott utsikt til Gaustatoppen og fjellene rundt. Innvendige overflater består av heltre gulv av furu, vegger og himling er med trepanel. Kjøkkenet har åpen løsning til stua. Kjøkkeninnredningen er gjenbruk og har senere byggeår enn hytta. Innredningen er med profilerte fronter og benkeplate i heltre. Det er integrerte hvitevarer som kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og induksjonstopp. Kjøkkenet har god plass til en spisegruppe. I stua er det store vindusflater som gir en fint utsyn, her kan man se rett på Gaustatoppen. Fra stua er det utgang til en romslig terrasse. Det er god takhøyde i stua, som gir en god romfølelse. Det er åpent med rekkverk oppe til en koselig loftsstue. Det er to bad og et toalettrom i hytta. Det ene badet er i forbindelse med hovedsoverom i 1.etasje. Bad og toalettrom er med adkomst fra gang til stue. Badene er med fliser på gulv med varmekabler. Det er panel og fliser på vegger. Badet i forbindelse med soverom er med bollevask på heltre benkeplate på servantseksjon. Det er flislagt dusjvegger/dusjhjørne og gulvmontert toalett. Baderom/vaskerom er med flislagt dusjhjørne/dusjvegger og baderomsinnredning med skuffer og nedfelt vask og opplegg til vaskemaskin. I tillegg er det et toalettrom med gulvmontert toalett og innredning med skap og nedfelt vask. Hytta har tre koselige soverom med til sammen sju sengeplasser. To av soverommene er nede og det tredje er oppe.

  Innbo og løsøre
  Innbo og løsøre medfølger.

  Hvitevarer
  Hvitevarer som står på hytta følger med.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber.

  Parkering
  Nåværende eier parkerer ved veien ved adkomst til hytta. Det har tidligere vært opparbeidet parkeringsplass rett ved hytta. Her er det nå lagt på jord og sådd gress, dette kan lett reverseres.

  Forsikringsselskap
  Tryg forsikring

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Grunneier/bortfester har forkjøpsrett på eiendommen. Dette må være avklart før overtagelse.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,00))   121 792,- (Omkostninger totalt)   4 311 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på elektrisitet. Vedovn i stua.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  2491

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Renovasjon, tilsyn pipe og ildsted og feieavgift.

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt i Tinn kommune.

  Formuesverdi primær
  204000

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Avløp og tømming av septiktank: kr 1103,- Brøyting, vedlikehold av veg, strøing og vannanlegg: kr 12 879,- Overnevnte beløp til fakturert av grunneier.

  Velforening
  Frivillig medlemskap i Briskåe hytteforening.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3818/28/10/18: 15.03.2019 - Dokumentnr: 317787 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Årlig festeavgift: NOK 8 500
  Gjelder fra dato: 10/10-2018
  Tomteverdi: NOK 450 000
  Kan ikke framleies
  Bestemmelser om regulering av leien
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.03.2019 - Dokumentnr: 317787 - Bestemmelse om bebyggelse Gjelder feste
  15.03.2019 - Dokumentnr: 317787 - Erklæring/avtale Gjelder feste
  Bestemmelse om å legge inn vann i hytta
  Bestemmelse om vegetasjon og hogst
  07.01.2019 - Dokumentnr: 25840 - Registrering av festenr. Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3818 Gnr:28 Bnr:10
  Elektronisk innsendt
  01.01.2020 - Dokumentnr: 437472 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0826 Gnr:28 Bnr:10
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.03.2019 - Dokumentnr: 317787 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3818 Gnr:28 Bnr:10
  Rettighet hefter i: Knr:3818 Gnr:28 Bnr:14
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 14.06.2021.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet privat vann og avløp. Septikktank blir tømt hvert 3.år. Eiendommen er tilknyttet privat vei. Det er felles slamanlegg for Briskåe hyttegrend.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Ifølge festekontrakten er det ikke adgang til fremleie av festeretten.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,00))   121 792,- (Omkostninger totalt)   4 311 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  128292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4 900,- oppgjørshonorar kr 3000,- og visninger kr 3000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 9 431,-. Utleggene omfatter kommunae opplysninger, fotograf og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag for utført oppdrag oppad kr 10 000,- samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Marie Langseth

Megler

Marie Langseth

97 55 49 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev