aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/Sindre Tjønn presenterer Brynjulfsrud 3

TINN AUSTBYGD Brynjulfsrud 3

Tinn Austbygd- Meget pen enebolig med attraktiv beliggenhet på sentrumsnær endetomt - Dobbel garasje - Flotte uteområder

 • kr 3 700 000
 • BRA 216 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 3 700 000
 • Omkostningerkr 109 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 809 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 986
 • Soverom5
 • ArealP-rom 204 m²
 • Tomt1 338.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000,00))   109 542,- (Omkostninger totalt)   3 809 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Brynjulfsrud 3 er en flott og innholdsrik eiendom med attraktiv beliggenhet. Selve boligen går over 3 plan og har bl.a. 5 soverom og 2 stuer - så her er det nok av plass, selv til en stor familie. Ifølge tilstandsrapporten er boligen godt vedlikeholdt med gode materialer i eksteriør og interiør. Store deler av de innvendige overflatene er også oppgradert/fornyet i nyere tid og boligen fremstår meget tiltalende. Utvendig ble både hus, uthus og garasje malt i 2021. Eiendommen har en meget flott beliggenhet innerst i et lite boligfelt nært sentrum av Tinn Austbygd. Boligen ligger vestvendt med flotte utsiktsforhold i retning Tinnsjøen, og det er gåavstand til bl.a. dagligvare, bakeri, bank, bensinstasjon og post i butikk.

Brynjulfsrud 3, Vestfold og telemark

 • Tomt
  1338.7m²

  Beliggenhet
  Eiendommen har en meget flott beliggenhet innerst i et lite boligfelt nært sentrum av Tinn Austbygd. Boligen ligger vestvendt med flotte utsiktsforhold i retning Tinnsjøen, og det er gåavstand til bl.a. dagligvare, bakeri, bank, bensinstasjon og post i butikk. Tinn Austbygd har en idyllisk beliggenhet i den nordøstre enden av Tinnsjøen, omringet av vakre fjellområder og med Gaustatoppen ruvende i vest. Fra Tinn Austbygd er det ca. 3 mil til Rjukan sentrum og ca. 8 mil til Kongsberg.

  Adkomst
  Se kart i nettannonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Byggemåte
  Boligen har ifølge tilstandsrapport vegger med bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Taktekkingen er av betongtakstein. De innvendige overflatene består i hovedsak av gulver med fliser, laminat og tepper, samt vegger med i hovedsak trepanel og malte plater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG3 (Store eller alvorlige avvik): Utvendige trapper - Betongtrapp har mindre sprekker/skader - Det er ikke montert rekkverk. Vaskerom - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Bad og toalettrom - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Forstøtningsmurer - Det er påvist større sprekker og/eller skjevheter i muren. TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): Innvendige trapper - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Tilliggende konstruksjoner våtrom - Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon og detaljer.

  Innhold
  Boligen går over 3 plan og inneholder følgende rom: Underetasje: Vindfang, hall m/trapp, bad, 3 soverom, vaskerom, garderobe og utvendig bod. 1. etasje: Trapperom, gang/vindfang, stue, kjøkken, soverom og bad/toalettrom. Loft: Trapperom, gang, loftstue og soverom. Utover selve boligen inneholder eiendommen en dobbel garasje, uthus med vedbod, og en flott hagestue.

  Standard
  Brynjulfsrud 3 er en flott og innholdsrik eiendom med attraktiv beliggenhet innerst i en liten blindvei nært sentrum av Tinn Austbygd. Selve boligen går over 3 plan og har bl.a. 5 soverom og 2 stuer - så her er det nok av plass, selv til en stor familie. Ifølge tilstandsrapporten er boligen godt vedlikeholdt med gode materialer i eksteriør og interiør. Store deler av de innvendige overflatene er også oppgradert/fornyet i nyere tid og boligen fremstår meget tiltalende. Utvendig ble både hus, uthus og garasje malt i 2021. Hovedinngangen befinner seg i underetasjen, og her har man også badet, vaskerommet, bod/garderobe og 3 av soverommene. Badet er flislagt med varmekabler i gulvet og er forøvrig utstyrt med WC, baderomsinnredning med servant på skap, og dusjnisje. Stuen befinner seg i 1. etasje og er romslig og pen. Den er malt i tidsriktige farger og utstyrt med en flott nyere vedovn. Store vinduer sørger for å slippe inn både utsikt og rikelig med naturlig lys. Fra stuen har man også egen utgang til en stor veranda hvor man kan nyte både sol og utsikt. Kjøkkenet ligger i tilknytning til stuen, og både kjøkken og stue ble malt i 2020, samt at det ble lagt nye gulver. Selve kjøkkeninnredningen er av eldre dato, men også denne ble malt, samt at det ble byttet skuffer og montert nye overskap. Benkeplatene ble også byttet. Hvitevarene på kjøkkenet medfølger forøvrig ved salg. I 1. etasje er det også et baderom som er utstyrt med WC og baderomsinnredning med servant på skap. Her var det tidligere også en dusj, men denne er blitt fjernet og rommet fungerer derfor i praksis som et toalettrom. I 1. etasje har man også et soverom, samt vindfang med egen utgang til hage og uteområde på baksiden/østsiden av boligen. Boligen har også en loftsetasje som er innredet med en loftstue og et soverom/oppholdsrom. Det er også verdt å merke seg at tomten er pent opparbeidet med en flott hage hvor det er satt opp en hagestue med tilhørende terrasse (se sommerbilder). Her kan man nyte sene sommerkvelder i fred og ro.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Utover dette medfølger også hvitevarene på kjøkkenet. 8 stk. beståskap på vegg i stue kan følge med kostnadsfritt dersom kjøper ønsker det.

  Parkering
  Dobbel garasje, samt parkeringsmulighet foran garasjen.

  Forsikringsselskap
  Landkreditt forsikring

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. I tilstandsrapporten står det at det er badekar med vegghengt dusj på vaskerommet, samt gulvmontert toalett. Dette er ikke riktig, her er det ikke badekar, dusj eller WC. Det står også at det er dusjnisje med skyvedør på badet, men her er det forheng og ikke skyvedør.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000,00))   109 542,- (Omkostninger totalt)   3 809 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmepumpe i trapperom og vedovn i stue.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Kommunale avgifter
  17480

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Eiendommen har vannmåler og kommunale avgifter vil derfor variere i forhold til forbruk.

  Formuesverdi primær
  465162

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1674583

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Forsikring, strøm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 06.03.1986, dok.nr. 1296 (vedlagt prospekt): Erklæring/avtale Bestemmelser om veg/vann/kloakk/elektriske ledninger m.v. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på boligen fra 1987 (vedlagt). Utover denne foreligger det ingen andre ferdigattester/midlertidige brukstillatelser på eiendommen, men det foreligger byggetillatelser for garasje og uthus (det foreligger ikke dokumentasjon/godkjenning på hagestue). På vedlagt situasjonskart kan det se ut som garasjen bryter tomtegrensen noe. Ifølge kommunen var det ikke krav om ferdigattest før 01.01.1998 og det var derfor svært sjeldent at dette ble utsendt før dette året. Det er enkelte avvik fra opprinnelig byggetegning (vedlagt prospekt) som det ikke foreligger dokumentasjon på, bl.a. utvendig bod ifm. underetasjen og balkong ifm. loftsetasjen. Loftsetasjen er innredet med loftstue og soverom, men det gjøres oppmerksomt på at dette ikke er omsøkt eller godkjent for varig opphold. Et av soverommene i underetasjen er angitt som "Hobby" på byggetegning, men dette rommet er godkjent til varig opphold.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Eiendommen har vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boliger. Se vedlagte retningslinjer for Brynjulfsrud-feltet for mer informasjon. Se også Kommuneplanens arealdel. Denne er tilgjengelig hos megler og på kommunens nettsider.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000,00))   109 542,- (Omkostninger totalt)   3 809 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  109542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,85% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  4900,-, markedspakke kr. 9900,- oppgjørshonorar kr  3000,- og visninger kr  1750, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  39900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Sindre Tjønn

Megler

Sindre Tjønn

94 80 64 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev