aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/Sindre Tjønn presenterer Furulivegen 2B

Tinn austbygd Furulivegen 2B

Meget pen og sentrumsnær 1/2 av tomannsbolig med 3 soverom og garasje - Renovert i 2021 - Høy standard

 • 3 550 000
 • BRA 132 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 550 000
 • OMKOSTNINGER104 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 654 892
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 980
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 115 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT644 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 550 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,-))
  --------------------------------------------------------
  104 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 654 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten har en praktisk planløsning med alt på én flate og inneholder følgende rom: gang, stue/kjøkken, bad, toalettrom, vaskerom, 3 soverom og en garasje.

Furulivegen 2B, Vestfold og telemark

 • Furulivegen 2B er en meget pen og tiltalende halvpart av en horisontaldelt tomannsbolig. Denne boligen ligger i underetasjen av bygningen og har bl.a. 3 soverom og garasje. Boligen ble ombygd og renovert i 2021 og holder en gjennomgående høy standard på materialvalg og løsninger. Det kan også nevnes at det er innlagt fiber, smarthus-teknologi og gulvvarme i alle gulv (unntatt garasje). Her kan man flytte rett inn i en flott og moderne bolig med sentrumsnær beliggenhet!

  Boligen har en åpen stue/kjøkkenløsning hvor det er god plass til både sofagruppe og spisestue. I stuedelen er det en flott vedovn fra Nordpeis. Det er også godt med vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Vinduene har forøvrig soldempende glass.

  Kjøkkenet har en elegant innredning fra Marbodal med malte slette fronter og kompositt benkeplate med underlimt sort vask. Det er fliser på veggen over benkeplaten. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og det er godt med skap- og benkeplass, samt at det er en praktisk kjøkkenøy sentralt i rommet.

  Boligen har et pent flislagt bad som er utstyrt med 120cm baderomsinnredning med formstøpt dobbel vask, toalett, boblebadekar og dusj på vegg med dusjvegger. Toalettet har avtrekk og spylefunksjon. Det er et eget vaskerom vegg-i-vegg med badet, samt et ekstra toalettrom.

  Det er i alt 3 soverom i boligen (se plantegning). De to soverommene mot sør/vest har vinduer med elektrisk styrt solavskjerming, og det har også det ene stuevinduet lengst mot vest.
 • Boligen har en flott og sentral beliggenhet i Tinn Austbygd, med kort gåavstand ned til sentrum av bygda. Her finner man bl.a. butikk, bakeri, bank m.m. Det er også kort vei ned til Tinnsjøen og den populære stranden i Sandviken.

  Tinn Austbygd har en idyllisk beliggenhet i den nordøstre enden av Tinnsjøen, omringet av vakre fjellområder og med Gaustatoppen ruvende i vest.

  Fra Tinn Austbygd er det ca. 3 mil til Rjukan og ca. 8 mil til Kongsberg.
 • Området består hovedsaklig av spredt bolig og næringsbebyggelse.
 • Se kart i nettannonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Boligen er totalrenovert innvendig. Yttervegger, bjelkelag og takkonstruksjon er fra byggeår. Det er yttervegger i lettklinkerblokker. Taktekkingen er med dobbelkrummet betongtakstein fra 2021. De innvendige overflatene består av gulver med flis og laminat, samt vegger med malte plater (flis på bad).

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Ingen forhold har fått TG 3 (store eller alvorlige avvik) eller TG 2 - avvik som kan kreve tiltak. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:

  Terrengforhold
  - Det er påvist områder på eiendommen med stående vann.
  - Det kan bli liggende noe vann på asfalt.

  Radon
  - Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "høy" eller "særlig høy" aktsomhetsgrad.
  (Det er gjort radontiltak med vifte, ref. egenerklæring vedlagt prospekt).

  Se tilstandsrapport av Øyvind Reinertsen vedlagt prospekt for mer informasjon. Ifølge rapporten er det søkt unntak fra byggeforskrifter på enkelte punkt, bl.a. ventilasjon. Boligen har naturlig ventilasjon, ikke ventilasjonsanlegg.
 • 132 m2 Bra / 115 m2 P-Rom

  Følgende rom inngår i primærareal: gang, stue/kjøkken, bad, toalettrom, vaskerom og 3 soverom.

  Oppgitte areal og romangivelser er hentet fra tilstandsrapport av Øyvind Reinertsen (vedlagt prospekt).
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vedovn i stue og gulvvarme i alle gulv (unntatt garasje).
 • Se kart og seksjoneringsdokumenter vedlagt prospekt for oversikt over tomt/areal. Se også vedlagte vedtekter for sameiet med informasjon om bruksrett til fellesareal.
 • 1 stk garasje som ligger i underetasjen lengst mot øst (nærmest inngangen). Den andre garasjen tilhører boligen i overetasjen.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
  Eiendommen har vannmåler.
 • Sameiet har ikke engasjert noen egen forretningsfører.
 • Eierseksjonen hører til et boligsameie. Se seksjoneringsdokumenter vedlagt prospekt for mer informasjon. Sameiet er ikke formelt etablert med organisasjonsnummer. Iht. seksjonsbegjæringen er seksjonens/boligens sameiebrøk 1000/2300.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter og seksjoneringsdokumentene (vedlagt prospektet). Husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning foreligger ikke.

  Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Lov om eierseksjoner § 22.
 • Ly Forsikring, polisenummer: 81273. Siden dette er en horisontaldelt tomannsbolig må man ha felles byggforsikring. 1 av seksjonseierne må stå som forsikringstaker (begge kan ikke stå som forsikringstaker) så må man dele kostnaden. Eventuelt må sameiet stå som forsikringstaker, men da må det formelt opprettes med eget organisasjonsnummer.

  Innboforsikring må tegnes av den enkelte seksjonseier.
 • Foreligger ikke, men vil tilkomme.
 • Siden sameiet er nytt er det er p.t. ikke noe fast beløp eller fast opplegg for betaling av felleskostnader, men det må tas høyde for at dette vil tilkomme da kostnaden til bl.a. byggforsikring må deles med den andre delen av tomannsboligen. Det vil også være naturlig å dele på brøyteutgifter m.v. sammen med andre og fremtidige seksjonseiere i sameiet. Se forøvrig informasjon om fordeling av felleskostnader og fellesinntekter i vedlagte vedtekter for sameiet.
 • I følge opplysninger fra selger har ikke seksjonen/leiligheten noen fellesgjeld eller fellesformue.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og fellesformue kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 11 132,50 pr. år
  Eiendommen har vannmåler og kommunale avgifter vil derfor variere i forhold til forbruk (vil øke når eiendommen tas i bruk).
 • Kommunale avgifter, felleskostnader, forsikring og strøm.
 • Det foreligger ikke ferdigattest på selve bygningen, men det foreligger ferdigattest på "Bruksendring til bolig" (vedlagt prospekt), datert 03.01.2022. Bygningen var tidligere registrert som et bo- og behandlingssenter.
 • Det foreligger ikke dokumentasjon/opplysninger som er til hinder for at boligen leies ut. Det følger imidlertid av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling, og eiendommen ligger ifølge tilstandsrapporten i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "høy" eller "særlig høy" aktsomhetsgrad. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Det foreligger planer og tegninger for nye boliger/nye eierseksjoner i sameiet, som skal bygges rett nord/vest for boligen. Se kart og tegninger i vedlagte seksjoneringsdokumenter for mer informasjon.

  I tilstandsrapporten står det at kjøkkeninnredningen er fra Epoq, det er ikke riktig - den er fra Marbodal.
 • 24.12.1958 (dok.nr. 2102): Bestemmelse om veg (vedlagt prospekt)

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Ifølge reguleringsplan "Austbygde sentrum" (PlanID 6101) ligger eiendommen i et område for boligbebyggelse.
  Se forøvrig reguleringsbestemmelser med tilhørende kart vedlagt prospekt.
 • Gnr. 13 Bnr. 15 Snr. 4 i Tinn kommune
 • Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).
  Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 29.06.2021. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.
  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
  Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast pris på provisjon på kr. 55.0000,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4.900-, markedsføringspakke kr 9.900,-, visningshonorar kr. 1.750 og oppgjørshonorar kr. 3.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anfinn Lurås
Sindre Tjønn

Megler

Sindre Tjønn

94 80 64 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev