aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/Sindre Tjønn presenterer Furulivegen 2B
Aktiv v/Sindre Tjønn presenterer Furulivegen 2B

TINN AUSTBYGD Furulivegen 2B

Tinn Austbygd - Meget pen, sentrumsnær 1/2 av tomannsbolig med 3 soverom og garasje - Høy standard - Flott uteområde!

 • kr 3 650 000
 • BRA 132 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 650 000
 • Omkostningerkr 108 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 758 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1980
 • Soverom3
 • ArealP-rom 115 m²
 • Tomt644.3 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,00))   108 292,- (Omkostninger totalt)   3 758 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Furulivegen 2B er en meget pen og tiltalende halvpart av en horisontaldelt tomannsbolig. Denne boligen ligger i underetasjen av bygningen og har bl.a. 3 soverom og garasje. Boligen ble ombygd og renovert i 2021 og holder en gjennomgående høy standard på materialvalg og løsninger. Det kan også nevnes at det er innlagt fiber, smarthus-teknologi og gulvvarme i alle gulv (unntatt garasje). I forbindelse med inngangspartiet er det etablert et flott uteområde med terrasse og pergola. Boligen har en sentral og attraktiv beliggenhet i Tinn Austbygd, med kort gåavstand ned til sentrum. Her finner man bl.a. butikk, bakeri, bank m.m. Det er også kort vei ned til Tinnsjøen og den populære stranden i Sandviken. En sjelden mulighet til å sikre seg en lekker og tidsriktig bolig sentralt i bygda!
Velkommen inn!

Furulivegen 2B, Telemark

 • Tomt
  644.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Se kart og seksjoneringsdokumenter vedlagt prospekt for oversikt over tomt/areal. Se også vedlagte vedtekter for sameiet med informasjon om bruksrett til fellesareal.

  Beliggenhet
  Boligen har en flott og sentral beliggenhet i Tinn Austbygd, med kort gåavstand ned til sentrum av bygda. Her finner man bl.a. butikk, bakeri, bank m.m. Det er også kort vei ned til Tinnsjøen og den populære stranden i Sandviken. Tinn Austbygd har en idyllisk beliggenhet i den nordøstre enden av Tinnsjøen, omringet av vakre fjellområder og med Gaustatoppen ruvende i vest. Fra Tinn Austbygd er det ca. 3 mil til Rjukan og ca. 8 mil til Kongsberg.

  Adkomst
  Se kart i nettannonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsaklig av spredt bolig og næringsbebyggelse.

  Byggemåte
  Boligen er totalrenovert innvendig. Yttervegger, bjelkelag og takkonstruksjon er fra byggeår. Det er yttervegger i lettklinkerblokker. Taktekkingen er med dobbelkrummet betongtakstein fra 2021. De innvendige overflatene består av gulver med flis og laminat, samt vegger med malte plater (flis på bad). Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Ingen forhold har fått TG 3 (store eller alvorlige avvik) eller TG 2 - avvik som kan kreve tiltak. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Terrengforhold - Det er påvist områder på eiendommen med stående vann. - Det kan bli liggende noe vann på asfalt. Radon - Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "høy" eller "særlig høy" aktsomhetsgrad. (Det er gjort radontiltak med vifte, ref. egenerklæring vedlagt prospekt). Se tilstandsrapport av Øyvind Reinertsen vedlagt prospekt for mer informasjon. Ifølge rapporten er det søkt unntak fra byggeforskrifter på enkelte punkt, bl.a. ventilasjon. Boligen har naturlig ventilasjon, ikke ventilasjonsanlegg.

  Innhold
  Leiligheten har en praktisk planløsning med alt på én flate og inneholder følgende rom: gang, stue/kjøkken, bad, toalettrom, vaskerom, 3 soverom og en garasje.

  Standard
  Furulivegen 2B er en meget pen og tiltalende halvpart av en horisontaldelt tomannsbolig. Denne boligen ligger i underetasjen av bygningen og har bl.a. 3 soverom og garasje. Boligen ble ombygd og renovert i 2021 og holder en gjennomgående høy standard på materialvalg og løsninger. Det kan også nevnes at det er innlagt fiber, smarthus-teknologi og gulvvarme i alle gulv (unntatt garasje). I forbindelse med inngangspartiet er det etablert et flott uteområde med terrasse og pergola. Her kan man flytte rett inn i en lekker og moderne bolig med sentrumsnær beliggenhet! Boligen har en åpen stue/kjøkkenløsning hvor det er god plass til både sofagruppe og spisestue. I stuedelen er det en flott vedovn fra Nordpeis. Det er også godt med vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Vinduene har forøvrig soldempende glass. Kjøkkenet har en elegant innredning fra Marbodal med malte slette fronter og kompositt benkeplate med underlimt sort vask. Det er fliser på veggen over benkeplaten. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og det er godt med skap- og benkeplass, samt at det er en praktisk kjøkkenøy sentralt i rommet. Boligen har et pent flislagt bad som er utstyrt med 120cm baderomsinnredning med formstøpt dobbel vask, toalett, boblebadekar og dusj på vegg med dusjvegger. Toalettet har avtrekk og spylefunksjon. Det er et eget vaskerom vegg-i-vegg med badet, samt et ekstra toalettrom. Det er i alt 3 soverom i boligen (se plantegning). De to soverommene mot sør/vest har vinduer med elektrisk styrt solavskjerming, og det har også det ene stuevinduet lengst mot vest.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  1 stk garasje som ligger i underetasjen lengst mot øst (nærmest inngangen). Den andre garasjen tilhører boligen i overetasjen.

  Forsikringsselskap
  Ly Forsikring

  Polisenummer
  81273

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. I tilstandsrapporten står det at kjøkkeninnredningen er fra Epoq. Det er ikke riktig, den er fra Marbodal. Det foreligger planer og tegninger for nye boliger/nye eierseksjoner i sameiet, som skal bygges rett nord/vest for boligen. Se kart og tegninger i vedlagte seksjoneringsdokumenter for mer informasjon.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,00))   108 292,- (Omkostninger totalt)   3 758 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn i stue og gulvvarme i alle gulv (unntatt garasje).

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  11900

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Eiendommen har vannmåler og kommunale avgifter vil derfor variere i forhold til forbruk (vil øke når eiendommen tas i bruk).

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Felleskostnader, forsikring og strøm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3818/13/15/4: 24.12.1958 - Dokumentnr: 2102 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3818 Gnr:13 Bnr:15 Gjelder denne registerenheten med flere 25.07.2022 - Dokumentnr: 815763 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1000/2300 Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest på selve bygningen, men det foreligger ferdigattest på "Bruksendring til bolig" (vedlagt prospekt), datert 03.01.2022. Bygningen var tidligere registrert som et bo- og behandlingssenter.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Eiendommen har vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Ifølge reguleringsplan "Austbygde sentrum" (PlanID 6101) ligger eiendommen i et område for boligbebyggelse. Se forøvrig reguleringsbestemmelser med tilhørende kart vedlagt prospekt.

  Adgang til utleie
  Det foreligger ikke dokumentasjon/opplysninger som er til hinder for at boligen leies ut. Det følger imidlertid av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling, og eiendommen ligger ifølge tilstandsrapporten i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "høy" eller "særlig høy" aktsomhetsgrad. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 29.06.2021. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,00))   108 292,- (Omkostninger totalt)   3 758 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  108292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Sindre Tjønn

Megler

Sindre Tjønn

94 80 64 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev