aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Myreputtvegen 1!
Velkommen til Myreputtvegen 1!

TINN AUSTBYGD Myreputtvegen 1

Arealeffektiv hytte med egen sauna og boblebad og usjenert beliggenhet i flotte naturomgivelser i Skirvedalen

 • kr 1 750 000
 • BRA 43 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 750 000
 • Omkostningerkr 60 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 810 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2016
 • Soverom2
 • ArealP-rom 36 m²
 • Tomt1 870 m²
 • Eierform tomt -
 • 1 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,00))   60 792,- (Omkostninger totalt)   1 810 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Myreputtvegen 1 - 2D - 1. etasje
Arealeffektiv fritidsbolig med egen sauna og boblebad. Hytta er oppført i 2016 og inneholder gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og hems. Hytta ligger usjenert til i naturskjønne omgivelser ved Mykletjønn i Skirvedalen. Skirvedalen er en naturlig inngangsport til Hardangervidda og et godt utgangspunkt for den som søker friluftsliv og naturopplevelser. Kort vei til dagligvare, bakeri og bank i Austbygda. Velkommen til Myreputtvegen 1!

Myreputtvegen 1, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 36 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 36 kvm Gang, bad, stue/kjøkken, 2 stk soverom

  Sauna
  Bruksareal
  1. etasje: 7 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 7 kvm Badstu (annet fuktutsatt rom)  Tomt
  1870m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet festet tomt. Tomten er en relativt flat naturtomt opparbeidet med gruset adkomst.

  Beliggenhet
  Hytta ligger usjenert til i naturskjønne omgivelser i næheten av Mykletjønn i Skirvedalen med flott utsikt til Gaustatoppen. Skirvedalen er en naturlig inngangsport til Hardangervidda og et godt utgangspunkt for den som søker friluftsliv og naturopplevelser. Kort vei til dagligvare, bakeri og bank i Austbygda. I nærheten har man store rekreasjonsområder med gode aktivitetsmuligheter hele året. Flott turterreng har man rett utenfor hyttedøren, og fra hytta er det relativt kort vei til høyfjellet med fine fiskevann og milevis med tur- og sykkelstier. På vinterstid har man nærhet til et godt preparert nettverk av langrennsløyper. Fra hytta er det kort vei til Håvardsrud seterliv, Skirva fjellstue og Skriva fjellkirke. Se www.skirvedalen.info for mer informasjon om området. Fra hytta er det ca. 15 km til sentrum av Tinn Austbygd hvor du bl.a. finner dagligvare, bank, kafé/bakeri og bensinstasjon. Det er ca. 4 mil til Rjukan og til Gausta fra eiendommen, en av Norges mest populære vinterdestinasjoner.

  Adkomst
  Fra Tinn austbygd følg Fv755 i retning Ådalen i omtrent 6,5 km. Ta så til høyre inn på Fv753 og følg veien oppover i omtrent 1,5 km til du når en snuplass. Snu og følg så veien videre oppover i retning Skirvedalen. Etter ca 6 km, ta av til høyre inn på Myreputtvegen. Hytte ligger da på venstre side av veien. Det vil bli satt opp visningskilt og "Til salgs"-plakat før visning.

  Bebyggelse
  Området består av spredt fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningen har grunnmur i lettklinkerblokker. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning er stående bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon, taktekkingen er av pappshingel. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Nedløp og beslag - Takrenner har punktvise lekkasjer. Det er påvist avvik i beslagløsninger. Dører - Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Det er ikke montert beslag mellom yttervegg og balkong/terrasse. Overflater - Det er påvist skader på overflater. Gulv i gang har sprekker i overflaten. Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendigetrapper - Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Innvendige dører - Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Våtrom - På gulv er det påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. - Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. - Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. - Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjon - Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Soverom har ingen ventiler i vegg. Det er satt opp en flott sauna i laftet tømmer på tomten. Den er satt opp i antatt 2017 og er innredet med en liten gang og badstuerom med benker og elektrisk badstueovn. Den er fundamentert på stedlig grunn på punkt-fundamenter av lokal stein. Over mur med laftet tømmer. Taket er tekket med torv. Gulv av plank og gulvbelegg i våtsone.

  Innhold
  Hytta inneholder gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad. I tillegg er det en badstue på eiendommen.

  Standard
  Koselig fritidsbolig oppført i 2016. Hytta fremstår som svært arealeffektiv med alle nødvendige fasiliteter. I hytta er det gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og hems. I er også verdt og merke seg en egen sauna og på den romslige verandaen står det et fint boblebad. Kjøkkenet er med åpen løsning fra stua og inneholder innredning med glatte fronter. Det er integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp og benkeplate i laminat. Badet er med flislagt gulv med varmekabler. Vegger og himling er med panel. Badet er innredet med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjkabinett. Hytta har to soverom, i tillegg er det en hems. Hems har ikke takhøyde som tilsier at den inngår som p-rom.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på tomten.

  Forsikringsselskap
  Fremtind forsikring.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Selger er utenlandsk og egenerklæring er derfor fylt ut på engelsk, gi beskjed dersom man ønsker dette oversatt. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Grunneier/bortfester har forkjøpsrett på eiendommen, samt at overføring av festeretten bare kan skje med bortfester sitt samtykke. Dette må være avklart før overtagelse.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,00))   60 792,- (Omkostninger totalt)   1 810 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på elektrisitet. Vedovn i stua.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  2492

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Gjelder hytterenovasjon og feieavgift.

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt i Tinn kommune.

  Formuesverdi primær
  1416168

  Formuesverdi primær år
  2022

  Andre utgifter
  Festeavgift kr 8434,- pr år. Grunneier sender faktura for: Brøyting vintersesong: 3930,- Vann/strøm pumpehus: 4125,- Vedlikehold av veg: 1250,- Kloakktømming årlig avgift, Tinn kommune: 2 133,- Fester forplikter seg også til å dekke anbefalt andel til Skirvedalen løypelag (ref. festekontrakt). Overnevnte beløp gjelder for 2023. Utgifter/gebyrer vil kunne være gjenstand for endring og oppregulering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3818/30/2/37: 10.11.2016 - Dokumentnr: 1041703 - Registrering av festenr. Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3818 Gnr:30 Bnr:2 01.01.2020 - Dokumentnr: 171477 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0826 Gnr:30 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 09.05.2023 - Dokumentnr: 475971 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr: 3818 Gnr: 30 Bnr: 2 09.05.2023 - Dokumentnr: 475971 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr 3818 Gnr: 30 Bnr: 2 09.05.2023 - Dokumentnr: 475971 - Erklæring/avtale Bestemmelse om å dekke sin andel av utgifter i forbindelse med borevann/pumpehus 09.05.2023 - Dokumentnr: 475971 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 24.08.2020.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet privat vann fra brønn fra privat felles brønnhus. Avløp er tilkoblet septikktank som blir tømt av Tinn kommune. Eiendommen er tilknyttet privat vei fra Skirvedalsvegen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er i følge reguleringsplan med ID 6605, Liset Hytteområde, regulert til frittliggende fritidsbebyggelse. Se kommuneplanens arealdel i Tinn kommune. Kommunedelplanen er tilgjengelig hos megler og Tinn kommune.

  Adgang til utleie
  Framleie er ikke tillatt utan bortfesters samtykke, ref. festekontrakt.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,00))   60 792,- (Omkostninger totalt)   1 810 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  60792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4 900,- oppgjørshonorar kr 3 000,- og visninger kr 3 000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 9 386,-. Utleggene omfatter kommunale avgifter, fotograf og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva. 

Marie Langseth

Megler

Marie Langseth

97 55 49 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev