aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Grånmeisen 11!
Velkommen til Grånmeisen 11!

TISLEIDALEN Grånmeisen 11

Nyere og delikat hytte fra 2022 over to plan med lysløype rett utenfor hyttedøra! Solrikt i populært hytteområde.

 • kr 2 900 000
 • BRA-i 69 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 900 000
 • Omkostningerkr 91 640
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 991 640
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom2
 • Tomt572.2 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,00))   91 640,- (Omkostninger totalt)   2 991 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Drømmer du om hyttekos, vakkert turterreng og en nyere hytte, slik at dagene på hytta kan brukes til avslapning og opplevelser ute i det fri? Da kan denne delikate og innbydende hytta i Grånmeisen 11 være et godt valg! Eiendommen ligger solrikt og fint til i et populært hytteområde med lett helårs adkomst. Hytta er omgitt av fantastiske turmuligheter med lysløype «rett utenfor hyttedøra» tilknyttet et stort løypenett. - Lekker hytte fra 2022, god planløsning - Pene material- og fargevalg som viser nærheten til naturen og fjellet - Åpen stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater - Stilig peisovn med innsyn fra 3 sider - Delikat flislagt bad - Hytta har to soverom, samt hyggelig hems med to innredede rom - Medfølgende massasjebad fra Nordic Hot tube - Utebod Velkommen på visning!
Hytta har et pent inngangsparti tilknyttet hyggelige terrasser hvor en kan flytte seg med solen. Fra terrassen er det også inngang til en praktisk sportsbod med god lagringsplass.

Grånmeisen 11, Innlandet

 • Tomt
  572.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet eiertomt i svakt hellende terreng. Gressplen og parkeringsareal. Arealet er hentet fra kommunens matrikkelkart. Matrikkelen ble etablert ved overføring av data fra tidligere registre. Det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. I enkelte tilfeller kan grensepunkt og grenselinjer mangle helt eller delvis eller være feil registrert. Fullstendighet og stedfestingsnøyaktighet er generelt bedre innenfor enn utenfor tettbygd strøk. Matrikkelkartet angir en nøyaktighet på grensepunktene som standardavvik i cm. I tilknytning til arealberegning blir det angitt dersom arealet begrenses av ulike typer hjelpelinjer. Fargene på grensene i kartet forteller hvilken nøyaktighet det er på de registrerte grensene. Grønne grenser er mest nøyaktige, og derfra blir de gradvis mer unøyaktige mot rød, som er skissenøyaktighet. For denne eiendommen er alle grensene grønne.

  Beliggenhet
  Drømmer du om hyttekos, vakkert turterreng og en nyere hytte, slik at dagene på hytta kan brukes til avslapning og opplevelser ute i det fri? Da kan denne delikate og innbydende hytta i Grånmeisen 11 være et godt valg! Eiendommen ligger solrikt og fint til i et populært hytteområde med lett helårs adkomst. Hytta beliggende i Sanderstølen Hyttefelt 3D er omgitt av fantastiske turmuligheter med skiløype «rett utenfor hyttedøra» og gangavstand til Sanderstølen Hotel med servering, svømmebasseng m.m. Grånmeisen 11 ligger ca. 860 moh og sommerstid kan en glede seg over sol fra tidlig morgen til langt på kveld. Om vinteren lyser formiddagssolen opp hytta, som har utsikt utover nærområdet og en gløtt av fjellene i Hemsedal. For den som ønsker å starte dagen med en frisk skitur, er det bare å spenne på seg skiene og gå ut i nærmeste løype som ligger ca. 15-20 m fra eiendommen. Denne fører inn på et omfattende løypenett som strekker seg over store deler av Tisleidalen og videre innover til blant annet Nordre Fjellstølen og videre til Hellebekk og Bjødalen. Et fantastisk løypenett finner en også på Golsfjellet, så her er det ubegrensede muligheter. Skulle en få lyst på en liten kveldstur har Sanderstølen egen lysløype. Ønsker noen en dag i alpinbakken er det ca. 20 minutters kjøring til Golsfjellet alpinsenter og ca. 30 minutter til Valdres Alpinsenter i Aurdal. Tisleidalen er et fantastisk turområde også sommerstid. Her kan en sykle milevis på fine stølsveier, nyte vakker natur, besøke områder med aktiv stølsdrift, eller bade i friske fjellvann. Elva Tisleia, som er godt kjent for både ørret- og fluefiske, er også lett tilgjengelig. Turer til Falken, Nystølsvarden og Haugsetfjellet kan alle anbefales. En kanotur på Stogofjorden eller Hærevatnet er også fint en solrik sommerdag. Om en velger å sette seg i bilen, eller kanskje på sykkelen, er det en fin tur inn til Skogshorn, som også er et populært turmål med vakker utsikt fra toppen 1.728 moh. Fra hytta er det ca. 5 km til Vasetdansen Camping, en hyggelig campingplass med butikk, kafé og ulike aktivitetstilbud og arrangement. Til Joker Fjellbu med et bredere vareutvalg er det ca. 7,5 km. Til Gol og Fagernes er det hhv ca. 25 og 27 km. Ved Sanderstølen er det busstopp, og med daglige bussavganger mellom Fagernes og Gol, så det er lett å komme seg på hytta, selv uten bil.

  Adkomst
  Fra Oslo kan en kjøre E18 til Sandvika, og derfra følge E16 i retning Fagernes. Når en kommer til Leirafølger en Fv. 51 i retning Gol ca. 23 km og svinger opp til Sanderstølen. Følg Hallinghøvdvegen oppover ca. 1,2 km og fortsett inn på Gjerdesmetten. Følg denne ca. 280 og ta til høyre inn på Bokfinke. Kjør ca. 60 m før du svinger til venstre inn på Grånmeisen og følger denne ca. 180 m fram til hytta som er merket " Aktiv - Til salgs" - skilt. God tur! Om du velger å kjøre Hallingdal, sving inn i Gol sentrum og følg skilting videre til Leira/Fagernes på Fv 51. Følg vegen ca. 25 km fram til Sanderstølen.

  Bebyggelse
  Frittliggende hytte.

  Byggemåte
  Informasjonen under "Byggemåte" er hentet fra tilstandsrapport: Fritidsbolig oppført i 2022, har saltak tekket med sort takstein, støpt fundament med ringmur, tradisjonell bindingsverkkonstruksjon med stående malt/beiset villmarkspanel kledning antatt isolert med mineralull. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater med varierende overflater. Fritidsboligen fremstår som ny og godt vedlikeholdt. Fritidsboligen blir oppvarmet av varmekabler i entre og på bad, peisovn på stue og panelovner på øvrige rom. Beskrivelse av innvendige overflater (vegger, tak og gulv): 1.Etasje vegger: Beiset trepanel og fliser. 1.Etasje tak/himlinger: Beiset trepanel. 1.Etasje gulv: Heltre gulv og fliser. Loftvegger: Beiset trepanel. Lofttak/himlinger: Beiset trepanel. Loftgulv: Heltre gulv. Vi viser til vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Se selgers egenerklæringsskjema for informasjon om eiendommen. Dette følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Innhold
  Hytte: Entré, gang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og to soverom. Utvendig sportsbod. Loftsetasje: Trappegang og to innredede rom. Terrasse på 51 m².

  Standard
  Grånmeisen 11 ligger på en pent opparbeidet tomt med lett adkomst og eget parkeringsareal. Tomta ligger solrikt til og med fin utsikt utover områdene rundt. Fra hytta kan du ta deg rett ut i lysløype tilknyttet et stort løypenett - her kan du ta deg milevis av gårde. Hytta har et pent inngangsparti tilknyttet hyggelige terrasser hvor en kan flytte seg med solen. Fra terrassen er det også inngang til en praktisk sportsbod med god lagringsplass til ski m.m. Inne i hytta er det en romslig entré med gode garderobemuligheter. Videre innover i hytta er det lyst og luftig med åpen løsning mellom stue og kjøkken. Her er det godt med vinduer, og som ellers i hytta, pene material- og fargevalg som viser nærheten til naturen og fjellet. På gulvene er det fliser og pent heltre gulv, samt stemningsfull downlightbelysning i de fleste rom. På kjøkkenet er det god plass til å samle familie og venner til hyggelige måltider. Her er det pen, innholdsrik kjøkkeninnredning med profilerte, hvitmalte fronter. Laminat benkeplate med underlimt stålvask og ett-greps blandebatteri. Kjøkkeninnredningen har integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonkoketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator. Varmtvannsbereder plassert i hjørne under kjøkkenbenk. I den koselige stuedelen sørger en stilig peisovn god varme og en lun stemning. Peisovnen har innsyn fra tre sider og er tilknyttet stålpipe, noe som gir ekstra rask oppvarming av hytta. Fra stue og kjøkken er det også utgang til terrasse. Terrassen har en egen leplass til jacuzzi, hvor man kan nyte et varmt bad i herlig natur. Hytta har et delikat bad med flislagte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Lys baderominnredning med heldekkende servant og speil. Dusjhjørne med innfellbare dører, noe som er både pent og plassbesparende. Vegghengt toalett med innebygd sisterne. På badet er det også opplegg for vaskemaskin. I hovedetasjen er det to soverom, hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobe, samt ett litt mindre. Selger har valgt å benytte det minste soverommet som en ekstra garderobe, da det fra entréen er trapp opp til en koselig hems med to innredede rom med lavere takhøyde. Disse har selger benyttet som ekstra soverom. -- Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2: - Løs takstige. Avvik etter tilsyn fra Nord-Aurdal brannvesen. - Deksel rundt dimmebryter i trapp loftetasje er litt løs. - Det mangler håndrekke på veggsiden i trapp. Det er ett krav om håndrekke på begge sider i ett trappeløp. Vi viser til vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

  Innbo og løsøre
  Hytta selges umøblert med unntak av hvitevarer på kjøkken. Jacuzzi medfølger salget. Kjøp av møbler kan avtales direkte mellom partene i etterkant av handelen. Brunevarer (tv, musikkanlegg, tv-antenner, parabolantenner, tuner, dekoder osv,) følger kun med i handelen dersom dette er angitt spesielt i salgsoppgaven. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eiendommen har bredbånd og kabel-Tv.

  Parkering
  Helårsparkering på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  Fremtind.

  Diverse
  Nord-Aurdal Brannvesen utførte tilsyn 18.10.2023, og informerer om følgende avvik/anmerkninger på fyringsanlegget: - Løs takstige/monteres med siste trinn i overkant skorstein. - Ildsted for nært brennbart materiale. De anbafaler også at eier bør fremskaffe dokumentasjon på skorsteinen og få kontrollert at gjennomføringer er utført i henhold til monterings anvisningen. Se vedlegg i salgsoppgave. --- Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Kommentar til arealberegning tilstandsrapport: MÅLEVERDIGE AREALER: Større arealer enn nødvendig åpninger for trapp, heis sjakter og lignende regnes ikke med i etasjens areal. Rom som skal måles må være tilgjengelig, slik at det kan måles. Rommene kan stride mot byggeforskriftene, men likevel være måleverdig. AREALBEGREPER: Internt bruksareal BRA-i: Bruksareal av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Eksternt bruksareal BRA-e: Bruksareal av alle rom som ligger utenfor boenheten/boenhetene, men som tilhører denne/disse. Eksempler: Arealer som har adkomst til fellesareal eller utvendig som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten. Veggarealet mellom BRA -i og BRA-e, legges til BRA-e hvis disse ligger vegg i vegg. Terrasse- og balkongareal TBA: Areal av terrasser og åpne balkonger tilknyttet boenheten. I dette arealet inngår også åpen veranda eller altan mv. Arealet måles til innside av rekkverk, brystning, parapet, skillevegg eller lignende avgrensning av arealet, eller som fotavtrykket der det ikke er ytre begrensinger som rekkverk ol. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Loftetasjen har skråhimling, ikke måleverdig gulvarealer som skyldes skråtak, oppgis som en tilleggsinformasjon. GUA (Gulvareal) oppgis som en sum av BRA (Bruksareal) og ALH (Areal med lav takhøyde). BRA 16m2 + AHL 10m2 = GUA 26m2. Innvendige arealer er oppmålt med laser og bruttoareal er stipulert. Det er bruken av rommene på befaringsdagen som vurderes om det er P-rom eller S-rom, men det kan være i strid med tekniske forskrifter eller byggemeldte krav. Innredet rom på loft, er ikke i.h.t byggetekniske krav for romhøyde for soverom. Romhøyde ble målt til 1.91 m. Kravet til rom for varig opphold i fritidsboliger er 2.20 m . Rommene blir oppført i rapporten som innredet rom 1 og 2, og P-rom da de er brukt som soverom på befaringsdagen, selv om de ikke tilfredsstiller byggetekniske krav. Arealer på terrasser, balkonger og verandaer er målt på innsiden av rekkverk/brystning, eller som fotavtrykket der det ikke finnes noen ytre begrensinger, som rekkverk o.l. Målt takhøyde i stue/kjøkken 1 etasje 2.28 m Målt takhøyde i innredet rom loftetasje 1.91 m på det høyeste punktet i rommet. --- Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Eiendommen ligger i et flott turområde hvor det kan være fristende å ta seg en skitur. Vi anbefaler alle å gå inn på www.skisporet.no for å finne oppdatert informasjon om løypenettet og kjøring av dette. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,00))   91 640,- (Omkostninger totalt)   2 991 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Peisovn i stue. Elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Informasjon fra Griug: Installasjonen ble tilkoblet juni 2022. Den er ikke blitt kontrollert enda. Strøm vil variere i forhold til bruk. Forbruk fra juni i 2022: 4159 kWh

  Energiklasse
  C

 • Info kommunale avgifter
  Offentlige avgifter pr. 2023: Renovasjon pr. år: kr. 2.055,-. Feie- og tilsynsavgift: kr. 320,-. Eiendomsskatt pr. år: kr. 1.803,20.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendommen mangler formuesverdi. Det gjøres oppmerksom på at kommunen har eiendomsskatt. Eiendomsskatten vil utgjøre 4,0 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Andre utgifter
  Vann: Årlig abonnement fritid kr. 4 734,-. Forbruk pr. m3 kr 76,00. Avløp: Årlig abonnement fritid kr. 1 578-. Forbruk pr. m3 kr 30,50 Pr. 2023: Brøyting: Felles adkomstveg: kr. 3.000,- pr. sesong, ifølge selger. Brøyting inne på tomta: Kr. 2.125,- pr. sesong (frivillig). Velavgift: kr. 250,- pr. år. Frivillig løypeavgift kr. 1 000,- pr år. Vi oppfordrer alle til å betale løypeavgift for å sikre gode, oppkjørte skiløyper i området. Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3451/64/339: 30.11.2020 - Dokumentnr: 3407705 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Sanderstølen Veilag Org.nr: 925 524 239 Bestemmelse om plikt til å være medlem av Sanderstølen Veilag Gjelder fremtidig utskilte parseller Overført fra: Knr:3451 Gnr:64 Bnr:31 Gjelder denne registerenheten med flere 30.11.2021 - Dokumentnr: 1508308 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3451 Gnr:64 Bnr:31 Elektronisk innsendt

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Kopi av ferdigattest ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Vei, vann og avløp
  Helårsvei. Pliktig medlemsskap i Sanderstølen Veilag, og det påviler en forpliktelse til å betale en andel av veilaget sine utgifter og avgifter. Eiendommen er tilknyttet privat vann- og avløpsnett som drives av Sanderstølen Vannverk AS. Private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger inn under Reguleringsplan Sanderstølen hyttegrend, Fritidsbebyggelse. Se vedlegg i salgsoppgave.

  Adgang til utleie
  Hytta har ikke egen utleiedel.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,00))   91 640,- (Omkostninger totalt)   2 991 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  91640

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Tilrettelegging kr. 14.990,- oppgjør og tinglysing kr. 7.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 2.838,-, grunnbokutskrift og kopi av tinglyste dokumenter kr. 590,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 585,- markedspakke kr. 19.900,- samt fastpris kr. 49.000,- av salgssummen. Dette dekkes av selger.

Kristjana Berg

Megler

Kristjana Berg

41 26 96 18

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev