aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Sturevegen 18!

Tjeldstø Sturevegen 18

Sture - Nedlagt småbruk med over 6 måls tomt og tilgang til sjø.

 • 1 890 000
 • BRA 93 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING1 890 000
 • OMKOSTNINGER63 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 953 392
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 93 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT6 220 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 1 890 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  47 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 890 000,-))
  --------------------------------------------------------
  63 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 953 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Sturevegen 18. En stor eiendom med over 6 mål tomt bestående av en enebolig, redskapsbod, løe og et skur. Eiendommen ligger i rolige og naturskjønne omgivelser med nærhet til sjø, fiske - og bademuligheter. Det er kort avstand til dagligvarebutikker, turterreng, skoler og barnehager.

Boligen trenger oppussing. Dette kan være perfekt for deg som ser det store potensialet i eiendommen og som i tillegg har tid og kjærlighet å gi til prosjektet. Her er mulighetene mange! Resultatet vil kunne bli et strålende grunnlag for et godt familieliv i idylliske omgivelser. Utgangspunktet er uansett gitt, og her har man mulighet til å sikre seg en unik eiendom med flott beliggenhet og muligheter for båtplass.

Her kan du bo i rolige og barnevennlige omgivelser med nydelige solforhold og gangavstand til sjø - og båtliv. I tillegg har du det beste av turmuligheter like utenfor døren. Her kan man virkelig skape sitt drømmehjem!

Boligen inneholder:
1. Etasje: Entré(3,6m²), gang/trapperom(6,5m²), toalett(1m²), bad(2,6m²), soverom(6,3m²), soverom(13,7m²), stue(18,7m²),
kjøkken(6,4m²).
2. Etasje: Gang/trapperom(9,1m²), soverom(13m²), soverom(9,8m²), 4 kott (gulvareal: ca. 4,7m², 3,3m², 5,3m² og 5,3m²)
Kjelleren har et gulvareal på cirka 37,3m².

På eiendommen er det utvendig redskapsbod (21m²), løe (35m²), samt et skur.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er således ikke alle rom som er godkjent for varig opphold. Eventuell omsøking av areal til varig opphold faller på kjøpers risiko og regning.

Sturevegen 18, Vestland

 • Gulv: Toalettet har flislagt gulv, resterende rom har gulvbelegg og teppe.
  Vegger: Badet har baderomsplater, resterende rom har tapet og panel.
  Tak: Panel.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.
  Forhold som har fått TG2:
  Krypkjeller:
  Som følge av kjellerens oppbygning vil luftfuktigheten varier ved temperaturforandringer og endringer i utvendig klima, samt at man risikerer avdamping fra grunnen. Relativ luftfuktighet under 60 % anses å være tørt. Relativ luftfuktighet mellom 60-74 % er akseptabelt. I kjelleren vil den relative luftfuktigheten tidvis overstige 74% som indikerer at det vil være fuktighet. Ved endring av krypekjellerens bruk må det gjennomføres tiltak for fuktsikring.

  Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak:
  Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Ved utskiftning av taktekkingen bør selve konstruksjonen kontrolleres, det bør påregnes utbedringer på konstruksjonen.

  Loft (konstruksjonsoppbygging):
  Det er registrert en del skjevheter i bjelkelaget.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredningen er av eldre dato. Innredningen vil fungere slik den fremstod på befaringsdagen, modernisering bør likevel påregnes.

  WC og innvendige vann- og avløpsrør:
  Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres

  Varmtvannsbereder:
  Det er påvist at varmtvannsberederen nærmer seg over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at tanken fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

  Ventilasjon:
  Boligen tilfredsstiller ikke kravet til ventilasjon etter dagens krav. Under oppføringstidspunktet til boligen var det andre krav som var gjeldende. For å oppfylle kravene til de nyeste bygningsforskriftene skal man nå benytte balansert ventilasjonsanlegg.

  Elektrisk anlegg og samsvarserklæring:
  Deler av det elektriske anlegget er av eldre dato. Det bør som et minimum gjennomføres el-kontroll av hele anlegget.

  Forhold som har fått TG3:
  Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet:
  Det ble observert sprekk/riss/avskalling av maling enkelte steder i grunnmuren, disse anses og være normale og indikerer ikke aktive setningsskader. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. For utbedring av dreneringen må dreneringen skiftes ut, tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si.

  Yttervegger:
  Over halve forventete levetid er overskredet på trekledningen. Kledningsbordene bærer preg av manglende vedlikehold og er av eldre dato. På befaringsdagen ble det observert mye slitasje på bordene, flere steder er det registrert råteskader og svelling. Det er ikke etablert tilstrekkelig lufting bak kledningen. Manglende lufting bak kledningen vil skade både kledningsbordene og bakveggen. Ytterkledningen må skiftes som følge av råteskader og manglende lufting.

  Vinduer og ytterdører:
  Som følge av alder på vinduene og dørene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på vinduene og dørene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Det må påregnes utskiftning av de fleste vinduene og dørene.

  Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen):
  Over halve forventete levetid for taktekkingen er oppbrukt. Taktekkingen må jevnlig kontrolleres, det må påregnes utskiftning av enkelte stein. Som følge av alder på taktekkingen må det påregnes at denne må skiftes innen rimelig tid. Ved utskiftning av taktekkingen må takrenner, nedløp og beslag skiftes ut.

  Våtrom Overflate vegger og himling:
  Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.

  Våtrom Overflate gulv:
  Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.

  Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk:
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran/tettesjikt. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.
 • Sturevegen har en fin beliggenhet i naturskjønne omgivelser like ved sjøen. Her bor du i kort avstand til dagligvarebutikker, skoler og barnehager. Spar Tjeldstø ligger kun et par minutters kjøretur unna boligen. Like i nærheten finner man også Spar Rong. For et utvidet butikk - og servicetilbud ligger Sarto Storsenter ca. 35 minutter med bil unna. Her finner du blomsterbutikk, klesbutikk, og apotek m.m.

  De nærmeste skoler og barnehager:
  - Tjeldstø skule (1 - 7 klasse)
  - Øygarden ungdomsskule (8-10 klasse)
  - Sotra vidaregåande skule
  - Olsvikåsen videregående skole
  - Tjeldstø barnehage (0-6 år)
  - Svanevågen gårds- og friluftsbarnehage
  - Spurven familiebarnehage

  For den som liker å trene utendørs finnes flotte turterreng ved Tjeldstømarken naturreservat, Skjergardsheimen, Hjelmevatnet, Gløvro Fjellsprekk og Golta og Randifjellet. På Tjeldstø er det også Nesmyra Stadion med stor fotballbane.

  Det er ca. 1 time med bil til Bergen sentrum.
 • Området består av tilsvarende boligbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under fellesvisning.
 • Fundamentert på antatt faste masser av fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og
  fundamenter av naturstein, murt i betong. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i
  trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass og enkle glass i trekarmer.
  Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med skiferstein.

  Uthusene er oppført med grunnmurer av naturstein, ytterveggkonstruksjoner av trekonstruksjoner, utvendig kledd med liggende
  trekledning. Takkonstruksjoner utført som saltak, tekket med skiferstein eller stålplater.
 • 1.etg: P-rom 61 m² / BRA 61 m²
  2.etg: P-rom 32 m² / BRA 32 m²
  Totalt: P-rom 93 m²/ BRA 93 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. Etasje: Entré(3,6m²), gang/trapperom(6,5m²), toalett(1m²), bad(2,6m²), soverom(6,3m²), soverom(13,7m²), stue(18,7m²), kjøkken(6,4m²).
  2. Etasje: Gang/trapperom(9,1m²), soverom(13m²), soverom(9,8m²).


  I 2.etasje er det 4 kott med ikke måleverdige gulvarealer (grunnet skråhimling) på henholdsvis 4,7m², 3,3m², 5,3m² og 5,3m².
  Kjelleren har et gulvareal på cirka 37,3m². Grunnet takhøyden er ikke arealet måleverdig. Takhøyden varierer og ligger på cirka 1,58m.

  På eiendommen er det utvendig redskapsbod (21m²), løe(35m²), samt et skur

  Areal er hentet fra eierskifterapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
  Kun integrerte hvitevarer medfølger med mindre annet er avtalt.
 • Varmepumpe i stuen, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.
 • Tomten er i hovedsak naturtomt.
 • Plass til parkering av flere biler på egen tomt.
 • Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei ved privat vei.
  Vann: Eiendommen er tilknyttet privat vannverk som driftet av Sture grendelag.
  Avløp : Eiendommen har egen septiktank som blir regelmessig tømt .
 • Formuesverdi som primærbolig kr 567 319 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 042 349 per 31.12.21
  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi, som ikke har latt seg fremskaffe.

  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 5 765,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på vannavgift, renovasjon og tøøming av septik. Merk at utgifter knyttet til strøm, vei og forsikring ikke er hensyntatt.
 • Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
  Øygarden kommune sine arkiv går tilbake til om lag 1967, om bygget vart oppført før 1967, har de dessverre ingen
  dokumentasjon på dette.

  Byggeår er ukjent. Eiendommen ble etablert i 1934 ihht. matrikkel.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord. Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Eiendommen vil ikke bli ytterligere ryddet og rengjort før overtagelse. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår i annonse og på visning.

  Det gjøres oppmerksom på at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er således ikke alle rom som er godkjent for varig opphold. Eventuell omsøking av areal til varig opphold faller på kjøpers risiko og regning.

  For vann betales det en vannavgift på ca. kr. 1600,- pr. år. Kostnader for tømming av septiktank og renovasjon er ca. kr. 4165,- pr. år. Kostnader for vedlikehold av vei avtales mellom grunneierne langs den private veien.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  Heftelser:
  1934/900396-1/51 Bestemmelse om gjerde 23.04.1934
  Bestemmelse om veg

  Grunndata:
  1934/900069-1/51 Registrering av grunn 23.04.1934
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:4626 Gnr:202 Bnr:4

  2020/330552-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00

  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 4626-202/4
  Rettigheter i eiendomsrett

  1934/900395-1/51 Best. om adkomstrett 23.04.1934
  rettighetshaver:Knr:4626 Gnr:202 Bnr:17
  Bestemmelse om naustplass
 • Plannavn: KOmmunepkan for Øygarden kommune (2014 - 2022)
  PlanID: 125920140001
  Arealbruk: LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, Nåværende. Hensyn Landbruk.
 • Gnr. 202 Bnr. 17 i Øygarden kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 900, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 59 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 32.885,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Bjørn Magnar Sture
  Marta Målfrid Heggøy
Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev