aktiv-eiendomsmegling

To-roms leilighet rett utenfor sentrumskjernen! Gangavstand til alle byfasiliteter.

 • 1 550 000
 • BRA 47 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING1 550 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 626 064
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 965
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 47 m²
 • ANDEL FELLESGJELD67 132
 • FELLESKOST./MND3 780
 • TOMT2 392 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 1 550 000,- (Prisantydning)
  67 132,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  1 617 132,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr obligasjon BRL)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 626 064,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Ønsker du å bo nær byliv i Leiret men likevel noe tilbaketrukket til? Da bør du se på denne to-roms leiligheten, som ligger rett utenfor sentrumskjernen. Leiligheten har ett soverom med mye skapplass, flislagt bad/vaskerom med varmekabler i gulv, samt åpen stue- og kjøkkenløsning. I tillegg er det egen, overbyd balkong med markise. Fra leiligheten er det kun en kort gåtur til bykjernen med kjøpesentre, restauranter, cafeer og de fleste servicetilbud.

Merk deg dette:
Sentralt
Nærhet til Sagtjernet, Stavåsen og Svartholtet
Pusset opp i 2014

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:
Gang, soverom, bad, kjøkken, stue med utgang til balkong.
Bod i kjeller.

Sven Morens veg 11 A, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Borettslaget har et fellesareal med asfalterte internveier, plen og beplantning. Leiligheten ligger i 1. etasje. Leilighetens entré har plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. Herfra er det adkomst til soverom og bad, samt åpen løsning mot kjøkken og stue.

  STUE OG KJØKKEN
  Rommet har store vindusflater på en vegg som slipper daglyset inn. Rommet har laminatgulv og malte panelvegger. Plass til sofakrok.
  Fra stua er det utgang til balkongen med plass til utemøbler. Balkongen er overbygd og har markise som skjermer mot sola.

  Kjøkken i åpen løsning mot stue med plass til barstoler. Kjøkkenet er fra 2014 og har speil fronter og benkeplate i laminat, samt kitchenboard i benkerygg. Innredningen har nisje for hvitevarer i form av kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin.

  BAD
  Flislagt bad med varmekabler i gulvet. Mørk baderomsinnredning med servant på underskap med speil og belysning over, samt sideskap for oppbevaring. Installasjoner med dusjnisje, toalett og opplegg for vaskemaskin.

  SOVEROM
  Leiligheten har ett soverom av god størrelse med plass til dobbeltseng. Rommet har plassbygd garderobeskap.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på ca. 15 mm i stue.
  Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Overflater gulv på bad/vaskerom: Fallforhold er ikke kontrollert på grunn av dusjkabinett.
  Avløpsrør: Det er påvist at avløpsrør av jern har rustskader.
  Elektrisk anlegg.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Sluk, membran og tettesjikt på bad/vaskerom: Sluk er ikke tilgjengelig for inspeksjon.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Leilighet i boligblokk med fin beliggenhet i et etablert boligområdet. Herfra er det kun 700 meter til Elverum sentrum og dermed gangavstand til alt du trenger i hverdagen. I sentrum finner du ulike forretninger, caféer, restauranter, kino, bowlinghall mm. Leiligheten har også nærhet til Sagtjernet med fine friareal, tuftepark, lekepark og badeplass, samt Stavåsen og Svartholtet som begge gir fine turmuligheter. Områdene har gode stier for tur og trening på sommeren og skiløyper/lysløyper på vinteren. Ved leiligheten er det gode bussforbindelser som tar deg til de øvrige bydelene og skysstasjonen med videre avganger til Hamar, Oslo osv.
 • Leilighet i blokk oppført i 1963. Byggegrunn antatt med breelvavsetning. Kjelleryttervegger av betong. Etasjeskiller av støpt betong og/eller porebetong. Gulvflater med laminatgulv og vinylbelegg. Yttervegger av støpt betong og/eller porebetong. Yttervegg mot balkong av bindingsverk, antatt isolert med mineralull. Skillevegger antatt utført etter gjeldende brann- og lydkrav for byggeåret. Innvendige overflater med malt panel, malt strietapet og malte MDF-veggplater. Himling med folierte takessplater. Flat takkonstruksjon. Takflatene er antatt tekket med papp eller folie.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.
 • 1.etg: Bra 47/P-rom 47

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med elvarme. Varmekabler i baderomsgulv.
 • Fellestomt for borettslaget på ca. 2 394 kvm. Tomten er opparbeidet med asfalterte plasser og interne veier. Etablert plen og beplantning.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Mulighet for leie av garasjeplass gjennom borettslaget (ved ledige plasser tildeles disse etter ansiennitetsprinsippet). Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder for borettslaget eller langs tilstøtende gater.
 • Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.
 • OBOS Innlandet.
  Tlf. 22 86 55 00.
 • Andelen er en del av Trysilvegen 26 Borettslag (org.nr. 954049922), bestående av totalt 24 andeler/leiligheter. Borettslaget hadde et årsresultat i 2020 på kr 76 447,-. De disponible midlene (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2020 kr 618 201,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Andelseierne i borettslaget, dernest øvrige medlemmer av OBOS, har forkjøpsrett. Forkjøpsrett avklares i etterkant av budaksept og prosessen tar ca. 10-20 dager. Det gjøres oppmerksom på at det påløper gebyr til forretningsfører på kr 7.644,- for den som benytter forkjøpsrett.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er ikke tillatt å holde hund eller katt i borettslaget, heller ikke andre kjæledyr som er til sjenanse for andre andelseiere.

  Ta kontakt med eiendomsmegler for å se husordensregler/vedtekter i borettslaget.
 • Borettslagets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i If skadeforsikring med polisenr. 587533. Hver enkelt andelseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 400 791 per 20.12.31.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 442 847 per 20.12.31.
 • Per 09.02.2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr. 3 780,-.

  Av disse går ca. kr 137,- til renter på fellesgjeld., ca. kr 328,- dekker avdrag på fellesgjeld, mens ca. kr 3 315,- dekker bla. kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, kabel-tv, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.
 • Andel fellesgjeld kr. 67 132,- pr. 09.02.2022.
  Andel fellesformue kr. 6 040,- pr. 09.02.2022.
 • OBBK01-98207524735, annuitetslån med flytende rente.
  Restsaldo per 09.02.2022: kr. 1 443 850,-.
  Restløpetid per 09.02.2022: 14 år og 3 mnd.
  Rente per 09.02.2022 er på 2,45%.

  Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.
 • Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet for tv/internett.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for noe av bygningsmassen. Dette antas fordi dette ikke var vanlig på den tiden blokka ble oppført.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Godkjent utleie meldes uansett til styret for registrering.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleide deler. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på, at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Erverv av andelen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Større vedlikehold og rehabilitering gjennomført i borettslaget:
  2016 - 2016 Skifte av garasjeporter
  2016 - 2016 Maling av blokk
  2013 - 2013 Asfaltering - Reasfaltering på utearealer
  2012 - 2012 Ventilasjonsanlegg - Rens og vask av ventilasjonsanlegg
  2011 - 2011 Oppgradering av elektrisk anlegg
  2011 - 2011 Nye postkasser
  2009 - 2009 Bytte av kabel-tv leverandør
  2007 - 2007 Rengjøring av avløpsledninger
  2005 - 2005 Satt opp leskur til avfallsdunker
  2004 - 2004 Utvendig maling av blokk
  2003 - 2003 Montert porttelefonanlegg
  1998 - 1998 Ny felles sykkelbod
  1998 - 1998 Utskiftning av alle vinduer
  1996 - 1996 Nye himlinger i samtlige leiligheter

  Borettslaget har økte eksiterende lån i slutten av fjoråret for tilrettelegging for el-bil lading og takprosjekt.

  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2018, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2038.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente heftelser registrert på, og eller som skal følge med andelen.

  På borettslagets eiendom vil det som oftest være tinglyst pantobligasjon til sikkerhet for andelseiernes opprinnelige borettsinnskudd og pantobligasjon(er) til sikkerhet for fellesgjeld. I tillegg er det tinglyst følgende heftelser (dokument):
  Dagboknr. 2717-1/15, tinglyst den 01.07.1966. Gjelder "Erklæring/avtale".

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Sven Morens veg X Strandbygdvegen, samt Omlegging av krysset rv. 25 /Sandbakken, fra 1985. Reguleringsformål for eiendommen er område for forretning/bolig, område for boliger, trafikkområder, spesialområde (bevaringsverdig bebyggelser) og fellesbestemmelser. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for Elverum byområde, fra 2019. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til boligformål og offentlig eller privat tjenesteyting. Nyere kommuneplan gjelder foran eldre reguleringsplan.
 • Andelsnr. 3 Orgnr. 954049922 i Elverum kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  -Skiftet dekke på tak i hele borettslaget.
  -Felles ladeboks ute for borettslaget. Er lagt opp strøm i alle garasjer for de som vil montere egen lader der.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 3,2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Eirik Dahlen
Viktor Nybråten

Megler

Viktor Nybråten

90 21 80 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev