aktiv-eiendomsmegling
Velkommen inn i stua i Glitneveien 10B, presentert av Tiril Barstad ved Aktiv Eiendomsmegling.

Tolvsrød Glitneveien 10B

Koselig familiebolig med 3 soverom og stor inngjerdet hage. Nytt kjøkken i 2022, bad fra 2021!

 • 4 190 000
 • BRA 87 m²
 • PRISANTYDNING4 190 000
 • OMKOSTNINGER120 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 310 892
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 960
 • AREALP-rom 80 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT733 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 190 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-))
  --------------------------------------------------------
  120 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 310 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen har et koselig inngangsparti med plass til møblering.

Glitneveien 10B, Vestfold og telemark

 • I Glitneveien 10 B kommer du inn via et koselig inngangsparti på fremsiden av huset hvor det er oppbygd terrasse med plass for utemøblement. Her finner du også et overbygg hvor det er plass til møblering og som kan nytes de fleste dager.

  I entreen er det god plass til yttertøy og sko. Gangen leder inn til kjøkkenet som er nytt i 2022. Mørke fargevalg og benkeplate av marmor gir leiligheten et moderne preg. Her er det mye rom for å skape gode måltider, samt rikelig med plass til oppbevaring.

  Badet ble renovert i 2021 og følger samme moderne stilen som kjøkkenet. Her er det myke, rene flater. Fliser med varmekabler på gulv og fliser på veggene. Svarte detaljer går igjen i hele rommet og setter et eksklusivt og gjennomført preg på badet.

  Stuen er lys og trivelig med naturlige innredningssoner. Peisovnen benyttes for kos og varme på de ekstra kjølige dagene. Det er ny dobbeltdør ut til terrassen med stort hageareal fra stuen. Her kan både barn og dyr boltre seg da det er kombinert hekk og gjerde rundt hele.

  Det er gode parkeringsmuligheter og montert El-billader.

  Oppsummert:

  - Drenering fra ca 2011
  - Nytt tak i 2003
  - Montert elbillader i 2021
  - Nytt bad i 2021
  - Nytt kjøkken i 2022

  I forbindelse med salg av eiendommen er det utarbeidet en tilstandsrapport av fagkyndig.
  Følgende punkter har fått tilstandsgrad 3 og indikerer alvorlig avvik:

  Utvendig > Andre utvendige forhold
  Det er påvist andre avvik: Inne i bygget er det fukt- og fuktskader i himling, dette skyldes at taktekking er utett. Bygget er også generelt noe grovt og skjevt oppført.

  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. I kjeller er det stedvis målt høyere fuktverdier enn normalt, dette antas som følge av generell fukt i kjeller. Det kan ikke utelukkes skjulte skader som følge av dette.

  Innvendig > Krypkjeller
  Det er stedvist påvist fuktnivå som tilsier at konstruksjonen kan ha fuktskader. Det er påvist synlig vann i krypkjeller eller synlige tegn på innsig av vann i krypkjeller. Under varmtvannsbereder blir det stående vann på grunne. Dette skyldes antatt vanninnsig av grunnvann. Selger har som et forebyggede tiltak montert en vannpumpe som må benyttes ved behov. I krypkjeller er det også observert at det mangler plast/kapillærbrytende sjikt på deler av jordgulv. Dette øker faren for fuktskader i omkringliggende konstruksjoner.

  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
  Sikringsskap med automatsikringer, plassert i gang. Selger opplyser at det meste av EL- anlegget er skiftet i perioden 2019 til 2022. Arbeid utført i denne perioden er gjort som egeninnsats av selger. Deler av EL- anlegget er fra byggeår/eldre dato. Borgeskogen Elektro AS har laget samsvarserklæring på arbeid som er utført som egeninnsats av selger.

  Utvendig > Nedløp og beslag
  Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. På loft er det noe fukt i undertak rundt pipe, dette sees i sammenheng med utett pipebeslag.

  Utvendig > Veggkonstruksjon
  Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Det er stedvis noe løse kledningsbord og glipper i trekledning.

  Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
  Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Konstruksjonene har skjevheter.På befaringsdagen ble det ved hjelp av fuktmåler påvist noe fukt i treverk rundt pipe. Dette sees i sammenheng med noe utett taktekking/pipebeslag.

  Utvendig > Vinduer
  Det er påvist andre avvik: På vinduer som er fra byggeår er det observert at karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket, samt at det er tegn til noe fukt- og kondens. På vinduer generelt er det også observert noe slitte karmer som følge av dyrehold, samt at det er noe mindre skader på tettelister i karmer. Utvendig er det stedvis noe gjenstående arbeid med maling av listverk. Innvendig er det også observert at det mangler foring og lister på vindu på soverom, samt at det er gjenstående arbeid med lister rundt vinduer på kjøkken.

  Utvendig > Dører
  Det er påvist andre avvik: Det er noe skrapemerker på dører/karmer etter dyrehold.

  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
  Det er påvist andre avvik: Terrasse bærer preg av elde og slitasje, samt at det er noe oppsprukket trevirke og tegn til fuktskadet treverk. Det er også skjevheter i konstruksjonen.

  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - 2 - 3
  Det er påvist andre avvik: Terrasse bærer preg av elde og slitasje, og det er råteskader nederst på treverk mot naboeiendommen. Takkonstruksjon er grovt og underdimensjonert bygget.

  Innvendig > Overflater
  Det er påvist andre avvik: Det er stedvis gjenstående arbeid med lister, foringer, maling, sparkling o.l.

  Innvendig > Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Innvendig > Pipe og ildsted
  Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke.
  Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Det er påvist sprekker i ildfast stein inne i ovnen.

  Innvendig > Innvendige trapper
  Det er påvist andre avvik: Det er høydeforskjell på gulv mellom gang og bod, og i bod er det ikke laget en permanent og god løsning på trapp. Tretrapp til krypkjeller er gammel og slitt, og trappen tilfredsstiller ikke dagens krav til brukervennlighet.

  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom
  Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

  Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom
  Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

  Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
  Det er ikke montert komfyrvakt i kjøkkenet som er krav på dette kjøkkenet ut ifra alder. På befaringsdagen var det stedvis noe gjenstående med arbeid lister og skap over kjøleskap, samt at det er gjenstående arbeid rundt vinduer.

  Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
  Kjøkkenet har ventilator med omluft (kullfilter).

  Tekniske installasjoner > Vannledninger
  Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger. Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i rør-system. Samlestokk for rør-i-rør system er plassert i himling i krypkjeller, dette vurderes til å være en svak løsning da det vil være vanskelig å oppdaget en eventuell vannlekkasje fra vannrør. Normalt skal samlestokk
  plasseres i et fuktsikkert skap, som skal lede eventuelt lekkasjevann til rom med sluk. I krypkjeller er det også observert at deler av vannrør er mangelfullt festet/montert, dette øker faren for skader på vannrør. Tilstandsgrad 2 også satt som følge av alder på vanninntak som er fra byggeår.

  Tekniske installasjoner > Ventilasjon
  Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
  Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Varmtvannstanken er plassert i krypkjeller, rett over en fordypning i terrenget hvor synlig grunnvann blir stående på grunnene. Fukt og fordamping av grunnvann øker faren for fuktskader på varmtvannsbereder.

  Tomteforhold > Byggegrunn
  Det er påvist andre avvik: Det er gjort observasjoner i krypkjeller og i bygget generelt som tyder på setninger. Dette antas å skyldes eldre setninger i grunn og fundamenter.

  Tomteforhold > Drenering
  Det er ut ifra observasjoner påvist indikasjoner på at drenering/tettesjikt har begrenset effekt. I krypkjeller er det indikert noe fukt i nedre deler av vegger, samt at det stedvis er noe saltutslag. At det ligger grunnvann på terreng i kjeller kan tyde på at drensrør ikke er lagt dypt nok.

  Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
  Grunnmuren har sprekkdannelser. Det er registrert skråriss som er symptom på setninger.

  Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger.

  For fullstendig beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Arvid lysgård, datert 01.11.2022.
 • Flott beliggenhet på Tolvsrød - et populært og barnevennlig område i Tønsberg.
  Her bor man sjønært, med bare noen få minutters kjøretur til idylliske Ringshaugstranda. Et yndet badested om sommeren både for fastboende, men også sommerturistene. Lang sanstrand med langgrunt som passer for barnefamilier, samt den lokale seilbrettklubben som bruker stranden hele året flittig. På sommeren er det åpen kiosk som selger bl.a is til varme kropper i feriemodus.
  Det er flere fine lekeplasser i området for både de minste og litt større barn, mens sandvolleyballbanen trekker folk i det fine været.
  Det finnes mange flotte turområder både rett utenfor døren eller i omkringliggende områder.
  På Tolvsrød og Olsrød finner man flere butikker og detaljhandel, samt matbutikker, apotek mm. På Olsrødsenteret ligger også Level treningssenter med badeland og spaavdeling.
  Det er kun 10 minutter med bil inn til Tønsberg sentrum hvor man finner de fleste servicetilbud. Her kan man tusle langs brygga og nyte livet, sette seg ned på en av byens mange restauranter eller ta en tur på Slottsfjell og nyte byens historie og utsikt.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Boligen er en halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig og en garasje med opprinnelse fra 1960. Boligen er oppført i tre over ringmur i pusset betongblokker e.l. Det er krypkjeller under boligen. Garasjen er oppført i tre over støpt plate på mark.

  Innvendig i boligen er det meste av overflater pusset opp og oppgradert i perioden 2019 til 2022. I 2022 ble det montert ny kjøkkeninnredning og i 2021 ble badetrenovert. I 2003 ble det skiftet taktekking, takrenner og beslag. I perioden 2011/2019 ble boligen drenert på nytt. På befaringsdagen var det stedvis noe gjenstående arbeid med innvendige lister, malingsarbeid o.l., samt at det er noe gjenstående arbeid på kjøkken. I krypkjeller er det generelt noe fuktig miljø, og det er synlig grunnvann på terreng under varmtvannsberederen. Fukt- og grunnvann sees i sammenheng med kapillært oppsug fra grunnen, samt noe redusert effekt på drenering. I perioden 2019 til 2022 er det også foretatt store utskifinger på EL- og VVS anlegg, men det er stedvis gjenstående arbeid, og tegn til ufagmessig arbeid. Garasje bærer preg av elde og slitasje, og det er blant annet observert fukt- og råteskader, samt utett taktekking.

  På generelt grunnlag opplyses det om at dette er en eldre bolig, med påfølgende risiko for skjule skader.ol.
 • 1.etasje: 87 Bra


  Følgende rom inngår i primærareal:
  Gang, bad/ vaskerom, 3 soverom, stue/ kjøkken
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Fiberavtale med Telenor.
 • Varmekabler på bad, vedovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming.

  Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget 20.11.19 i ovennevnte objekt.
  Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Denne gangs tilsyn er herved formelt avsluttet.
  Siste feiebesøk var 28.03.2022. Det var ingen tilstede da det va varslet feiing i ovennevnte eiendom.
 • Tomten er pent opparbeidet med gressplen og terrasse omringet av hekk og gjerde.
 • Parkering på egen gårdsplass. El-billader.
  Det står oppført en enkel garasje på eiendommen, antatt fra 1960. Denne finnes ikke i kommunens arkiver verken som tegninger eller med ferdigattest. Dette kan bety at den er ulovlig oppført. Dersom man ønsker å sette opp nytt vil det gjerne være søknadspliktig.
 • Ofentlig vei, vann og avløp.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 659 474 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 374 105 per 31.12.20
 • Kr. 12 744,76 pr. år
  Vann, avløp, renovasjon, tilsyn og feiegebyr
 • Kommunale avgifter, husforsikring, innboforsikring, strøm, tv/ internett.
 • Det foreligger ferdigattest på tomannsboligen, datert 26. februar 1962.
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen for rehabilitering av pipe, datert 17.11.2014.

  Det foreligger ikke tegninger eller ferdigattest på garasjen.
  Kjøper påtar seg evt. risiko både for fremtidig fortsatt bruk og evt. pålegg, herunder risikoen for bruken og alle kostnader forbundet med dette.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1973/506444-1/91 Best. om adkomstrett
  19.11.1973
  Bestemmelse om vannledning
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere


  1974/501469-1/91 Best. om adkomstrett
  05.03.1974
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i område som i kommuneplan av 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse- nåværende.
  Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.
 • Gnr. 151 Bnr. 469 i Tønsberg kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fvederlag på fastpris for gjennomføring av salgsoppdraget på 45 000,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 17 900-, oppgjørshonorar kr. 4 900 ,- og visninger kr. 2000, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket et rimelig vederlag. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Christoffer Andreassen
  Karina Abelsen Jøsok
Tiril Barstad

Megler

Tiril Barstad

40 64 65 58

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev