aktiv-eiendomsmegling
Sjønær beliggenhet med sjøglimt fra stuen - Velkommen til Tolvsrødveien 4 - en rå leilighet!
Sjønær beliggenhet med sjøglimt fra stuen - Velkommen til Tolvsrødveien 4 - en rå leilighet!

TOLVSRØD Tolvsrødveien 4 A

Totalrenovert (2023), stor selveierleilighet med solrik hage/terrasse - carport og parkeringsplass - høy standard

 • kr 7 990 000
 • BRA 145 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 7 990 000
 • Omkostningerkr 212 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 202 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1964
 • Soverom2
 • ArealP-rom 141 m²
 • Felleskostnaderkr 1 000
 • Tomt875.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   212 792,- (Omkostninger totalt)   8 202 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse
Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å bo sentralt på Tolvsrød, i et meget attraktivt boligområde. Her får du alt Tønsberglivet kan tilby; kort vei til stranda, byen og turområder. Leiligheten er nylig totalrenovert og har en meget moderne og tidsriktig, gjennomgående stil. Det er ikke spart på kvalitet eller detaljer; Modenafliser på baderommene, garderober levert fra KA-Drømmekjøkken, kjøkken med oppgraderte hvitevarer fra Siemens studio line/Drømmekjøkken. Leiligheten er romslig og går over to plan med store og lyse rom. Hovedsoverommet har eget bad og garderoberom! Dette er boligen for deg som ønsker easy living. Fra stuen er det utsikt ned til sjøen. Vannbårenvarme i alle rom! Flott hage med terrasse - til hele familiens glede. Det medfølger carport og p-plass.
Den åpen løsningen med stue og kjøkken gir god plass til både sofagruppe og spisebord

Tolvsrødveien 4 A, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  Kjeller: 50 kvm
  1. etasje: 95 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 46 kvm Trappegang, bad/vaskerom, soverom og kjellerstue
  1. etasje: 95 kvm Entré, hall, stue/kjøkken, soverom, bad og toalettrom
  Sekundærrom
  Kjeller: 4 kvm Tekninsk rom  Tomt
  875.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt med markterrasse, hekk og gressplen. Asfalterte internveier. Tomten er ikke seksjonert ut, men naturlig oppdeling av bruksområder er tydelig på eiendommen. Oppgitt tomteareal gjelder hele tomten.

  Beliggenhet
  Her bor man sjønært, med bare noen få minutters spasertur til idylliske Ringshaugstranda. Et yndet badested om sommeren både for fastboende, men også sommerturistene. Lang sandstrand som er langgrunt, stranden passer like godt for barnefamilier som den lokale seilbrettklubben som bruker stranden flittig hele året. På sommeren er det kiosk der som selger bl.a. is til varme kropper i feriemodus. Det finnes mange flotte turområder både rett utenfor døren eller i omkringliggende områder. Om man har båt er det aldri feil med en tur i Tønsbergskjærgården. Kyststien som går fra Vallø og helt bort til Esso raffineriet er en populær rute med mye flott å se på uansett årstid. Fra boligen er det gangavstand til skoler, barnehager, Slagenhallen, og Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, og flotte sandvolleyballbaner. Friområder rundt søndre Slagen kirke er også verdt et besøk om man ønsker en avslappende gåtur eller en herlig løpetur i skog og mark. På Tolvsrød og Olsrød finner man flere butikker (en av landets beste Menybutikker som serverer deg sushi (!) og detaljhandel, samt matbutikker, apotek, Suser i Sivet mm). På Olsrødsenteret ligger også Level treningssenter med badeland og spaavdeling. Tolvsrød er også i utvikling - dette vil gjøre nærområdet ytterligere yrende og attraktivt. Kun 5-10 minutter med bil inn til Tønsberg sentrum hvor man finner de fleste servicetilbud man trenger. Her kan man tusle langs brygga og nyte livet, sette seg ned på en av byens mange restauranter eller ta en tur på Slottsfjell og nyte byens historie og utsik

  Byggemåte
  Leilighet i tremannsbolig, med opprinnelse fra 1965. Boligen har tidligere vært en tomannsbolig med næringsdel i 1. etg. I perioden 2022 til 2023 er hele boligen byget om og renovert, og de fleste bygningsdeler er fra denne perioden. Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt og det opplyses at alt arbeid utført i 2022 til 2023 er gjort av fagfolk. Toalettrom i 1. etg. er ikke ventilert, dette er et avvik iht. dagnes krav. Deler av skjulte veggkonstruksjoner er fra 1965, eier opplyser at veggkonstruksjoner består av betong, teglstein, lettbetongblokker, samt noe bindingsverk i tre. I perioden 2022 til 2023 er alle veggkonstruksjoner rehabilitert og fornyet. I denne perioden ble yttervegger blant annet etterisolert både utvendig og innvendig, samt at det er montert nye fasader. Fasader består av stående malmfuru i tre og steniplater. Alle arbeider utført i 2022 til 2023 er gjort av fagfolk. Flat takkonstruksjon oppført i betong og stål, fra 1965 iflg. eier. Hele takkonstruksjon ble renovert og bygget om i 2022. Carport oppført i tre og stål over asfalt. Det er bod på ca. 3,5 m² i bakkant av bygget. Det er taktekking med PVC- duk og takrenner og beslag i plastbelagt stål. Carporten er fra 2022. Pipe i tegl som er pusset. Det er sotluker i stue i 1. etg. Det er ikke montert vedovn i leiligheten. Selger opplyser at pipestokk i kjeller er tettet igjen, og det er såldes ikke mulig å montere vedovn i kjeller. Selger opplyser videre at pipen er fra 1965.

  Innhold
  Leiligheten går over to plan og inneholder: 1.etasje: Entré/hall, soverom, bad og walkin-closet (godkjent å gjøre dette rommet til soverom), toalettromstue/kjøkken. U.etasje: Stue, soverom, bad og teknisk rom

  Standard
  Leiligheten ønsker deg velkommen inn i en lys entré og hall. Allerede her ser man at materialvalget er av god kvalitet (Modenafliser på gulvet). Stue og kjøkken er i en lekker kombinasjon. Rommet er lyst og romslig med god plass til sofagruppe og langbord. Screening/solskjerming på de store stuevinduene. De dype karmene kan brukes til å sitte i eller lekker dekor. Kjøkkenet er levert fra Drømmekjøkken med kvaliteter som; Integrert vifte i koketopp (induksjon) med utlufting. Hvitevarene er levert fra Siemens med blant annet steam og bakefunksjon. Integrert vinskap, Copenhagen fra Temtech. Det er ekstra store vindusflater ut mot hagen samt skyvedører ut til terrassen (Alle vinduer og glassdører er levert av NorDan. Ute på terrassen og i hagen er det perfekt for varme sommerdager med grilling, sommerfest og hageleker. Soverommet er et stort og lunt rom med balkongdør ut mot hagen. Det er et lekkert, flislagt bad med dusj og toalett (Fliser fra Modena og innredning fra Vikingbad samt spesiallagde glassdører fra kvams glass). Det er også innredet med eget garderoberom levert av KA-Drømmekjøkken. I kjelleretasjen er det ekstra stue, evt et ekstra gjesterom? Store vindusflater og utgang direkte til hagen med carport og parkering. Soverommet er et lunt soverom med god plass til seng og garderobe. Baderommet er delikat og flislagt med fliser fra Modena. Her er det en lun atmosfære med dusj og toalett samt lekker baderomsinnredning fra Vikingbad. Glassdørene her også her spesiallagd. Teknisk rom med blant annet vannbårenvarmeanlegget installert. Det er i forbindelse med salget utarbeidet en tilstandsrapport, det er her gjengitt tilstandsgrad 2 og 3: Det er ikke montert ildsted, men det er pipe i bygget, mer enn halvparten av levetiden til pipen er passert. Det er ikke foretatt radonmåling. Det er gitt tilstandsgrad 3 på toalettrom i 1.etg. grunnet ingen ventilering fra rommet. Mekanisk avtrekk bør monteres.

  Hvitevarer
  Alle hvitevarer fra Siemens er integrert og medfølger salget

  TV/Internett/bredbånd
  Det er lagt rør for fibernett inn til boligen, det er fiber under oppføring i gaten.

  Parkering
  Det medfølger plass i felles carport og egen parkeringsplass.

  Diverse
  Drømmekjøkken, Siemens studioline hvitevarer Integrert vifte med utlufting i induksjonstopp Badet i 1.etg.: Spesialtilpasset dusjdører fra Kvams glass Baderomsinnredning fra Vikingbad. Modena fliser Parkett Saga Exclusive Eik, Platinum 1 stav Innedører: ScanFlex kompaktdør med dempelist Screening på stuevinduene (ut mot carport) Vinduer og skyvedører fra NorDan All utebelysning er tidsstyrt. Garderober levert fra KA-Drømmekjøkken

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   212 792,- (Omkostninger totalt)   8 202 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er installert vannbårenvarmeanlegg via varmtvannstank. Varme i alle oppholdsrom. Sensorer i alle rom med egen bryter. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning (Lunos). Ved ønske om montering av peis, er det pipløp i leiligheten.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7636

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Vann, renovasjon og avløp. Det gjøres oppmerksom på at endringer i kommunale avgifter kan komme da boligen nå består av 3 seksjoner.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Felleskostnader pr. mnd
  1000

  Felleskostnader inkluderer
  Dekker felles byggforsikring. Dette er tall fra det var 2 seksjoner.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 22.08.2003 - Dokumentnr: 11117 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 50/100


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest etter ombygging fra to til tre seksjoner ble utstedt 27.06.2023. Denne omfatter også fasadeendring, ny boenhet, støttemur, carport, terrengendringer og ny avkjørsel. Det er også utstedt ferdigattest fra 2001 vedr. bruksendring.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet

  Regulerings- og arealplanner
  Området er uregulert men i følge kommuneplanen (22.05.2019) er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   212 792,- (Omkostninger totalt)   8 202 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  212792

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,50% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  18 000,- oppgjørshonorar kr  5 900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 900 ,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 29 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Tea Wærland

Megler

Tea Wærland

93 05 02 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev