aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Skogfaret 91 på Tomter

TOMTER Skogfaret 91

Attraktiv og pen 3-roms leilighet fra 2018 - 2.etg. (topp & endeleil.). Sørvestvendt veranda & P-plass med el-bil lader

 • kr 3 550 000
 • BRA 84 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 550 000
 • Omkostningerkr 100 942
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 667 432
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom2
 • ArealP-rom 79 m²
 • Felleskostnaderkr 1 872
 • Tomt7 055 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 550 000,- (Prisantydning)
  16 490,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 150 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000))

  102 192 (Omkostninger totalt)

  3 668 682 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Skogfaret 91 på tomter. Her har vi gleden av å presentere en meget fin leilighet fra 2018 med barnevennlig og fin beliggenhet på feltet. Gjennomgående og pen leiligheten som ligger i 2.etg. Inneholder bl.a. 2 soverom, pent kjøkken, flislagt bad/wc/vaskerom og stue med peisovn for å trekke frem noen av kvalitetene. Romslig entré med god garderobeplass. Sydvestvendt veranda med gode sol- og utsiktsforhold. Inngangspartiet er overbygd. Stor og praktisk lagringsbod ved inngangen i tillegg til innvendig bod. Fast p-plass med el-bil lader. Nyere etablert boligområde med nærhet til idrettsanlegg, barnehage i umiddelbar nærhet og gangavstand til sentrum med togstasjon, matforretning, skole m.m. Fine turområder og kort kjøretur til Ski eller også togmuligheter til Ski/Oslo.

Skogfaret 91, Viken

 • Tomt
  7055m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt. Tomta er opparbeidet med plenareal og asfaltert felles parkeringsplass. Kantstein av granitt og noe hekkeplanter mot uteplass for leilighetene i 1.etg.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger på et nyere boligområde nær Tomter sentrum. I Tomter sentrum finnes blant annet butikker, kiosk, barneskole osv. Fra Tomter er det kort vei Ski sentrum, med alle fasiliteter. Hobøl har også ridesenter, skytebane for miniatyrskytterlag, trial-bane, Granskollen skianlegg med 8 hoppbakker, lekeplasser, flere ballbinger og nærhet til merkede tur- og friluftsområder på Thonsåsen.

  Bebyggelse
  Veletablert nyere boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Offentlig kommunikasjon
  Boligen ligger ca. 1 km fra jernbanestasjonen og sentrum av Tomter, med barnehage, barneskole, butikker, idrettsplass, matbutikk m. m. Barnevennlig område, og kort vei til friområde. Fra Tomter til Oslo S tar det ca. 28 minutter med tog. Det er god togforbindelse fra Tomter mot Ski/Oslo og Askim/Mysen.

  Byggemåte
  Leilighet på totalt 84m², med beliggenhet i 2. etasje. Bygningen ble oppført i 2018. Ringmurselementer fylt med armert betong. Yttervegger er lette bindingsverksvegger i tre, som er kledd utvendig med luftet, liggende trekledning. Bærende takkonstruksjon i tre, type saltak. Taket er tekket med betongtakstein. Taktekking fra byggeåret. Vinduer med rammer og karmer i tre. Vindusglass er av 3-lags energiglass, fra 2017. Se vedlagte tilstandsrapport avholdt Moen takst for detaljer og teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  2.etg. : Leiligheten har en arealeffektiv og fin planløsning. Det er god plass i oppholdsrommene og kjøkken og bad er tiltalende. Leiligheten inneholder en romslig entré med god garderobeplass, åpen og fin kjøkken/stue-løsning, 2 soverom, flislagt bad/wc/vaskerom og innvendig bod. Utvendig stor sportsbod ved inngangspartiet.

  Standard
  Leiligheten fremstår med en gjennomgående bra standard på innredning og utstyr. Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning mot stue, hvor det er plass til spisegruppe. Innbydende kjøkken med masse skap-og benkeplass. Innredningen er fra byggeåret, type HTH, og har slette, lyse fronter og laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer fra AEG og Bosch, som komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Det er montert belysning, og det er plastplater på veggen (KitchenBoard) mellom over- og underskap. Stue: Stor stue med mye naturlig lys innslipp. God plass til sofagruppe. Vedovn i stuen for oppvarming. Soverom: Leiligheten har 2 soverom. Hovedsoverommet er stort med god plass til dobbeltseng, garderobe og evt. liten skriveplass. Gjesterommet har plass til dobbeltseng og kommode/mindre garderobe. Bad: Pent og praktisk bad fra 2018. Det er flislagte overflater på vegger og gulv. Rommet er innredet med servantinnredning med slette fronter av høyglans hvit samt overhengende speilskap med belysning. Dusj er plassert i hjørnet og har dører av glass. Videre er det montert vegghengt toalett, og det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Det er montert downlights i himling, og det er lagt varmekabler i gulv. Det er montert lekkasjestopper ved dør på bad/vaskerom. Overflater: Gulv: Lystonet 3-stavs eikeparkett. Fliser på bad/vaskerom. Vegger: Sparklede og malte plater. Fliser på bad. Himlinger: Malte plater i himling. Diverse: Varmtvannstanken er plassert i boden og er på 200 liter, fra byggeåret. Sikringsskap med automatiske sikringer. El-billader på parkeringsplassen. Ventilasjon: Balansert ventilasjon m/varmegjenvinner. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3 - men her er det ingen funn som har gitt TG 2 eller TG 3. Takstmann har opplyst at hulltaking ikke er foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Endevegg samt kjøkkeninnredning. Vurdering av avvik: ? Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone Tiltak: ? TGIU gitt ut ifra manglende mulighet for hulltaking

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Alfra media er tv/internett levrandør.

  Parkering
  Det følger en biloppstillingsplass med el-bil lader til leiligheten. Alternativ parkering på gjesteparkering.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 550 000,- (Prisantydning)
  16 490,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 150 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000))

  102 192 (Omkostninger totalt)

  3 668 682 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedovn i stue. Varmekabler på bad/vaskerom. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  8447

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Beløpet er gitt som årsprognose for 2023. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Forbruk av vann og avløp tilkommer med kr. 58,10 pr. kubikk i forbruk.

  Formuesverdi primær
  931630

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  3353867

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Sameiebrøk
  83/2857

  Felleskostnader pr. mnd
  1872

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgiftene er kr 1.872,- pr. mnd. og inkluderer: Vedlikehold, nedbetaling av andel fellesgjeld, driftsutgifter (revisjon, forretningsførerhonorar, styrehonorar, konsulenttjenester), bygningsforsikring, felles strøm, snøbrøyting/sommertjenester og andre driftskostnader Se årsregnskapet for mer informasjon.

  Andel fellesgjeld
  16490

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-27T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  16704

  Andel fellesformue per dato
  2023-03-27T22:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 27 seksjoner. Sameiet Øyen Nordre Trinn 3 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 922248664, og ligger i INDRE ØSTFOLD kommune med følgende adresse: Skogfaret 61-113 (oddetall) Med eierseksjon forstås sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av bolig eller annen bruksenhet i eiendommen. Sameiet Øyen Nordre Trinn 3 har ingen fast ansatte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: OBOS02-98207949515 Typ: A Restsaldo: 263.617,- Restløpetid: 2 år og 9 mns, Term pr år: 12 Type Rente: Flyt 6,45% Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring som ikke er iverksatt pr dags dato.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Forretningsfører har opplyst at det er planlagt oppmaling av bygningene i år og at det vil måtte tas opp lån for denne utførelsen. Det er ikke oppgitt hvilket størrelsesorden dette lånet er forventet å være, men husleien må forventes økt ifbm maling av byggene. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.  (Forretningsfører har opplyst at det ikke foreligger husordensregler.

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 21.09.2018 - Dokumentnr: 1306143 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 13
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Grunn
  Sameiebrøk: 83/2857


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei. Tilknyttet offentlig avløp og vann via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 550 000,- (Prisantydning)
  16 490,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 150 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000))

  102 192 (Omkostninger totalt)

  3 668 682 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  100942

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke øvrige vederlag kr. 40.400,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  6.085,-. Utleggene omfatter fotopakke og tinglysningsgebyr for sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket påløpte utlegg, honorarer etter medgått tid og bruk.  Alle beløp er inkl. mva. 

Lena Axelsson

Megler

Lena Axelsson

97 17 06 01

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev