aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til St Olavs gate 18B med solrik balkong!
Velkommen til St Olavs gate 18B med solrik balkong!

TØNSBERG St Olavs gate 18B

Rå 3-roms selveierleilighet med balkong - sentral beliggenhet - unik bygårdsleilighet med hems - heis i bygget

 • kr 3 150 000
 • BRA 46 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 150 000
 • Omkostningerkr 91 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 241 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår -
 • Soverom2
 • ArealP-rom 46 m²
 • Felleskostnaderkr 2 226
 • Tomt1 466 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 150 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,00))   91 792,- (Omkostninger totalt)   3 241 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse - hems over badet
Denne unike og moderne sentrumsleiligheten med to soverom er en ekte bylivsdrøm. Den har en åpen og kul stue- og kjøkkenløsning som vil imponere selv de mest kresne kjøperne. Kjøkkenet er utstyrt med moderne løsninger og integrerte hvitevarer. Stuen har store vinduer som flommer rommet med naturlig lys og gir deg utsikt over den pulserende byen nedenfor. Fra stuen kan du også enkelt tilgå den solrike balkongen, perfekt for å nyte morgenkaffen eller slappe av etter en travel dag. De to soverommene gir deg god plass til å innrede etter din egen stil, og det store badet har moderne og elegante detaljer som bidrar til en avslappende atmosfære. Sentral og rolig beliggenhet med gangavstand til sentrumslivet!
Stue

St Olavs gate 18B, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 46 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 46 kvm Entre/stue/kjøkken , 2 soverom ,bad/vaskerom  Tomt
  1466m²

  Beliggenhet
  St. Olavs gate 18B ligger i Tønsberg sentrum, bydel Træleborg. Her får du en ideell beliggenhet som gir deg enkel tilgang til alt du trenger. Denne rolige og sentrale adressen er bare en kort spasertur fra både busstasjon og togstasjon, noe som gjør pendling i hverdagen eller utforskning av nærområdet enkelt. I tillegg tilbyr området på en rekke fasiliteter og butikker i gangavstand. Opplev det beste Tønsberg har å tilby, mens du bor komfortabelt i denne flotte byleiligheten!

  Bebyggelse
  Nærområdet består av både trehusbebyggelse og blokkleiligheter samt næringsbygg.

  Byggemåte
  Bygget har opprinnelse fra ca. 1917, men bygget ble seksjonert og ombygget til leiligheter i perioden 2008 til 2011. Dette innebærer at innvendige overflater er fra 2010, og at utvendige fasader i hovedsak er fra 1917. Dette er en leilighet som er organisert i sameie. Dette innebærer at det utvendige vedlikeholdet påhviler sameiet. Leiligheten ligger i et bygg som er renovert og ombygget fra næring til boligformål. Ombyggingen ble foretatt i 2008 til 2011. Ved godkjenning av tiltaket ble det gitt dispensasjon på forskriftskrav til blant annet isolering, dette innebærer at yttervegger i bygget ikke er isolert utover den eventuelle isolasjon som er fra byggeåret 1917. Leiligheten fremstår som vedlikeholdt, og utover nevnte punkter er det i hovedsak kun observert normal bruksslitasje. På bad er det blant annet bom i noen gulvfliser, samt at det mangler avrenningsspalte fra toalettsisterne. Leiligheten fremstår også som noe svakt ventilert, dette da det verken er friskluftventiler i yttervegger eller i vinduer. På generelt grunnlag opplyses det om at dette er en eldre bolig, med påfølgende risiko for skjulte skader o.l. Takhøyden på bad en noe lavere enn hva som er normalt. Det minste soverommet tilfredsstiller ikke dagens anbefaling til størrelse eller tidligere krav til størrelse i henhold til forskriftskrav. Soverommet er betegnet etter dagens bruk i tråd med NS 3600 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Rommet er således P-rom og betegnes soverom til tross for avvik fra forskriftskrav.

  Innhold
  Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder: Entré med hems, bad, to soverom, stue/kjøkken. Balkong. Kjellerbod. Heis i bygget.

  Standard
  Leiligheten ønsker deg velkommen inn i en smart gang hvor det er godt med plass til yttertøy. Hemsløsningen over badet gir deg mye lagringsplass! Stue og kjøkken er i en meget velfungerende, åpen løsning. Kjøkkenet er ekstra påkostet og stilrent (Sigdal) med blant annet steinplate. Alle hvitevarer er integrert og medfølger salget. Rommet er preget av de store vindusflatene og den gode takhøyden. Det er god plass til sofa og spiseplass i rommet. Ute på balkongen er det en ekstra deilig sitteplass. Plassbygd TV-benk og veggheng samt taklampe (helt ny) medfølger. Leiligheten er innredet med 2 fine soverom. Lune rom med plass til senger og garderobeløsninger. Badet er ekstra romslig med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er delikat og flislagt med stor baderomsinnredning i heltre, vegghengt toalett og dusjsone med glassdører og pebblestein på gulvet. Varmekabler. I forbindelse med salg av eiendommen har det blitt utarbeidet en tilstandsrapport av fagkyndig. Følgende punkt har fått tilstandsgrad 3 og indikerer alvorlig avvik: Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold Det er røykvarslere i leiligheten. Selger opplyser at disse er fra 2010. Følgende punkter har fått tilstandsgrad 2 og kan kreve tiltak: Utvendig > Andre utvendige forhold Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Takhøyden på bad en noe lavere enn hva som er normalt. Det minste soverommet tilfredsstiller ikke dagens anbefaling til størrelse eller tidligere krav til størrelse i henhold til forskriftskrav. Soverommet er betegnet etter dagens bruk i tråd med NS 3600 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Rommet er således P-rom og betegnes soverom til tross for avvik fra forskriftskrav. For fullstendig beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 22.12.2022 av Arvid Lysgård.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnadene

  Parkering
  Det er parkering i nabolaget etter gjeldende regler. Det er 16 parkeringsplasser i tilknytning til sameiet. Alle er solgt og i bruk. Det er ingen annen parkering i sameiet. Nabosameiet Bulls gate har plasser til leie i Vestfoldgaten. Eier/selger leier per i dag en plass i garasjeanlegget med EL-billader for kr 1000,-. Dette leieforholdet kan videreføres ved interesse.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 150 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,00))   91 792,- (Omkostninger totalt)   3 241 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med panelovner og varmekabler på badet. Montert veggpeis kan medfølge salget.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  8525

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter fordeles på 4 årlige terminer. Ca. 2131,25 i mnd. Inkl vann, avløp og standard renovasjon. Vannmåler deles med flere seksjoner.

  Formuesverdi primær
  435490

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1567764

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  43/4618

  Felleskostnader pr. mnd
  2226

  Felleskostnader inkluderer
  TV/Internett, felles byggforsikring, drift og vedlikehold av fellesarealer m.m.

  Om sameiet
  Sameiet St. Olavs gate 18 består av 70 seksjoner og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 996 884 643. Sameiet følger arbeidsmiljølovens bestemmelser og tilstreber et godt arbeidsmiljø. Styret er ikke kjent med at det ytre miljø forurenses i vesentlig grad. Sameiet St. Olavs gate 18 har ingen ansatte. Forretningsførsel er i 2021 utført av BØR Økonomi og Regnskap AS og i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører er Anette Skjelland. Sameiets revisor er BDO. Sameiet har avtale om vaktmestertjenester med Insider Facility Services AS. Det har i 2021 vært avholdt 4 styremøter. Blant de sakene som har vært oppe til behandling nevnes: - Bytte bank fra OBOS Bank til Sparebank 1 da førstnevnte ikke har gode elektroniske løsninger - Ny vaktmester - Bytte av renholder - Malt kjellerdører - Forsøk på å finne og utbedre flere lekkasjer - Testet ut løsning for trekk i flere leiligheter - Dyprens og boning av gulv i alle etasjer - Trappehus i nord er pusset opp - Testet brannvarslerutstyret sammen med brannvesenet - Ettersyn av brannslokkere og test av brannslanger - Vedlikehold av heis etter 2 millioner turer - 2 reperasjoner av heisør i kjeller etter hærverk - Avklart med Tønsberg Kommune at sameierne får reduserte kommunale avgifter fordi vi har vannmåler som leses av årlig - Mange leiligheter er utleid av eiere og noen lager bråk og er litt skjødesløse. Dette gir styret en del ekstraarbeid og det er svært vanskelig å håndtere Sameiet hadde et positivt Resultatregnskap i 2022. Det har vært utført betydelige oppgraderinger av fasade, men grunnet sunn økonomi i sameiet er det ingen ting som p.t påvirker felleskost eller det generelle kostnadsbilde. Det er ikke planlagt noen større arbeider p.t.

  Dyrehold
  Vedkommende som har kjøpt bolig og som særskilt har fått tillatelse til å ha husdyr har, inntil vedtak eventuelt måtte endres, anledning til å ha samme husdyr. Forutsatt at forannevnte ikke er dokumentert er det ikke tillatt å anskaffe husdyr/ eller flytte inn med husdyr før etter godkjent søknad behandlet av styret.

  Eierskiftegebyr
  2500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3803/1002/83/26: 03.06.1919 - Dokumentnr: 900222 - Erklæring/avtale Best. om ikke å anbringe vinduer mot Jernbanens grense. Overført fra: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:83 Snr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 14.03.1990 - Dokumentnr: 4445 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:174 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:233 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:393 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:16 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:17 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:18 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:19 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:20 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:21 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:22 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:23 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:24 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:25 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:26 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:27 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:28 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:29 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:30 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:31 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:32 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:33 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:34 Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:464 Snr:35 Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:83 Snr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 05.12.1994 - Dokumentnr: 15841 - Erklæring/avtale Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn Overført fra: Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:83 Snr:6 Gjelder denne registerenheten med flere 15.03.2011 - Dokumentnr: 209008 - Resek/deling av seksjon Seksjon som deles: Snr: 6 Formål: Samleseksjon bolig Sameiebrøk: 243/1317 Ny seksjon: Snr: 26 Formål: Bolig Sameiebrøk: 10/1317 ---------- Diverse påtegning Ombytte av tegninger Gjelder denne registerenheten med flere 02.03.2017 - Dokumentnr: 188424 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon: Snr: 26 Formål: Bolig Sameiebrøk: 43/4618 02.03.2017 - Dokumentnr: 188424 - Resek/sammenslåing

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for St.Olavsgate 18A AS datert 18.02.2016 omregulering til boligformål. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger som stemmer med dagens bruk på eiendommen. Leilighetens plantegning er endret fra ett til to soverom.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et regulert område: 3803 64207 Havnesporet (24.5.2006) Kjørevei 3803 64207 Havnesporet (24.5.2006) Felles parkeringsplass 3803 64207 Havnesporet (24.5.2006) Felles gårdsplass 3803 64207 Havnesporet (24.5.2006) Park 3803 64207 Havnesporet (24.5.2006) Bolig/Forretning 3803 64207 Havnesporet (24.5.2006) Felles avkjørsel 3803 64207 Havnesporet (24.5.2006) Gang-/sykkelvei Nåværende regulering: Nåværende Kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018 - 2030 TBG (22.5.2019) Grønnstruktur - Nåværende Kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018 - 2030 TBG (22.5.2019) Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Bestemt gjennom gjeldende reguleringsplan eller begrenset til tillatt arealbruk og omfang i uregulert område) Kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018 - 2030 TBG (22.5.2019) Relaterte planer: 00109 Haugartunnelen fra Slagenveien til Nedre Langgate (23.4.2014) 20190181 Del av Snorres gate og Bisp. Eysteins gate I området er det vedtatt utbygging i Jernbanegata, men dette er foreløpig ikke kommet i gang, for øvrig tror jeg denne utbyggingen ikke vil endre noe for sameiet. - Styreleder.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 150 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,00))   91 792,- (Omkostninger totalt)   3 241 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  91792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,13% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  18 000,- oppgjørshonorar kr  5 900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  55 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 900 ,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 29 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Bettina Ranheim Grønseth

Megler

Bettina Ranheim Grønseth

93 24 05 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev