aktiv-eiendomsmegling
Stue

TRONDHEIM Båhus gate 7

ØVRE MØLLENBERG - Delikat 3-roms leilighet i klassisk og velholdt bygård - Kjøkken og bad fra 2020/2015 Hyggelig bakgård

 • kr 3 100 000
 • BRA 50 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 100 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 440 592
 • EierformAndel
 • Byggeår1 913
 • Soverom2
 • ArealP-rom 50 m²
 • Andel fellesgjeldkr 330 760
 • Felleskostnaderkr 4 679
 • Tomt417 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 100 000 (Prisantydning) 330 760 (Andel av fellesgjeld)   3 430 760 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 440 592 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Stilren og delikat 3-roms leilighet i klassisk og meget velholdt bygård fra starten av 1900-tallet. Leiligheten ligger meget godt plassert i en enveiskjørt gate på Øvre Møllenberg. Leiligheten har særpreg som ekstra takhøyde, dype vinduskarmer og teglsteinsmur. Dagens eier har oppgradert leiligheten vesentlig hvor bl.a. kjøkkenet er renovert, moderne bad, nytt el-anlegg og alle rom overflatebehandlet. Planløsningen er etter meglers vurdering meget bra og inneholder gang, stue, bad, 2 soverom og kjøkken med utgang til en bakgård som bør sees. Det er også et smart lite vaskerom som skjuler seg bak en egen dør på kjøkkenet. Foruten dette medfølger det 2 egne boder i kjeller og 1 bod på loft som til sammen gir rikelig med lagringsplass. I tillegg har borettslaget felles boder til oppbevaring

Båhus gate 7, Trøndelag

 • Tomt
  417m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt av borettslaget som har en meget pen og luftig bakgård. Denne er blant annet opparbeidet med store plenarealer hvor borettslaget har flere sittegrupper på sommerstid. Her kan man grille, bedrive utendørsaktiviteter eller rett og slett nyte solen.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et meget attraktivt område på Rosenborg/Øvre Møllenberg. På tross av sin sentrumsnære beliggenhet er området å betegne som rolig. Herfra har man gåavstand til Solsiden, Trondheim sentrum med alle sine fasiliteter og ikke minst koselige Bakklandet. Om man beveger seg i motsatt retning finner man innen noen få minutters gange Kristiansten Festning og Småbergan med sine store grøntarealer og friområder. Her er det også restaurant. Det er gangavstand til flere store studiesteder, så som BI (ca. 20 min), nye TØH (ca. 25 min), Sonans (ca. 10 min), Dronning Maud (ca. 30 min) og NTNU Gløshaugen (ca. 25 min). Båhus gate er enveiskjørt noe som bidrar til redusert trafikk. På enden av gaten er det en liten kafe og platebutikk som kan være et fint samlingspunkt for beboerne i området.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Skolekrets
  Telefonnummer til skolekontor: 72 54 00 00

  Byggemåte
  Leilighet på ett plan i første etasje. Grunnmur er oppført i teglstein. Veggkonstruksjon er oppført i teglstein og bindingsverk, og er utvendig pusset. Taket er et mansardtak, og er tekket med metallplater og betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

  Innhold
  Stilren og delikat 3-roms leilighet i klassisk og meget velholdt bygård fra starten av 1900-tallet. Leiligheten ligger meget godt plassert i en enveiskjørt gate på Øvre Møllenberg. Leiligheten har særpreg som ekstra takhøyde, dype vinduskarmer og teglsteinsmur. Dagens eier har oppgradert leiligheten vesentlig hvor bl.a. kjøkkenet er renovert, moderne bad, nytt el-anlegg og alle rom overflatebehandlet. Planløsningen er etter meglers vurdering meget bra og inneholder gang, stue, bad, 2 soverom og kjøkken med utgang til en bakgård som bør sees. Det er også et smart lite vaskerom som skjuler seg bak en egen dør på kjøkkenet. Foruten dette medfølger det 2 egne boder i kjeller og 1 bod på loft som til sammen gir rikelig med lagringsplass. I tillegg har borettslaget felles boder til oppbevaring Som beboer i første etasje er det umiddelbar nærhet til bakgården. Dør fra kjøkken og en trapp ned- og du er i hagen. Særdeles hyggelig bakgård med ulike bærbusker, epletrær og grønnsakshage. Her har du sola store deler av dag- og ettermiddag. Bakgården oppleves som usjenert, rolig og solrik. Kort oppsummert en moderne leilighet i et sentralt og populært, men likevel rolig boligområde på Øvre Møllenberg. Selv om leiligheten er moderne har dagens eiere lykkes godt med å bevare mye av det klassiske preget. Verdt å merke seg: - Nytt kjøkken i 2020 - Bad renovert i 2015 - Både bad og kjøkken TG1 - Flere vesentlige oppgraderinger i leiligheten de siste år - Alt elektrisk på soverom, bad, gang og stue er oppgradert. - El-anlegg oppgradert med automatsikringer - Muligheter for ladestasjon i gata - Enveiskjørt gate, rolig beliggenhet og lite trafikk - Bygårdsleilighet med særpreg som teglsteinsmur, dype vinduskarmer og ekstra takhøyde - Muligheter for vedfyring - Rikelig med bodplass i tre tilhørende boder - Felles tørkeloft - Nydelig bakgård med gode solforhold på dag- og ettermiddag.

  Standard
  Leiligheten har siden dagens eier tok over i 2015 vært gjenstand for en vesentlig oppgradering i alle rom. Leiligheten har fått gode skussmål med utelukkende TG1 på våtrom. Boligen har følgende planløsning: Entré/gang: Fra felles trappeoppgang kommer du inn til leilighetens entré, som er boligens knutepunkt. Entréen/gang fordeler videre til de øvrige rom i leiligheten og er holdt i lyse farger, har et pent 3-stavs lyst eikeparkett som forøvrig går igjen i oppholdsrom og soverom. Entréen har rom for oppbevaringsmøblement for sko og klær. Overflater: Original teglsteinsmur, gipsplater vegg og tak, eikeparkett. Det er tenkt brannisolering(og lyd) av inngangsdører til hver leilighet i regi av borettslaget. Stue/kjøkken: Mellom stue og gang er muren trukket frem og gir en tøff kontrast mot de lyse gipsveggene. Stuen har en åpen løsning med kjøkken og fin utforming med plass til sofamøblement, spisebord og f.eks skrivepult/lesekrok. Pent og moderne kjøkken fra 2020 med integrerte hvitevarer. Store, dype vindusposter i kombinasjon med den ekstra takhøyden gir rommet en herlig og luftig atmosfære. Da leiligheten ligger i en høy første etasje er det begrenset med innsyn fra gata. Overflater: Original teglsteinsmur, gipsplater vegg og tak, eikeparkett. Etterisolert yttervegg og isolert tak. Bad: Delikat og lekkert bad oppgradert i 2015. Badet er utstyrt med innfellbare dusjdører i glass og vegghengt toalett. Stilren og moderne baderomsinnredning fra Kvik. Varmekabler i gulv. Soverom 1: Soverommet er godt utnyttet med stor skyvedørsgarderobe. Soverommet vender ut mot den rolige bakgården. Soverom 2: Soverommet er av god størrelse og vender ut mot den rolige bakgården. Vaskerom: Fra soverommet er det inngang til et mindre rom som fungerer godt som et vaskerom da det er etablert sluk i gulvet. Enkel utgang til bakgården med sittegrupper for hygge. Vedlikehold/tilstand: Se vedlagt takstrapport og egenerklæring

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun integrerte hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med.

  Moderninseringer og påkostninger
  Følgende oppgraderinger er gjort siden forrige eier overtok i 2015 - Nytt kjøkken i 2020 - Etablert soverom nr 2 - Oppgraderte overflater på flere rom Følgende oppgraderinger er gjort siden forrige eier overtok i 2014 - Nytt el-anlegg i store deler av leiligheten - Lagt ny eikeparkett - Etterisolering i stue mot vei og i tak - Nye vegger og tak - Skjultanlegg gang, stue og bad - Lamper og stikk soverom - Ny murpuss bak ovn - Original teglsteinsmur er tatt frem, ny mørtel lagt

  TV/Internett/bredbånd
  Kollektiv avtale med Telenor. Er inkludert i fellesutgiftene.

  Parkering
  Det medfølger ikke egen parkeringsplass, men det er parkering i gaten etter offentlig gjeldende regler. Det er etablert stasjon for lading av El-bil i gata.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Bygningen, som er ei boligblokk oppført i 1913, er på 4 etasjer + kjeller og loftetasje. Hovedkonstruksjon er oppført i tegl. Utvendige fasader med malt murpuss. Etasjeskillere i trebjelkelag. Saltakkonstruksjon tekket med plater og betongstein. Vinduer med 2-lags isolerglass.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 100 000 (Prisantydning) 330 760 (Andel av fellesgjeld)   3 430 760 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 440 592 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk. Gulvvarme på bad.

  Info strømforbruk
  Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad.

  Energiklasse
  F

 • Formuesverdi primær
  745653

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2684352

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  1

  Part.obl.nr.
  963649916

  Felleskostnader pr. mnd.
  4679

  Andel fellesgjeld
  330760

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-24T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  562

  Rentekostnad fellesgjeld
  1323

  Andel fellesformue
  8965

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Båhusg 7-9 Borettslaget

  Borettslagets org.nr
  963649916

  Om borettslaget
  STRØMAVTALE. TOBB har samarbeidsavtale med Trøndelagskraft AS om levering av strøm til våre beboere. Mer informasjon om tilbud og bestilling på https://www.trondelagkraft.no/privat/tobb/

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 90517279322, Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 25.04.2023: 4.5% pa. Antall terminer til innfrielse: 53 Saldo per 25.04.2023: 6 832 560 Andel av saldo: 331 761 Første termin/første avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.06.2049 ) Flytende rente FELLESGJELD: Det tas forbehold om at nylig varslede renteendringer er registrert. Hvis oppgitte dato for 1. termin avdrag er passert, betyr dette at det betales løpende avdrag på lånet. Datoen er ikke nødvendigvis tidspunktet for 1. avdrag. Hvis oppgitte dato for 1. termin avdrag er fram i tid tilsvarer dette tidspunktet for 1. avdrag etter en avdragsfri periode. Endringen i månedlige felleskostnader etter avdragsfri periode er beregnet med utgangspunkt i dagens rentenivå og nedbetalingsordning. Vi gjør oppmerksom på at økning av felleskostnadene pga av oppstart avdrag vanligvis starter noen mnd før forfall på avdraget så pengene er på konto når avdraget skal betales. Vi viser for øvrig til vedlagte regnskap for laget.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring Nuf

  Polisenummer felles forsikring
  SP588610

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Se vedlagte vedtekter og husordensregler.

  Dyrehold
  Eiere som har fått tillatelse til å holde husdyr, må sørge for å ha full kontroll over dyret til enhver tid, og påse at dyret ikke sjenerer noen eller etterlater ekskrementer på boligselskapets område. Forbud mot enkelte typer husdyr må respekteres.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger brukstillatelse for bygget, datert 21.08.1914

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål etter R0229. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Verneklasse/sefrak
  Byantikvaren har foretatt en vurdering av bebyggelsen i Trondheim og plassert antikvariske verdifulle bygninger i følgende klasser: A = Svært høy antikvarisk verdi B = Høy antikvarisk verdi C = Antikvarisk verdi F = Fredet Denne eiendommen er plassert i klasse C.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 100 000 (Prisantydning) 330 760 (Andel av fellesgjeld)   3 430 760 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 440 592 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,25% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  11.900,- oppgjørshonorar kr  4.750,-, kommunale oppl. kr 3.500,-, markedspakke kr. 12.900,-, grunnbok-og e-signering kr. 1.250,-, overtagelse med megler kr. 1.875,- og visninger kr  1.875, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  39.900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  11.832,-. Utleggene omfatter fotograf, tilstandsrapport og tinglyste erklæringer. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket 1.800,- pr time opp til kr. 20.000,-. Utlegg dekkes i sin helhet av selger.  Alle beløp er inkl. mva. 

Georg Høin

Megler

Georg Høin

99 00 00 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev