aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade. Leiligheten ligger i 1.etasje og det er asfaltert gårdsplass. Solrik plen og terrasse

TRONDHEIM Damlia 49

Moderne og lekker leilighet med 2 sov | Solrik hage og uteplass | Garasjeplass | Vannbåren varme | Rolig og trafikkstilt

 • kr 2 990 000
 • BRA 52 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 87 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 077 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 014
 • Soverom2
 • ArealP-rom 52 m²
 • Felleskostnaderkr 968
 • Tomt1 354.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Damlia 49. Innbydende selveierleilighet med god planløsning og 2 soverom. Flotte uteplasser med plen og terrasse, asfaltert gårdsplass samt garasjeplass. Nærhet til butikker og byen med godt kollektivtilbud. - Solrik uteplass og hage - Vannbåren varme (oppvarming) inkludert i felleskostnader - lave strømutgifter - Garasjeplass og uteparkeringsplass (mulighet for elbillader i garasje - Egen bod i garasje - Rolig og trafikkstilt område, samtidig kort vei til alt - Busstopp ca 200m unna boligen med hyppige bussavganger til sentrum - Flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet. - Gangavstand til dagligvarebutikk, barnehage, skole, treningssenter, apotek, legesenter og andre servicefasiliteter Velkommen til visning!

Damlia 49, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 52 kvm BRA: 52 m2 P-ROM: 52 m2 Følgende rom inngår i P-ROM: 1. etasje: Entre/gang, bad, kjøkken/stue og 2 soverom. Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av bolig
  Primærrom
  1. etasje: 52 kvm Følgende rom inngår i P-ROM: 1. etasje: Entre/gang, bad, kjøkken/stue og 2 soverom.  Tomt
  1354.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er delvis flat og opparbeidet med plen, terrasser og asfalterte internveier.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et populært veletablert boligområde. Her er også kort veg til barneskole og barnehager. Tilgang på nærbutikk, og det er også kort veg til Dalgård og Stavset. Bussholdeplass med hyppige avganger til sentrum. For den friluftsglade så er Granåsen og Bymarka i umiddelbar nærhet med et meget bredt tilbud av turmuligheter gjennom hele året. Det tar ca 25 minutter å gå til Haukvannet/Lianvatnet/Kyvatnet, som er en populær samlingsplass på sommeren for grilling og bading. På vinteren byr det på skøyteis. Denne Leiligheten gir deg følelsen av å bo litt landlig, selv om du er i et meget sentralt område. Fint uteområde på tomten som fritt kan benyttes.

  Adkomst
  Se kart på finn.no Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

  Byggemåte
  Leilighet i tilbygg som er oppført over 2 etasjer over isolert grunnmur og støpt plate på mark. Yttervegger er i bindingsverk og er utvendig kledd med stående trekledning. Taket har flatt taks form og antas tekket med takmembran. Vinduer med isolerglass. Dette i henhold til takstmann.

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Entre/gang, bad, kjøkken/stue og 2 soverom. Parkeringsplass i garasje og bod.

  Standard
  Standard: 1 etasje. Entre/gang: Fliser på gulv, malt smartpanel på vegg og malte flater i himling. Bad: Fliser på gulv, våtromsplater på vegg og malte flater i himling. Kjøkken/stue: Laminat på gulv, malte flater og malt smartpanel på vegg og malte flater i himling. Soverom 1: Laminat på gulv, malte flater og malt smartpanel på vegg og malte flater i himling. Soverom 2: Laminat på gulv, malt smartpanel på vegg og malte flater i himling. Leiligheten disponerer egen bod i felles garasje, denne er på ca 5kvm. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2:  - Tomteforhold - Grunnmur og fundamenter

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer medfølger handelen.

  TV/Internett/bredbånd
  Internett per idag sammen med to naboer i sameiet. Det skal bli lagt fiber for tv/internett, ikke ferdigstilt pt.

  Parkering
  Parkering i garasje og på tomt. Det er vedtekstfestet parkeringsplass i garasje og uteparkeringsplass. Mulighet for elbillading i garasje

  Diverse
  Dagens bruk er i samsvar med byggegodkjente tegninger. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres oppmerksom på at garasje ligger såvidt innom nabotomt. Konferer megler.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk og vannbåren gulvvarme fra varmepumpe. Oppvarming kommer på felles regning og inngår i fellesutgiftene. Deles akonto på eierbrøk.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Energiattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

 • Kommunale avgifter
  10392

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Fordelt på fire terminer.

  Formuesverdi primær
  759794

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2735258

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  51/328

  Felleskostnader pr. mnd
  968

  Felleskostnader inkluderer
  offentlige avgifter, felles strøm/oppvarming (vannbåren varme fra varmepumpe) og forsikring.

  Om sameiet
  Sameiet består av fire boligseksjoner.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 23.06.2017 - Dokumentnr: 676127 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 51/328


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for tilbygg datert 09.07.2014.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til bolig i reguleringsplan 2149. Denne ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at det er regulert til bolig nedenfor veien av boligen. Konferer megler.

  Adgang til utleie
  Boligen kan fritt leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie. Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret. Se vedtekter.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  87792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris vederlag tilsvarende25.000 kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900 ,- oppgjørshonorar kr  4750,- og visninger kr 1990 , -. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket direkte utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Megler

Tor Håkon Skogstad

90 40 31 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev