aktiv-eiendomsmegling
Lekkert og stilrent! Leiligheten er oppusset i 2021 med nye overflater, stilrent nytt kjøkken, nyslipet og hvitlasert gulv
Lekkert og stilrent! Leiligheten er oppusset i 2021 med nye overflater, stilrent nytt kjøkken, nyslipet og hvitlasert gulv

TRONDHEIM Dyre Halses gate 12

Lekker 3-roms hjørneleilighet med etterspurt beliggenhet | P-plass | Balkong på 12kvm med kanalutsikt | Fjernvarme

  • kr 5 450 000
  • BRA 67 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 5 450 000
  • Omkostningerkr 150 690
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 600 690
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2004
  • Soverom2
  • ArealP-rom 63 m²
  • Felleskostnaderkr 4 079
  • Tomt1 304.8 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,00))   150 690,- (Omkostninger totalt)   5 600 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Dyre Halses gate 12 - Stilren og pent oppusset 3-roms hjørneleilighet sentralt på Solsiden. Utmerket beliggenhet med romslig balkong i et etterspurt byområde ved Nedre Elvehavn. Gode bussforbindelser og nærhet til Solsiden og Midtbyen. Her får du sol på den romslige balkongen og utsikt mot kanalen. Verdt å merke seg: - Hjørnebeliggenhet med ekstra vindusflater og lysforhold - Oppusset 2021 - Fast parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg , lademulighet - Felleskost.r inkl. bl.a akonto fjernvarme, TV og internett. - Bod i kjeller - Heis i bygget - Sol ca 1330-1730 og 1830-2100 på sommerstid Oppgraderingshistorikk: - Nytt kjøkken 2021 - Nye overflater, slipet gulv, spilevegg, servant, dusj, garderober (se videre oppgraderingshistorikk standard i salgsoppgaven)
Stue med malte vindusrammer, nye lamper og stikk fra 2021. Utgang til stor balkong

Dyre Halses gate 12, Trøndelag

  • Arealbeskrivelse

    Bruksareal
    4. etasje: 67 kvm Entré/gang, stue, kjøkken, bad og to soverom. Bod
    Primærrom
    4. etasje: 63 kvm Entré/gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.
    Sekundærrom
    4. etasje: 4 kvm Bod



    Tomt
    1304.8m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eid tomt sameiet.

    Beliggenhet
    Dyre Halses gate er blindgate uten gjennomgangstrafikk verken av biler eller fotgjengere. Gata benyttes fortrinnsvis av beboerne. Bydelen har i løpet av de siste årene vokst fram til å bli den mest levende og spennende bydelen i Trondheim. Fra leilighete ner det kun 20 meter til kommunal barnehage og 80 meter til Portalen senter der 3T Treningssenter, SIT treningssenter og stor REMA 1000 (åpent syv dager i uken) finnes. 30 meter til kai og småbåthavn. På Solsiden kjøpesenter finner du en spennende butikkmiks. Her er et bredt utvalg av butikker, restauranter, apotek, vinmonopol og dagligvare. På utsiden av kjøpesenteret ligger caféer, restauranter og utesteder. Her tilbys god mat, drikke og stemning til enhver anledning. På kveldstid er det et godt tilbud for den som ønsker å prøve det pulserende utelivet. Solsiden er det første sentrumsområdet du ankommer med flybussen, her nyter du kort gåavstand til sentralstasjon og flybussen med hyppige avganger i umiddelbar nærhet. Fra Dyre Halses gate har man også gangavstand til Lade med badestrender, parker, turstier og Ringve Museum. Samt god offentlig kommunikasjon med bussholdeplass like ved leiligheten. Bussen går til de fleste store studie og arbeidssteder som bl.a. HiST, NTNU Gløshaugen, NTNU Dragvoll, Handelshøyskolen BI, St.Olavs Hospital, Studentersamfundet, og Sintef med bussholdeplassen bare 2 minutter i gangavstand fra boligen. Langs kaia er det pent opparbeidet uteområde med promenade hvor man kan sitte og slappe av, sole seg eller spasere. Beboerne i området har mulighet til å kjøpe båtplass i den nye marinaen som er oppført i Rosenborgbassenget. Med sine mange kafeer, restauranter, butikker og kulturtilbud er området utmerket for deg som er glad i å bo i by, samtidig som nærhet til sjøen og grøntområder gir rom for avkobling og fritid. Rett over veien ligger også den flotte Strandveienparken.

    Adkomst
    Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din destinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Aktiv Eiendomsmegling. Velkommen til visning!

    Byggemåte
    Bygningen som er et leilighetsbygg på 6 etasjer + kjeller hvor den aktuelle leiligheten ligger i 3 etasje. Hovedkonstruksjonen over grunnmur og etasjeskillere oppført i betong. Utvendige fasader er kledd med fasadeplater og forblendet med teglstein. Flatt tak tekket med takmembran. Vinduer med 3-lags glass. Dette i henhold til takstmann.

    Innhold
    3etg. Stue, kjøkken, bad, to soverom og bod. I tillegg bod og parkeringsplass i p-kjeller.

    Standard
    Gang: Parkett på gulv, slett malte vegger og slett malt himling med downlights. Stue: Parkett på gulv, slett malte vegger dels spileplater på vegg. Slett malt betonghimling. Utgang til balkong. Kjøkken: Parkett på gulv, slett malte vegger og slett malt betonghimling. Over og underskap med folierte skrog og slette fronter. Laminert benkeplate med underlimt vaskekum og nedfelt platetopp. Integrerte hvitevarer: Oppvaskmaskin, kombiskap, ventilator, platetopp og stekeovn. Soverom 1: Parkett på gulv, slett malte vegger og slett malt betonghimling. Garderobeskap. Soverom 2: Parkett på gulv, slett malte vegger og slett malt betonghimling. Bad: Flis på gulv og vegger, slett malt himling. Innehar: Servant med innredning, røropplegg for vaskamaskin, gulvmontert toalett og dusjvegger av glass med dusjgarnityr på vegg. Bod: Parkett på gulv, slett malte vegger og slett malt himling. Innehar: Rørfordelerskap og sikringskap. Oppgraderingshistorikk opllysninger fra eier: Elektro ? Elektro, her har vi byttet alle sluttstykker til sort elektromateriell ? Elektro, montert tre nye taklamper kjøkken/stue tilsluttet eksisterende nett. Byttet sluttstykker ? Montert dimmbare spotter i nedforet himling i korridor/entre ? Montert nye taklamper på begge soverom ? Alt arbeid har samsvarserklæring og er utført av el installatør A Skare AS Innredninger ? Ny kjøkkeninnredning levert og montert av HTH ? Ny baderomsinnredning levert og montert av HTH ? Ny garderobeinnredning i inngangsparti levert av HTH ? Ny garderobe hovedsoverom montert av eier, levert av LEBA ? Skap kjøkken/stue levert og montert av HTH Overflater/oppussing ? Alle innerdører byttet og montert av eier ? Alle overflater vegg, malt/sparklet av eier ? Spilevegg, montert av eier ? Vindus omramming innvendig, endret til sort, malt av eier ? Alt listverk langs gulv, og dører byttet og malt. Utført av eier ? Gulv ble slipt og hvitlasert av Bjørns Parkettsliperi Bad ? Alle overflater er fra byggeår ? Vi byttet dusjvegger ? Rørlegger tjenester til å bytte blandebatterier etc ble levert av HTH montør Konklusjon takstmann: Boligen fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Det gjøres oppmerksom på at enkelte elementer har passert normal forventet levetid, slik at vedlikehold/utbedring må påregnes i tiden som kommer. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:   Forhold som har fått TG2:  Bad - alder bad

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Integrerte hvitevarer medfølger.

    TV/Internett/bredbånd
    Inkludert i felleskostnader.

    Parkering
    Disponerer egen parkeringsplass i p-kjeller.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Eiendommen er ikke bebodd av selger, så selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om boligen. Boligen ble oppusset med nytt helintegrert kjøkken, ny servant, ny dusj, garderobe, slipet gulv og nye overflater i 2021.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,00))   150 690,- (Omkostninger totalt)   5 600 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Fjernvarme og elektrisk oppvarming. Balansert ventilasjon.

    Energiklasse
    D

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    10476

    Kommunale avgifter år
    2022

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Formuesverdi primær
    966019

    Formuesverdi primær år
    2021

    Formuesverdi sekundær
    3477668

    Formuesverdi sekundær år
    2021

    Sameiebrøk
    65/3892

    Felleskostnader pr. mnd
    4079

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnader 2.713 Vedlikeholdsfond 295,- Kabel-tv 452,- Lånekostnad 619,- I tillegg kommer det kr 200,- per mnd for parkeringsplass.

    Om sameiet
    Generelle opplysninger om Sameiet Elvehavn Brygge J og K Sameiet består av 67 seksjoner. Firmaavtaler Sameiet har avtaler med følgende firmaer: ?Flow VVS om varme- og ventilasjonsanlegg ?Telia om TV og Internett ?Din vaktmester om vaktmestertjenester ?Securitas om vakttjenester og nøkkeloppbevaring. ?Eir om renhold. ?Berendsen om matter ved inngangsdørene. ?NOHA om vedlikehold av brannslanger. ?Schindler om vedlikehold av heiser. ?Kiwa (tidligere Inspecta oppkjøpt av Kiwa) om heiskontroll. ?Charge365 om betaling for el-billading. Inntekter Driftsinntekter i 2022 var til sammen kr 2 659 668. Dette er i henhold til budsjett. Kostnader Driftskostnadene i 2022 var til sammen kr 2 866 091. Dette er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak planlagt utvendig oppgradering av bygninger og oppgradering av utvendig anlegg. Resultat Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 172 118 og foreslås dekket ved overføring fra avsatte vedlikeholdsmidler i egenkapitalen. Sum egenkapital per 31.12.2022 er på kr 1.581.647,-

    Sameiets forsikringsselskap
    Gjensidige

    Vedtekter/husordensregler
    Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Det er ikke tillatt å binde fast dyret i sameiets fellesarealer.

    Eierskiftegebyr
    6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5001/410/685/11: 12.10.2004 - Dokumentnr: 21604 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vann/kloakkledning samt ev.kabler for strøm
    telefon og kabel-TV
    Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
    Overført fra: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:685
    Gjelder denne registerenheten med flere
    23.11.2004 - Dokumentnr: 25332 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening m.v.
    10.11.2004 - Dokumentnr: 24167 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 11
    Formål: Bolig
    Sameiebrøk: 65/3957
    08.01.2007 - Dokumentnr: 115159 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:1
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:2
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:3
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:4
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:5
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:6
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:7
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:8
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:9
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:10
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:11
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:12
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:13
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:14
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:15
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:16
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:17
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:18
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:19
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:20
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:21
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:22
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:23
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:24
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:25
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:26
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:27
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:28
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:29
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:30
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:31
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:32
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:33
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:34
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:35
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:36
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:37
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:38
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:665 Snr:39
    Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
    Gjelder denne registerenheten med flere
    15.03.2007 - Dokumentnr: 262385 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:1
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:2
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:3
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:4
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:5
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:6
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:7
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:8
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:9
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:10
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:11
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:12
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:13
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:14
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:15
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:16
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:17
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:18
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:19
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:20
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:21
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:22
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:23
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:24
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:25
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:26
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:27
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:28
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:29
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:30
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:31
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:32
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:33
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:34
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:35
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:36
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:37
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:38
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:39
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:40
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:41
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:42
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:43
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:44
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:45
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:46
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:47
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:48
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:49
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:50
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:51
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:52
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:53
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:54
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:55
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:56
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:57
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:58
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:59
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:60
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:61
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:62
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:63
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:64
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:65
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:66
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:67
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:68
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:69
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:70
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:71
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:72
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:73
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:74
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:75
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:76
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:77
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:78
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:79
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:80
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:81
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:82
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:83
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:84
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:85
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:86
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:87
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:88
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:89
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:90
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:91
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:92
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:93
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:94
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:95
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:96
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:97
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:98
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:99
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:100
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:101
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:683 Snr:102
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:1
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:2
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:3
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:4
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:5
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:6
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:7
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:8
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:9
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:10
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:11
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:12
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:13
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:14
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:15
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:16
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:17
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:18
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:19
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:20
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:21
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:22
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:23
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:24
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:25
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:26
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:27
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:28
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:29
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:30
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:31
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:32
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:33
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:34
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:35
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:36
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:37
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:38
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:39
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:40
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:41
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:42
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:43
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:44
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:45
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:46
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:47
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:48
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:49
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:50
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:51
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:52
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:53
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:54
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:55
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:56
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:57
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:58
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:59
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:60
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:61
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:62
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:63
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:64
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:65
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:66
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:67
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:68
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:69
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:70
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:71
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:72
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:73
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:74
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:75
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:76
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:77
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:78
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:79
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:80
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:81
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:82
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:83
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:84
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:85
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:86
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:87
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:88
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:89
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:90
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:91
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:92
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:684 Snr:93
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:1
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:2
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:3
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:4
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:5
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:6
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:7
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:8
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:9
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:10
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:11
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:12
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:13
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:14
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:15
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:16
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:17
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:18
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:19
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:20
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:21
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:22
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:23
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:24
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:25
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:26
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:27
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:28
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:29
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:30
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:31
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:32
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:33
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:34
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:35
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:36
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:37
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:38
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:39
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:40
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:41
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:42
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:43
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:44
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:45
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:46
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:47
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:48
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:49
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:50
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:51
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:52
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:687 Snr:53
    Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:691
    Rett til adkomst og gjennomkjøring i garasjeanlegg
    Gjelder denne registerenheten med flere


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Ferdigattest datert 12.07.2005

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Regulert til bolig, reguleringsplan for nedre elvehavn, elvehavn brygge.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,00))   150 690,- (Omkostninger totalt)   5 600 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    150690

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8 av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14900 ,- oppgjørshonorar kr 4750  ,- og visninger kr 1990 , -. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket direkte utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Tor Håkon Skogstad

Megler

Tor Håkon Skogstad

90 40 31 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev