aktiv-eiendomsmegling
Drone

Trysil Bjønnåsen hyttegrend 74

Tomt med panoramautsikt mot Trysilfjellet! Vann, avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd er lagt frem til tomten.

 • 3 190 000
 • PRISANTYDNING3 190 000
 • OMKOSTNINGER95 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 285 892
 • EIENDOMSTYPEHyttetomt
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 013 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 190 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-))
  --------------------------------------------------------
  95 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 285 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Bjønnåsen hyttegrend 74, Innlandet

 • Tomt med panoramautsikt mot Trysilfjellet, 180 grader utsikt. Denne flotte tomten har en herlig beliggenhet i Bjønnåsen, på solsiden av Trysil. Tomten har en fantastisk utsikt mot Trysilfjellet, Trysilelva og Innbygda. Tomten ligger på ca 650 meter over havet.

  Her er det enkelt å se for seg gode dager med friområder og skiløyper like utenfor. Det er ca. 4,5 km fra Trysil sentrum med de fleste servicetilbud og ca 10 minutter i bil til Trysilfjellet Turistsenter hvor man kan starte dagen med herlig skikjøring for hele familien. Bjønnåsen og området rundt har flotte turterreng og gode muligheter for jakt- og fiske. Her er det også lokale sykkelstier og skiløyper rett i tilknytning til hytteområdet som strekker seg langt avgårde. Det er en egen gapahuk til bruk for beboerne øverst på hyttefeltet, samt et stort friareal på nedsiden av tomten, med blant annet en akebakke.

  Vinteraktiviteter
  Trysilfjellet ligger like ved tomten og har stor variasjon i skianlegget. Her finner du også langrennsløyper og utbygde barneområder som gjør Trysilfjellet meget familievennlig. I tillegg til de flotte langrennsforholdene som er like ved tomten, har man også førsteklasses og velpreparerte løyper i fjellet! Trysilfjellet operer med snøgaranti og skal være et snøsikkert område hvor skisesongen varer fra november til mai. Anlegget kan by på utfordringer for hele familien, med frikjøringsområder og løypetrasser for både nybegynnere og erfarne skikjørere. Det er et eget område i anlegget som har ypperlige skileksområder for barn med skiskole og Smotteklubb. Det finnes også et område tilrettelagt for skogskjøring ved Høgegga, samt en meget velpreparert og populær skipark med rails og hopp. Parken besøkes hyppig av kjente ski- og snowboardproffer - noe som sier litt om kvaliteten parken har.

  Sommeraktiviteter
  Trysilfellet og områdene rundt tomten er like attraktive på sommeren som på vinterstid med sine ypperlige fjellterreng for friluftsaktiviteter. Trysil har snille fjellområder som passer for både store og små med godt tilrettelagte familieturområder. Foruten flotte turområder like ved tomten kan man utfordre familien med en av de spennende fjellturene som er på "Topp 10". For sykkelentusiaster er det mange muligheter både på sti, grus og landevegssykling. Det er utbygd mange sykkelstier i området ved tomten og i Trysilfjellet. Like nedenfor Trysilfjellet finner man også den populære 18 hulls golfbanen som yrer av aktiviteter på sommerstid. Her finnes også klatreparken Høyt & Lavt. Parken ligger sentralt ved Trysil Turistsenter, tett på Trysil Bike Arena og Trysilfjellet golfbane. Klatreparken har 5 baner i forskjellige vanskelighetsgrader, med totalt 64 klatrehinder og 9 zip-liner. Her er det noe for enhver smak!

  Er du interressert i jakt og fiske så bør det nevnes at Trysil er kjent for sine ypperlige jakt- og fiskeforhold og Trysilelva.
  Ønsker man seg sol og badeliv er det ca 25 min. kjøring til Osensjøen som har en av Innlandets fineste sandstrender med et yrende bade- og båtliv.
 • Tomt regulert til fritidsbebyggelse.
 • Eiertomt på ca. 1.013 m².
  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra målebrev.
 • Offentlig vann og avløp er lagt frem til tomten, men er ikke tilknyttet. Tilkobling av vann og avløp må bekostes av kjøper og er for tiden tilsammen kr 26.000,-. Forbrukgebyr for vann- og avløp vil avhenge av om boligen har vannmåler eller om forbruket beregnes etter areal.

  Eiendommen er tilknyttet privat veg. Avgift til Trysil Økonomisenter for vedlikehold på veier og snøbrøyting på hovedveier, samt egen parkeringsplass utgjør kr. 7.500,-.

  Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Formuesverdien er foreløpig ikke satt.

  Ved første gangs verdsetting skal formuesverdi av fritidseiendom (ikke sekundærboliger) fastsettes til maksimalt 30% av markedsverdi, eventuelt til 30% av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg. Ved senere år skal formuesverdien videreføres, men med en eventuell fastsatt oppjustering. Formuesverdien på fritidseiendommer som ligger vesentlig over takstnivået for sammenlignbare eiendommer ellers i kommunen, skal settes ned når skattyter krever det.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 384,- for eiendomsskatt.

  Ved bebyggelse vil det bli fakturert utgifter til renovasjon på ca kr 2.690,-.
  Feie- og tilsyn av piper/ildsted utføres ved behov. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres.

  Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og "Vei/vann/avløp",, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og eventuelt abonnement til tv og internett.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt, men i og med at eiendommen er en ubebygget tomt, må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Vann, avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd er lagt frem til tomten.

  Parabolantenne, flaggstang, frittstående levegger og gjerde tillates ikke på tomten.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Bjønnåsen hyttefelt, fra 2005. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse.

  Deler av felles adkomstveg går over tomten.

  Tomten nord for eiendommen, samt tomtene vest for eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse og vil bli bebygget. Det er også noen hyttetomter i hyttefeltet for øvrig som ikke er bebygget enda. En del støy i byggeperioden må påregnes.

  Her følger et utdrag fra vedlagte reguleringsbestemmelse:
  Maksimal grad av utnytting skal ikke overstige %-BYA=20%. Parkeringsareal inngår i beregning av % BYA, og det skal beregnes 15 m2 pr parkeringsplass. Tillatt BRA er maksimalt 200 m2. Det kan godkjennes inntil 3 hus pr tomt.

  For nærmere informasjon, se vedlagte reguleringsbestemmelse.
 • Gnr. 26 Bnr. 777 i Trysil kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved eiendommen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,3 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 5.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Immuto AS
Marius Norum

Megler

Marius Norum

46 50 49 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev