aktiv-eiendomsmegling

Trysil - Hytte med flott beliggenhet - 3 soverom - 7 minutter til Trysilfjellet - mulighet for rask overtakelse.

 • 1 990 000
 • BRA 74 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING1 990 000
 • OMKOSTNINGER65 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 055 892
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 970
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 60 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 389 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 1 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,-))
  --------------------------------------------------------
  65 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 055 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
- I nærområdet er det bade og fiskemuligheter om sommeren og skiløyper om vinteren
- Tur- og sykkelstier rett utenfor døra
- Vestvendt terrasse og sol omtrent hele dagen
- 3 soverom
- Ny varmepumpe for effektiv varmestyring.
- To boder for oppbevaring av ski, gressklipper, sykler mm, samt smøring av ski
- Mulighet for rask overtakelse og hytte til sommerferien

Flendalsvegen 464, Innlandet

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Hytta ligger i Flendalsvegen med vestvendt terrasse og uteområder.

  I nærområdet er det gode aktivitetsmuligheter både sommer og vinter. Sommerstid er det muligheter for bading ved Strandvollbrua og flere fiskeplasser med gapahuk og bålplass innen gang og sykkelavstand sommerstid. På vinteren er det fine langrennsløyper både i Nordre og Søndre Fuglsjøen samt videre opp i Flendalen og Bittermarka.
  Kun en 7 minutters biltur unna er Trysilfjellet.
  Aktiv ferie i Trysil: I Trysil kan du nyte Norges største og mest familievennlige alpinanlegg (62 nedfarter), samt et drøss med andre aktiviteter i sommerhalvåret. Her finner du alt fra virtuell surfebølge til klatrepark, rafting, kanoturer, hundesleder og 18-hulls golfbane i tillegg til milevis med
  sykkelløyper for alle aldre og nivåer. Trysil byr dessuten på mange flotte langrennsløyper og turstier, både på snaufjell og i skog. I tillegg har du
  fantastiske Bittermarka hvor du finner skiløyper og turterreng godt over tregrensen, og med fantastisk utsikt.
  Trysilfjellet er en av Norges mest populære skidestinasjoner og har stor variasjon i skianlegget. Her finner du også langrennsløyper og utbygde barneområder som gjør Trysilfjellet meget familievennlig. Her har man førsteklasses og velpreparerte løyper i god tid før jul! Trysilfjellet operer med snøgaranti og skal være et snøsikkert område hvor skisesongen varer fra november til mai. Anlegget kan by på utfordringer for hele familien,
  med frikjøringsområder og løypetrasser for både nybegynnere og erfarne skikjørere. Det er et eget område i anlegget som har ypperlige skileksområder for barn med skiskole og Smotteklubb. Det er også et område tilrettelagt for skogskjøring ved Høgegga, som vil være med på å øke vinterskigleden for liten og stor. Trysilfjellet har en meget velpreparert og populær skipark med rails og hopp. Parken besøkes hyppig av kjente ski- og
  snowboardproffer - noe som sier litt om kvaliteten parken har. Alle disse skimulighetene gjør at Trysilfjellet kan by på vintersportsaktiviteter til stor glede for hele familien!
  Sommeren i Trysil er meget populært med sine tilgjengelige fjellterreng for tradisjonelle friluftsaktiviteter. Her er det mange snille fjellområder med tilrettelagete familieturer og skogsområder med stier for deg som ønsker skogens fred og ro. Du kan utfordre familien med en av de spennende fjellturene som er på "Topp 10", hvor den mest populære turen går over Skagsvola som betegnes som Innlandets svar på Besseggen.
  Trysil Bike Arena er Skandinavias største tilrettelagte anlegg for stisykling. Trysil er blitt et stisyklingseldorado med sine 45 km tilrettelagte sykkelstier og over 100 km naturlige stier. I fjellet er det tilrettelagte områder for både nybegynnere og godt erfarne med flere sykkelområder i både Gullia, Ås, Grimsåsen og i selve fjellet. Stolheisen er åpen i helgene i sommerhalvåret og det er mulighet for å leie både sti- og downhillsykler for å teste de flotte løypene i og rundt fjellet.
  Knettsetra er et populært samlingssted om vinteren, men det har også blitt et svært populært reisemål sommerhalvåret også. Vertskapet kan by på forskjellige familieaktiviteter en kort spasertur unna. Golfbanen med 18 hull har blitt en populær destinasjon hvor det yrer av aktiviteter på sommerstid. Er du interessert i jakt og fiske så er Trysil også kjent for sine ypperlige jakt- og fiskeforhold.
  I tillegg er det mulig å utfordre vannelementer med juving, rafting og kano.
 • Fritidsboligen:
  Funamentert på støpte vanger direkte på terreng. Yttervegg kledd med stående panl og liggende panel i gavlveggene. salttakkonstruksjon med tretaksperrer fritt opplaget over yttervegger, delevegger og limtrekonstruksjoner.

  Frittliggende utebod:
  Fundamentert på betonghullblokker. Yttervegene er laftet panel. Saltakkonstruksjon. Takflatene er tekket med pappshingel.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG).

  For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:

  Utvendig:
  Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.
  Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.Det er ikke behov for utbedringstiltak.

  Innvendig:
  Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til
  godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på ca. 20 mm i stue/gang. Tilstanden på gulv over blindkjeller er ikke kjent, uten adkomst eller muligheter for besiktigelse. Blindkjeller er en risikokonstruksjon, må påregne at det kan være skader i trekonstruksjon mot blindkjeller. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

  Krypkjeller: Det er manglende fuktsperre på bakken. Det er begrenset inspeksjonsmulighet i krypkjeller, vurdering basert på inspeksjon fra lukeområde.Fuktsperre på bakken bør etableres. Ut ifra visuelle observasjoner fra lukeområdet, gir det grunnlag for å forsøke å foreta grundigere undersøkelser i de mindre tilgjengelige områdene. Det kan ikke utelukkes skader i disse områdene.

  Tekniske installasjoner:
  Vannledninger: Det er irr på rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak.

  Elektrisk anlegg:
  Tilstandsgrad satt utifra manglende dokumentasjon på utførte arbeider. Samsvarerklæring ikke fremvist. Det bør tas en utvidet el-kontroll av det elektriske anlegget.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:

  Utvendig:
  Nedløp og beslag: Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Frostspreng i taknedløp. Stigetrinn for feier må monteres. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Det bør lages system for bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.

  Vinduer: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Flere punkterte isolerglass. Vinduer må justeres. Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut.

  Innvendig:
  Pipe og ildsted: Avstanden mellom ildstedet og brennbart materiale er for liten. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Det er en anbefaling om at det bør monteres ildfast plate under luker på pipe. Større avstand til brennbart materiale må lages.

  Bad/ vaskerom:
  Overflater vegger og himling: Vindu i våtsonen, skjermvegg hindrer direkte vannsprut. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Vindu må fuktbeskyttes for å lukke avviket.
  Sluk, membran og tettesjikt: Rust på skruer i ett sluk. Det må foretas tiltak for å lukke avviket.
  Ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket.

  Kjøkken/ Stue
  Overflater og innredning:
  Det er ikke montert komfyrvakt i kjøkkenet som er krav på dette kjøkkenet utifra alder. Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet utifra alder.Det må foretas tiltak for å lukke avviket.

  Tomteforhold:
  Grunnmur og fundamenter
  Det er registrert skråriss som er symptom på setninger. Det er registrert løs puss på muroverflater. Avskalinger i murpuss. Noe kalkutslag på utvendig grunnmur. Ikke etablert frostsikring i grunnen. Normalt med noe tele som vil påvirke fundamentene og bjelkelag. Dette gir utslag i skjevheter i konstruksjonen. Skjevheter er beskrevet under frittbærende dekker. Det må foretas lokal utbedring.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter.

  Utvendig:
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
  Det er ikke montert rekkverk. Terrasser, balkonger og plattinger med terrenghøyde 50 cm eller mer, skal sikres med rekkverk med en høyde på minst 90 cm. Deler av terrasse med terrenghøyde mer enn 50 cm.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven. Rekkverk må monteres for å lukke avviket.
 • Hytta: BRA/P-rom: 60/60 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Vindfang, stue/kjøkken, gang, soverom, soverom 2, soverom 3

  Frittliggende utebod: BRA/P-rom: 14/0 kvm
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Hytta varmes opp med peisovn i stua, el- varme og varmepumpe. Varmepumpen har smartmodul som gjør at den kan styres via telefon.
 • Areal: 1 388 kvm
  Hellende tomt mot nordvest. Opparbeidet med plen ved hytta. Gruset innkjøring og parkering. Del med naturtomt.
 • Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
 • Hytta har privat vei, vann og avløp.

  Det er adkomst fra offentlig vei, via naboeiendommen. Det er gitt rett til å benytte anlagt veg over naboeiendommen mot forholdsvis andel av vedlikehold.

  Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende og grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene. Det gjøres oppmerksom på at kommunene driver fortløpende kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære framtidige krav om utbedring av eiendommens avløpsanlegg.
 • Formuesverdi kr 450 000 per
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca.1980 kr ,-. I disse inngår eiendomsskatt, samt slamavskiller som utgjør 960,70,-. Renovasjon utgjør kr 911,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er).

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det er utstett ferdigattest for for hytte og tilleggsbygg i 1970. Det er i ettertid påbygget et tilleggsbygg mot nord vest, i dette ligger det et bad, og en forstørrelse av soverom. Det er usikkert på tidspunktet for når dette bygget er satt opp. Kommunen finner ikke byggemelding på dette eller ferdigattest.
  Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegninger er 3 soverom, bad, stue og kjøkken. Badet er flyttet inn i "nytt tilbygg" og soverom er forstørret på bakgrunn av nytt tilbygg. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom.
  Rommene er derfor ikke godkjent for varig opphold, men er likevel inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport. Dvs at hytten foruten liten tillegsdel, har ferdigattest.

  Avvik beskrevet ovenfor er å anse som lovlighetsmangler. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med bruksenhet(er).
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Det er ikke foretatt rutinemessig besiktigelse av det elektriske anlegget. Det ble gjort oppdateringer i 2011. Historisk sett har boliger normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20 år. Det tas forbehold om at anlegget kan ha feil/mangler eller ikke være tilpasset krav og/eller bruksmønster trådt i kraft etter oppføring.

  Ingen pålegg fra brann- og feiervesen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste rettigheter (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 596695-4/200, tinglyst den 17.08.2009. Gjelder: Bestemmelse om veg

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av kommuneplan for Trysil kommuneplanens arealdel 2014-2025 hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdtilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag. Eiendommen ligger i et område med boligbebyggelse og mye friområdet.
 • Gnr. 40 Bnr. 266 i Trysil kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  Kan lukte litt fra sluk i dusjen når det ikke har vært benyttet på en stund. Løses ved å helle i litt vann eller matolje.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fast provisjon på 40 000 ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Evy Reimers Arnestad
  Thomas Russ Arnestad
Marius Norum

Megler

Marius Norum

46 50 49 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev