aktiv-eiendomsmegling
Blokkens fasade.

Stor hjørneleilighet i nyere bygg. Kan flyttes rett inn i. Garasjeplass i lukket anlegg.

 • 4 900 000
 • BRA 101 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING4 900 000
 • OMKOSTNINGER134 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 034 642
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 019
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 98 m²
 • FELLESKOST./MND3 500
 • TOMT1 949 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 900 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-))
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  134 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 034 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til denne lyse, lettstelte og moderne leiligheten like ved sentrum! Leiligheten ble bygd i 2019 og har en bra standard med blant annet balansert ventilasjon, gulvvarme og downlights. Stor, overbygd balkong med nydelig utsikt mot Trysilfjellet og Trysilelva. Det er kort gangvei til sentrum og alle daglige gjøremål. Innenfor en radius på noen få kilometer har du blant annet Trysil Bike Arena, Trysil- Knut Arena, helårs klatrepark, Trysil golfbane og minigolf.

Merk deg dette:
2 soverom
Flislagt bad og separat vaskerom og wc
Parkeringsplass og bod i kjeller
Stor balkong med utsikt
Kort vei til Trysilelva og fine turområder

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Entré, toalettrom, bod, bad, vaskerom, 2 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.
Tilhørende parkeringsplass og bod i kjeller.
Med god plass for sofa gruppe.

Flendalsvegen 6, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Bygningen har en hyggelig velkomst, og det er adkomst til leiligheten via felles trapperom eller heis fra parkeringskjeller. I leiligheten er det et pent parkettgulv og lysmalte veggplater. Gangen har god omkledningsplass og rom for garderobemøbler. Adkomst til alle rom i leiligheten, samt åpen løsning mot stue og kjøkken.

  BAD, TOALETTROM OG VASKEROM
  Leilighetens bad har lys grå fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Innredningen har servant på underskap og speil med belysning over. Badet har i tillegg dusjhjørne med glassdører som kan skyves inntil veggen, samt vegghengt wc.

  Separat toalettrom med flislagt gulv og malte plater på vegger. Installasjoner med vegghengt wc og servant.

  Flislagt vaskerom med vaskekum integrert i benkeplaten og nisje for vaskemaskin. Plass til å henge klesvasken på tørk.

  ÅPEN STUE- OG KJØKKENLØSNING
  Stua er i dag innredet med sofakrok og spisegruppe nær kjøkkenet. Store vinduer ut mot balkongen gir godt med innlys og flott utsikt mot Trysilfjellet. Utgang til balkongen med plass for utemøbler og grill.

  Lys og fin kjøkkeninnredning som passer fint inn i leilighetens stil og har slette overflater og en laminert benkeplate. Kitchenboard i benkeryggen. Det er integrerte hvitevarer i form av stekeovn og induksjonstopp med ventilator over, samt oppvaskmaskin og plass til kjøl-/fryseskap. Kjøkkenøy med montert elpeis mot spisestue.

  SOVEROM
  Leiligheten har to soverom med plass til senger og garderobeskap.
 • Leiligheten har en sentral og attraktiv plassering med fantastisk utsikt mot alpinbakkene og Trysilelva. Her befinner du deg i umiddelbar nærhet til Innbygda med kort gangvei til alle daglige gjøremål. Sentrumsområdene har kjøpesenter, bibliotek, kino, cafeer, restauranter, hotell, legevakt og flere offentlige servicetilbud. I tillegg er det fine friluftsområder i nærområdet. Det er også kort veg til Trysilelva med en flott tursti langs elva. Kort vei til barne- og ungdomsskole, samt til musikk- og kulturskolen med tilbud for barn i alle aldre. Det er fantastiske aktivitetsmuligheter i områdene og i selve Trysilfjellet som ligger rett i nærheten av hjemmet.

  Vinteraktiviteter:
  Trysilfjellet er en av norges mest populære skidestinasjoner og har stor variasjon i skianlegget. Her finner du også langrennsløyper og utbygde barneområder som gjør Trysilfjellet meget familievennlig. I tillegg til de flotte langrennsforhold som er like ved leiligheten har man også i Trysilfjellet førsteklasses og velpreparerte løyper i god tid før jul! Trysilfjellet operer med snøgaranti og skal være et snøsikkert område hvor skisesongen varer fra november til mai. Anlegget kan by på utfordringer for hele familien, med frikjøringsområder og løypetrasser for både nybegynnere og erfarne skikjørere. Det er et eget område i anlegget som har ypperlige skileksområder for barn med skiskole og Smotteklubb. Det er også et område tilrettelagt for skogskjøring ved Høgegga, som vil være med på å øke vinterskigleden for liten og stor. Trysilfjellet har en meget velpreparert og populær skipark med rails og hopp. Parken besøkes hyppig av kjente ski- og snowboardproffer - noe som sier litt om kvaliteten parken har. Alle disse skimulighetene gjør at Trysilfjellet kan by på vintersportsaktiviteter til stor glede for hele familien!

  Sommeraktiviteter:
  Trysilfellet og områdene rundt leiligheten er like attraktive på sommeren som på vinterstid med sine ypperlige fjellterreng for friluftsaktiviteter. Trysil har snille fjellområder som passer for både store og små med godt tilrettelagte familieturområder. Foruten flotte turområder like ved leiligheten kan man utfordre familien med en av de spennende fjellturene som er på "Topp 10". For sykkelentusiaster er det mange muligheter både på sti, grus og landevegssykling. Det er utbygd mange sykkelstier i området ved leiligheten og i Trysilfjellet. Det populære arrangementet Utflukt (som er arrangert her de tre siste årene) bør prøves - her kan man prøve sine downhill- og enduroferdigheter, eller få oversikt over flotte utgangspunkt for stisykling i området. Årets store sykkehelg for hele familien - Trysilrittet - arrangeres hvert år. Like nedenfor Trysilfjellet finner man også den populære 18 hulls golfbanen som yrer av aktiviteter på sommerstid. Klatreparken Høyt & Lavt finner du også i nærheten. Parken ligger sentralt ved Trysil Turistsenter, tett på Trysil Bike Arena og Trysilfjellet golfbane. Klatreparken har 5 baner i forskjellige vanskelighetsgrader, med totalt 64 klatrehinder og 9 zip-liner. Her er det noe for enhver smak!

  Er du interressert i jakt og fiske så bør det nevnes at Trysil er kjent for sine ypperlige jakt- og fiskeforhold og Trysilelva. Ønsker man seg sol og badeliv er det ca 25 min. kjøring til Osensjøen som har en av Innlandets fineste sandstrender med et yrende bade- og båtliv.
 • Leilighetsbygget er oppført på støpt plate med støpte fundamenter, og kjellervegger av betong. Etasjeskiller og seksjoneringsvegger av betong, antatt oppført etter gjeldende brann- og lydkrav for byggeåret. Yttervegger antatt oppført i bindingsverk isolert med mineralull, kledd med stående dobbeltfalset kledning og fasadeplater. Yttertaket er antatt tekket med papp.

  Beskrivelse av byggemåte er på bakgrunn av uttalelse fra Byggmester Sondre Lillebo.
 • 2.etg: Bra 101/P-rom 98 kvm

  Følgende rom inngår i areal:
  Hall, wc, gang, vaskerom, bad, to soverom og stue/ kjøkken.

  Leiligheten har en balkong på ca. 22 kvm og en bod på ca. 3 kvm i leiligheten.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra arealoppmåling fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • -Hvitevarer medfølger.
  -Balansert ventilasjon.

  Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med panelovner. Gulvvarme i bad, gang og stue.
 • Eiertomt på ca. 1 949 m². Eiendommen har asfaltert innkjøring og gjesteparkering. Felles uteområde med gressplen og noe beplantning.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Det følger med 1 parkeringsplass i parkeringskjeller. Utvendig gjesteparkering.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene. Boligen har installert vannmåler.
 • Forretningsfører: Trysil Økonomisenter AS.
  Styreleder: Arne Tøråsen.
 • Eierseksjonen hører til boligsameiet Storhaug. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Ved anskaffelse av hund og katt må styret søkes om tillatelse i hvert enkelt tilfelle. Dette gjelder også for de som har med dyr ved innflytting. Dyreholdet må ikke sjenere andre leietakere. Begrepet dyr omfatter også slanger, reptiler og fugler.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise 20252838 i Fremtind. Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Det året boligen står ferdig, skal formuesverdien settes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.
 • Per 17.06.2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 3 500,-. Felleskostnadene dekker bygningsforsikring, vaktmestertjenester, administrasjon, strøm og varme på fellesareal, Telenor TV/Bredbånd grunnpakke og utvendig vedlikehold.
 • Leiligheten har ikke fellesgjeld.
  Andel fellesformue på kr. 10 372,- pr. 31.12.2021.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 7 900,- for 2022. I disse inngår vann- og avløpsgebyr, og dette faktureres etter målt forbruk til satser fastsatt av Trysil kommune. Eiendomsskatt må påberegnes og er ikke fastsatt. Renovasjon utgjør kr 3 122,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunker. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader" og " Offentlige/kommunale avgifter Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet for tv/internett.
 • Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for hele bygget i 2019. Det er i denne anmerket mangler i forhold til:
  -Ferdigstille sikringstiltak for skråning og støttemur.
  -Flytting av tekniskk boks i gangfelt.
  -Gangfelt og lekeareal.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.
 • Utleie- også korttidsutleie - må godkjennes av styret. Sameier har ansvar for eventuelle skader og ulemper.

  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2020, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2040.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 511-1/15, tinglyst den 02.03.1954. Gjelder "Best. om vann/kloakkledn.".
  Dagboknr. 1109750, tinglyst den 29.09.2019. Gjelder "Seksjonering".

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Storhaug, fra 2009. Reguleringsformål for eiendommen er boliger med tilhørende anlegg. Eiendommen grenser mot områder for kontor/tjenesteyting og friområder.

  Eiendommen omfattes av kommuneplan 2014-2035 for Trysil kommune, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. Deler av eiendommen ligger under faresone for flom.

  Det gjøres oppmerksom på at det er prosjektert leilighetsbygg ved siden av denne blokka. Når bygging igangsettes er ikke kjent.
 • Gnr. 33 Bnr. 141 Snr. 6 i Trysil kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring, da selger er et selskap som har kjøp og salg av eiendom som del av sin virksomhet.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Inbora invest as Johansen
Line M. Strøm

Megler

Line M. Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev