aktiv-eiendomsmegling
Kontraktsposisjon til leilighet 107 i spennende prosjekt  - Midgard -  Illustrasjon fra prosjektet «PTH Eiendom AS»
Kontraktsposisjon til leilighet 107 i spennende prosjekt - Midgard - Illustrasjon fra prosjektet «PTH Eiendom AS»

TRYSIL Midgard Trysil, bygg A, leilighet 107

Moderne & sentral 3-roms fritidsleilighet i prosjekt Midgard| Gangavstand til alpinanlegg |Garasjeplass med lader!

  • kr 160 000
  • BRA-i 60 m²
  • Kontraktsposisjonens prisantydningkr 160 000
  • Kjøpesum opprinnelig avtalekr 3 740 000
  • Andel fellesgjeld opprinnelig avtalekr -
  • Tilvalg opprinnelig avtalekr -
  • Tilvalg opprinnelig avtale -
  • Omkostninger opprinnelig avtale -
  • Omkostninger transportavtale -
  • Total prisantydning ekskl. omk. og f.gjeldkr 3 900 000
  • Total prisantydningkr -
  • 250 000,- (Prisantydning kontraktsposisjon) 3 740 000,- (Kjøpesum leilighet)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte)   1 240,- (Omkostninger totalt)   3 991 240,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Midgard plantegning A0-71-03-Leilighet-107 «PTH Eiendom AS»
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere en kontraktsposisjon til en moderne 3-roms selveierleilighet under oppføring i et spennende prosjekt Midgard. Leiligheten leveres av PTH Eiendom AS og vil inneholde entré, flislagt bad, 2 soverom og stue med kjøkken i åpen løsning. I stuen blir det store vindusflater med godt lysinnslipp samt utgang til romslig balkong! Leiligheten oppføres i umiddelbar nærhet til alt man kan ønske av aktivitetstilbud, spisesteder, matbutikk, ski in/out på vinterstid og aktivitetstilbud året rundt. Gjennomgående moderne farger og materialvalg som bla. 3-stavs parkett og overflater malt i tidløse, lyse fargetoner. Obligatorisk møbelpakke alternativ Fjell er inkludert. Det medfølger garasjeplass med ladeboks samt ekstra p-plass på felles utvendig parkering.
Midgard er et spennende prosjekt med velutstyrte leiligheter beliggende i hjertet av Trysil Turistsenter med direkte adgang til skibakkene, langrennsløyper, butikker og serveringssteder.

Midgard Trysil, bygg A, leilighet 107, Innlandet

  • Beskrivelse av uteareal
    Arealer vil bli opparbeidet med stedsegen vegetasjon. Areal med fast dekke vil i hovedsak bestå av asfalt til hovedinngang. Gjesteparkering og gangarealer vil bli gruslagt. Det monteres moderne og tidsmessig utebelysning ved inngangspartier, gang- og oppholdsareal, samt ved p-kjeller. Disse lyspunktene blir sentralstyrt av ur eller lyssensor. Det vektlegges at opparbeidelsen av fellesarealene skal invitere til felles bruk. Ved hovedinngang og garasjeanlegget i underetasjen er det eget rom for skiskap og smørerom samt individuelle låsbare boder på 3 m2. Sykkelparkering med sykkelvask i egne boder utvendig.

    Om enhet og prosjekt
    Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere en kontraktsposisjon til en moderne 3-roms selveierleilighet under oppføring i et spennende prosjekt Midgard. Leiligheten leveres av PTH Eiendom AS og vil inneholde entré, flislagt bad, 2 soverom og stue med kjøkken i åpen løsning. I stuen blir det store vindusflater med godt lysinnslipp samt utgang til romslig balkong! Leiligheten oppføres i umiddelbar nærhet til alt man kan ønske av aktivitetstilbud, spisesteder, matbutikk, ski in/out på vinterstid og aktivitetstilbud året rundt. Gjennomgående moderne farger og materialvalg som bla. 3-stavs parkett og overflater malt i tidløse, lyse fargetoner. Obligatorisk møbelpakke alternativ Fjell er inkludert. Det medfølger garasjeplass med ladeboks samt ekstra p-plass på felles utvendig parkering.

    Innhold
    Entré/gang, 2 soverom, baderom, kjøkken og stue.

    Kjøkkenleveranse
    Innredning med malte overflater fra kjøkkenleverandør med takhøye skap/ foring mot tak. Håndtak i stål, med demping på skuffer og skap dører. Kitchenboard på vegg mellom benkeplate og overskap. Laminat benkeplate, 30mm med rett kant. Følgende hvitevarer inngår: Koketopp (induksjon), integrert komfyr, integrert micro, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Det leveres ventilator og stekeovn i stål, tilpasset styringen av ventilasjonsaggregatet.

    Baderomleveranse
    Gulv: Fliser, Antracite 30x30cm, med 5x5 cm sort flis i nedsenket dusjsone. Vegg: Fliser,Skiferfarget 30x60cm. Legges i fallende lengder. Buet dusjvegger i herdet glass 90 x 90 cm. Sluk i nedsenket dusjnisje. Porselen servant B 60cm x D45cm, blandebatteri, hvitt underskap med 2 skuffer. Speil med Ledbelysning over innredning. Veggmontert toalett, vann og avløp for tilkopling av vaskemaskin og tørketrommel. Led spotlamper m/ dimmer. Lys over speil. Stikk for vaskemaskin og tørketrommel. Ekstra stikk ved speil.

    Andre oppholdsrom
    Fliser i gang ved inngangsdør ellers 3-stavs parkett. Obligatorisk møbelpakke alternativ «Fjell» er valgt for leiligheten. Gang med LED downlights i tak m/tilhørende dimmer. Garderobehylle med stang, sittebenk og speil.

    Tilvalgsmuligheter denne enhet
    Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og/eller tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Kjøper vil bli informert om frist for tilvalg/endringsbestillinger. Denne fristen er endelig. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og eventuell fristforlengelse som følge av endringene. Dersom selger vil påberope seg tilleggsfrist, skal kjøper varsles ved inngåelse av endringene eller tilleggsarbeidene. Det gjøres oppmerksom på at selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv., jf. bustadoppføringslova § 44.   Selger utarbeider en tilvalg-/endringsmeny som angir aktuelle muligheter for endringer og tilleggsarbeider. Priser kan inneholde påslag til selger for merarbeid knyttet til administrering av tilvalg og endringer fra underleverandører.   Kjøper kan ikke kreve å få utført endringer eller tilleggsarbeider: a)    som vil endre kontraktssummen med 15% eller mer, b)    som ikke står i sammenheng med selgers ytelse eller c)    som vil medføre ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringen eller tilleggsarbeidet.    Se for øvrig nærmere informasjon om tilvalg/kundeendringer i selgers leveransebeskrivelse. 

    TV/internett/bredbånd
    Det føres fiberkabel inn i hver leilighet, med ett uttak for kabel-tv, plassert i stue. Utbygger vil på vegne av sameiet inngå kollektivavtale med Eidsiva Bredbånd for fremføring og leveranse av fiber/signal. Sameiet er bundet til Eidsiva Bredbånd de første 60 måneder fra overtakelsen. Etter dette tilhører infrastrukturen sameiet. Det leveres Altibox Flex S som standard pakke med tv-kanaler og internett 20/20 Mbps til en kostnad på ca. kr 449,- pr. mnd. Legges inn i de månedlige felleskostnadene. Hver eier kan kjøpe høyere hastighet for bredbånd og flere kanaler/ kanalpakker av bredbåndsleverandør og vil da bli fakturert direkte for oppgraderingen.

    Beliggenhet og adkomst
    Trysilfjellet er Norges største skisted og består av fire sammenhengende skiområder. Du får 81 kilometer med skikjøring fordelt på 69 velpreparerte bakker i tre himmelretninger. For deg som er glad i langrenn så er det i og rundt Trysilfjellet ca 100 km med preparerte langrennsløyper, og i hele kommunen er det over 500 km med preparerte løyper. Trysil har også blitt en solid sykkeldestinasjon. Her finner du alt fra enkle og forsiktige sykkelstier til de mer krevende. Det er også flotte rafting muligheter, organiserte fisketurer, hundekjøring, trugeturer, kanefart og mye mer. Radisson Blu Resort Trysil i umiddelbar nærhet tilbyr også bading i 1600 kvm motstrøms basseng, klatrevegg og bowling.

    Byggemåte
    Prosjektet vil bli levert i henhold til Teknisk forskrift (TEK17) med gjeldende revisjoner på det tidspunktet rammetillatelsen gis. Byggene fundamenteres iht. Forskriftskrav. Bærekonstruksjoner av hulldekker/betong og stål. Gulv i garasjeanlegg asfalteres. Gulv i øvrige arealer i kjeller utføres i betong. Yttervegger i bindingsverk og delevegger i betong/ bindingsverk. Utvendig fasadekledning består i hovedsak av behandlet trepanel. Bæresøyler og synlige fasadekonstruksjoner i stål/ solid treverk. Vinduer i treverk med utvendig aluminiumsbeslag. Yttertak tekkes med papp. Rekkverk på balkong/terrasse i pulverlakkert aluminium med håndløper og laminert klart glass. Balkong leveres med betongdekke. Underside på balkong leveres ubehandlet. Utkaster for vann i fremkant av balkongene. Skjermvegger av trespiler på terrasse/ balkong mot nord, på de fleste leilighetene. Det monteres moderne og tidsmessig utebelysning i forbindelse med balkong/terrasse.

    Garasje/parkering
    Det medfølger 1 parkeringsplass i parkeringskjeller med montert ladeboks for El-bil og 1 individuell bod på 3 m2 per leilighet. Etter avtale med utbygger medføIger det en ekstra utendørs p-plass på felles parkering for begge bygg som er på bakkeplan øst for planlagte bygg B. Ved innkjøring til lukket parkeringskjeller monteres det garasjeport med motordrift og nøkkelbryter. Det blir levert 1 stk. fjernbetjent portåpner til hver p-plass.

  • Oppvarming
    Det benyttes fjernvarme fra Trysil Fjernvarme til oppvarming og til varmt tappevann. Forbruket av varmt vann til oppvarming og tappevann blir individuelt målt for hver leilighet. Leilighetene (inklusive baderom) leveres med vannbåren gulvvarme. Forbruk av energi i fellesarealer dekkes av felleskostnadene.

    Energiklasse
    unknown

  • Stipulerte felleskostnader pr. mnd
    3094

  • Ferdigattest/brukstillatelse
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3421/37/1494: 24.04.2023 - Dokumentnr: 414664 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
    Festetid: 40 år
    Årlig festeavgift: NOK 264 600
    Gjelder fra dato: 01/01-2025
    Tomteverdi: NOK 9 000 000
    Bestemmelser om forlengelse
    Bestemmelser om regulering av leien
    24.04.2023 - Dokumentnr: 414664 - Bestemmelse om pliktig utleie Gjelder feste
    24.04.2023 - Dokumentnr: 414664 - Erklæring/avtale Gjelder feste
    Rettighetshaver: Trysilfjell Utmarkslag Sa
    Org.nr: 950 529 474
    Rett til å ha løyper, ledningsnett og veger i hht. gjeldende reguleringsplan på tomten
    Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
    Bestemmelse om årlig avgift/bestemmelse om årsavgift
    24.04.2023 - Dokumentnr: 414664 - Forkjøpsrett Gjelder feste
    Grunneier har forkjøpsrett ved overføring av festeretten. Gjelder ikke ved eventuell frivillig overdragelse av enkeltseksjoner
    24.04.2023 - Dokumentnr: 414664 - Erklæring/avtale Gjelder feste
    Rettighetshaver: Trysilfjell Utmarkslag Sa
    Org.nr: 950 529 474
    Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1494
    Festeretten kan ikke seksjoneres uten samtykke fra rettighetshaver/grunneier
    24.04.2023 - Dokumentnr: 414664 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 40 år
    Årlig festeavgift: NOK 264 600
    Gjelder fra dato: 01/01-2025
    Tomteverdi: NOK 9 000 000
    Bestemmelser om forlengelse
    Bestemmelser om regulering av leien
    24.04.2023 - Dokumentnr: 414664 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Trysilfjell Utmarkslag Sa
    Org.nr: 950 529 474
    Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1494
    Festeretten kan ikke seksjoneres uten samtykke fra rettighetshaver/grunneier
    03.11.2016 - Dokumentnr: 1016777 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:3421 Gnr:37 Bnr:73
    Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:3421 Gnr:58 Bnr:64
    Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:3421 Gnr:58 Bnr:276
    01.01.2020 - Dokumentnr: 1401484 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0428 Gnr:37 Bnr:1494
    24.04.2023 - Dokumentnr: 414664 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Trysilfjell Utmarkslag Sa
    Org.nr: 950 529 474
    Rettighet hefter i: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1494
    Festeretten kan ikke seksjoneres uten samtykke fra rettighetshaver/grunneier
    24.04.2023 - Dokumentnr: 414664 - Erklæring/avtale Gjelder feste
    Rettighetshaver: Trysilfjell Utmarkslag Sa
    Org.nr: 950 529 474
    Rettighet hefter i: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1494
    Festeretten kan ikke seksjoneres uten samtykke fra rettighetshaver/grunneier


    Vei, vann og avløp
    Adkomst fra felles privat veg. Prosjektets bygningsmasse skal tilknyttes offentlig vann- og avløpsnett.

    Adgang til utleie
    75% av leilighetene i totalprosjektet har plikt til å stille leiligheten disponibel for utleie i 14 uker i perioden 1. november til 1. mai. Resterende 12 valgfrie uker i vintersesongen kan man selv benytte, samt hele vår/sommer og høst. Det er mulig å leie ut mer for å øke inntektene. Det skal inngås langvarig administrasjonsavtale med Book1 Trysil om drift, renhold og utleie av eiendommen.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Kontraktsposisjon
    Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingsloven. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom utbygger og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter i henhold til den opprinnelige kjøpekontrakten og salgsoppgaven som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre utbygger aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at utbygger godkjenner overdragelsen til kjøper.    Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr 160.000,-. I tillegg skal det betales kr 3.740.000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen samt omkostninger på kr. 1.240,-.     Total kjøpesum er kr 3.901.240,-   Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. bustadoppføringsloven § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l.    Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra utbygger og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med utbygger. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom utbygger ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingsloven § 1-1 (4).   Vederlag for kontraktsposisjonen og ev. transportgebyr, betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om utbygger ferdigstiller boligen eller ikke.   Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.   Selger har allerede innbetalt kr 150.000,- i avdrag/forskudd. Kjøper må betale tilsvarende beløp til selger ved kjøp av kontraktposisjonen.    Forskuddsinnbetaling er sikret iht. bustadoppføringsloven § 47 med garanti stilt av entreprenøren. Garantien er stilt overfor kjøpere av prosjekt. 

    Fremdrift og ferdigstillelse
    Estimert innflytting 4.kvartal 2024

    Omkostninger kjøper beskrivelse
    250 000,- (Prisantydning kontraktsposisjon) 3 740 000,- (Kjøpesum leilighet)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte)   1 240,- (Omkostninger totalt)   3 991 240,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Betalingsbetingelser
    Forskudd forfaller til betaling umiddelbart etter signering av kontrakt. Vederlag for kontraktsposisjon og kjøpesum med omkostninger for leilighet forfaller til betaling innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev