aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Storvegen 49 - leilighet 303

Trysil Storvegen 49 - Leil. 303

Flott & sentral 2-roms leilighet i 3. etasje - Balkong med nydelig utsikt - 0,- innskudd - Garasjeplass!

 • 2 750 000
 • BRA 43 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING2 750 000
 • OMKOSTNINGER10 801
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 760 801
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 023
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 43 m²
 • FELLESKOST./MND2 675
 • TOMT1 100 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  4 459,- (Dokumentavgift andel av tomt)
  5 000,- (Oppstartskapital til sameiet)
  --------------------------------------------------------
  10 801,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 760 801,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten ligger i byggets 3.etasje og vil inneholde entré/ gang, flislagt bad, romslig soverom, stue og moderne kjøkken. Fra stuen blir det utgang til balkong med nydelig utsikt.
Det medfølger 1 garasjeplass og bod i felles garasjeanlegg med heisadkomst.

Storvegen 49 - Leil. 303, Innlandet

 • Leiligheten får en meget god standard og leveres i moderne og lyse farger.

  På gulv vil det som standard leveres hvitlasert eikeparkett med tilhørende gulvlister og på bad blir det grå fliser i standardformat.
  Veggene leveres som hvitmalte trefiberplater med micofug. På bad vil det være grå baderomsplater med flismønster. Himling leveres som hvitmalte trefiberplater med v-fug, på bad vil det i tillegg være infelte LED-downlights.

  Kjøkken
  Som standard leveres kjøkken fra anerkjent leverandør i grå farge, med slette fronter, håndtak i stål og med demping på skuffer og skap. Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon koketopp, kombiskap og oppvaskmaskin inngår i kjøkkenleveransen. På gulvet legges parkett i hvitlasert eik med tilhørende gulvlister.

  Bad
  På badet leveres downlights i taket, og vannbåren varme i gulvet. Gulvet har keramiske fliser i grått, og på veggene grå Fibo baderomsplater med flismønster. Baderomsinnredningen har heldekkende vask i porselen/kompositt, underskap med glatte, hvite dører. Speilskap med belysning og stikkontakt over servant. Vegghengt toalett, og dusjhjørne med glassdører. Badet vil også ha opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

  Det leveres vannbåren gulvvarme i hele leiligheten noe som vil gi en behagelig og jevn varmefordeling.
  Her har man lagt vekt på gode materialvalg og det vil bare være å flytte rett inn når leiligheten står ferdig.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Trysil er det perfekte stedet for deg som vil bo sentralt med tilgang til en rekke servicetilbud, samtidig som du er omgitt av skogen, elva og fjellet som innbyr til uteliv både sommer og vinter.

  I Trysils trivelige handlegate finner du butikker, apotek, vinmonopol, hyggelige kaféer og småparker på rekke og rad, alt som trengs for en rik og innholdsrik hverdag.

  Skulle det friste med en reise eller en hyggelig dag i storbyen har Trysil Ekspressen daglige avganger både til Gardermoen og Oslo.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.
 • Fundamentering/Grunnarbeider
  Bygget fundamenteres i henhold til krav og forskrifter (TEK/NS). Alle bærekonstruksjoner er av betong, stål og tre. Gulv i garasjeanlegg og bodareal leveres som fast dekke.

  Fasade og yttervegger
  Yttervegger utføres av isolert bindingsverk med isolasjonstykkelse i henhold til forskriftskrav og varmetapsberegning.
  Utvendig fasadekledning med behandlet panel eller i kombinasjon med andre materialer.
  Vinduer og balkongdører med glass leveres som trevinduer/vindusdør med godkjent energiglass i henhold til gjeldende regler for omfordeling av U-verdi. Utvendig og innvendig farge sort.

  Balkonger i plan 1 til 3 leveres innglasset, det er spalte mellom gulv og glassrekkverk. Innglassingen utføres slik at balkongene ikke defineres som et klimatisert rom.
 • 3.etg: 43 kvm P-rom / 43 kvm BRA

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Gang, stue, kjøkken, soverom og bad
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det leveres balansert ventilasjon i alle leiligheter med avtrekk fra våtrom, WC og kjøkken. Tilluft (frisk luft) i oppholdsrom som stue og soverom.

  Det blir levert vannbåren varme i radiatorer på vegg samt varmt tappevann. Forbruket av oppvarmet vann blir målt i hver leilighet. På bad leveres vannbåren varme i gulv.
 • Det medfølger en stk parkeringsplass i parkeringskjeller.
  Det vil bli mulighet for bestilling av el-billader som tilvalg for de leilighetene som har parkeringsplass i parkeringskjeller.
 • Eiendommen vil bli tilkoblet offentlig vann og avløp.
  Eiendommen ligger til offentlig vei.
 • Sameiet skal ha forretningsfører. Styret ansetter forretningsfører og andre funksjonærer i samsvar med eierseksjonsloven § 61.
 • Sameiets navn er Sønsthagen boligsameie.
  Sameiet består av 28 boligseksjoner på eiendommen.
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Boligsameiet vil bli organisert etter Eierseksjonsloven av 23.05.1997. Det vil bli utarbeidet vedtekter som regulerer forholdet sameierne i mellom.
 • Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
 • Boligene vil under byggeperioden være forsikret av selger.
  Etter overtakelse må sameiet besørge forsikring av byggene. Innboforsikring er den enkelte seksjonseier selv ansvarlig for.
 • Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi
 • 2 675 pr. mnd. Månedlige felleskostnader er stipulert til 2675 kr i måneden som inkluderer tv/internett, forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester. Det tas forbehold om endringer da stipulert beløp er basert på erfaringstall.


  Felleskostnadene er stipulerte og inkluderer:
  Forretningsførsel, revisor, styrehonorar, vaktmestertjenester, tv/internett, vedlikehold bygninger/heis, felles forsikring, strøm fellesareal og snømåking.

  Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i felleskostnadene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyr/avgifter.
 • Det er ikke fellesgjeld i sameiet.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Det er ikke fastsatt kommunale avgifter på seksjonen p.t.

  Kommunale avgifter herunder eiendomsskatt og vann- og avløpsavgifter er ikke medregnet i de stipulerte månedlige felleskostnadene og vil faktureres i tillegg. Vann og avløp betales etter forbruk og i henhold til kommunens gjeldende satser.
  Oppvarming betales etter forbruk og hver leilighet har sin måler. Normalt vil det belastes â konto ca. kr 12,- per. kvm/mnd. Forretningsfører foretar avregning. Kommunal eiendomsskatt: Trysil kommune har eiendomsskatt, og denne fastsettes etter ferdigstillelse av boligen.
 • Fellesutgifter, kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm, innboforsikring og løpende innvendig vedlikehold.
  Listen er ikke uttømmende.
 • Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted.
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk før ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før midlertidig brukstillatelse foreligger. Dersom kjøper likevel velger å overta, er det ulovlig å bebo boligen/ta boligen i bruk (kan flytte inn møbler, men ikke overnatte). Å bebo uten brukstillatelse kan medføre krav om utflytting og eventuelle bøter fra kommunen. Ved å velge å overta stopper eventuelle krav om dagbøter.

  Kjøpere i prosjektet må forvente byggeaktiviteter på feltet og omkringliggende felt i etterkant av overtagelse.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.
  Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner, bortsett fra fritidsboliger, i sameiet. For mer info se eierseksjonsloven § 23.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 26 Bnr. 110 i Trysil kommune
 • I forbindelse med kontraktsinngåelse skal det foretas et forskudd/delinnbetaling tilsvarende NOK 100 000,-.
  Den resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger innbetales 1 -en- uke innen overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse er estimert til å være i april 2023.
  Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Da prosjektet ferdigstilles i flere byggetrinn/før uteområder/fellesareal er fullført aksepterer kjøper at det kan bli aktuelt at eiendommen overtas på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. For å sikre kjøpers interesser kan det holdes tilbake midler på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Ferdigattest vil bli fremskaffet av selger så snart alle arbeider er fullført.
 • Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Igangsettelse av prosjektet forutsetter x % forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
  Dette er et videresalg i prosjektet Storvegen 49. Da opprinnelig kjøper er å anse som profesjonell part vil det ved salg til forbruker selges iht. bustadoppføringslova.

  Selger skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastprovisjon kr. 30 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 7 000-, oppgjørshonorar kr. 6 500,- og markedsføringspakke kr. 8 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Loan Dieu Eiendom AS
Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev