aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Storvegen 49!

TRYSIL Liavegen 1A (resalg leil. 301)

Flott oppgradert 3-roms hjørneleilighet i 3.etasje. Balkong med flott utsikt. Garasjeplass. Ferdig april!

 • kr 3 450 000
 • BRA 60 m²
 • 2 soverom

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har nå for salg en kontraktsposisjon til en flott 3R hjørneleilighet under oppføring i det populære prosjektet Storvegen 49 i Trysil sentrum. Leiligheten ligger luftig og fint til i enden og nest øverste etg., med fantastisk utsikt, og inneholder to soverom, praktisk innvendig bod med vindu og et oppgradert bad med moderne innredning fra Gustavberg, regnfallsdusj og sorte detaljer. Kjøkkenet er praktisk med integrerte hvitevarer og oppgraderte løsninger på benkeplate, armaturer, flere skap, samt sorte håndtak. Gulvene er oppgradert med 1 stavs parkett fra Haro. Fra stuen er det utgang til solrik og innglasset balkong. Garasjeplass + bod i kjeller. Gangavstand til handlegate med alt av servicetilbud og nærhet til busstopp som tar deg til Trysilfjellet, Norges største skisted, på bare 5min!

Liavegen 1A (resalg leil. 301), Innlandet

 • Om enhet og prosjekt
  Vi har nå for salg en kontraktsposisjon til en flott 3R hjørneleilighet under oppføring i det populære prosjektet Storvegen 49 i Trysil sentrum. Leiligheten ligger luftig og fint til i enden og nest øverste etg., med fantastisk utsikt, og inneholder to soverom, praktisk innvendig bod med vindu og et oppgradert bad med moderne innredning fra Gustavberg, regnfallsdusj og sorte detaljer. Kjøkkenet er praktisk med integrerte hvitevarer og oppgraderte løsninger på benkeplate, armaturer, flere skap, samt sorte håndtak. Gulvene er oppgradert med 1 stavs parkett fra Haro. Fra stuen er det utgang til solrik og innglasset balkong. Garasjeplass + bod i kjeller. Gangavstand til handlegate med alt av servicetilbud og nærhet til busstopp som tar deg til Trysilfjellet, Norges største skisted, på bare 5min!

  Innhold
  Leiligheten ligger luftig og fint til i byggets ende med fantastisk utsikt! Leiligheten har to soverom og en praktisk innvendig bod med vindu, noe som gir mange smarte oppbevarings og innredningsmuligheter. Videre har du et pent, oppgradert bad fra Gustavberg. Badet har fått matte sorte detaljer som harmonerer fint med den grå utførelsen, moderne innredning og regnfallsdusj. Kjøkkenet er praktisk innredet med integrerte hvitevarer og oppgraderte løsninger av bla benkeplate, armaturer, flere skap, samt sorte moderne håndtak. Gulvene er oppgradert med 1 stavs parkett fra Haro. Se link til gulv: https://www.haro.com/en/find-floor/parquet/535449/ Fargevalgene er moderne og leiligheten har god romfølelse og en hyggelig innglasset balkong hvor du får en unik utsikt over det vakre Trysilfjellet. Det medfølger 1 garasjeplass og bod i felles garasjeanlegg med heisadkomst.

  Tilvalgsmuligheter denne enhet
  Det er gjort flere oppgraderinger på leiligheten. Se pkt. om standard. Leiligheten nærmer seg ferdigstilt og det er begrensede muligheter for øvrige tilvalg og endringer

  Beliggenhet og adkomst
  Prosjektet har en sentral beliggenhet i Trysil. I gangavstand fra leiligheten finner du Trysils trivelige handlegate. Her er det butikker, apotek, vinmonopol, hyggelige kaféer og småparker på rekke og rad, alt som trengs for en rik og innholdsrik hverdag. Det er gode barnehage- og skoletilbud i umiddelbar nærhet. Like utenfor leiligheten finner du også busstopp som tar deg til Trysilfjellet, Norges største skisted, på bare 5 min! Trysilfjellet er Norges største skisted og består av fire sammenhengende skiområder. Du får 81 kilometer med skikjøring fordelt på 69 velpreparerte bakker i tre himmelretninger. Du kan kjøre på fjellet og i skogen, snow parks for både nybegynnere og erfarne samt et fyldig ukeprogram med mange aktiviteter. For deg som er glad i langrenn så er det i og rundt Trysilfjellet ca 100 km med preparerte langrennsløyper, og i hele kommunen er det over 500 km med preparerte løyper. Trysil har også blitt en solid sykkeldestinasjon. Her finner du alt fra enkle og forsiktige sykkelstier til de mer krevende. Det er også flotte rafting muligheter, organiserte fisketurer, hundekjøring, trugeturer, kanefart og mye mer. Sas Hotellet i nærheten tilbyr også bading i 1600 kvm motstrøms basseng, klatrevegg og bowling. Trysil er det perfekte stedet for deg som vil bo sentralt med tilgang til en rekke servicetilbud, samtidig som du er omgitt av skogen, elva og fjellet som innbyr til uteliv både sommer og vinter. Se også her for mer info: https://www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/trysil/sommer/ Skulle det friste med en reise eller en hyggelig dag i storbyen har Trysil Ekspressen daglige avganger både til Gardermoen og Oslo.

  Byggemåte
  Fundamentering/Grunnarbeider Bygget fundamenteres i henhold til krav og forskrifter (TEK/NS). Alle bærekonstruksjoner er av betong, stål og tre. Gulv i garasjeanlegg og bodareal leveres som fast dekke. Fasade og yttervegger Yttervegger utføres av isolert bindingsverk med isolasjonstykkelse i henhold til forskriftskrav og varmetapsberegning. Utvendig fasadekledning med behandlet panel eller i kombinasjon med andre materialer. Vinduer og balkongdører med glass leveres som trevinduer/vindusdør med godkjent energiglass i henhold til gjeldende regler for omfordeling av U-verdi. Utvendig og innvendig farge sort. Balkonger i plan 1 til 3 leveres innglasset, det er spalte mellom gulv og glassrekkverk. Innglassingen utføres slik at balkongene ikke defineres som et klimatisert rom. Se for øvrig fullstendig beskrivelse i salgsoppgave.

  Garasje/parkering
  Det medfølger en stk parkeringsplass i parkeringskjeller. Det vil bli mulighet for bestilling av el-billader som tilvalg for de leilighetene som har parkeringsplass i parkeringskjeller.

 • Oppvarming
  Det leveres vannbåren varme i radiatorer på vegg samt varmt tappevann. Forbruket av oppvarmet vann blir målt i hver leilighet. Det blir levert varme i felles trappehus. Radiatorer har lokal termostatvrider på hver enkelt enhet. På baderom leveres vannbåren varme i gulv.

 • Stipulerte felleskostnader pr. mnd
  3251

  Info kommunale avgifter
  Det er ikke fastsatt kommunale avgifter på seksjonen p.t. Kommunale avgifter herunder eiendomsskatt og vann- og avløpsavgifter er ikke medregnet i de stipulerte månedlige felleskostnadene og vil faktureres i tillegg. Vann og avløp betales etter forbruk og i henhold til kommunens gjeldende satser. Oppvarming betales etter forbruk og hver leilighet har sin måler. Normalt vil det belastes â konto ca. kr 12,- per. kvm/mnd. Forretningsfører foretar avregning. Kommunal eiendomsskatt: Trysil kommune har eiendomsskatt, og denne fastsettes etter ferdigstillelse av boligen.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Kontraktsposisjon
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingslova. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktsposisjonen er ved salg til prisantydning kr 530.000,- I tillegg skal det betales kr 3.450.000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen samt omkostninger på kr. 12.564,-. Total kjøpesum ved kjøp til prisantydning er kr 3.992.564,-. Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for kontraktsposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.

  Fremdrift og ferdigstillelse
  Overtakelse slutten av april

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev