aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/ Kristian Heia - Bondalsvegen 143
Aktiv v/ Kristian Heia - Bondalsvegen 143

TUDDAL Bondalsvegen 143

Bud ønskes! Koselig hytte med sentral beliggenhet i Tuddal med enkel adkomst og nærhet til flotte turmuligheter

 • kr 790 000
 • BRA 37 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 790 000
 • Omkostningerkr 35 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 825 892
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1968
 • Soverom1
 • ArealP-rom 37 m²
 • Tomt790 m²
 • Eierform tomtFestet
 • 790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  19 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000))

  35 892 (Omkostninger totalt)

  825 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Bondalsvegen 143! Attraktiv hytte inneholder kjøkken, stue, bad og et soverom. Hytta har solcelle og aggregat. Vann kan hentes fra elv på andre siden av Bondalsvegen. Eiendommen ligger utenom hyttefelt, så man har ingen andre hytter tett innpå. Hytta ligger med enkel adkomst noe tidlig i Bondalsvegen. Eiendommen har en sentral beliggenhet i Tuddal med nærhet til mange flotte turmuligheter både sommer og vinter, samt en ny og flott dagligvareforretning. Om man liker å være i aktivitet på toppturer, gå fotturer, fiske, plukke bær, gå på ski eller kose seg i en hyggelig liten hytte, så har man her muligheten til å skaffe seg en rimelig fritidseiendom.

Bondalsvegen 143, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 37 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 37 kvm Stue, kjøkken, bad/bod og soverom.  Tomt
  790m²

  Beskrivelse av tomt
  Naturtomt og noe skrånende ned mot veien.

  Beliggenhet
  Sentralt beliggende med nærhet til utallige flotte turterreng sommer som vinter. Usjenert beliggende uten naboer. Eiendommen har enkel adkomst med nærhet til parkering. Sti opp fra hovedvei til hytta. Hytta ligger ca. 500 moh.

  Adkomst
  Fra Tuddal sentrum følger man veien rett frem til Tuddal kirke. Ta her til venstre inn Bondalsvegen og følg veien rett frem ca. 1,5 km. Hytta ligger da på høyre side merket med Til salgs plakat.

  Bebyggelse
  Området består av spredt bolig og fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Fritidsbolig er ifølge vedlagte tilstandsrapport av Olav Øyen datert 26.09.2022 oppført med enkel standard i 1968. Fundamentert på stedlig grunn, pilarer av lettklinker og av trestøtter. Bjelkelag av tre mot grunn med isolert stubbeloft. (usikker isolering). Konstruksjon av reisverk/bindingsverk. Ytterkledning av tømmermannskledning. Saltak, plassbygget sperretak med forlenget overbygget terrassetak. Tekket med takplater av aluminium.

  Innhold
  Koselig hytte som inneholder stue, kjøkken, bad/bod og soverom. På eiendommen er det også et uinnredet anneks, samt vedskjul. I annekset ligger det takplater til anneks, hytta og vedskjulet.

  Standard
  Hyggelig og enkel hytte i Tuddal med overflater bestående hovedsakelig av panel i himling/vegger og laminat/lakkert furu på gulv. Hytta har siden selger kjøpte den i 2020 (foruten vanlig vedlikehold) blitt oppgradert med nytt terrassegulv på gavl mot anneks og ny terrasse ved hovedinngang, samt at bygget er malt utvendig. Det er også oppført et anneks. Kjøkkenet ble pusset opp i 2006 med malte overflater og ny kjøkkeninnredning. Innredningen har profilerte fronter og overskap med glass. Laminert benkeplate og høyskap i vegg. Det er oppvaskbenk med utslag til gråvann. Komfyr og kjøleskap går på gass. Kullfiltervifte over komfyr. Kjøkkenet har også et praktisk klesskap ved inngangen til hytta. Hvitevarer følger med salget. Kjøkkenet har i vedlagte tilstandsrapport fått TG 2 merknad grunnet bruksmerker på innredning og flekker på underskap, samt knirk og skjevheter i gulv. Eldre kjøleskap. Badet har laminat på gulv og malt panel på vegger og i himling. Badet ble innredet i 2006 og inneholder dusjkabinett, vask med skap og snurredo med 5 kammer. Dusjkabinett og servant har utløp til gråvann. Badet er ikke bygget som våtrom og er derfor ikke vurdert i tilstandsrapporten. Generelt TG 2 på rommets overflater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten utover de som alt er nevnt ovenfor. Forhold som har fått TG2: Grunn og fundamenter - skjevheter i fundamentering og bjelkelag - ingen isolering av fundamenter mot telehiv - utbedring og vedlikehold må påberegnes Yttervegger - skjevheter - sprekker og riss i ytterkledning - risiko for sprekker og råte nederst på ytterkledning mot terreng og terrasse - det er ikke påvist tilstrekkelig lufting for kledning og klimaskjerm - vedlikehold må påberegnes Vinduer og ytterdører - vinduer fra byggeår er værbitte, har bruksmerker, sprekker, flassende maling og går noe trangt - hoveddør fra byggeår med bruksmerker og normal slitasje - vedlikehold av vinduer og dører må påberegnes Tak - ingen inspeksjonsmulighet - yttertak er markert salrygget og sjevt - taktekking har avskalling/flass og merker/bulker - tetting rundt pipe bør ettersees etter hver vinter - snømåking av yttertak er påkrevet ved store snømengder - påbegynt råte på vindski og israft - vedlikehold må påberegnes Balkonger, verandaer og lignende - terrasse på langvegg har to nivåer med rekkverk på ca 1,5 m og 0,8 m - rekkverk er skjevt og ustø - noe svak statikk på bjelkelag til terrasse - vedlikehold på rekkverk og tregulv må påberegnes Se vedlagte tilstandsrapport for utvidet informasjon.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Inventar og løsøre kan følge etter avtale med selger.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Privat parkering etter avtale med grunneier. Grunneier opplyser om mulighet for å komme til enighet om adkomstvei frem til tomten.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  19 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000))

  35 892 (Omkostninger totalt)

  825 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming via vedfyr og elektrisitet fra solcelle eller aggregat. "Ring hytta varm" er installert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Kommunale avgifter
  3493

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Se vedlagte info om kommunale avgifter.

  Formuesverdi primær
  117091

  Formuesverdi primær år
  2020

  Andre utgifter
  Eventuelle kostnader for brøyting av parkering påløper.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3819/106/8/2: 04.04.1972 - Dokumentnr: 650 - Forbud mot næringsvirksomhet Gjelder feste
  Uteglemt registrert
  Rettet etter tingl. §18
  24.04.2019. Arkivref. 19/11338-3
  04.04.1972 - Dokumentnr: 650 - Erklæring/avtale Gjelder feste
  Bestemmelse om at det ikke kan drives noen virksomhet på eiendommen som ved lukt, røyk, larm eller på annen måte kan plage naboene
  Uteglemt registrert
  Rettet etter tingl. §18
  24.04.2019. Arkivref. 19/11338-3
  24.04.2019 - Dokumentnr: 466005 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Årlig festeavgift: NOK 5 000
  Gjelder fra dato: 01/04-2014
  Tomteverdi: NOK 100 000
  Bestemmelser om regulering av leien
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1363652 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0827 Gnr:106 Bnr:8
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.04.2019 - Dokumentnr: 466005 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3819 Gnr:106 Bnr:8


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Vi kan derfor ikke gå god for at godkjent areal samsvarer med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Sti fra kommunal vei. Det er ikke innlagt vann eller avløp. Vann hentes fra elva på andre siden av veien eller medbragt. Selger har også satt opp en vannpumpe som er koblet til en tønne som samler regnvann. Hytta har snurredo med 5 kammer. Fra kjøkken og bad er det utløp for gråvann til terreng, men det foreligger ingen godkjent utslippstillatelse fra kommunen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til "LNFR-areal - nåværende". Det er ikke laget reguleringsplaner for området. Kommunedelplan for Tuddal er gjeldene.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Hjartdal kommune har boplikt med nedsatt konsesjonsgrense med fritak for fritidsboliger. Kjøper er kjent med at dette må bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  19 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000))

  35 892 (Omkostninger totalt)

  825 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  35892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt vederlag basert på fast pris tilsvarende kr 39 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke markedspakke 9 900,-, tilretteleggingsgebyr kr 4 900,-, oppgjørshonorar kr 3 000,- og visninger med megler til stede kr 3 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 11 085,-. Utleggene dekker fotograf, infoland og sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg, samt vederlag for utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva.

Kristian Heia

Megler

Kristian Heia

93 45 63 23

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev