aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/ Kristian Heia - Ingebjørgs veg 29
Aktiv v/ Kristian Heia - Ingebjørgs veg 29

TUDDAL Ingebjørgs veg 29

NY PRIS! Nyoppført og stilren fritidsbolig med fantastisk beliggenhet på Måsåfjell og idyllisk utsikt

 • kr 4 650 000
 • BRA 120 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 650 000
 • Omkostningerkr 135 390
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 785 390
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 110 m²
 • Tomt1 137.8 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,00))   135 390,- (Omkostninger totalt)   4 785 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Nyoppført og meget tiltalende fritidsbolig på Måsåfjell i helårsperlen Tuddal, på solsiden av Gaustatoppen! Hytta inneholder vindfang, stue/kjøkken, hems, TV-stue, bod/teknisk, gang, to bad og tre soverom. Overflatene består hovedsakelig av lys en-stavs eikeparkett på gulv, beiset furupanel på vegger og panel i himling. Varmekabler i store deler av hytta. Gode løsninger for effektivisering av strømkostnader! Hytta ligger pent til med lettstelt tomt og enkel adkomst. Eiendommen har utsikt til idylliske Bondal og karakteristiske Bonsnos. I nord ser du mot Gaustaknea, som man vil passere dersom man tar turen til Gaustatoppen fra hytta. Utmerket beliggenhet i et rolig og veldrevet hyttefelt i et område med flotte turtmuligheter hele året. Reguleringsplan tillater bygging av anneks/garasje.

Ingebjørgs veg 29, Telemark

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 120 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 110 kvm Vindfang, stue/kjøkken, TV-stue, gang, to bad og tre soverom.  Tomt
  1137.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med gruslagt innkjørsel og en liten hage som strekker seg fra siden av hytta og rundt på fremsiden hvor man har utsikt ut mot Bondal. Innkjørselen vil bli fylt opp ytterligere før overtagelse.

  Beliggenhet
  Hytta ligger pent til med lettstelt tomt og enkel adkomst til Måsåfjell i Tuddal som er en attraktiv helårsdestinasjon med beliggenhet omtrent 2,5 timer fra Oslo. Eiendommen har en vestvendt tomt med uforstyrret utsikt til idylliske Bondal og karakteristiske Bonsnos. I nord ser du mot Gaustaknea, som man vil passere dersom man tar turen til Gaustatoppen fra hytta. Utmerket beliggenhet i et stille og rolig hyttefelt i et område for flotte turterreng hele året og over 100 km med preparerte skiløyper i vinterhalvåret. Nærhet til Kovstulvatn med mulighet for fiske. Ved å kjøpe fiskekort får man tilgang til flere fiskevann hvor det også ligger båt og garn til disposisjon. Kort avstand også til Tuddal Høyfjellshotell med matservering, eget ølbryggeri og utsalg fra landhandleri. Det går sti fra hyttefeltet og bort til hotellet på sommeren og skiløype om vinteren. Ønsker man noe lengre turer er Råen og områdene rundt like i nærheten. Her er det også flotte områder for bærplukking. Liker man å gå lengre turer må det nevnes nærheten til Brattefjell-Vindeggen med sin flotte og urørte fjellnatur. Dette er et vernet landskapsområde som blei oppretta i 2000. Området brer seg snaue 382 km2. Vindeggen ligger 1516 moh. Blåfjell og Ørnenuten kan også nevnes. Vindsjåen ligger også i dette området med mulighet for fiske. Fiskekort må kjøpes. Utenom Hardangervidda er Brattefjell-Vindeggen det største sammenhengende fjellområdet i Telemark uten vesentlige tekniske inngrep. Fra eiendommen er det ca. 40 min. med bil til Gaustablikk over Råen. Veien er sommeråpen, samt vinter-/påskeferie der været tilsier det. For flotte skiløyper, sjekk ut hjemmeside www.skisporet.no

  Adkomst
  Fra Notodden sentrum følg E-134 til Sauland. Ta til høyre mot Tuddal og Rjukan. Ved Tuddal kirke tar man til venstre inn Bondalsvegen. Følg veien ca. 6 km. Ta her av til høyre og følg skilt til Måsåfjell. Følg Kultanvegen ca. 1 km. Ta til venstre inn Åråhovde, her er det en bom. Følg veien ca. 1 km og ta deretter til høyre inn Måsåfjellvegen. Etter ca. 200m ta til høyre inn Ingebjørgs veg. Følg veien rett frem ca. 350m. Hytta ligger da på høyre side merket med Til Salgs plakat.

  Bebyggelse
  Området består av spredt hyttebebyggelse.

  Byggemåte
  Hytta er fundamentert på stedlig grunn og har støpt grunnmur. Yttervegger er oppført i bindingsverk og kledd med liggende kledning som er beiset. Takkonstruksjonen er saltak. Taket er tekket med sort shingel.

  Innhold
  Hytta inneholder vindfang, stue/kjøkken, hems, TV-stue, bod/teknisk, gang, to bad og tre soverom. I tillegg er det også en sportsbod/teknisk på hytta som kun har tilgang fra utvendig dør.

  Standard
  Nyoppført og meget tiltalende fritidsbolig på Måsåfjell med vestvendt beliggenhet og idyllisk utsikt til omkringliggende områder. Hytta har gjennomgående overflater med lys en-stavs parkett på gulv, beiset furupanel på vegger og panel i himling. Varmekabler i alle gulv, med unntak av soverom og boder. I stua er det store vindusflater som komplimenterer den flotte utsikten, samt en frittstående peis og en åpen hems. Hytta er utstyrt med xComfort lyssystem som kan programmeres og enkelt utvides. Kjøkkenet er lokalbygget av Bondal Snikkarverkstad. Innredningen er av heltre og består av over- og underskap, samt kjøkkenøy med profilerte fronter og bred induksjonstopp med innebygd ventilator. Benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Medfølgende gode og integrerte hvitevarer består av oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap med fryser. Hytta har to baderom med lyse fliser på gulv/vegger og panel i tak. Innredningen består av WC, dusj på vegg og servant på underskap med speil og belysning over. Det største av de to badene har dobbel servant på underskap. Bad med adkomst fra vindfang har opplegg til vaskemaskin. Begge våtrommene er utstyrt med Pax Passad vifter som kan styres både på lys, fuktighet og med bryter. Utvendig stikk ved sportsbod er dimensjonert for elbil-lader. Telefiber har klargjort fibernett frem til hytta. Trekkerør lagt opp for evt. anneks/garasje og/eller jacuzzi.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  På egen eiendom.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.  Hytta har radonsperre i sålen og radonbrønn i sportsbod.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,00))   135 390,- (Omkostninger totalt)   4 785 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Basert på elektrisitet og vedfyring via frittstående peisovn i stue. Nominell effekt på 6kW gjør at peisovn kan brukes som hovedoppvarming. Varmekabler i alle gulv, med unntak av soverom og boder. Gulvvarmen kan settes på tidsstyring for redusert strømforbruk. Gjennom xComfort er det også mulig å fjernstyre gulvvarme i stue/kjøkkendel. Systemet kan utvides til å gjelde all gulvvarme for ytterligere strømsparing. Varmekabel på utvendig vannledning.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  19272

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Se vedlagte oversikt over kommunale avgifter.

  Formuesverdi primær
  200000

  Formuesverdi primær år
  2020

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Andre utgifter
  Sommervedlikehold fra asfaltert hovedvei til avkjøring til hyttefelt ca. kr 2 000,- pr. år. Brøyting fra asfaltert hovedvei og til hytte med biloppstillingsplass ca. kr 5 625,- pr. år. Strøing tilkommer. Medlemskap Måsafjell hytteforening kr 1 000,- pr. år. Avtale for strøm og forsikring må tegnes.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3819/97/83: 24.09.2012 - Dokumentnr: 783997 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3819 Gnr:97 Bnr:77
  01.01.2020 - Dokumentnr: 711182 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0827 Gnr:97 Bnr:83


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Foreligger foreløpig ingen ferdigattest. Søknad om ferdigattest er under behandling hos kommunen og vil bli fremlagt før overtagelse.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Privat vei frem til hytta som ifølge selger brøytes av felteier.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger ifølge reguleringsplanen for Måsafjell hyttefelt i et område for fritidsbebyggelse. Kart og bestemmelser ligger vedlagt. Reguleringsplanen tillater anneks/garasje på inntil 30 kvm BYA.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Hjartdal kommune har boplikt med nedsatt konsesjonsgrense med fritak for fritidsboliger. Kjøper er kjent med at dette må bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,00))   135 390,- (Omkostninger totalt)   4 785 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  135390

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse.  Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke markedspakke 9 900,-, tilretteleggingsgebyr kr 4 900,-, oppgjørshonorar kr 1 500,- og visninger kr 3 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8 790,-. Utleggene dekker fotograf, infoland og sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg, samt vederlag for utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva.

Kristian Heia

Megler

Kristian Heia

93 45 63 23

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev