aktiv-eiendomsmegling
Velkommen på visning i Nedre Handtjønnvegen 72. Eiendommen har en flott beliggenhet i Stugudal med flotte turområder utenfor hytteveggen sommer som vinter.

TYDAL Nedre Handtjønnvegen 72

Stugudal - Koselig hytte med nydelig utsikt mot Sylmassivet og Skardsfjellene. Usjenert beliggenhet like ved skiløype

 • kr 2 190 000
 • BRA 85 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 190 000
 • Omkostningerkr 71 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 261 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 975
 • Soverom3
 • ArealP-rom 70 m²
 • Tomt1 000 m²
 • Eierform tomt -
 • 2 190 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  54 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000))

  71 792 (Omkostninger totalt)

  2 261 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Eiendommen har en flott og usjenert beliggenhet i et veletablert hyttefelt. Hytta ligger høyt i fjellterrenget, noe som innbyr til avslappende fjellturer i lett terreng, sommer som vinter. Stugudal kan tilby milevis med godt preparerte skiløyper. Hytta ligger et par hundre meter fra løypetrasèen. Fra eiendommen har man nydelig utsikt mot Sylmassivet og Skardsfellene. Hytta har gjennomgått betydelige oppgraderinger siden byggeår og fremstår i god teknisk stand uten behov for bygningsmessige tiltak. Yttervegger er etterisolert og lagt ny bordkledning over en 10-årsperiode. Alle større vindu er skiftet. Taktekking lagt nytt i 2012. Badet er fornyet/renovert i 2023. Sommerveg frem til hytta. Vinterparkering ca.100 meter fra hytta. Innlagt vann av god kvalitet fra felles brønn. Septiktank

Nedre Handtjønnvegen 72, Trøndelag

 • Tomt
  1000m²

  Beskrivelse av tomt
  Punktfestet tomt

  Beliggenhet
  Hytten ligger flott til i naturskjønne omgivelser i Handtjønna hyttefelt i Stugudal. Gode sol- og utsiktsforhold mot Sylmassivet og Skardsfjellene. Fantastisk turterreng rett utenfor hytteveggen med muligheter for både fotturer og skiturer i et lett fjellterreng. I stugudalen har man milevis med godt preparerte skiløyper. Hytta ligger ca. 150 meter fra løypetrassèen med enkel adkomst via grunneiers scootertrassè som går forbi hytta. Handtjønna ligger ca. 70 meter fra hytta. Kort vei til butikken og grillrestaurant med mulighet for bespisning mv. Alpinsenteret er ca. 20 minutters kjøring fra eiendommen. Om man ønsker et avbrekk fra fjellivet på hytta finner man verdensarvbyen Røros ca. 1 times kjøring unna. Trenger man større utfordringer i alpinbakken har man et fantastisk anlegg i Funesdalen i Sverige, også 1 times kjøring unna hytta.

  Adkomst
  Ta utgangspunkt fra Væktarstua og følg Stugudalsvegen i retning Brekken. Fra Væktarstua følger man vegen i 4,1 km. til man får avkjøring inn Nedre Handtjønnvegen på høyre hånd. Her er det en stor parkeringsplass før man kommer til bom som betjenes fra mobiltelefon. Etter bommen følger man vegen rett frem og holder til venstre i veiskille etter ca. 650 meter. Følg deretter vegen til enden til man kommer til eiendommen som ligger i enden av vegen. Sommerveg helt frem til hytta. Vinterparkering ca. 100 meter fra hytta.

  Byggemåte
  Fritidsbolig er oppført i en etasje. Hytta er anlagt på pilarer. Over dette er bygningen oppført i bindingsverk med stående vilmarkskledning. Salttakkonstruksjon tekket med profilerte stålplater. Vindu med 2-lags glass.

  Innhold
  Primærrom: hovedetasje: Entre, 3 soverom, stue/kjøkken, gang og bad. Sekundærrom: hovedetasje: Boder. 2 hemser har en takhøyde som ikke er målbart.

  Standard
  Entre: Gulv av tre. Panel av tre på vegger. Panel av tre i himling. Stue: Laminat på gulv, mikrosement og panel av tre på vegger. Panel av tre i himling. Gang: Gulv belagt med gulvbelegg. Panel av tre på vegger. Panel av tre i himling. Kjøkkeninnredning: Profilerte fronter av heltre. Benkeplate av heltre. Underlimt utslagsvask med ett-greps armatur. Integrert stekeplate, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Vegghengt avtrekksvifte. Stikkontakt på vegg over benkeplate. Soverom: Gulv av tre, trepanel på vegg og himling. Bad: Gulv belagt med belegg. Vegger av baderomsplate og mikrosement. Panel av tre i himling. Dusjdører av glass med garnityr på vegg og vegghengt blandebatteri. Vegghengt toalett. Innredning med servant og ett-greps armatur. Mekanisk avtrekk. Varmtvannsbereder plassert i hjørne. Bod: Gulv av tre, trepanel på vegg og himling. Bod(stor): Uinnredet Ingen bygningsdeler med TG3. Bygningsdeler med TG2: Grunnmur / fundamenter: Bygningsdelene har en forventet levetid på opptil 50 år og har oppnådd en alder der det er påregnelig med hyppigere intervall for vedlikehold/utskifting. Vinduer / dører: Det ble ikke registrert noen punkterte vindusglass under befaringsdagen. Det ble foretatt en enkel funksjonstest av tilfeldig valgte vinduer i boligen. Tilstandsgrad 2 er satt på grunn av kort gjenværende brukstid på vinduer fra byggeår. Balkong/terrasse : Det registreres noe skjevheter i balkongdekke mot øst. Skjevheter er knyttet til tele i fundament og er ikke av vesentlig karakter. Det registreres i tillegg råte i enkelte rekkverksbord tilhørende balkong mot sør. Rekkverk er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyde. Takrenner og nedløp: Takrenner og nedløp er utført i plastbelagt stål med spillblikk ført ned i takrenne på takfoten. Nedløp er ført ned mot bakken med utkast. Det observeres ingen synlige skader, feil fall eller mangler på takrenner og nedløp. Det registreres skader/bulker på takrenner. Det ble avdekket en del nedbøyninger på takrenner som følge av snølast. Mangler overliggere. Det gjøres oppmerksom på at det ikke regnet på befaringsdagen, slik at eventuelle svekkelser på rennerskjøter og rundt nedløpskum ikke var mulig å avdekke. Adkomst hems: Ferdsel i og bruk av stige anbefales ikke på bakgrunn av registrerte forhold på befaringsdagen

  Innbo og løsøre
  Hytta overleveres i utgangspunktet uten møbler og inventar. Hvitevarer på kjøkken som forevist på visning medfølger i handelen.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Baderommet er toalrenovert i mars 2023. Nytt stuegulv lagt 2023. Nytt kjøkken og nye hvitevarer 2020. Nytt sikringsskap og oppgradert elektrisk anlegg på kjøkken og bad 2023.

  TV/Internett/bredbånd
  TV-/internettsignaler fra parabolantenne/mobilt bredbånd.

  Parkering
  Sommerparkering ved hytta. Vinterparkering på egen p-plass ca. 100 meter fra hytta.

  Radonmåling
  Det er ikke utført radonmåling

  Diverse
  Pliktig medlemskap i Småtjønnan vannlag. Ca. kr. 2.500,- i årlig avgift. Pliktig medlemskap i Handtjønna hytteforening. Grunneier tillater ikke fuglehundtrening på sin eiendom samt at det praktiseres helårs båndtvang. Det er ikke anledning til å tilegne seg jaktrettigheter.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 190 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  54 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000))

  71 792 (Omkostninger totalt)

  2 261 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedfyring

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  5855

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer feiing, slamtømming (5 kubikk) og hytterenovasjon. Slamtømming og renovasjon håndteres av Innherred renovasjon.

  Formuesverdi sekundær
  212896

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Årlig velavgift
  4100

  Velforening
  Det eksisterer et veglag for drift og vedlikehold av Nedre Handtjønnvegen. Årlig avgift inkluderer brøyting av vegen og p-plass. Størrelsen på avgiften avhenger av snømengder.

  Vannavgift
  2500

  Vannavgift år
  2023

  Info vannavgift
  Årlig avgift til vannlaget er ca. kr. 2.500,-.

 • Offentligrettslige pålegg
  Gråvann fra dusj og vask går p.t. ut i vanlig filtreringsgrøft ut i terrenget. Pålegg fra Tydal kommune om etablering av gråvannstank. Selger vil etterkomme kommunens krav til gråvannstank før eiendommen overleveres kjøper.

  Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5033/191/1/19: 30.03.1982 - Dokumentnr: 1555 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Festetid: 80 år Årlig festeavgift: NOK 400 Bestemmelser om forlengelse m.fl. bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere 30.03.1982 - Dokumentnr: 1554 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5033 Gnr:191 Bnr:1 PUNKTFESTE 09.03.1994 - Dokumentnr: 1373 - Målebrev 01.01.2018 - Dokumentnr: 238492 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1665 Gnr:191 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen. Byggesøknad vedr. tilbygg og sammenbygging med uthus datert 14.11.1989 tilsendt fra Tydal kommune følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Vei, vann og avløp
  Privat veg i hyttefeltet. Pliktig medlemskap i hyttefeltets veglag. Eiendommen er tilknyttet privat vannlag, Småtjønna vannlag. Grunnborret brønnvann. Privat, tett septiktank. Årlig tømming gjennomføres av Innherred renovasjon etter bestilling.

  Regulerings- og arealplanner
  EIendommen ligger innenfor Storstumoen reguleringsområde. Reguleringsbestemmelsene følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Adgang til utleie
  Eiendommen kan fritt leies ut

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommmen er ikke konsesjonspliktig

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 190 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  54 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000))

  71 792 (Omkostninger totalt)

  2 261 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  71792

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Lars Valstad

Megler

Lars Valstad

95 73 78 70

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev