aktiv-eiendomsmegling
Koselig hytte med stor uteplass og bl.a. 3 soverom

TYDAL Rotøyvegen 18

Stugudal - Hytten har en sentral beliggenhet og fasiliteter som helårsvei, strøm, vann og avløp

 • kr 1 790 000
 • BRA 68 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 790 000
 • Omkostningerkr 60 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 850 892
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 975
 • Soverom3
 • ArealP-rom 65 m²
 • Tomt3 530 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  44 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 790 000))

  60 892 (Omkostninger totalt)

  1 850 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Hytta passer perfekt til deg som ønsker moderne komfort, enkel adkomst og et supert utgangspunkt for å nyte naturen hele året. Inneholder bl.a. nyere kjøkken og bad samt 3 soverom. I Stugudalen kan man oppleve et rikt tilbud på fasiliteter og servicefunksjoner sommer som vinter. Verdt å nevne er blant annet gode jakt- og fiskemuligheter, fjellturer til fots, milevis med preparerte skiløyper, flotte forhold for løping, ridning, sykling, kanopadling, godt bær- og soppterreng, alpinbakke og mye annet. Stuggusjøens fine strender, som ligger rett ved, innbyr også til badeliv på solrike dager. Her er også mulig å kjøre scooter fra hytten til den nærliggende scooterleden som kan bringe deg videre til bl.a. isfiske og flotte snødekte vidder.

Rotøyvegen 18, Trøndelag

 • Tomt
  3530m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Hytten er en del av Stugudal hyttesameie 3. Sameiet er ikke registrert i enhetsregisteret. Hytten består av 2 seksjonsnummer hvor dagens eiere har åpnet den tidligere parhytten til en enhet. Ominnredningen og påbygg er søkt Tydal kommune. Sameiet driftes ikke på annen måte enn at brøting er ivaretatt av sameiet. Det eksisterer derfor ingen forretningsfører, vedtekter, styregodkjenning av ny eier og det er heller ingen felleskostnader annet en brøyting. I fjor som var en snørik vinter ble brøyteavgiftene ca. kr. 2 500,- pr. hytte. Formann i sameiet opplyser om at det har vært diskusjoner om å oppløse sameiet og måle opp tomtene å få egne bruksenheter. Hvis det blir gjennomført må kjøper beregne fremtidige kostnader med oppmåling og tinglysning.

  Beliggenhet
  Beliggende sentralt i Stugudal i området rett ved Væktarstua. Området ligger til rette for flotte naturopplevelser i fredelige omgivelser. Her kan du oppleve et rikt tilbud på fasiliteter og servicefunksjoner sommer som vinter. Verdt å nevne er blant annet gode jakt- og fiskemuligheter, milevis med skiterreng, flotte forhold for både løping, ridning, sykling, kanopadling, godt bær- og soppterreng, snøscooter, isfiske og mye annet. Stuggusjøens strender innbyr også til badeliv på solrike dager.

  Adkomst
  I Stugudal ta av mot Væktarstua. Ta så av første vei til høyre. Du får hytten på venstre hånd etter ca. 80 meter.

  Bebyggelse
  Området består stort sett av fritidsboliger.

  Offentlig kommunikasjon
  Se nærmere beskrivelse i vedlagte nabolagsprofil

  Byggemåte
  Fritidsbolig er oppført i én etasje. Bygningen har åpen fundamentering på pilarer. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående tømmermannspanel. Taket er et saltak og er tekket med metallplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Stue, kjøkken, 3 soverom, bad, vindfang. Sekundærrom: 1. etasje: Bod. I tillegg en utvendig frittstående sportsbod

  Standard
  Stue: Parkett på gulv og panel på vegger. Malt panel i himling. Vedovn. Kjøkken: Parkett på gulv, og laminatplater på vegg over benk og panel på vegger. Malt panel i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert oppvaskmaskin, platetopp og stekovn. Soverom 1: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Soverom 2: Parkett på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Soverom 3: Parkett på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Bad: Belegg på gulv, og belegg og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, naturlig avtrekk, servant og wc. Vindfang: Belegg på gulv og panel på vegger. Malt panel i himling. Bod: Belegg på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt panel i himling. Bereder og stoppekran. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG3: - Ingen Forhold som har fått TG2: - Det er ingen krav til radonmålinger på fritidseiendommer, men takstmann anbefaler alltid på generelt grunnlag å kartlegge radonkonsentrasjon. - Yttervegger på opprinnelig hytte er bygd med manglende/dårlig lufting og bør holdes under oppsikt. - Taktekking har nådd over halvparten av forventet funksjonstid. - Mangelfull ventilering på bad. - Det er ikke tistrekkelig fall til sluk utenfor dusjsonen på bad.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Moderninseringer og påkostninger
  I 2012 ble hytten ble påbygd. Samme år ble også kjøkken, bad og det elektriske anlegget oppgradert. Varmtvannsbereder ble skiftet nylig etter at takstmannen var på befaring. Alle oppgraderinger og utskiftninger ble utført av fagpersoner.

  Parkering
  Rett ved hytteveggen.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  71438333

  Radonmåling
  Det er ingen krev til Radonmålinger på fritidseiendommer

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  44 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 790 000))

  60 892 (Omkostninger totalt)

  1 850 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Peisovn på stue. Ellers elektrisk med gulvvarme på bad og i vindfang samt panelovn på kjøkken.

  Info strømforbruk
  Energiforbruk pr. år beregnet ut i fra selgers bruk av hytten er ca. 8 782 kWh. Elektrisitet ca. 7 059 kWh og 1 300 liter ved.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12940

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. I tillegg kommer kr. 1 525,- for hytterenovasjon til Innherred Renovasjon.

  Info om eiendomsskatt
  Tydal kommune har pt. ikke inført kommuneskatt.

  Formuesverdi sekundær
  177160

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utgifter til brøyting kan variere etter snømengde. I fjor som var en snørik vinter ble brøyteavgiftene ca. kr. 2 500,- pr. hytte.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5033/190/37/1: 04.07.2005 - Dokumentnr: 3179 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 30/300
  21.04.2005 - Dokumentnr: 1835 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:5033 Gnr:190 Bnr:14
  Overført fra: Knr:5033 Gnr:190 Bnr:37
  28.07.2005 - Dokumentnr: 3704 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:5033 Gnr:190 Bnr:14


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det forefinnes ingen ferdigattest eller brukstillatelse i Tydal kommunes registere, men bygningene er byggeanmeldt. Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998.

  Vei, vann og avløp
  Veirett fra offentlig vei frem til fellesareal. Kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et regulert område og er godkjent utnyttet til fritidsformål. Regulering ligger vedlagt salgsoppgaven. Reguleringsbestemmelser får ved henvendelse til megler. Det er i følge Tydal kommune ingen reguleringsplaner under arbeid som berører eiendommen.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 790 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  44 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 790 000))

  60 892 (Omkostninger totalt)

  1 850 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  60892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr med oppgjør kr. 15 275,- og visninger kr 1 950, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 39 400,-. Utleggene omfatter tilstandsrapport, nettbasert markedsføring, innhenting av offentlig informasjon og fotograf.

Jan Morten Svendsen

Megler

Jan Morten Svendsen

95 73 78 71

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev