aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til en flott 3-delt fritidsleilighet på Savalen fjellhotell & Spa.

TYNSET Savalveien 1244

Fritidsleilighet med flott utsikt på Savalen fjellhotell & Spa | Bruksrett til hotellets fasiliteter | Leieinntekter |

 • kr 2 400 000
 • BRA 62 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 400 000
 • Omkostningerkr 76 142
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 476 142
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 007
 • Soverom2
 • ArealP-rom 62 m²
 • Felleskostnaderkr 4 328
 • Tomt637 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,-)) 76 142,- (Omkostninger totalt) 2 476 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten ble renovert i 2017 og innredningen som medfølger er av moderne og delikat standard. Planløsningen på leiligheten er 3-delt og har to gode soverom i begge endene med sine egne bad, samt stue med sofagruppe(sovesofa) og kjøkken med fin plass til spisebord i midtre del. Kjøkkeninnredningen er delikat, med integrerte hvitevarer og har godt med skuff-, skap og benkeplass. Markterrasse med utsikt. Fritidsleilighet kan leies ut i sin helhet eller delt opp som et eller flere hotellrom. Leiligheten har leieinntekter, fleksible løsninger og som eier har du rett til egenbruk med 8 uker (56 valgfrie dager) pr. år. Inkl. i prisen er bruksrettsavtale på Savalen fjellhotell & Spa sine fasiliteter i 99 år til kr 500.000,- (2018) samt møbelpakke til kr 200.000,- (2018). Velkommen til visning!

Savalveien 1244, Innlandet

 • Tomt
  637m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt 637,5.

  Beliggenhet
  Fritidsleiligheten ligger som en del av flotte SavalenFjellhotell & Spa, rett ved innsjøen Savalen i Tynset kommune. Savalen er omkranset av flott natur i et stabiltinnlandsklima. Savalen er en helårsdestinasjon som er like fin sommer som vinter. Om sommeren kan man gå, sykle eller ri i flott turterreng. Her er det omfattende stinett til skogs eller på fjellet, for gående og syklende. For de som liker seg ved vannet kan man bade, leie båt eller padle. Det er få meter ned til sandstranda langs Savalen. I tillegg er det gode muligheter for både jakt og fiske. Vinteren på Savalen kan enkelt bestå av milevis med oppkjørte skiløyper, 4,5 km med lysløype og skistadion med målskiver for skiskyting. I tillegg kan du benytte alpinanlegg med 3 heiser og 7 nedfarter, samt 2 barnebånd. Etter en lang og aktivitetsfylt dag kan man fylle magen i hotellets restaurant, ta et glass i baren, eller bare slappe av i spa-anlegget som har velværebasseng. Destinasjon Savalen er under stadig utvikling. Savalen Fjellhotell & Spa er motor for det mestesom skjer i området og familien Hektoen har eid hotellet siden 1963. I dag er det to brødre som driver hotellet og som utvikler helårsdestinasjonen Savalen - til å være et feriested for hele familien. De siste 10 årene har det blitt 500 flere utleiesenger, velværebasseng,spa-avdeling, julenissehus, nissegate, og flere nye tomteområder for å nevne noe. Nå sees det fremover mot lekeland, barnas eventyrbad, nyeleiligheter og videreutvikling av alpinanlegg for å nevne noe. En videre utvikling av destinasjon Savalen er med på å øke attraktiviteten til området og sikre din investering av fritidseiendom her. Les mer om det her: https://www.retten.no/reiseliv/savalen/tynset/sotnissen-bygger-observatorium-i-fjellsida-pasavalkletten1-000-meter-over-havet/s/5-44-223802 Savalen er et område i svært positiv utvikling ogegner seg godt for hele familien med aktiviteterfor folk i alle aldre. Mer om Savalen og tilbudet via Savalen Fjellhotell og Spa kan leses her: www.savalen.no eller kontakt megler for merutfyllende opplysninger om fremtidige Savalen. Løypekart for langrenn kan du se her: https://skisporet.no/setView/62.3219396/10.­5055507/13.07/norges_grunnkart Det er kun 2 mil til Tynset og dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet, Coop, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du et bredere utvalg kan du stikke innom Amfi Tynset, et hyggelig kjøpesenter med mange butikker og 200 gratis parkeringsplasser. Tynset sentrum har for øvrig også trivelige handlegater med spisesteder og diverse butikker. Feriestedet ligger ca. 2,5 times kjøring fra to av de nærmeste byene Trondheim eller Elverum.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under annonserte visninger. Savalen ligger ca 15 minutters kjøring fra RV3 ved Fåset, som ligger mellom Alvdal og Tynset. Nærmeste byer er Elverum og Trondheim som begge er ca2,5 times kjøretur via RV3, mens det er ca 4,5 time til Oslo

  Bebyggelse
  Området består av fritidsleiligheter og fritidsboliger.

  Byggemåte
  Utvendig: Terrasseplatt m/utgang fra midterste rommet som er stue/kjøkken. Det er grasbakke utenfor terrasseplatt. Innvendig: Vinyl/laminat på golv, malte plater/malt mur på vegger og malte plater i himling. I følge radonkart fra NGU(Norges geologiske undersøkelse) ligger eiendommen i et område hvor det ikke foreligger sikker informasjon om radonforekomst. Doble glatte lyddører mellom kjøkken/stue og begge soverom. Dette er også B-30 branndører. Glatte dører til bad. Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 24.10.2022 av Jan Sagplass for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Dette er en fin fritidsleilighet på Savalen Fjellhotell & Spa med meget gode leieinntekter, moderne og fin standard med inntill 8 uker, eller 56 valgfrie dager pr. år. Leiligheten ligger på enden av rekka og er sydvestvendt i 1. etg med en romslig markterrasse med god plass til utemøblement, som har en nydelig utsikt over nærområdet mot savalsjøen. Inkludert i prisen er bruksrettsavtale på Savalen fjellhotell & Spa sine fasiliteter i 99 år til kr 500.000,- (2018) samt møbelpakke til kr 200.000,- (2018). Leiligheten inneholder: 2 inngangspartier med garderobeløsninger, 2 soverom med hvert sitt bad, stue med sovesofa og kjøkkenkrok med plass til spisebord, samt utgang til markterrasse.

  Standard
  Leiligheten ble renovert i 2017 og møbel-/kjøkken pakken som medfølger er av moderne og delikat standard. Planløsningen på leiligheten er 3-delt og har to gode soverom i begge endene med hvert sitt bad, samt stue med sofagruppe(sovesofa) og kjøkken med fin plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen er delikat, med integrerte hvitevarer og har godt med skuff-, skap og benkeplass. Våtrom: Bad i 110. Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2017. Fliser m/varmekabler på golv, fliser på vegger og malte plater himling. Inneholder servantskap, speil m/lys, ett overskap, vegghengt wc og dusjnisje. Bad i rom 108. Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2017. Fliser m/varmekabler på golv, fliser på vegger og malte plater himling. Inneholder servantskap, speil m/lys, ett overskap, vegghengt wc og dusjnisje. Kjøkken: Mørk innredning med glatte fronter, laminat benkeplate m/nedfelt kum, kombinert komfyr m/liten oppvaskmaskin i nedre del. Innebygd kjøleskap i benk. Egen spiseplass. Tekniske installasjoner: Stoppekran i kjøkkenskap. Innvendige vannledninger er av kobber, mest skjult installasjon. Det er avløpsrør av plast. Skjult installasjon. Bygget har mekanisk ventilasjon fra bad og kjøkken. Leiligheten har varmtvann fra hotellets vannforsyning. Sikringsskap v/kjøkken med 63 Ampere hovedsikring, kombivern automatsikringer, og seriemåler. Skjult installasjon. Det er røykvarslere i alle tre rommene, og brannslokker i gangen utenfor leiligheten. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. I rapporten finner du en del forhold som har fått TG1 og noen som har fått TG2. Det er ingen forhold i tilstandsrapporten som har fått TG3.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Leiligheten ble renovert i 2017 og møbel-/kjøkken pakken som medfølger er av moderne og delikat standard.

  Parkering
  Felles parkeringsplass foran hotellet, ellers parkering etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Eier plikter å leie ut eiendommen utover den fastsatte egenbruken på inntil 56 dager i løpet av et kalenderår. Eier plikter å bruke PTH AS sin bookingpartner (for tiden Savalen Drift AS, org.nr. 986 273 468). PTH AS kan overføre utleierettigheten til en 3. part, uavhengig av samtykke av fremtidig eier. Eier kan ikke selv leie ut eiendommen uten skriftlig samtykke fra PTH AS sin bookingpartner. PTH AS - eller den som forvalter driften på vegne av PTH AS forbeholder seg retten til å foreta nødvendig vedlikehold for å sikre tilfredsstillende kvalitet med hensyn til utleie. Dette gjøres på eiers regning etter avtale med eier. Endring av inventar/kjøkkenpakke må godkjennes av PTH AS - eller den som forvalter driften på vegne av PTH AS. PTH AS - eller den som forvalter driften på vegne av PTH AS har rett til å benytte eiendommen kostnadsfritt inntil 5 dager i løpet av et kalenderår (som til blant annet til media, i forbindelse med visningsturer, øvrig personell). Kjøper har ikke selv rett til å leie ut eiendommen uten skriftlig samtykke fra PTH AS sin bookingpartner. PTH AS har en tidsubegrenset rett til å benytte ganger/korridorer i sameiet som en del av utviklingen og drift av turistvirksomheten. Denne retten kan overføres til tredjemann DIVERSE Under vises et estimert eksempel på utleie. Brutto leieinntekt ved 60% belegg/utleie: kr 120.000,- Kostnader (fellesutgifter, strøm, eiendomsskatt): kr 45 263,- = Resultat per år (før skatt) kr 74.737,- Regnestykket viser en inntekt på ca. 75.000,- årlig. Det gjøres oppmerksom på at dette er brutto inntekt og at hele eller deler av beløpet er skattepliktig. Hentet fra skattetaten.no: For fritidseiendom du helt eller delvis bruker til fritidsformål, vil utleieinntekter inntil 10 000 kroner være skattefrie. Av et eventuelt overskytende beløp regnes 85 prosent som skattepliktig inntekt. Det er et vilkår at eieren benytter eiendommen i rimelig omfang over tid. Oppfylles ikke nevnte vilkår om brukstid, vil eiendommen bli regnet som utleiehytte. Med utleiehytte menes en fritidseiendom som er beregnet til utleie og som ikke skal brukes av eieren. Regnes eiendommen som utleiehytte, skal eiendommen regnskapsbehandles. Bruksrettene består av: - Rett til atkomst hele døgnet til Eierseksjonen gjennom Eiendommens resepsjon eller hovedinngang, dog med unntak av få perioder hvor Eiendommen måtte være stengt - Rett til innenfor en alminnelig åpningstid å oppholde seg i Eiendommens salonger og eventuelle andre fellesrom. Dog er det ikke rett til å oppholde seg i salonger/rom når disse er leid ut til lukkede arrangementer - Rett til innenfor en alminnelig åpningstid å bruke Eiendommens spa-avdeling, herunder garderober basseng, boblebad, sitteplasser, etc. Dog presiseres at for ulike behandlinger ved spaavdelingen samt for mat og drikke, må det betales vanlige priser men med evt. standard rabatt for eiere - Rett til å benytte en av hotellets parkeringsplasser - Rett til å benytte Eiendommens øvrige parkeringsplasser i rimelig nærhet til Eierseksjonen, som gjesteparkering. Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,-)) 76 142,- (Omkostninger totalt) 2 476 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler Eier har ikke energimerket eiendommen, og interessentene må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Andre utgifter
  Fellesutgifter, innboforsikring, eiendomsskatt, m.m.

  Sameiebrøk
  10/400

  Felleskostnader pr. mnd
  4328

  Felleskostnader inkluderer
  Felles utgiftene inkluderer: Vedlikehold Vei/Parkering/Snøybrøting, TV anlegg, V/A, Renovasjon, Vaktmester, Supplering, Forskring, Forretninsgførsel, Bidrag aktivitetsanlegg, Internett, strøm og vedlikeholdsfond. Fellesutgifter reguleres etter KPI en gang pr. år. Første gang 20. januar 2023. Det er ikke kjent at det foreligger ytterligere økning av fellesutgiftene.

  Vedtekter/husordensregler
  Oppsummering av vedtektene - Både enkeltpersoner og juridiske personer kan eie seksjoner i sameiet. Med en sameier menes i disse vedtektene den som står som eier, eller de som i fellesskap står som eiere av en bestemt seksjon. - Den enkelte sameier står fritt til å selge sin seksjon til den han eller hun måtte ønske. Ingen sameiere eller andre har noen form for forkjøpsrett til seksjoner i sameiet. - Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverveflere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie. - Eier av hver enkelt eierandel har den fulle disposisjonsrett over sine respektive leiligheter. Med hensyn til bruken, er de enkelte forpliktet tilå følge vanlige regler for husorden, vedtektenesbestemmelser og de til enhver tid gjeldende offentlige bestemmelser. - Eierne har den fulle råderett slik at eierandelenkan omsettes, pantsettes eller disponeres påannen måte. - Boligen kan fritt leies ut. Forpliktelser ogrettigheter etter disse vedtektene kan dog ikkeskille fra eierandelen, og er den enkelteseksjonseiers fulle ansvar. - Dyrehold er tillatt. Sameiet kan likevel forbydyrehold i vedtektene eller ordensreglene. Har sameiet forbudt dyrehold, kan brukeren av seksjonen likevel holde dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. - Det skal ikke gjøres bygningsmessige forandringer som berører bærende/støttende elementer. - Tilbygg/påbygg og andre arbeider som skalanmeldes til bygningsmyndighetene, må godkjennesav styret før byggemelding kan sendes og arbeidene igangsettes. Hvis det søkes om endringer som har vesentlig betydning for de øvrige sameierne skal styret forelegge spørsmålet for sameiermøtet til avgjørelse. - Det må også søkes styregodkjennelse for forandringer som har innvirkning på bebyggelsens utseende, som f.eks. tv-antenner/parabol, varmepumpe, markiser, platter, levegger, maling e.l. - En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. - Sameiet må i sine vedtekter, gjennom en bytteordning eller på annen måte, sikre at parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne, gjøres tilgjengelige for disse. En seksjonseier med nedsatt funksjonsevne kan kreve at styret pålegger en seksjonseier uten behov for en tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt. Sameiet kan likevel forbydyrehold i vedtektene eller ordensreglene. Har sameiet forbudt dyrehold, kan brukeren av seksjonen likevel holde dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3427/111/116/20: 19.07.2017 - Dokumentnr: 787694 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Pth AS
  Org.nr: 898 450 082
  Den til enhver tid eier plikter å leie ut eiendommen minimum 44 uker årlig gjennom PHT AS sin bookingpartner. Den til enhver tid eier har ikke selv rett til å leie ut eiendommen uten skriftlig samtykke fra PHT AS sin bookingpartner.
  19.07.2017 - Dokumentnr: 787694 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Pth AS
  Org.nr: 898 450 082
  Den til enhver tid eier plikter å betale årlig kostnad pålydende kr 27 518,- til PHT AS kvartalsvis hvert år.
  09.02.2018 - Dokumentnr: 421919 - Bestemmelse om pliktig utleie Rettighetshaver: Pth AS
  Org.nr: 898 450 082
  09.02.2018 - Dokumentnr: 421919 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Pth AS
  Org.nr: 898 450 082
  Bestemmelse om årlig avgift
  04.01.2017 - Dokumentnr: 10691 - Resek/deling av seksjon Seksjon som deles:
  Snr: 17
  Formål: Samleseksjon næring
  Sameiebrøk: 240/400
  Ny seksjon:
  Snr: 20
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 10/400


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er også gitt ferdigattest for ombygging avhotellerom, sammenslåing 2 - 3 rom, på plan 1, 2og 3 i storfløyen på Savalen hotell den 06.03.2018.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og kloakk.

  Regulerings- og arealplanner
  Hotellet og leilighetene ligger i regulert område,under plan for Savalen Sentrum som er vedtatt ikommunestyret i 2009. Eiendommen er regulert til kombinert formål hotell og fritidsleiligheter.

  Adgang til utleie
  Det er pliktig utleie av leilighetene gjennomSavalen Booking og dermed gode utleieinntekter. Eier kan selv benytte leilighetene inntil 8 valgfrie uker hvert år, 56 valgfrie dager.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,-)) 76 142,- (Omkostninger totalt) 2 476 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  76142

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende fastpris 40.000 av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 15.000-, oppgjørshonorar kr. 4900,- og visninger kr. 2500, - pr. stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva

Martin Gabrielsen

Megler

Martin Gabrielsen

91 86 10 16

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev