aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til en lys og moderne 3-roms hjørneleilighet i Torvgata 4B.

TYNSET Torvgata 4B

Visning tors 8/6. Flott 3-roms leilighet midt i sentrum. Innglasset balkong. Garasjeplass og bod i kjeller.

 • kr 3 690 000
 • BRA 83 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 690 000
 • Omkostningerkr 93 592
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 783 592
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 81 m²
 • Felleskostnaderkr 3 590
 • Tomt2 345.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8.000,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt)) 2.800,- (Boligkjøperforsirking Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (panteattest kjøper) 585,- (tinglysningsgebyr pantedokument) 585,- (tinglysningsgebyr skjøte) 92.250,- (dokumentavgift (forutsatt salgssum kr 3.690.000)) Totalt kr: 93.592,- Totalpris inkl. omk. 3.783.592,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Flott 3-roms hjørneleilighet i 4.etg. på Tynset Torv. Lys og moderne leilighet med innglasset balkong på ca. 8 kvm. Her har du gode solforhold og fin utsikt. Med leiligheten følger det en parkeringsplass og en bod i kjeller. Leiligheten inneholder entré, to soverom, bad, bod, stue og kjøkken. Høydepunkter: ?Lys og innbydende hjørneleilighet ?Praktisk og moderne planløsning ?2 romslige soverom ?Innglasset balkong på ca. 8 kvm. ?Vannbåren varme i gulv ?Kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer ?Gjennomgående fin standard ?Garasjeplass og bod i kjeller Velkommen til en hyggelig visning!

Torvgata 4B, Innlandet

 • Tomt
  2345.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet felles tomt på ca. 2 345 kvm. Opparbeidelse av utomhusarbeider utføres. Gjelder veier og plasser med asfalt samt grøntarealer mot baksiden. Det er medtatt oppfylling rundt bygningskonstruksjonene med drenerende masser. Parkeringsplasser merkes opp. Enkle benker for uteopphold etter situasjonsplanen. Kommunen har også et eget Torgprosjekt for å skape et mer levende torg. Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter

  Beliggenhet
  Torvgata 4B ligger midt på torvet med alle fasiliteter nærmest rett utenfor bygget. Mer midt i byen er det vrient å få på Tynset, med offentlig kommunikasjon, rådhus med kommuneadministrasjon, legekontor og kulturhus med kinosal og et rikt utvalg av butikker nærmest rett utenfor døra.

  Adkomst
  Adkomst med innkjøring til garasjeanlegg fra baksiden av bygget, inn fra Torvgata. Ellers rikt med parkeringsplasser rundt bygget på flere sider.

  Bebyggelse
  Sentrumbebyggelse med leiligheter, butikker, bank og cafeer.

  Byggemåte
  Gulv på grunn/betongarbeider: Gulv i parkeringskjeller med golv på grunn for normal personbiltrafikk/-parkering i 12 cm tykkelse støvbundet. Takhøyde ca. 2300mm. Parkeringskjeller er oppvarmet til min 4 grader. Heis og trappesjakt er medtatt til plan kjeller. Råbygg av betong og stålkonstruksjoner består generelt av 25 cm vegger, ca 29 cm dekker for alle leilighetsplan. Tømrer og snekkerarbeider: Yttervegger bygges opp i 200mm isolert bindingsverk, innvendig utlektet og isolert med 50mm isolasjon. Utvendig kledd med Royalbehandlet kledning og fargede sementfiberplater. Bærende innervegger i betong. Innvendig isolerte delevegger i bindingsverk, kledd innvendig med gips. Takkonstruksjoner og tilhørende bæringer dimensjoneres etter gjeldende tekniske forskrifter, og etter stedlige krav til snølast. Tak over 5. etg utføres med type lett-tak. Tekkes med asfalt banemembran med nødvendig antall sluk. Svalganger/terrasser/trapper og øvrige innvendige fellesarealer: Svalganger av selvbærende takplater og betong overflate som skures. På undersiden er det Royal kledning. Bredde på svalgang blir ca 3 meter. Dette medfører at det er mulighet for å ha egne møbler på svalgang. Utvendig rekkverk i varmforzinket stål for svalganger. Innvendig rekkverk i lakkert utførelse. Rekkverk av spilerekkverk. Trapper: Innvendige trapper leveres i malt betong. Inntrinn utføres med sklisikret belegg av epoxy med sklisikker trappenese. Betongoverflater i fellesarealer og trapperom er malt. Himlinger og vegger i parkeringskjeller samt boder støvbindes til dekkende farge. Lettvegger/bodvegger kles ensidig med ubehandlet OSB Vinduer/dører/porter: Ferdig malte vinduer. . Alle vinduer i boligrom er av 3 lags Energiglass med isolert karm. Disse er behandlet på begge sider, ensfarget etter arkitektens anvisning. U-verdi etter energiberegning. Hovedinngangsdør til heis er i aluminiumsutførelse med dørautomatikk. Det er porttelefon i bygningen. Inngangsdører i leiligheter leveres med sylinderlås og vrider. Terrassedør med 3-lags glass, heve-/skyvedør, behandlet på begge sider ensfarget etter arkitektens anvisning. Port leveres som leddheiseport av industrikvalitet i stål eller aluminium, med 1 fjernkontroll pr boenhet. Automatisk lukking etter inn-/utkjøring Innerdører er av lett-dører, glatt, og karm med dempelist. Malt hvit fra fabrikk (NCS 0500). Boder/underordnede rom har enkle, glatte dører av tre. Teknisk forskrift TEK 17 er gjeldende for denne eiendommen.

  Innhold
  Nylig ferdigstilt 3-roms hjørneleilighet på Tynset Torv. Leiligheten inneholder entré/gang, 2 soverom, stort bad, bod, stue og kjøkken. Leiligheten er lys og og innbydende. Balkongen er innglasset og har god plass til møblering. Fin utsikt. Med leiligheten følger det parkeringsplass og bod i kjeller.

  Standard
  Leiligheten har lyse og moderne overflater med god planløsning. Kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, induksjon koketopp, stekeovn, kombiskap kjøl/frys. Flislagt bad. Dusjhjørne og baderomsinredning. Opplegg for vaskemaskin. Lys eikelaminat på gulv, malte gipsvegger på vegg og i tak.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Garasjeplass i felles parkeringskjeller.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8.000,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt)) 2.800,- (Boligkjøperforsirking Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (panteattest kjøper) 585,- (tinglysningsgebyr pantedokument) 585,- (tinglysningsgebyr skjøte) 92.250,- (dokumentavgift (forutsatt salgssum kr 3.690.000)) Totalt kr: 93.592,- Totalpris inkl. omk. 3.783.592,-

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Sameiebrøk
  83/2773

  Felleskostnader pr. mnd
  3590

  Felleskostnader inkluderer
  Estimerte felleskostnader for leiligheten er kr 3.590,- pr. mnd. De stipulerte felleskostnadene er ment å dekke kommunale avgifter som vann, avløp og renovasjon samt byggforsikring, renhold og strøm fellesarealer. Eiendomsskatt vil bli direktefakturert fra kommunen.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3427/42/21/19: 17.01.1939 - Dokumentnr: 83 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Overført fra: Knr:3427 Gnr:42 Bnr:21
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.01.1948 - Dokumentnr: 96 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Holmen vannverk AS
  Overført fra: Knr:3427 Gnr:42 Bnr:21
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.01.2018 - Dokumentnr: 322659 - Jordskifte Jordskifte: 17-108176REN-JTYN Tynset Torg
  Overført fra: Knr:3427 Gnr:42 Bnr:21
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.01.2021 - Dokumentnr: 40951 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 19
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 83/2773


  Vei, vann og avløp
  Offentlig via privat stikkanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til bolig/forretning og kontori.h.t. detalsjreguleringsplan for Torvgata 4, 6, 7, 8 og 9. Reguleringsbestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Planlegging av kommunedelplan for Tynset by 2022 -2035 med Id 202007 er igangsatt. Se mer info på kommunens nettsider.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Omk. Kjøper beskrivelse
  3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8.000,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt)) 2.800,- (Boligkjøperforsirking Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (panteattest kjøper) 585,- (tinglysningsgebyr pantedokument) 585,- (tinglysningsgebyr skjøte) 92.250,- (dokumentavgift (forutsatt salgssum kr 3.690.000)) Totalt kr: 93.592,- Totalpris inkl. omk. 3.783.592,-

  Omk. kjøper beløp
  93592

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev