aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Torvgata 4 B.
Velkommen til Torvgata 4 B.

TYNSET Torvgata 4B

Moderne 3-roms toppleilighet. Stor veranda (delvis innglasset) med fin utsikt. Garasjeplass. Inkl. inventar på bilder.

 • kr 4 890 000
 • BRA 105 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 890 000
 • Omkostningerkr 18 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 908 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 102 m²
 • Felleskostnaderkr 4 190
 • Tomt2 345.7 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 890 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5.000,- (Dokumentavgift (2,5 % av andel tomteverdi, satt til kr 200.000))   18.042- (Omkostninger totalt)   4.908.042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning - Velkommen til en hyggelig visning.
Flott 3-roms toppleilighet. En meget delikat og moderne toppleilighet med det lille ekstra. Leiligheten har delvis innglasset veranda med gode solforhold og nydelig utsikt. Med leiligheten følger det med en parkeringsplass og en sportsbod i kjeller. Leiligheten inneholder entré/gang, 2 soverom, gjestetoalett, bad, bod og stue/kjøkken. Høydepunkter: - Lav dokumentavgift, kun av andel tomteverdi - Praktisk og moderne planløsning - Åpen, delikat og gjennomgående - 2 soverom av generøs størrelse - Mulig å dele av til et tredje soverom på stua dersom det er behov for det - Delvis overbygget/innglasset balkong på ca. 26 kvm. - Vannbåren varme i gulv - Kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer - Gjennomgående fin standard - Garasjeplass - Sportsbod - Heis Velkommen til en trivelig visning
Balkongen er på ca. 26 kvm.

Torvgata 4B, Innlandet

 • Tomt
  2345.7m²

  Beliggenhet
  Torvgata 4B ligger midt på torvet med alle fasiliteter nærmest rett utenfor bygget. Mer midt i byen er det vrient å få på Tynset, med offentlig kommunikasjon, rådhus med kommuneadministrasjon, legekontor og kulturhus med kinosal og et rikt utvalg av butikker nærmest rett utenfor døra.

  Adkomst
  Adkomst med innkjøring til garasjeanlegg fra baksiden av bygget, inn fra Torvgata. Ellers rikt med parkeringsplasser rundt bygget på flere sider.

  Bebyggelse
  Sentrumbebyggelse med leiligheter, butikker, bank og cafeer.

  Byggemåte
  Gulv på grunn/betongarbeider: Gulv i parkeringskjeller med golv på grunn for normal personbiltrafikk/-parkering i 12 cm tykkelse støvbundet. Takhøyde ca. 2300mm. Parkeringskjeller er oppvarmet til min 4 grader. Heis og trappesjakt er medtatt til plan kjeller. Råbygg av betong og stålkonstruksjoner består generelt av 25 cm vegger, ca 29 cm dekker for alle leilighetsplan. Tømrer og snekkerarbeider: Yttervegger bygges opp i 200mm isolert bindingsverk, innvendig utlektet og isolert med 50mm isolasjon. Utvendig kledd med Royalbehandlet kledning og fargede sementfiberplater. Bærende innervegger i betong. Innvendig isolerte delevegger i bindingsverk, kledd innvendig med gips. Takkonstruksjoner og tilhørende bæringer dimensjoneres etter gjeldende tekniske forskrifter, og etter stedlige krav til snølast. Tak over 5. etg utføres med type lett-tak. Tekkes med asfalt banemembran med nødvendig antall sluk. Svalganger/terrasser/trapper og øvrige innvendige fellesarealer: Svalganger av selvbærende takplater og betong overflate som skures. På undersiden er det Royal kledning. Bredde på svalgang blir ca 3 meter. Dette medfører at det er mulighet for å ha egne møbler på svalgang. Utvendig rekkverk i varmforzinket stål for svalganger. Innvendig rekkverk i lakkert utførelse. Rekkverk av spilerekkverk. Trapper: Innvendige trapper leveres i malt betong. Inntrinn utføres med sklisikret belegg av epoxy med sklisikker trappenese. Betongoverflater i fellesarealer og trapperom er malt. Himlinger og vegger i parkeringskjeller samt boder støvbindes til dekkende farge. Lettvegger/bodvegger kles ensidig med ubehandlet OSB Vinduer/dører/porter: Ferdig malte vinduer. . Alle vinduer i boligrom er av 3 lags Energiglass med isolert karm. Disse er behandlet på begge sider, ensfarget etter arkitektens anvisning. U-verdi etter energiberegning. Hovedinngangsdør til heis er i aluminiumsutførelse med dørautomatikk. Det er porttelefon i bygningen. Inngangsdører i leiligheter leveres med sylinderlås og vrider. Terrassedør med 3-lags glass, heve-/skyvedør, behandlet på begge sider ensfarget etter arkitektens anvisning. Port leveres som leddheiseport av industrikvalitet i stål eller aluminium, med 1 fjernkontroll pr boenhet. Automatisk lukking etter inn-/utkjøring Innerdører er av lett-dører, glatt, og karm med dempelist. Malt hvit fra fabrikk (NCS 0500). Boder/underordnede rom får enkle, glatte dører av tre.

  Innhold
  Nylig ferdigstilt 3-roms toppleilighet på Tynset Torg. Leiligheten inneholder entré/gang, 2 soverom, stort bad, gjestetoalett, bod, stue/kjøkken. Leiligheten er romslig, innbydende og moderne. Deler av balkongen er innglasset og byr i tillegg på nydelig utsikt. Med leiligheten følger det en parkeringsplass under bakkenivå og en sportsbod i kjeller.

  Standard
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Leiligheten er helt ny og er ikke tatt i bruk enda. Leiligheten har lyse og moderne overflater med god planløsning. Kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, induksjon koketopp, stekeovn, kombiskap kjøl/frys. Flislagt bad. Dusjhjørne og baderomsinredning. Opplegg for vaskemaskin. Lys eikelaminat på gulv, malte gipsvegger på vegg og i tak.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Garasjeplass i felles parkeringskjeller.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 890 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5.000,- (Dokumentavgift (2,5 % av andel tomteverdi, satt til kr 200.000))   18.042- (Omkostninger totalt)   4.908.042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Felleskostnader pr. mnd
  4190

  Felleskostnader inkluderer
  Estimerte felleskostnader for leiligheten er kr 4.190,- pr. mnd. De stipulerte felleskostnadene er ment å dekke kommunale avgifter som vann, avløp og renovasjon samt byggforsikring, renhold og strøm fellesarealer. Eiendomsskatt vil bli direktefakturert fra kommunen.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3427/42/21/21: 17.01.1939 - Dokumentnr: 83 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Overført fra: Knr:3427 Gnr:42 Bnr:21
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.01.1948 - Dokumentnr: 96 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Holmen vannverk AS
  Overført fra: Knr:3427 Gnr:42 Bnr:21
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.01.2018 - Dokumentnr: 322659 - Jordskifte Jordskifte: 17-108176REN-JTYN Tynset Torg
  Overført fra: Knr:3427 Gnr:42 Bnr:21
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.01.2021 - Dokumentnr: 40951 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 21
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 105/2773


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via privat stikkanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til bolig/forretning og kontori.h.t. detalsjreguleringsplan for Torvgata 4, 6, 7, 8 og 9. Reguleringsbestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Planlegging av kommunedelplan for Tynset by 2022 -2035 med Id 202007 er igangsatt. Se kommunens nettsider for mer info.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Omk. Kjøper beskrivelse
  4 890 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5.000,- (Dokumentavgift (2,5 % av andel tomteverdi, satt til kr 200.000))   18.042- (Omkostninger totalt)   4.908.042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  18042

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev