aktiv-eiendomsmegling
- Velkommen til Øvre Fegriveien 20 på Tyristrand. En nyoppført enebolig med alt på en flate -
- Velkommen til Øvre Fegriveien 20 på Tyristrand. En nyoppført enebolig med alt på en flate -

TYRISTRAND Øvre Fegriveien 20

Stilig, nyoppført enebolig med alt på en flate - Energieffektiv - 3 soverom - Lav dok. avgift!

 • kr 4 990 000
 • BRA 124 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 990 000
 • Omkostningerkr 1 842
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 991 842
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 119 m²
 • Tomt700.8 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 20 000,-)) 1 842,- (Omkostninger totalt) 4 991 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) Det tas forbehold om endring i gebyrer. Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet. P.t. er tomteverdien antatt å være 20 000,- Dette gir en dokumentavgift på kr 500 for denne enheten. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

Meld deg på visning!

Påmelding
- Plantegning -
Velkommen til Øvre Fegriveien 20 - Her kan du flytte rett inn i en moderne, helt ny bolig med gjennomtenkte løsninger og riktige farge- og materialvalg. Boligen har en praktisk planløsning med alt på en flate. Primerarealet inneholder entré, vaskerom, bod, WC, gang, bad, 3 soverom og stue/kjøkken i åpen løsning. Boligen er energimerket med karakter A, som betyr at boligen er meget energieffektiv, og tilfredsstiller kravene til grønt lån hos flere långivere. Eiendommen ligger i et etablert område i landlige og frodige omgivelser. Her er det kort vei til skoler, barnehager, matbutik, kollektivtransport m.m. Flotte turområder finner du innenfor kort gangavstand. Velkommen på visning
- Terrassen tilbyr svært gode solforhold -

Øvre Fegriveien 20, Buskerud

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 124 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 119 kvm Entré, vaskerom, WC, gang, bad, soverom og stue/kjøkken.
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Bod  Tomt
  700.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med gruset gårdsplass, plen og hekk mot nabo.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en meget fin, idyllisk og solrik beliggenhet i landlige og barnevennlige omgivelser ved Fegri på Tyristrand. Kort avstand til Tyristrand sentrum hvor det er barneskole, ungdomsskole, barnehage, idrettshall, kulturhus, matvarebutikk, kirke, bensinstasjon, tannlege og legekontor. Det er en liten kjøretur til Holleia med flotte turmuligheter sommer som vinter, og en kort tur ned til Tyrifjorden med båtog bademuligheter. Det er god offentlig kommunikasjon til Hønefoss og Vikersund fra bussholdeplass like i nærheten. Med bil: ca. 12 min til Hønefoss Ca. 15 min. til Vikersund. Ca. 1 time til Oslo.

  Adkomst
  På finn.no kan du se kartskisse i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisninger vil det bli skiltet med Aktiv visningsskil

  Bebyggelse
  Eiendommen ligger i et område med spredt villabebyggelse i blindvei

  Barnehage/skole/fritid
  Fegri familiebarnehage rett ved Tyristrand barnehage 25 min gangavstand. Tyristrand barne- og ungdomsskole 13 min gangavstand. Ringerike videregående skole 16 min kjøreavstand. Hønefoss videregående skole 16 min kjøreavstand

  Skolekrets
  Tyristrand.

  Offentlig kommunikasjon
  Støa Tyristrand 4 min gangavstand (linje 100, 101, 108, 251 og 254) Hønefoss Stasjon 16 min kjøreavstand Gardermoen Lufthavn 1 t 13 min kjøreavstand

  Byggemåte
  Enebolig med alt på en flate. Bæresystemet Gulv er utført som gulv på grunn med plasstøpt betong og isolasjon i grunnen Yttervegger Bygd som bindingsverksvegger av tre, isolert med mineralull, stående kledning grunnet og beiset ett strøk Yttertaket Takkonstruksjon utført som kaldt loft og som kompakt luftet sperretak. Sort betongtakstein. Terrasser Overflate terrasser med imp 28x120 terrassebord. Vinduer og balkongdører Trevinduer med energiglass i sort utførelse.

  Innhold
  Boligen har en fin planløsning med alt på en flate. Entré, vaskerom, bod, WC, gang, bad, 3 soverom og stue/kjøkken i åpen løsning. Innydende overbygget inngangsparti og overbygget terrasse på ca. 20 m2.

  Standard
  En nyoppført enebolig, tegnet og utviklet av selger og byggentreprenør. Boligen oppfyller alle krav i samtlige av dagens gjeldende forskrifter; deriblant TEK17 og NEK 400. Gulv Det er laminatgulv av typen Pergo i alle rom som ikke er flislagt. Entré er flislagt med fliser i 60x60 format, og vaskerom med fliser i 20x20 format. Vegger Innvendige vegger er utført som bindingsverk av tre med isolasjon, og behandlet gips. Himling Himling i oppholdsrom er levert som sparklet og malt gips Malerarbeider Alle overflater er sparklet og malt gips, med listefrie overganger mellom vegg og himling. Listefrie smyg for vinduer og terrassedør. Utførelse malerarbeider til estetisk klasse 2 og klasse 3 i deler av stue/kjøkken. Innvendige dører Innvendige dører er levert som hvite ett-speils kompaktdører og malte karmer, fra Swedoor. Listverk Listverk og gerikter i glatt utførelse og ferdigmalt hvit. Fotlist fra Pergo, i samme utførelse som gulv. Kjøkken og vaskerom Innredning og hvitevarer er levert og montert av Nybo Kjøkken AS. Bad Lys grå fliser i 60x60 format, på gulv og vegger. Mindre format på fliser i dusjsone. Dusjvegger i glass, vegghengt WC med sete og lokk - softclose, trykknapp hvit, og servantbatterier fra Oras. Det er forberedt for badekar, med ekstra sluk og plugget vannuttak i vegg. Innredning med eik front og sort servant Installasjonsomfang Elektroinstallasjon i henhold til enhver gjeldende forskrift (NEK 400). Nødvendige kontakter for tilkobling av komfyr, kjøl/frys, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Det er forberedt med trekkerør og avsatt kapasitet til el-bil lader.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er strekt fiber tilknyttet Modum kabel-TV til inntaksskap for el. Avtale kan om aktuelt opprettes av kjøper.

  Parkering
  På egen gårdsplass.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, men bygget er utført med radonsperre. Boligen ligger i et område med usikker aktsomhetsgrad jf. det nasjonale aktsomhetskartet for radon fra NGU.

  Diverse
  Det gjøres oppmerksom på at det ikke er utført tilstandsrapport, kun arealoppmåling på eiendommen da boligen som selges er nyoppført. Oppmåling er utført av utbygger. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 20 000,-)) 1 842,- (Omkostninger totalt) 4 991 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) Det tas forbehold om endring i gebyrer. Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet. P.t. er tomteverdien antatt å være 20 000,- Dette gir en dokumentavgift på kr 500 for denne enheten. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

 • Oppvarming
  Boligen leveres med elektrisk oppvarming. Elektriske varmekabler i entrè, vaskerom og på bad og panelovner på soverom. Det er levert varmepumpe av type Panasonic for oppvarming og kjøling, med styring via fjernkontroll og app. Det er levert piperør med stuss i himling, forberedt for ildsted.

  Energiklasse
  A

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Energiattest ligger vedlagt i salgsoppgaven.

 • Info kommunale avgifter
  Kloakkavgift faktureres etter forbruk og faktura fordeles på 3 terminer. Pris pr m3 avløp kr 130 inkl mva for 2023. Vannavgift pr år kr. 5850,- inkl. mva. Faktureres av Tyristrand vannverk 6 ganger årlig (jan-mars-mai-juli-september-november). Renovasjonsgebyr faktureres fra HRA og utgjør kr 4691,25 for 2023. Årlig gebyr for ildsted påkoblet skorstein kr 558 inkl mva pr skorstein/skorsteinsløp. Det tas forbehold om endringer i overnevnte avgifter.

  Info om eiendomsskatt
  Det er fritak for eiendomsskatt 2 år fra midlertidig brukstillatelse/ferdigattest er gitt. Det gjøres oppmerksom på at det deretter vil bli innført eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at Ringerike kommune i løpet av 2022 har foretatt ny taksering av eiendomsskatt som gjelder fra 2023. For boliger hvor kommunen har mottatt boligverdi (markedsverdi) fra Skatteetaten har kommunestyret vedtatt at boligverdien skal danne grunnlaget for utregning av eiendomsskatten. Beregnet markedsverdi reduseres med en såkalt obligatorisk reduksjonsfaktor, for å forhindre at noen boliger får for høyt eiendomsskattegrunnlag. Reduksjonen innebærer at eiendomsskattegrunnlaget ikke skal være høyere enn 70 prosent av den beregnede markedsverdien det aktuelle året. Kommunen har i tillegg vedtatt at for boligeiendommer skal eiendomsskattegrunnlaget reduseres ved et årlig bunnfradrag på 1,1 million. Satsen for eiendomsskatt for boligeiendommer i Ringerike er 2,5 promille.

  Info formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  I tillegg til kommunale avgifter påløper kostnader til bl.a. vei, strøm, forsikring, vedlikehold, TV/internett, brøyting og vedlikehold av felles privat vei mm. Andel felleskostnader for brøyting, strøing og vedlikehold av vei, kr. 1248,- for 2023

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3007/244/479: 11.04.2022 - Dokumentnr: 400826 - Bestemmelse om fiber-/data-/telekabel Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:244 Bnr:190 Bestemmelse om vedlikehold 11.04.2022 - Dokumentnr: 400826 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:244 Bnr:190 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 26.11.2021 - Dokumentnr: 1495600 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3007 Gnr:244 Bnr:190 11.04.2022 - Dokumentnr: 400848 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:3007 Gnr:244 Bnr:190 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3007/244/479: 11.04.2022 - Dokumentnr: 400826 - Bestemmelse om fiber-/data-/telekabel Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:244 Bnr:190 Bestemmelse om vedlikehold 11.04.2022 - Dokumentnr: 400826 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:244 Bnr:190 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 26.11.2021 - Dokumentnr: 1495600 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3007 Gnr:244 Bnr:190 11.04.2022 - Dokumentnr: 400848 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:3007 Gnr:244 Bnr:190 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Tillatelse til riving av garasje og bygging av enebolig er gitt 06.05.2022 Ringerike kommune har utstedt ferdigattest på eiendommen datert 13.04.2023.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei. Andel felleskostnader for brøyting, strøing og vedlikehold av vei, kr. 1248 for 2023 Vann fra Tyristrand vannverk. Offentlig avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen 5.9.2019 er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende Eiendommen ligger i et område som ikke er regulert

  Adgang til utleie
  Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Ringerike kommune har utstedt ferdigattest på eiendommen datert 13.04.2023. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 20 000,-)) 1 842,- (Omkostninger totalt) 4 991 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) Det tas forbehold om endring i gebyrer. Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet. P.t. er tomteverdien antatt å være 20 000,- Dette gir en dokumentavgift på kr 500 for denne enheten. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Omk. kjøper beløp
  1842

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven. Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr 50 000 for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke Tilretteleggingsgebyr kr 14 900 Markedsføringspakke kr 19 900 Meglerpakke kr 6 400 Oppgjørshonorar kr 6 500 Visninger kr 2 900 pr stk Sikkerhetsstillelse kr 2 900 Vederlag for arbeid med heftelser pr stk kr 500 Grunnboksutskrift pr stk kr 350 Servitutter pr stk kr 350 Pantedokument med urådighet - Statens Kartverk kr 585 Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr. 2 900,- pr. time begrenset oppad til kr. 29 000.Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Kari-Beate Myhre

Megler

Kari-Beate Myhre

91 62 43 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev