aktiv-eiendomsmegling
Velkomen til Grønåsen 35A - Presentert av Elisabeth Nonås Fylkesnes i Aktiv Eiendomsmegling
Velkomen til Grønåsen 35A - Presentert av Elisabeth Nonås Fylkesnes i Aktiv Eiendomsmegling

TYSNES Grønåsen 35A

Moderne og kjekt enderekkehus over to etasjer med flott utsikt | 2 stover, 2 soverom og 2 bad

 • kr 2 550 000
 • BRA 86 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 550 000
 • Omkostningerkr 76 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 626 792
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår2016
 • Soverom2
 • ArealP-rom 85 m²
 • Tomt829 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000,00))   76 792,- (Omkostninger totalt)   2 626 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Illustrert planteikning, avvik kan forekomme
Moderne og kjekt enderekkehus over to etasjer - Grønåsen 35 A er eit kjekt enderekkehus med 2 stover, 2 soverom og 2 bad. Det er storslått utiskt og solrike terrasser. Rekkehuset går over 2 etasjer og inneholder: 1.etg.: Gang, soverom, bad, kjøkken og stove u.etg.: Gang, soverom, bad, bod under trapp og stove Rekkehuset ligg veldig kjekt plassert på enden med gode solforhald og storslått utsikt Verdt å merke seg - Enderekkehus - Kjekk plassering - Storslått utsikt - God plass til parkering
Illustrert planteikning 1. etg, avvik kan forekomme

Grønåsen 35A, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Rekkehus
  Bruksareal
  Kjeller: 30 kvm
  1. etasje: 56 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 29 kvm Kjellerstue m/trapp, soverom og bad.
  1. etasje: 56 kvm Éntre/gang, soverom, bad og stue/kjøkken m/trapp
  Sekundærrom
  Kjeller: 1 kvm Kott under trapp.  Tomt
  829m²

  Beskrivelse av tomt
  Kommentar frå kommunen: Arealet er henta frå Matrikkelen Eigedommen er tinglyst som eit eigarseksjonssameige Eiendommen har et terreng som er delvis flatt og delvis skrånende. Felleseiet tomt, opparbeidet med grus i tunet, ellers egne terrasser og natursteinsmurer Det er tre seksjoner som er i bygget. Kvar seksjon står for forsikring sjølv og det er pt. ingen felleskostnader.

  Beliggenhet
  Eigedommen har ei kjekk og attraktiv beliggenhet i byggefeltet i Våge. Det er flott utsikt utover nærområdet, sjøen og fjella. Det er kort avstand til både sentrum og turområder. Her er moglegheitene mange! Eigedommen ligg i Våge, med kort gangveg til sentrum. Her er både daglegvarebutikk, ferjestø, restaurant og kafé. I tillegg er det fleire butikkar, med bl.a. møblar, klede, blomster, hobby, dekor mm. Av kulturtilbod så er det mange flotte arrangement på Mandelhuset igjennom året, samt fleire arrangement på Vonheim og i Tysneshallen. Haaheim Gard med sine flotte beliggenhet og majestetiske plassering er og eit av kulturtilboda på Tysnes. Det er ca. 1,6 km til Tysnes skule (5-10 kl.) og til Tysneshallen.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Boligen er oppført med kjeller/underetasje. Yttervegger i trekonstruksjon, utvendig kledd med bordkledning. Vinduene har isolerglass, og ytterdør(er) i trevirke. Takkonstruksjonen i trevirke med yttertak av papp/pvc-duk elr. tilsvarende, med tilhørende beslag. Uteområde med terrasseplatting og balkong i tilknytning til boligen. Ellers er det oppført bodrekke, denne leiligheten disponerer den ene boden.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Punkt 8: Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Mindre skeivhet i gulv ved spisestue/kjøkken. oppdaget av Takstmann ved inspeksjon i sammenheng med salg. ikkje oppdaget tideligere da det har vært uforandret siden ferdigstilling av bolig i 2015. Annet: Yttervegg er nymalt per 01.05.2023 Utvending vedlikehold: (Dvs. Klipping og stell av naturlig vegetasjon på felles tomt er utført på dugnadsbasis, uten faste avtaler med naboer)

  Innhold
  Moderne og kjekt enderekkehus over to etasjer - Grønåsen 35 A er eit kjekt enderekkehus med 2 stover, 2 soverom og 2 bad. Det er storslått utiskt og solrike terrasser. Rekkehuset går over 2 etasjer og inneholder: 1.etg.: Gang, soverom, bad, kjøkken og stove u.etg.: Gang, soverom, bad, bod under trapp og stove Rekkehuset ligg veldig kjekt plassert på enden med gode solforhald og storslått utsikt Velkomen inn! Grøåsen 35A har ein romsleg og lys entré med god plass til å enge ifrå seg yttertøy og sko. Det er ei open løysing i bustaden slik at ein får utsikta allereie frå inngangspartiet. Hovudetasjen består av entré, bad, soverom og open stove- og kjøkenløysing. Stove- og kjøken Det er ei open stove- og kjøkenløysing med tydeleg inndelte soner. Det er store vindauge med storslått utsikt og godt med lysinnslepp. Her kan ein verkeleg nyte utsikta utover Våge, nærområdet, sjøen og fjella. Det er plass til tv- og sofakrok og etestove. Kjøkenet er eit moderne og stilreint kvitt kjøken med slette frontar og overskap til taket. Det er god skap- og benkeplass. Det er vinauge mellom kjøkenbenk og overskap, som gir ekstra godt med lysinnslepp. Det er integrerte kvitevarer på kjøkenet med steikeomn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys) Hovudsoverommet ligg i 1.etasje. Det er av god storleik, og har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløysing. Det er eit innhuk inn bak badet med ekstra god oppbevaringsplass. Badet i denne etasjen har fliser på golvet med varmekablar, dusjhjørne, servant i møbel med skap og toalett. Underetasjen Det er open trappeløysing ned til underetasjen. Her er det ei kjekk tv-stove med utgag til terrassen i front. Det er god plass til sittegrupppe og tv-krok. Soverommet i underetasjen er av god storleik, og det er god plass til seng, nattbord og garderobeløysing. Badet i underetasjen er av god storleik og er innreia med servant i møbel, dusj og toalett. Det er og tilkomst til ei bod/teknisk rom. Rekkehuset har ein solrik veranda i front med utgang frå stova. I underetasjen er det og utgang til solrik og kjkk terrasseplatting. Her har seljar bygd terrasseplattingen vidare rundt bygget. Uteområdet er opparbeida med natursteinsmurar, grusa innkøyrsel Det er god plass til parkering ved inngangspartiet på bustaden. Det er og ei utebod i rekke som høyrer til rekkehuset. Verdt å merke seg

  Standard
  Innvendig beskrivelse: Boligen er innredet over to plan. Innvendige overflater framstår som moderne, med en tidsriktig standard. Våtrom og kjøkken har en høy standard. Bad kjellar Golv: fliser Vegg: fliser Tak: malte plater i himling Utstyrt med: Vegghengt toalett, dusjhjørne og innredning med servant. Bad 1. etasje Golv: fliser Vegg: fliser Tak: malte plater i himling Utstyrt med: vegghengt toalett, dusjhjørne og innredning med servant Ein gjer merksam på at det som regel vil vera diverse mindre hol i overflater etter bilete/hyller osb, og noko misfarging/skjolder der bilete/hyller/ møblar osb. har vore plassert. På golv vil det som regel vera diverse slitasje, og noko misfarging/riper osb der møblar har vore plassert. Dette vert ansett som normalt for ein brukt bustad. Eigedommen er gjennomgått av ein bygningskyndig og det er utarbeida ein tilstandsrapport av David Haltvik. Denne er vedlagt salsoppgåva. Følgjande er gitt tilstandsgrad 2 i tlilstandsrapporten. Etasjeskille og gulv på grunn Det er målt høydeforskjell på mellom 15 og 30 mm i rommet. Anbefalte tiltak / ytterligere undersøkelser anbefales For å avdekke årsak, må det foretas nærmere undersøkelse av konstruksjonen og vurdere tiltak deretter. Øvrig: Innvendige overflater Det er fuktmerker/misfaring på begge soverom. Det er ikke målt fukt på befaringsdagen. Eventuell utskifting bør vurderes ut i fra dine behov og krav Anbefalte tiltak / ytterligere undersøkelser anbefales Viser til anbefalte tiltak og/eller ytterligere undersøkelser som er nevnt over. Følgjande er gitt tilstandsgrad 3 i tlilstandsrapporten. Støttemur Det mangler rekkverk/sikring av nivåforskjellene/forstøtningsmurer, det bør derfor monteres rekkverk/sikring som et sikkerhetstiltak for personskader. (TG3)

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Terrasse/veranda er utvidet med ca 6 m² av nåværende eier etter byggeår.

  Parkering
  Parkering på fellestomt

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000,00))   76 792,- (Omkostninger totalt)   2 626 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming i boligen består av elektrisk oppvarming med varmekabler og luft-til-luft varmepumpe.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  12705

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Vatn 5505 Avløp 4780 Renovasjon 2420

  Info om eiendomsskatt
  Eigedomsskatt 3486

  Formuesverdi primær
  493951

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1778225

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4616/94/366/3: 11.05.2015 - Dokumentnr: 409870 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Tysnes Kommune Org.nr: 959 412 340 Bestemmelse om ledning- og kabelgrøft Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:4616 Gnr:94 Bnr:366 Gjelder denne registerenheten med flere ----- 21.10.2015 - Dokumentnr: 975316 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 85/255

  Ferdigattest/brukstillatelse
  FERDIGATTEST FOR OPPFØRING AV 3 BUSTADAR I REKKE - VÅGSMARKA GNR 94 BNR 366

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Kommune og reguleringsplan: bustad EIendommen ligg i eit område som er reguert til konsentrert busetnad.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000,00))   76 792,- (Omkostninger totalt)   2 626 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  76792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,9 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  15.990,- oppgjørshonorar kr 7.500 ,- og visninger kr  2.200, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49.990,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 12.972 ,-. Utleggene omfatter innhenting av offentlege opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket direkte utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Elisabeth Nonås Fylkesnes

Megler

Elisabeth Nonås Fylkesnes

97 06 16 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev