aktiv-eiendomsmegling
Velkomen til Heningen 16 - Presentert av Elisabeth Nonås Fylkesnes i Aktiv Eiendomsmegling

UGGDAL Heningen 16

Stor og herleg toppleilegheit i Tysnes Sjø og Fritid over to etasjer | Båtplass | Storslått utsikt og gode solforhald

 • kr 2 850 000
 • BRA 86 m²
 • Prisantydningkr 2 850 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 850 000
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 994
 • Soverom -
 • ArealP-rom 86 m²
 • Tomt2 103 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 850 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  71 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000))

  84 292 (Omkostninger totalt)

  2 934 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkomen til Heningen 16 og denne store og herlege toppleilegheita over to etasjer i Uggdal. Leilegheita ligg i 3.- og 4.etasje i Tysnes Sjø og fritid. Innhald: 2.etg.: Entré, stove og kjøken i open løysing, samt bad 3.etg.: 4 soverom og gang I tillegg er dte båtplass i bryggjeanlegget og sportsbod ute. Her kan ein verkeleg nyte både sol og utsikt! Verdt å merke seg - Nydeleg utsikt - Gode solforhald - Båtplass - 2 etasjer - Toppleilegheit

Heningen 16, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  2 etasje
  Bruksareal
  1. etasje: 40 kvm Stove/kjøken og bad.
  1. etasje: 46 kvm Gang og fire soverom.
  Primærrom
  1. etasje: 40 kvm Stove/kjøken og bad.
  1. etasje: 46 kvm Gang og fire soverom.  Tomt
  2103m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomtestørrelse er innhentet fra fonnakart. Fellstomt for sameiet.

  Beliggenhet
  Fritidseigedomen ligg unikt til på Tysnes Sjø og fritid med egen privat terrasse med utgang frå stova. Her kan ein verkeleg nyta omgivnadane, med sjøen rett fram og gode solforhold. Det er fantastisk utsikt, og naturskjønne omgivnadar. Det er også større tillaga strender rundt i området. Her er ein omkransa av både flott natur, gode servicetilbod og kultur. Fisketur, båttur, kajakk eller bare bryggjekos - her er moglegheitene mange! Tysnes sjø og fritid er eit kombinasjonsbygg med nokre leilegheiter til utleige igjennom Tysnes sjø og fritid as ( https://sites.google.com/site/tysnessjoeogfritidas/home). Det er resepsjon i bygget. Det er og eigen restaurant og bar: Kompasset bar og spiseri. https://tysnes.e-susoft.com/home Frå leilegheita er det ca. 300 m til kommunesenteret på Tysnes, Uggdal. Her er også nærmaste daglegvarebutikk. Tettstaden Våge er ca. 6 min med bil frå leilegheita. Her er både daglegvarebutikk, ferjestø, restaurant og kafé. I tillegg er det fleire butikkar, med bl.a. møblar, klede, blomster, hobby, dekor mm. Uggdal er kommunesenteret på Tysnes, medan Våge er tettstaden. Det er ferjesamband mellom Halhjem på Os og Våge, og mellom Jektevik på Stord, Nordhuglo og Hodnanes på Tysnes Tysnes kommune har fokus på å gi båe buande og tilreisande gode tilbod og tilbod av tenester. I tillegg har kommunen ein rik historie og attraktivt kulturliv som bygger på eit tett samarbeid i kommunen, med båe idrettslag, organisasjonar og frivillige. Ein kan mellom anna nemna Tysnesfest, som vert arrangert i juli kvart år. Haaheim Gaard er ein av stadane ein bør besøke, med både fantastisk mat, kultur, sjarm og hotell.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Byggemåte
  Hovedkonstruksjonen er i tre. Fundament er oppført i betong. Takkonstruksjonen er oppført som saltak, tekket med betongstein.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Egenerklæringsskjema er levert før oppstart av oppdraget. Det er ikke fremlagt godkjente tegninger av boligen. Det foreligger ikke oppdaterte godkjente byggetegninger som samsvarer med boligen, se under. Det er ingen avvik i forhold til rømming og romhøyde, ut ifra gjeldende forskrifter for da boligen/rommene ble byggemeldt. Innvendige rekkverk og håndrekker er i henhold til gjeldende forskrifter når bygningsdelen ble byggesøkt. Tilleggsopplysninger: Eier har ikke inngående kunnskap om leiligheten, da den er lite brukt. Årstall på våtrom og elektrisk anlegg er ikke opplyst. Byggeår er fastsatt ut fra ferdigattest utstedt fra Tysnes kommune.

  Innhold
  Velkomen inn! Leilegheita har ei open løysing med entre, stove og kjøken. Det er god plass til å henge frå seg yttertøy og sko. Stova har god plass til både sofakrok og etestove. Det er vindauge i heile fronten som både gir storslått utsikt og godt med lysinnslepp. Kjøkenet er eit kvitt kjøkken med slette frontar og halvøy ut frå vegg. Det gir både godt med arbeidsplass og ekstra oppbevaringsplass. Frå stova er det utgang til stor og solrik terrasse. Her kan ein nyte sola frå morgon til kveld! Badet Badet har fliser på golvet og baderomsplater på veggane. Det er utstyrt med toalett, servant i møbel, skap og dusj. 4.etasje er og leilegheitas 2.etasje: Her er det ein romsleg gang med god plass til garderobeskap og oppbevaring. Det er 4 rom som i dag er nytta som soverom. To av rommene har innsatte takvindauge. Det foreligger ikkje teikninger på denne etasjen hos kommunen, og romma er ikkje registrert i matrikkelen. Romma i 2.etasje er derfor ikkje godkjent som soverom. Romma er av god storleik, med to større rom og to mindre rom med takvindauge. Uteplassen Terrassen er av god storleik, og det er god plass til sittegruppe, solstol og grill. Her ligg alt til rette for flotte vår- og sommardagar. Tysnes Sjø og Fritid

  Standard
  Beskrivelse av innvendige overflater (vegger, tak og gulv): 2. etasje: Laminat på gulvflater. Tapetserte og malte veggflater. Malt slett himling. 3. etasje: Laminat på gulvflater. Tapetserte og malte vegger. Malt slett himling. Badet Golv: fliser Vegg: baderomsplater Tak: malt slett himling Utstyrt med: Vask med skapinnredning, speilskap, bua dusjdører i glass og gulvstående toalett. Kjøkenet Golv: laminat Vegg: tapetserte og malte veggflater. Tak: malt slett himling Utstyrt med: hvit slett kjøkkeninnredning med laminat benkeplate, nedfelt vask i stål, oppvaskmaskin, komfyr, kjøl/frys og ventilator. Ein gjer merksam på at det som regel vil vera diverse mindre hol i overflater etter bilete/hyller osb, og noko misfarging/skjolder der bilete/hyller/ møblar osb. har vore plassert. På golv vil det som regel vera diverse slitasje, og noko misfarging/riper osb der møblar har vore plassert. Dette vert ansett som normalt for ein brukt bustad. Eigedommen er gjennomgått av ein bygningskyndig og det er utarbeida ein tilstandsrapport av Thomas Angel Langli. Denne er vedlagt salsoppgåva. Følgjande er gitt tilstandsgrad 2 i tlilstandsrapporten. 1.1.1 Bad Overflate vegger og himling TG2 settes grunnet stedvise sprekker og manglende fuging. 1.1.2 Bad Overflate gulv TG2 settes grunnet lite fall og bom i flere fliser. 1.1.3 Bad Membran, tettesjiktet og sluk TG2 settes grunnet antatt alder på membran under fliser. Smøremembran under fliser har en forventet levetid på 10-15 år. 7.1 Elektrisk anlegg og samsvarserklæring TG2 settes da det ikke er fremvist dokumentasjon på det elektriske anlegget.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Oppstillingsplass på fellestomt.

  Forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 850 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  71 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000))

  84 292 (Omkostninger totalt)

  2 934 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Vatn, avlaup og renovasjon vert fakturert til Uggdal Sameie og fordelt på seksjonane. Ta kontakt med Uggdal Sameie v/Hilde Walaker for meir info.

  Formuesverdi primær
  575758

  Formuesverdi primær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4616/66/20/3: 23.07.1947 - Dokumentnr: 1604 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:20 Gjelder denne registerenheten med flere 22.06.1949 - Dokumentnr: 1490 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:20 Gjelder denne registerenheten med flere 15.03.1958 - Dokumentnr: 990358 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver:Tysnes Kraftlag. Overført fra: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:20 Gjelder denne registerenheten med flere - Tinglyst servitutt på kraftlinjer. 02.03.1963 - Dokumentnr: 725 - Jordskifte Overført fra: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:20 Gjelder denne registerenheten med flere --- Jorskifterett på grenser Diverse påtegning Gnr. 68 bnr. 2 frafaller sin naustrett. - ifm. naboeigedom. Korrigert jorskifterett frå 1963. 17.04.1969 - Dokumentnr: 2216 - Rettighet Rettighetshaver: Uggdal Vasslag Sa Org.nr: 970 198 342 LEIEAVTALE RETTIGHETER TIL UTBYGGING AV VASDRAG M.V Overført fra: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:20 Gjelder denne registerenheten med flere - Avtale med Uggdal vasslag 24.09.1987 - Dokumentnr: 8981 - Jordskifte Overført fra: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:20 Gjelder denne registerenheten med flere - Grensejustering 02.09.2002 - Dokumentnr: 7913 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:1 Rettighetshaver: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:2 Rettighetshaver: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:3 Rettighetshaver: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:4 Rettighetshaver: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:5 Rettighetshaver: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:6 Føresegn om garasje/parkeringsplass Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:20 Gjelder denne registerenheten med flere - Avtale om veg og parkeringsplass for sameige. 02.09.2002 - Dokumentnr: 7913 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:20 Gjelder denne registerenheten med flere ------ Grunndata ---- 02.09.2002 - Dokumentnr: 7915 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 28 Formål: Bolig Sameiebrøk: 90/2791 -- Eiendommens rettigheter --- 23.07.1947 - Dokumentnr: 1604 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:1 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:2 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:3 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:4 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:5 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:6 Bestemmelse om vannrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:20 Gjelder denne registerenheten med flere 02.09.2002 - Dokumentnr: 7913 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:1 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:2 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:3 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:4 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:5 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:6 Bestemmelse om bebyggelse Føresegn om garasje/parkeringsplass Bestemmelse om veg Bestemmelse om vannrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4616 Gnr:66 Bnr:20 Gjelder denne registerenheten med flere - Avtale om parkeringsplass for sameige

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 06.03.1995 ifm Ombygging av "Gamle Pyrox Fabrikk". Type bygg: Fritidsleilegheiter.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til kommuneplan: Næring - kombinert bygg og anleggsføremål Kommentar frå kommunen: Arealet ligg i faresone for flaum og ras og skredfare - det ligg rekkjefølgekrav ved søknad om tiltak i desse områdane i reguleringsføresenga

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 850 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  71 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000))

  84 292 (Omkostninger totalt)

  2 934 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven. Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS. Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr. 50.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  7.995,- oppgjørshonorar kr  5.500,- .  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  9.423-. Utleggene omfatter innhenting av offentlige oppplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Elisabeth Nonås Fylkesnes

Megler

Elisabeth Nonås Fylkesnes

97 06 16 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev