aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Einarsetvegen 589 i naturskjønne omgivelser på Einarset!
Velkommen til Einarsetvegen 589 i naturskjønne omgivelser på Einarset!

ULNES Einarsetvegen 589

Koselig hytte solrikt beliggende i vakre omgivelser ca. 980 moh. Tre soverom, helårsvei og solcelleanlegg.

  • kr 2 250 000
  • BRA-i 57 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 2 250 000
  • Omkostningerkr 56 250
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 306 250
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår1999
  • Soverom3
  • Tomt2 002.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 250 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 56 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 56 250 Omkostninger totalt 71 350 (med Boligkjøperforsikring - fem års varighet) 74 150 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 306 250 Totalpris. inkl. omkostninger 2 321 350 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring - fem års varighet) 2 324 150 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger.
Flott og gjennomført eiendom med åpen og solrik beliggenhet på Einarset, med lett tilgjengelig fra både Valdres og Hallingdal. Her kan familie og venner samles til gode dager på fjellet omgitt av nydelig turterreng rett utenfor hyttedøra. Her kan en nyte gode dager i vakker natur, eller bare slappe av og finne roen inne i den fine hytta. Bebyggelsen ligger på en trivelig naturtomt og består av hytte, uthus og aggregathus. Tomten er pent opparbeidet med mange fine uteplasser. Her kan solen nyten uten på terrassen eller på den trivelige paviljongen. En utepeis sørger for god varme til hyggelige stunder og sosiale lag. Fritidsboligen har en god tradisjonell hyttestandard på overflater og utstyr. Solcelle og aggregat. Velkommen på visning!
Fritidsboligen har en god tradisjonell hyttestandard på overflater og utstyr.

Einarsetvegen 589, Innlandet

  • Tomt
    2002.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Hyggelig eiertomt med gress/natreng rundt hytte, ellers naturtomt i svakt skrående terreng ved lauv/barskog ca 980 m.o.h. Tomten er inngjerdet. Arealet er hentet fra kommunens matrikkelkart. Matrikkelen ble etablert ved overføring av data fra tidligere registre. Det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. I enkelte tilfeller kan grensepunkt og grenselinjer mangle helt eller delvis eller være feil registrert. Fullstendighet og stedfestingsnøyaktighet er generelt bedre innenfor enn utenfor tettbygd strøk. Matrikkelkartet angir en nøyaktighet på grensepunktene som standardavvik i cm. I tilknytning til arealberegning blir det angitt dersom arealet begrenses av ulike typer hjelpelinjer. Fargene på grensene i kartet forteller hvilken nøyaktighet det er på de registrerte grensene. Grønne grenser er mest nøyaktige, og derfra blir de gradvis mer unøyaktige mot rød, som er skissenøyaktighet. For denne eiendommen er grenselinjene blå, middels nøyaktige. Tomtegrensene kan dermed avvike ved nøyaktig oppmåling.

    Beliggenhet
    Denne koselige eiendommen ligger usjenert og solrikt til på Einarset ca. 980 moh, mellom fjellet Synet og Gomobu i Nord Aurdal kommune. Et område med spredte fritidseiendommer samt en del stølsbebyggelse. Fra eiendommen er det umiddelbar tilgang til naturen, og er et fantastisk utgangspunkt for turer og aktiviteter. Dette er et attraktivt område hvor en kan nyte roen og stillheten i fredelige omgivelser, og glede seg over sol fra morgen til kveld. Området har et flott og variert turterreng. Sommerstid er det mange muligheter for både fotturer og sykkelturer. En tur til Synet, Gomobu, Grønsennknippa, Langeberget, Valtjern eller Brattåsen vil alle gi fine naturopplevelser i flott Valdresnatur. På "stølsvidda", fjellplatået mellom Valdres, Hallingdal og Hemsedal, er det flotte turmuligheter på stølsveger og stier. Her er det fortsatt et aktivt stølsliv som man kan besøke. Vinterstid er det oppkjørte skiløyper ca. 2 km fra eiendommen. Disse er en del av et omfattende løypenett som strekker seg milevis innover fjellet. For den som ønsker alpint er Vaset Skiheiser et hyggelig sted for hele familien. Hytta ligger ca. 13 km fra alpinsenteret som har 3 heiser, 9 nedfarter og et 100 m barnetrekk. Her er det også snøkanoner, belysning og kafe. Området passer godt for nybegynnere og middels gode alpinister - hele familien kan ha det trivelig i bakken. Det er også åpen heis onsdager i en periode på vinteren med kveldskjøring. Om noen ønsker større utfordringer kan en følge Panoramavegen innover fjellet og fortsette videre over til Lykkja og Hemsedal, ca. 1 times kjøring. Fra eiendommen ligger Vasetsenteret ca.11 km unna med en innbydende Jokerbutikk med et imponerende utvalg av dagligvarer og mange lokale kvalitetsprodukt. Butikken er åpen syv dager i uka, året rundt, og har et meget godt servicetilbud. Nær Vasetsenteret ligger også Intersport, med et godt utvalg av sesongens varer. Etter aktive dager ute i naturen kan en gjerne nyte et godt måltid i hyggelige omgivelser på Gomobu Fjellstue, tradisjonsrike Vasetstølen eller Sekskanten Pub og Kro.

    Adkomst
    Klikke deg inn i kartet i Finn-annonsen via mobiltelefonen, og veibeskrivelse vil komme opp automatisk. Vinterstid er det timeskjøring på Einarsetvegen: Opp hver hele time inn til hytteområdet, eks. 12.00. Utkjøring hver halve time, eks. 12.30. Eiendommen er merket " Aktiv - Til salgs!". God tur!

    Bebyggelse
    Hytte, uthus og aggregathus.

    Byggemåte
    Informasjonen under "Byggemåte" er hentet fra tilstandsrapport: Fritidsbolig: Byggeår: 1999 Standard: Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner. Vedlikehold: Bygget er jevnlig vedlikeholdt, men det er bemerket avvik som er kommentert i rapporten. UTVENDIG: Byggegrunn/masser er ukjent og dette er ikke kontrollert eller dokumentert. Fundamentert med ringmur av betong og lettklinker. Trebjelkelag med stubbeloft av trefiberplater over kryprom. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning i villmarkspanel. Saltakkonstruksjon med takstoler. Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Montert takrenner med nedløp av sortlakket stål. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags isolerglass og utepåliggende sprosser. Hovedytterdør av malt tre, adkomst til vindfang. Terrassedør av malt tre med glassfelt, adkomst til stue. Terrasse på 23 kvm, overbygd gavlvegg mot sør/vestlig retning og ved inngangsparti. Oppført i bjelkelag belagt med terrassebord og montert rekkverk. INNVENDIG: Gulv er belagt med lakkert heltregulv. Vegger er bindingsverk kledd med trepanel. Himlinger er kledd med trepanel. Raustet himling med synlige tømmeråser i stue. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Dette var heller ikke krav ved byggeåret. Området er kontrollert i NGU Radon aktsomhetskart og definert med usikre forekomster. Elementpipe i lettklinker, innvendig forblending med skifer. Vedovn montert i stue og ubrennbar plate på gulv. Innvendig har fritidsboligen heltredører Uthus: Byggeår: 2000 Standard: Bygningen har normal standard sett i forhold til byggeåret. Se nærmere beskrivelse under punkt "konstruksjoner". Vedlikehold: Bygget er jevnlig vedlikeholdt. Beskrivelse: Uthus med bod/ved/redskapbod. Fundamentert med pilarer av betong og lettklinkerblokker. Bjelkelag over åpent og luftig kryprom. Bindingsverk kledd med stående villmarkspanel. Saltakkonstruksjon med plassbygde takstoler. Taktekket med stålplater, montert takrenner med nedløp av sortlakket stål. Innvendig gulv belagt med gulvspon, ellers uinnred. Vedlikehold, mangler: Bemerket skjevhet og noe enkel fundamentering der en hjørnepunkt er utbedret inntil eksisterende. Ellers bemerket vedlikeholdsbehov stedvis. Aggregathus: Byggeår: 2000 Standard: Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner. Vedlikehold: Bygget er jevnlig vedlikeholdt. Beskrivelse: Aggregathus oppført i lettklinkersokkel og bindingsverk kledd med tømmermannspanel. Saltakkonstrukjon med sperrer, tekket med stålplater. Plassbygd dør. Innvendig lydisolert og ventilering.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    PKt. 8. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. Grunnmur har sprekk.ikke skjeve gulv. Se også vedlagte egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

    Innhold
    Hytte: Vindfang, gang, kjøkken/stue, bad og tre soverom. Terrasse på 23 m². Uthus: Bodrom. Aggregathus: Aggregatrom.

    Standard
    Flott og gjennomført eiendom med åpen og solrik beliggenhet på Einarset, med lett tilgjengelig fra både Valdres og Hallingdal. Her kan familie og venner samles til gode dager på fjellet omgitt av nydelig turterreng rett utenfor hyttedøra. Her kan en nyte gode dager i vakker natur, eller bare slappe av og finne roen inne i den fine hytta. Bebyggelsen ligger på en trivelig naturtomt, pent opparbeidet med mange fine uteplasser. I Einarsetvegen 589 kan en nyte solen og de flotte omgivelsene, ikke minst på hyttas delvis overbygde terrasse, eller på den trivelige paviljongen bestående av terrassegulv, overbygg og utepeis. Denne herlige utepeisen sørger for god varme til hyggelige stunder og sosiale lag. Inne i hytta er det åpen løsning mellom stue, spisestue og kjøkken, noe som gjør det ekstra lyst og sosialt. Den mønede himlingen med flotte tømmeråser gir stuen en god og lun romfølelse, samt et fint hyttepreg. I stuen er det god plass til både sofakrok og spisestue. Det er flere vinduer som gir gode lysforhold og fint utsyn. Fra stua er det utgang til overbygd terrasse og videre til terreng. En ovn sørger for god varme og en hyggelig stemning i rommet. Ovnen er plassert midt i rommet, slik at man nyter godt av den, enten man spiser et bedre måltid ved spisebordet eller slapper av med en bok i sofaen. Tradisjonelt heltre kjøkken med innredning i malte folierte plater og profilerte fronter med over-og underskap, heltre benkeplate og oppvaskkum av stål med kran tilknyttet vann fra dunk med 12v pumpe. Kjøkkeninnredningen har barløsning mot stue, noe som gjør det enkelt å servere gode måltider til hele familien. Hytta har tre praktiske soverom. Et litt større soverom med dobbeltseng som passer godt til foreldresoverom, ett med køyeseng og ett med enkeltseng. Alle innredet med kommoder, samt ett med garderobeskap. Enkelt hyttebad med biodo, servant og dusj. Hyttebadet er ikke bygd som fullverdig våtrom, så bruk av vann må skje med forsiktighet. Opplegg vann til servant og dusj fra dunk/beholder med 12v pumpe. Fra det overbygde inngangspartiet kommer en inn i liten entré og en større gang med god plass til ytterklær og sko. Fritidsboligen har en god tradisjonell hyttestandard på overflater og utstyr. Ikke innlagt strøm, vann eller avløp/kloakk. Hytta har solcelleanlegg i tillegg til selvstartende aggregat i eget bygg på tunet. Det er ikke strøm i nærområdet. På tunet ligger det også et uthus som kan benyttes til blant annet oppbevaring av utstyr, utemøbler og vedlagring. ---- Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Fritidsbolig Utvendig Taktekking, TG2 Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Tiltak - Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. - Ansees med restlevetid og ikke tiltaksbehov. Nedløp og beslag, TG2 Montert takrenner med nedløp av sortlakket stål. Vurdering av avvik: - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. - Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. - Manglende snøfangere i gangsone. Tiltak - Stigetrinn for feier må monteres. - Det bør lages system for bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000 Veggkonstruksjon, TG2 Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning i villmarkspanel. Vurdering av avvik: - Det er avvik: - Bemerket at enkelte vegger har vedlikeholdsbehov, et kledningsbord i gavl glipper mot spikerslag og anbefales innfesting. Tiltak - Må foretas tiltak for å lukke avvik. Kostnadsestimat : Under 10 000 Takkonstruksjon/Loft, TG2 Saltakkonstruksjon med takstoler. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Takkonstruksjon inspisert fra luke i himling, ikke bemerket andre avvik enn anbefales isolering av luke og skjøt av dampsperre da overgang vil føre til luftlekkasje/varmetap. Manglende netting i gesims og raust. Bemerket skjevhet/forhøyning på tak ved pipestamme. Tiltak - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. - (medtatt lokale tiltak) Kostnadsestimat : Under 10 000 Vinduer, TG2 Bygningen har malte trevinduer med 2-lags isolerglass og utepåliggende sprosser. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Slitasje på vinduer utvendig og vedlikehold bør vurderes. Tiltak - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Kostnadsestimat : Under 10 000 Dører, TG2 Hovedytterdør av malt tre, adkomst til vindfang. Terrassedør av malt tre med glassfelt, adkomst til stue. Vurdering av avvik: - Det er avvik: - Bemerket slitasje og riper på dør. Tiltak - Ansees ikke som umiddelbart tiltaksbehov. Balkonger, terrasser og rom under balkonger, TG2 Terrasse på 23 kvm, overbygd gavlvegg mot sør/vestlig retning og ved inngangsparti. Oppført i bjelkelag belagt med terrassebord og montert rekkverk. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Vedlikeholdsbehov av terrasse. Tiltak - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Kostnadsestimat : Under 10 000 Innvendig Overflater, TG2 Gulv er belagt med lakkert heltregulv. Vegger er bindingsverk kledd med trepanel. Himlinger er kledd med trepanel. Raustet himling med synlige tømmeråser i stue. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Slitasje og riper på gulvoverflate i enkelte rom, må påregnes slip og overflatebehandling. Bemerket skjevhet og glippe i overgang kjøkken og stue himling. Trolig konstruksjonsovergang kombinert med pipe som årsak. Tiltak - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000 Etasjeskille/gulv mot grunn, TG2 Gulvkonstruksjon er av trebjelkelag. Etasjeskille/gulv på grunn er overflatemålt med bruk av krysslaser målingene er gjort ved stikkprøver i enkelte rom). Målingene ble gjort i kjøkken og stue. Disse viser 8 mm avvik på 2,0 meter lengde som høyeste avvik og 15 mm i hele rommet. Vurdering av avvik: - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Tiltak - For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Radon, TG2 Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Dette var heller ikke krav ved byggeåret. Området er kontrollert i NGU Radon aktsomhetskart og definert med usikre forekomster. Vurdering av avvik: - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak - Det bør gjennomføres radonmålinger. Pipe og ildsted, TG2 Elementpipe i lettklinker, innvendig forblending med skifer. Vedovn montert i stue og ubrennbar plate på gulv. For en fullstendig gjennomgang og kontroll anbefales det undersøkelser av det lokale branntilsyn eller feier. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - På befaring ble det registrert at sotluke og røykrør er plassert noe nær, det skal etter befaring monteres sotlukestein i sotluke. (større avstand bør vurderes) Tiltak - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Krypkjeller, TG2 Trebjelkelag med stubbeloft av trefiberplater over kryprom. Vurdering av avvik: - Det er manglende fuktsperre på bakken. - Fra luke i gulv under vindfang og bad er kryprom inspisert, begrenset inspeksjon av resterende pga manglende inspeksjonsmuligheter og kun fra ventil under terrasse. Bemerket muggsoppslør generelt på stubbeloft og konstruksjon bør holdes under tilsyn og tiltak vurderes. Krypkjeller er generelt en risikokonstruksjon fordi det er utsatt for fuktpåkjenning fra grunn og terreng. Tiltak - Fuktsperre på bakken bør etableres. - Forholdene bør holdes under oppsikt og utbedringer må vurderes om forholdene skulle endre seg. Innvendige dører, TG2 Innvendig har fritidsboligen heltredører. Vurdering av avvik: - Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Tiltak - Enkelte dører må justeres. Kostnadsestimat : Under 10 000 Kjøkken 1.etasje > Stue/kjøkken Avtrekk, TG2 Det er naturlig avtrekk fra kjøkken via veggventil og åpning av vindu. Vurdering av avvik: - Kun ventiler i yttervegg. Tiltak - Mekanisk avtrekk bør etableres. Kostnadsestimat : Under 10 000 Spesialrom 1.etasje > Bad Overflater og konstruksjon, TG2 Bad har tregulv, trepanel på vegger og himling. Montert biotoalett med lufting over tak, servant og dusjkabinett, servantskap i folierte plater med underskap. Opplegg vann til servant og dusj fra dunk/beholder med 12v pumpe. Vurdering av avvik: - Det er avvik: - Badet er konstruert som et enkelt baderom uten innlagt vann og er ikke å betrakte som et fullverdig våtrom. Det er benyttet overflater som ikke tåler belastning av fukt, men rommet har og vil kunne fungere ved forsiktig bruk. Men må hensyntas at det er vann fra forbrukstank der lekkasje kan forekomme og nedtapping bør foretas ved avreise. Tekniske installasjoner Branntekniske forhold, TG3 Montert brannslukningsapparat og røykvarsler. 19. Er det mangler på røykvarsler i boligen iht. forskriftskrav på søknadstidspunktet, men minst Byggeforskrift 1985? Nei. 20. Er det skader på røykvarslere? Nei. 17. Er det mangler for brannslukningsutstyr i boligen iht. forskriftskrav på søknadstidspunktet, men minst Byggeforskrift 1985? Nei. 18. Er det skader på brannslokkingsutstyr eller er apparatet eldre enn 10 år? Ja. Kommentar: Foretatt kontroll av slukkeutstyr sist i 2015. Kostnadsestimat : Under 10 000 Tomteforhold Grunnmur og fundamenter, TG2 Fundamentert med ringmur av betong og lettklinker. Vurdering av avvik: - Det er avvik: - Bemerket forvitring av mur fra kryprom, årsak med fuktig miljø og fuktopptrekk fra terreng/grunn over tid. Opplyses om sprekk i mur som har vært uendret siste årene. Tiltak - Forholdene bør holdes under oppsikt og utbedringer må vurderes om forholdene skulle endre seg. Vi viser til vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

    Innbo og løsøre
    Eiendommen selges møblert med alt av innbo og løsøre, slik som fremvist på visning, med unntak av to nattbord. Eventuelle personlige eiendeler vil bli fjernet. Gressklipper, snøfreser og aggrigat (selvstarter) medfølger handelen. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Brunevarer (tv, musikkanlegg, tv-antenner, parabolantenner, tuner, dekoder osv,) følger kun med i handelen dersom dette er angitt spesielt i salgsoppgaven.

    Hvitevarer
    Hvitevarer på eiendommen, med unntak av kjøleskap, medfølger.

    TV/Internett/bredbånd
    Parabol. Tilfredstillende mobildekning.

    Parkering
    Parkering på egen eiendom.

    Forsikringsselskap
    Frende

    Polisenummer
    557827 / 11484826

    Diverse
    Griug har informert følgende om muligheten til å koble seg på strømnettet for Einarsetvegen 591. Siden dette er naboeiendom har vi ikke innhentet nye opplysninger om tilkobling til strømnettet for Einarsetvegen 589. "Anlegget er lokalisert i et område der strømnettet ikke er utbygd. Prisantydning for framføring av strøm vil bli ca. kr 1.400.000,-". Se vedlegg i salgsoppgave. Nord-Aurdal kommune har ingen opplysninger om branntilsyn på denne eiendommen. Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Eiendommen ligger i et flott turområde hvor det kan være fristende å ta seg en skitur. Vi anbefaler alle å gå inn på www.skisporet.no for å finne oppdatert informasjon om løypenettet og kjøring av dette. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 250 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 56 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 56 250 Omkostninger totalt 71 350 (med Boligkjøperforsikring - fem års varighet) 74 150 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 306 250 Totalpris. inkl. omkostninger 2 321 350 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring - fem års varighet) 2 324 150 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

  • Oppvarming
    Vedfyring.

    Energiklasse
    G

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Info kommunale avgifter
    Offentlige avgifter pr. 2024: Renovasjon pr. år: kr. 2.055,00. Feiegebyr pr år: kr. 360,00. Eiendomsskatt pr. år: kr 1.027,45.

    Info formuesverdi
    Formuesverdi for inntektsåret 2022: kr 325 993,-

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. I tillegg må man ifølge selger påberegne utgifter til: Bomavgift kr. 50,- pr. tur, eller årskort kr 800,-. Brøyting inkl. vedlikehold av vei, Einarsetvegen: kr 2.200,-. Brøyting privat vei inn til hytta: ca. kr 1.000,- (avhengig av antall turer). Frivillig løypeavgift. Vi oppfordrer alle til å betale løypeavgift for å sikre gode, oppkjørte skiløyper i området.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering fra våre eierbanker Valdres Sparebank og Etnedal Sparebank.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3451/53/39: 06.10.1997 - Dokumentnr: 3924 - Bestemmelse om veg Plikt til å delta i vedlikehold av veg Rett for bnr 1 til å benytte vegen Gjelder denne registerenheten med flere 17.03.1993 - Dokumentnr: 1036 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3451 Gnr:53 Bnr:1 17.03.1993 - Dokumentnr: 1036 - Målebrev AREAL: 2003 M2 01.01.2020 - Dokumentnr: 1928225 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0542 Gnr:53 Bnr:39 06.10.1997 - Dokumentnr: 3924 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3451 Gnr:53 Bnr:1 SOM SKAL BENYTTES I FELLESSKAP AV D.E. OG BRUKSNR. 38 OG 39. FREMTIDIG DRIFT OG VELIKEHOLD DELES LIKT MELLOM BRUKERNE. Bestemmelse om vannrett

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest for hytte og uthus på eiendommen datert 24.05.2004. Kopi av ferdigattest fritidsbolig følger vedlagt i salgsoppgaven. Fritidsbolig: Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Det er byggemeldt et vaskerom og toalettrom som ikke stemmer med dagens bruk. Toalettrommet er innredet til et bad og vaskerommet er sløyfet til fordel for et større soverom ved stue. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei Uthus: Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Avvik i areal da det er byggemeldt med 26 kvm og oppmålt til 28 kvm på befaringstidspunkt. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei Aggregathus: Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold Det forligger ikke tegninger/plantegninger og ikke kjent om det er avvik i bruk som krever byggemelding. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.        Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei

    Vei, vann og avløp
    Adkomst fra helårsvei, innkjørsel fra felles privat vei via trebru over/med naboeiendom (foreligger bruksrett og anleggelse av vei over naboeiendom jmf skjøte) og parkering ved hytte. Bygningen har ikke innlagt vann. Sommervann med vann fra bekk tilknyttet håndpumpe, vinterstid benyttes vannledning med elvestad/varmekabel og kran til yttervegg tilkoblet pumpe og aggregatstrøm. Drikkevann hentes i ile i området. Bygningen har ikke innlagt avløp. Avløp for gråvann/vaskevann til plassbygd kum med leca og sand til terreng. Toalettløsning med biodo i hytte. Jfr. Forurensningsforskriften kap. 12 oppfattes ikke små innvendige beholdere/tanker på 20-25 liter som innlagt vann. Utslipp av gråvann fra bygning uten innlagt vann, regnes normalt som forurensning uten nevneverdig skade eller ulempe og trenger ikke utslippstillatelse, jf. forurensningsloven § 8 tredje ledd.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger innunder: Kommuneplaner: Id: 0542K020 Navn: AREALDELEN TIL KOMMUNEPLANEN 2014 - 2024 Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 11.09.2014 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3451/dokumenter/640/Planbestemmelser_kommuneplan.pdf Arealbruk: Fritidsbebyggelse, nåværende Kopi av kommuneplan kan fås ved henvendelse til megler. Kommunens områdeanalyse viser følgende: - Deler av tomten (i nordøst) ligger innunder aktsomhetsområde for flom. - Eiendommen har usikker forekomst av radon. - Eiendommen har verneskog mot fjell. Dette kan gi plikt til å forhåndsmelde eventuelt skogoppsynet om hogst på eiendommen.

    Adgang til utleie
    Hytta har ikke egen utleiedel.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 250 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 56 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 56 250 Omkostninger totalt 71 350 (med Boligkjøperforsikring - fem års varighet) 74 150 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 306 250 Totalpris. inkl. omkostninger 2 321 350 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring - fem års varighet) 2 324 150 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

    Omk. kjøper beløp
    56250

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Tilrettelegging kr. 14.990,- oppgjør og tinglysing kr. 7.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 2.838,- søk eiendomsregister og elektronisk signering kr. 1.490,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 500,- markedspakke kr. 20.900,-, visning per stk. kr. 2.990,-, samt provisjon 2,20 % av salgssummen. Dette dekkes av selger.

Kristjana Berg

Megler

Kristjana Berg

41 26 96 18

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev