aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Nylendo 8 ? en pen enebolig fra 2008 over ett plan.

ULVIK Nylendo 8

Velholdt og pen enebolig over ett plan, fra 2008. Storslagen utsikt og gode solforhold i flott boligområde. Ulvik.

 • kr 3 490 000
 • BRA 120 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 104 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 594 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 008
 • Soverom3
 • ArealP-rom 117 m²
 • Tomt783.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Nylendo 8 ? en pen og meget velholdt enebolig fra 2008 med flott beliggenhet i Ulvik. Boligen ligger høyt i terrenget med en magisk utsikt over Ulvikafjorden og de flotte fjellene som strekker seg rundt. Kort avstand til lokalt sentrum med butikker, skole, barnehage og ulike arbeidsplasser. Ulvik er idyllisk plassert innerst i Hardangerfjorden, med spektakulær natur fra fjord til fjell. Ca. 30 min. med bil til Voss. Eneboligen går over ett plan og er lettstelt. Den inneholder entré, toalettrom, kjøkken, stue, vaskerom, gang, bad, 3 soverom og bod. 2 utvendige boder. Tomten er meget pent opparbeidet og boligen har god standard og er godt vedlikeholdt. Usjenert og solrik terrasse med storslagen utsikt. Velkommen!

Nylendo 8, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 120 kvm Entré, toalettrom, kjøkken, stue, vaskerom, gang, bad, 3 soverom og bod.
  Primærrom
  1. etasje: 117 kvm  Tomt
  783.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er skrånende, opparbeidet med murer, uteplass og tilkomstveier. Pent hage med fine blomster. Både hus og hage er meget godt vedlikeholdt og pent opparbeidet.

  Beliggenhet
  Eiendom med tilbaketrukket beliggenhet i veletablert boligområde, med en storslagen utsikt over Ulvikafjorden og de flotte fjellene som strekker seg rundt. Kort avstand til lokalt sentrum med butikker, skole, barnehage og ulike arbeidsplasser. Ulvik er idyllisk plassert innerst i Hardangerfjorden, med spektakulær natur fra fjord til fjell. Ulvik har blitt beskrevet som "perlen i Hardanger". Ulvik er en fruktbygd med bl.a. sider-produksjon i "verdensklasse". Noe av det unike med Ulvik er at en har umiddelbar nærhet til både fjord og fjell. Det er kort avstand til Ulvikfjellet med nydelig turterreng både vinter og sommer. I vintersesongen er det flotte oppkjørte og preparerte skiløyper og i sommersesongen kan man dra på en stor, offentlig badestrand - et populært samlingssted på godværsdager. Unik plass både vinter og sommer. Det er ca. 30 min. med bil til Voss. Skoler og barnehager i nærområdet: - Ulvik barnehage - Brakanes barne- og ungdomsskole - Hjeltnes videregående skole - Voss videregående skole Dette er en bygd en kan bli glad i og hvor store og små virkelig kan trives.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Spredt boligbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  God barnehagedekning og barne/ungdomsskole. Idrettshall og svømmebasseng i kommunen.

  Byggemåte
  Tak: Det er saltak i trekonstruksjon med prefabrikerte takstoler og kaldt loft. Det er tekket med takstein fra byggeår. Veggkonstruksjoner: Det er bindingsverk konstruksjon fra byggeår med liggende trekledning som er utlektet og har god lufting. Vinduer: Vinduer med isolerglass fra 2008. Dører: Ytterdører og terrassedører med glassfelt. Malte fyllingsdører med og uten glassfelt fra byggeår. Etasjeskille: Gulv mot grunn i betong. Drenering: Opprinnelig drenering fra byggeår. Byggegrunn: Bygget er fundamentert på fjell og faste masser. Grunnmur og fundamenter: Grunnmur og støpt plate på faste masser av sprengstein fra byggeår.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Rutimessig ettersyn. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Skiftet termostater i stue.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Nylendo 8 ? en pen enebolig fra 2008 over ett plan. Boligen holder god standard og er godt vedlikeholdt. Tomten er pent opparbeidet. Boligen ligger høyt i terrenget med en magisk utsikt over Ulvikafjorden og de flotte fjellene som strekker seg rundt. Velkommen på visning! Stue: Romslig og innbydende stue. Rommet har en praktisk planløsning som gjør innredning av sofagruppe og spisebord enkel. Store vindusflater som rammer inn den naturskjønne utsikten utenfor. Kom nærmere utsikten ved å trekke ut på en herlig flislagt terrasse. Terrassen er lun, overbygget og av god størrelse ? en nydelig plass å nyte godværsdagene. Kjøkken: Stilrent kjøkken i lys utførelse. Kjøkkenet er innredet med glatte fronter og laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer, herunder platetopp, oppvaskmaskin og stekeovn. Rommet er av god størrelse og kan innredes med spisebord om ønskelig. Kjøkkeninnredning er romslig med god lagringsplass i skuffer og skap, samt god arbeidsplass på kjøkkenbenk. Soverom: Boligen har totalt 3 soverom. Hovedsoverommet er romslig og kan innredes med dobbeltseng, garderobe og annet soveromsmøblement. Fra hovedsoverommet er det utgang til terrassen. Resterende soverom gir plass til standard soveromsmøblement og egner seg godt som gjesterom, barnerom og/eller kontor. Bad / vaskerom: Pent bad med fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med dusjhjørne, badekar, vegghengt toalett, benkeskap med nedfelt servant og speil med belysning over. Det er varmekabler i gulv og mekanisk ventilasjon. Toalettrom med tilkomst fra entre. Toalettrommet er innredet med vegghengt toalett og enkel vask. Vaskerommet er utstyrt med varmvannstank, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt er dette en pen og lettstelt enebolig over ett plan med en nydelig og naturskjønn utsikt.

  Standard
  Boligen går over ett plan og inneholder: Entré, toalettrom, kjøkken, stue, vaskerom, gang, bad, 3 soverom og bod. 2 utvendige boder. Innvendige overflater: Innvendige gulv med ulike overflater, parkett og fliser. Innvendige vegger og himling med panelplater og malte plater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav. Utvendig > Veggkonstruksjon: Begrenset avstand fra nedre del av kledning til heller/stein ved inngang. Tiltak: Jevnlig tilsyn anbefales. Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Tiltak: Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Tiltak: Det anbefales fuktbeskyttelse og jevnlig tilsyn

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvitevarer på kjøkken følger med i salget.

  Parkering
  Plass til flere biler på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  7139350

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Boligen er brukt som sekundærbolig/fritidsbolig av eier.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming og vedfyring. Varmekabler i gulv på bad og peisovn i stue.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12700

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp og feiing/tilsyn. Renovasjon blir levert av ekstern aktør; Indre Hordaland Miljøverk.

  Formuesverdi primær
  581131

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2092072

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Velforening
  Ikke opplyst om velforening i området.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4620/68/59: 05.02.1998 - Dokumentnr: 319 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4620 Gnr:68 Bnr:38 01.01.2020 - Dokumentnr: 932874 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1233 Gnr:68 Bnr:59

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det opplyses fra kommunen at det foreligger ferdigattest på bolig datert 01.01.2009 og på garasjeuthus anneks til bolig datert 22.05.2015. Dokumenter mottatt fra kommunen: - Tegninger bolig stemplet med godkjenning 27.12.2007. - Tegninger utebod datert 26.02.2015.

  Vei, vann og avløp
  Kommunal vannforsyning og avløp. Avkjørsel fra kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  104292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Jørn Tage Hereide

Megler

Jørn Tage Hereide

99 25 14 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev