aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Raunåkervegen 21! En flott og lettstelt enebolig i kjede

UNDHEIM Raunåkervegen 21

Lettstelt og moderne enebolig i kjede i nyere byggefelt. God planløsning med 2 stuer og 2 soverom. Parkering i carport!

 • kr 2 990 000
 • BRA 90 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 91 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 081 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 015
 • Soverom2
 • ArealP-rom 86 m²
 • Tomt221.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  74 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000))

  91 792 (Omkostninger totalt)

  3 081 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Raunåkervegen 21! Flott og moderne enebolig i rekke med god beliggenhet i en rolig og nyere boligfelt. Boligen holder en gjennomgående god standard. Boligen har en gjennomtenkt og funksjonell planløsning over 2 etasjer der uteområdet på baksiden gir deg det lille ekstra - et behagelig og trivelig uteområde som forlenger stuen når været tillater det. Innhold: 1.etasje: Entré, gjestetoalett, kjøkken og stue med utgang til terrasse. 2. etasje: Gang, loftstue, 2 soverom, bad og bod. Carport og 2 stk. utvendig sportsboder. Velkommen til visning!

Raunåkervegen 21, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 43 kvm Entré, gjestetoalett, kjøkken og stue.
  2. etasje: 47 kvm Gang/loftstue, 2 soverom, bad/vaskerom og bod.
  Primærrom
  1. etasje: 43 kvm Entré, wc og stue/spisestue/kjøkken.
  2. etasje: 43 kvm Gang/kontor, 2 soverom og bad/vaskerom.
  Sekundærrom
  2. etasje: 4 kvm Bod  Tomt
  221.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med asfalt, plen, beplatning og terrasse. Tomten er på 221 kvm.

  Beliggenhet
  Flott beliggenhet på fremste rad av byggefeltet på Undheim med en nydelig utsikt og gode solforhold. Eiendommen ligger i en blindgate og det er et rolig og etablert boligområde. Grenser til LNF område. Gangavstand til skole, barnehage, matbutikk, frisør, kirke og samfunnshus. På Undheim er det flere sports- og fritidsaktiviteter i idrettshallen og innendørs fotballhall. Undheim bærer godt navnet "den grøna bygdå". Fra sentrum er det gode turveier av høy kvalitet. I sentrum er det også godt tilbud av opparbeidede grøntområder som kan benyttes av bygdas beboere. Det er heller ikke langt til Bryne, Nærbø eller Ålgård, hvor du finner rikelig med servicetilbud.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utdrag fra takstrapport: Enebolig i rekke som er oppført med grunnmur/ringmur og plate i stedstøpt betong. Yttervegger i lett bindingsverk som utvendig er kledd med liggende og stående trepaneler. Etasjekskillet i tre bjelkelag. Saltak i tre som er tekket med betongtakstein. Takrenner/nedløp i aluminium. Vinduer og dører med isolerglass. Bygningen er i god stand, mindre tilstand anmerkninger registrert. Dette er merknader som hovedsakelig er tilknyttet til normal bruksslitasje. De enkelte vurderinger er nærmere beskrevet i rapport. Rapport anbefales lest i sin helhet.

  Innhold
  1.etasje: Entré, gjestetoalett, kjøkken og stue med utgang til terrasse. 2. etasje: Gang, loftstue, 2 soverom, bad og bod. Carport og 2 stk. utvendig sportsboder.

  Standard
  Flott og moderne enebolig i rekke med god beliggenhet i en rolig og nyere boligfelt. Boligen holder en gjennomgående god standard. Boligen har en gjennomtenkt og funksjonell planløsning over 2 etasjer der uteområdet på baksiden gir deg det lille ekstra - et behagelig og trivelig uteområde som forlenger stuen når været tillater det. Entré med lyse vegger, fliser på gulv og garderobe. Gjestetoalett i hovedetasjen. Stuen har store vindusflater ut mot terrassen som gir naturlig lys og en god atmosfære i rommet. Det er god plass til spisebord og sofa med tilhørende bord og TV-seksjon. Parkett på gulv og malte vegger. Som oppvarming er det varmepumpe i stue. Flott og moderne kjøkken i tidløs design. Kjøkkenet har en hvit utførelse med god skap og skuffeplass. Oppvaskmaskin, platetopp og komfyr medfølger i handelen. Fra stuen har man utgang til hagen som er opparbeidet med stor terrasse, plen og beplanting. Gode solforhold. I andre etasje er det stue, bad, bod og to romslige soverom. Det er malte vegger og parkett på alle gulv of fliser på bad. Stue med plass til sofa, tilhørende bord og TV-seksjon. Pent bad med fliser på gulv og våtromsplater på vegg. Romslig innredning med god skapplass, dusjhjørne med innfellbare dører og wc. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Begge soverommene er romslige og med ekstra takhøyde. Her er det god plass til seng og garderobeløsninger. Det kan videre nevnes om god lagringsmuligheter i 2 sportsboder ved carport og hagen. Velkommen til en hyggelig visning. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Det er kun registert TG1 i rapporten.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Komfyr, koketopp og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Kjøleskap medfølger ikke.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er lagt inn altibox/fiber

  Parkering
  På egen gårdsplass og i carport.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  74 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000))

  91 792 (Omkostninger totalt)

  3 081 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  -Varmekabler i følgende rom: Entré, gjestetoalett og bad. -Varmepumpe i stue.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  9789

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter og gebyr utgjer for 2022, totalt kr 9 789,- I dette inngår bl.a. avgift for vatn, avløp, renovasjon og feiing. Beløpet er fordelt på to terminar. Det er vannmåler og vil derfor variere etter bruk.

  Formuesverdi primær
  750000

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2700000

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Velforening
  Eiendommen er pliktig tilknyttet velforening. Det er per i dag ikke noen kjente kostnader med dette. Kjøper må forvente at dette kan endre seg.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1121/46/257: 04.08.2015 - Dokumentnr: 702702 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  25.08.2014 - Dokumentnr: 707342 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1121 Gnr:46 Bnr:228
  29.07.2015 - Dokumentnr: 688163 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:1121 Gnr:46 Bnr:290
  29.07.2015 - Dokumentnr: 688179 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:1121 Gnr:46 Bnr:291
  29.07.2015 - Dokumentnr: 688190 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:1121 Gnr:46 Bnr:292
  29.07.2015 - Dokumentnr: 688204 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:1121 Gnr:46 Bnr:293


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 22.06.2015

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan: Plan 0440.00 Detaljregulering for sørleg del av bustadfelt aust for Øygardsholen, Undheim. Formål: Bolig. Vedtaksdato: 18.06.2013. Kommuneplan: Time kommune - trygg og fremtidsrettet, periode 2018-2030.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  74 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000))

  91 792 (Omkostninger totalt)

  3 081 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  91792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 45.000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  14.900,- oppgjørshonorar kr  5.900,-. Markedspakke kr. 17.900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle sine kostnder i forbindelse med oppdraget. Alle beløp er inkl. mva. 

Steinar Stokka

Megler

Steinar Stokka

46 59 59 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev