aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Samholdvegen 36.

VAKSDAL Samholdvegen 36

Enebolig i barnevennlige omgivelser | Nytt kjøkken fra 2021 | Nytt tak fra ca. 2019 | Garasje på 35m².

 • kr 2 890 000
 • BRA 120 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 890 000
 • Omkostningerkr 89 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 979 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 947
 • Soverom3
 • ArealP-rom 119 m²
 • Tomt522.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,00))   89 292,- (Omkostninger totalt)   2 979 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Nika Nasibi har gleden av å presentere Samholdvegen 36. Dette er en innholdsrik enebolig i barnevennlige omgivelser i Vaksdal. Det er en nydelig utsikt utover fjorden og over på Osterøy. Sentral beliggenhet med kort gangavstand til både togstasjonen og Vaksdal senter. Boligen holder en gjennomgående god standard. Kort oppsummert: - Parkering i garasje. - Nyere taktekking, skiftet for ca. 4 år siden. - Nytt kjøkken fra 2021. - Kledning på øvre del av huset skiftet for ca. 3 år siden. - El-anlegg i andre etasje ble skiftet for ca. 2 år siden. På samme tid ble sikringsskap skiftet. Boligen inneholder: Underetasje: Stue/kjøkken, soverom og bad. 1. etasje: Gang med trapp, stue, kjøkkendel og kott. 2. etasje: Gang med trapp, bad og 2 soverom.

Samholdvegen 36, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  Kjeller: 31 kvm Underetasje: Stue/kjøkken 17 m² Soverom 8,6 m² Bad 4,4 m²
  1. etasje: 49 kvm 1. etasje: Gang m/trapp 8,5 m² Stue 29,7 m² Kjøkkendel 8 m² Kott
  2. etasje: 40 kvm Gulvareal for rom i 2. etasje: Gang mtrapp 10,5 m² Bad 7,9 m² Soverommene er 11,9 m² og 10,7 m²
  Primærrom
  Kjeller: 31 kvm Underetasje: Stue/kjøkken 17 m² Soverom 8,6 m² Bad 4,4 m²
  1. etasje: 48 kvm 1. etasje: Gang m/trapp 8,5 m² Stue 29,7 m² Kjøkkendel 8 m²
  2. etasje: 40 kvm Gulvareal for rom i 2. etasje: Gang mtrapp 10,5 m² Bad 7,9 m² Soverommene er 11,9 m² og 10,7 m²  Tomt
  522.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet og beplantet hage. Parkering for flere biler på egen eiendom.

  Beliggenhet
  Samholdvegen 36 har en flott beliggenhet i barnevennlige omgivelser i Vaksdal. Det er en nydelig utsikt utover fjorden og over på Osterøy. Sentral beliggenhet med kort gangavstand til både togstasjonen og Vaksdal senter. Fra boligen kan du kjøre til Arna på ca. 25 minutter, til Åsane på ca. 35 minutter og Bergen sentrum på ca. 45 minutter. Her finner du et rikt servicetilbud med flere motebutikker, apotek, matbutikk, vinmonopol m.m. Fra Vaksdal togstasjon kan du ta toget inn til Bergen sentrum på ca. 30 minutter. Det er flere flotte turområder i området, og boligen er omringet av flott natur - både sjø og fjell. Ellers er det også kort vei til fotballbane og buss. Det er en stor idrettsplass i nærområdet, som er en populær plass for barn og ungdom. Skoler og barnehager i nærområdet: - Vaksdal barnehage - Stanghelle barnehage - Trengereid barnehage - Vaksdal skole - Dale skole - Arna videregående skole - Osterøy videregående skole

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Bolig bebyggelse.

  Byggemåte
  Tak: Tresperretak. Taket er tekket med stålpanner. Veggkonstruksjoner: Ytterveggene er oppført i trekonstruksjoner. Takst: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Vinduer i underetasje fra 2001-2006. To vindu i 1. etasje fra 2020. Dører: Malt gatedør, med isolerglassfelt. Gatedør i leilighet med isolerglass i plastbelagte aluminiumskarmer. Formpressede fyllingsdører. Etasjeskille: Trebjelkelag i etasjeskille. Byggegrunn: Ukjent byggegrunn. Drenering: Utvendig drenering er ikke kjent. Mest sannsynlig er det selvdrenerende masser, kultet med steinmasser. Grunnmur og fundamenter: Grunnmur i betong.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? 2.etg: ca 6 år siden baderomsoppussing, membraner, varmekabel. Rør er tatt av rørlegger på dugnad/ vennetjeneste. kjellerleilighet: ca 8 år siden baderomsoppussing, membran, varmekabel. Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? 2.etg: for ca 6 år siden utskifting av avløps- og vannledninger. Rørlegger gjorde jobben som dugnad/vennetjeneste. Kjellerleilighet: ca 8 år siden utskifting av avløps- og vannledninger 1. etg: skifte av varmtvannsbeholder. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? 1. etasje: for ca 2 år siden utskifting av hele installasjonen 2.etg: ca 6 år siden utskifting av hele installasjonen og varmekabel på bad kjellerleilighet: ca 6 år siden utskifting av hele installasjonen og varmekabler i hele leiligheten. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Sikringsskap ca. 2 år siden. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? for ca 4 år siden: utskifting av taket, montering av 4 takvinduer, ca 3 år siden, bygging av taktekking del av terrassen ca 3 år siden bytte kledning øvre del av huset. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Innredet kjelleretasjen med soverom, stue/kjøkken og bad.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Nika Nasibi har gleden av å presentere Samholdvegen 36. Dette er en innholdsrik enebolig i barnevennlige omgivelser i Vaksdal. Det er en nydelig utsikt utover fjorden og over på Osterøy. Sentral beliggenhet med kort gangavstand til både togstasjonen og Vaksdal senter. Boligen holder en gjennomgående god standard. Nyere taktekking. Parkering i garasje. Velkommen på visning! Stue / kjøkken: Lys og innbydende stue med åpen planløsning mot kjøkkenet. Stuen har pene overflater som gir rommet et moderne preg. Stuedelen har et areal på 29,7 m² og kan innredes med sofaseksjon og spisebord. Det er vedovn i stuen som bidrar til lun og god varme vinterstid. Fra stue er det utgang til en herlig altan på 29 m², hvorav 12 m² er overbygget. Overbygget er fra 2020 og skaper en lun uteplass. På uteplassen har man en fantastisk sjøutsikt. Lekkert kjøkken i lys utførelse fra 2021. Kjøkkenet er innredet med glatte hvite fronter, laminat benkeplate, overskap til tak og integrerte hvitevarer. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen er rommelig med god lagringsplass i skuffer og skap. Soverom: Hoveddelen har to soverom med gulvareal på 11,9 m² og 10,7 m². Hovedsoverommet kan innredes med dobbeltseng, garderobe og annen standard soveromsinnredning. Soverom 2 egner seg god som gjesterom, barnerom og/eller kontor. Bad /vaskerom Pent bad fra 2017, utført i regi av eier. Badet er helfliset, med gulvvarme. Det er innredet med dusjvegg, servant, møbler, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Underetasje: Underetasjen er innredet med stue/kjøkken, bad og soverom. Det er gulvvarme i sokkelleiligheten. Stue / kjøkken: Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken med et areal på 17 m². Rommet har pene overflater. Kjøkkenet er innredet med hvite glatte fronter og laminat benkeplate. Det er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Bad: Helfliset bad dusjvegg, servant, møblement og veggmontert wc. Soverom: Soverom på 8,6 m² med plass til standard soveromsinnredning.

  Standard
  Boligen inneholder: Underetasje: Stue/kjøkken 17 m² Soverom 8,6 m² Bad 4,4 m² 1. etasje: Gang m/trapp 8,5 m² Stue 29,7 m² Kjøkkendel 8 m² Kott Gulvareal for rom i 2. etasje: Gang mtrapp 10,5 m² Bad 7,9 m² Soverommene er 11,9 m² og 10,7 m² Garderobe i 2. etasje blir utgang til balkong. Garderoben er ca 2 m² og er med i p-rom. Innvendige overflater: Laminat og fliser på gulver. Platet og malte vegger. Platet og malte himlinger. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverket er under 90 cm høyt. Tiltak: Rekkverket bør heves. Dagens krav til høyde på rekkverk er 1 meter. Da bygget ble oppført var kravet 90 cm. Innvendig > Innvendige trapper: Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det mangler håndlist på vegg og åpning i rekkverk er for stor. Tiltak: Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Håndløper bør monteres og åpninger i rekkverk bør reduseres. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er tilfredsstillende lokalt fall til sluk i dusjkrok. Sokkelen til dusjveggen er tett. Ved lekkasje utenfor dusjvegg før det renner til sluk. Tiltak: Det bør etableres avrenning inn til sluk for hele våtrommet. Det er ikke behov for tiltak. Badet fungerer med dette avviket. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Det er for lite fall til sluk. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Det er ikke behov for tiltak. Badet fungerer med dette avviket. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Eldre kobberrør. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Det er ikke registrert lekkasjer. Vannrørene av kobber er mest sannsynlig over 25 år. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Opprinnelig drenering. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. På grunn av alder må en regne med at utvendig drenering er svekket, og dette kan medføre fuktproblemer innvendig. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Eldre utvendige vann- og avløpsrør. (over 25 år= TG2 på grunn av alder) Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vann- og avløpsledninger. Avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Radon: Eiendommen ligger i et område med usikre radonforekomster. Tiltak: Det anbefales å få utført radonmålinger i boligen. Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under/foran ildstedet. Det er ikke ildfast plate langt nok frem på gulvet foran vedovn. Tiltak: Det må monteres ildfast plate under/foran ildsted. Ildfast plate må monteres. Forhold som har fått TGIU: Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Taket er innvendig panelt. Det er ikke tilkomst for kontroll av sperr, sutak, isolasjon eller lufting. Tiltak: Det ble ikke registrert tegn til lekkasjer eller skader. Det er ikke behov for umiddelbare tiltak.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i garasje.

  Forsikringsselskap
  Storebrand

  Polisenummer
  2387951

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,00))   89 292,- (Omkostninger totalt)   2 979 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Gulvvarme i sokkelleilighet og i bad i 2. etasje. Luft-til-luft varmepumpe i 1. etasje.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12226

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, branntilsyn/feiing og eiendomsskatt. Renovasjon blir levert av ekstern aktør, BIR as.

  Formuesverdi primær
  374063

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1346626

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4628/17/118: 07.04.1942 - Dokumentnr: 645 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om vedlikehold Med flere bestemmelser - Plikt til å opparbeide vei på eiendommens østre side mot bruksrett i denne. - Plikt til å sette opp og vedlikeholde gjerde om eiendommen. 20.10.1941 - Dokumentnr: 2206 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4628 Gnr:17 Bnr:7 24.12.2007 - Dokumentnr: 1064344 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 552378 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1251 Gnr:17 Bnr:118 07.04.1942 - Dokumentnr: 645 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4628 Gnr:17 Bnr:7 - Rett til å benytte vei som fører frem til eiendommen mot å delta i vedlikehold. 15.03.2012 - Dokumentnr: 216257 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4628 Gnr:17 Bnr:7 Med flere bestemmelser - Rett til å bruke vei inn til eiendomen. - Bnr 118 har rett til å kjøre gjennom veien på bnr 81. - Det skal ikke parkeres i veien - Felles vedlikeholdsplikt. - Felles vei går fra hjørne på garasje til bnr 81 og ut forbi gnr 17 bnr 61 inn til kommunal vei. - Felles vei gjelder ikke gårdsplass/parkeringsplass på eiendommene. - Det er kun bnr 118 og bnr 81 som har rett til å bruke veien til biltransport. 15.03.2012 - Dokumentnr: 216257 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4628 Gnr:17 Bnr:81 Med flere bestemmelser - Rett til å bruke vei inn til eiendomen. - Bnr 118 har rett til å gjøre gjennom veien på bnr 81. - Det skal ikke parkeres i veien - Felles vedlikeholdsplikt. - Felles vei går fra hjørne på garasje til bnr 81 og ut forbi gnr 17 bnr 61 inn til kommunal vei. - Felles vei gjelder ikke gårdsplass/parkeringsplass på eiendommene. - Det er kun bnr 118 og bnr 81 som har rett til å bruke veien til biltransport.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Det foreligger ingen tegninger eller byggesaksdokumenter på boligen i kommunens arkiver. Megler tar utgangspunkt i boligens faktiske bruk og kan ikke garantere om det foreligger noe avvik i plantegning eller om det er noen søknadspliktige tiltak som ikke er godkjent av kommunen. I matrikkelen er eiendommen oppført med en bruksenhet: en enebolig og garasje. Andre dokumenter mottatt fra kommunen: - Gjenpart nabovarsel for terrasse datert 03.05.2000. - Melding om tiltak, terrasse på bolighus stemplet 05.05.2000. Meldingen er stemplet med godkjenning etter vilkår fra kommunen. - Oversiktskart. - Bilder ifm med søknad om terrasse. - Tegninger garasje datert 25.06.2008. Tegning stemplet med godkjenning. - Melding om tilatk, oppføring av garasje stemplet 01.07.2008. - Byggetillatelse for oppføring av garasje datert 11.07.2008.

  Vei, vann og avløp
  Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei. Det foreligger tinglyst rettighet over privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til område for boliger og tilhørende anlegg. Reguleringsplan: Plannavn: Reguleringsplan for Vaksdal, del vest, frå 1982 (B29). Reguleringsformål: Område for bustader og tilhøyrande anlegg. Kommuneplan: Arealet er avsatt til boligområde etter kommuneplanen. Hensynssone i kommuneplanen: Gjennomføringssone - Krav om felles planlegging. Det er startet opp planarbeid for eiendommen. Vaksdal kommune har startet opp områdeplan for Vaksdal (vedtak oppstart 12.09.2016).

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,00))   89 292,- (Omkostninger totalt)   2 979 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  89292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt vederlag tilsvarende kr. 52 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke innhenting kommunale opplysninger kr 5 900,-, salgsoppgave kr 1 500,-, saldoforespørsel kr 1 000,-, tilretteleggingsgebyr kr 10 900,-, markedsføringspakke kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 900,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og et rimelig vederlag stort kr 10 000,- for utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva. 

Nika Nasibi

Megler

Nika Nasibi

95 44 57 91

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev