aktiv-eiendomsmegling

VÅLER I SOLØR Bergesidevegen 39

Konsesjonsfritt og modernisert småbruk med fin og landlig beliggenhet ca. 3,5 km fra Våler sentrum - Låve med muligheter

 • kr 2 250 000
 • BRA 112 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 2 250 000
 • Omkostningerkr 72 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 322 392
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 930
 • Soverom -
 • ArealP-rom 112 m²
 • Tomt34 330.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,-)) 72 392,- (Omkostninger totalt) 2 322 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Ser du etter småbruk ideelt for dyrehold i Våler? Da kan Bergesidevegen 39 være eiendommen for nettopp deg. Eiendommen består av enebolig, låve med varme tilrettelagt for hund eller andre dyr eventuelt som et snekkerverksted og hønsehus/bod med varme i gulv. Det står også to separate hundegårder på tomta. Tomten er på ca. 34 daa hvorav 32 daa av jorda er forpaktet bort. Boligen er oppført i 1930 og i senere tid tilbygget. Den inneholder bl.a. gang, flere stuer, fire soverom, kjøkken, nyere bad og vaskerom. Her bor man landlig og idyllisk til kun ca. 3,5 km fra Våler sentrum med barnehager, skoler og flere servicefasiliteter. Merk deg dette: - Trivelig eiendom for både to- og firebeinte - Landlige og rolige omgivelser - 3,5 km til Våler sentrum

Bergesidevegen 39, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 64 kvm
  2. etasje: 48 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 64 kvm 1. etasje: Vindfang/garderobe, entré, bad/vaskerom, kjøkken, trapperom, to soverom, dagligstue og stue/spisestue.
  2. etasje: 48 kvm 2. etasje: Stue og tre soverom.  Tomt
  34330.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt. Tomten er opparbeidet med gruset innkjøring og gårdsplass, hage med beplantning og inngjerdet med skigard. I følge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 34 330,3 m² og et oppgitt areal på 34 341,3 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes. Det ble inngått jordleieavtale på eiendommen den 2. mai 2021. Avtalen gjelder i 10 år f.o.m 2021 t.o.m 2030 og følger eiendommen ved salg. Avtalen omfatter all dyrket areal tilsvarende 32 daa. Det er avtalt pris på kr 15.000,- pr. år som betales innen 1. oktober. Ikke mulighet for å dyrke poteter.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i landlige omgivelser ca. 3,5 km fra Våler sentrum med skole, barnehage, butikker og flere servicetilbud. Eiendommen ligger like ved Glomma og har fine friområder for både tur og trening like ved. Våler har gode muligheter for fritidsaktiviteter for barn og unge med Våler stadioen hvor det er friidrettsbane og fotballbane, samt Vålerhallen med håndballbane. I tillegg er det svømmebasseng tilknyttet ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppe/Våler Idrettsforening. I tillegg har NAF trafikksenter racing bane for bl.a. go-kart. Er du glad i jakt og fiske så er området kjent for å ha et rikholdig dyreliv for små- og storviltjegere i tillegg til mange tjern, sjøer og elver hvor fiskelykken kan prøves ut. Flere elver og vann egner seg også for padling og kajakk. Fine turområder for små og store finner du i kort avstand fra hjemmet. Her kan vi bl.a. nevne Spulsåstoppen og Blåenga som har tilrettelagt uteplass og gapahuk. Elverum ligger ca. 30 min i bil fra boligen og har bysentrum med to kjøpesentre, sentrumsbutikker, spisesteder, Sjukehuset Innlandet, Høgskole og alle øvrige servicetilbud.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Harald Juliussen ved Takstrådet Harald Juliussen AS. Enebolig oppført i 1930 og tilbygd i 1990 og i 2022. Byggegrunn av løsmasser og ukjente dreneringsforhold. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeårene. Fasade/kledning har stående bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. med kneveggsbøring og hanebjelker. Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass fra 1984, 1985, 1990, 2009 og fra 2022. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Veggkonstruksjon: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det var ikke vanlig med luftet kledning i 1930 årene. Denne kledningen går helt ned på utkraget ringmur. Noe oppsprukket panel, fare for råteskader. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. - Utvendige trapper: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. - Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Helningsavvik i innerste opprinnlige del i begge etasjer. - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Pipe og ildsted: Ildfast stein har sprekker. Sprekk i ildfast stein i peisovn i flg. eier. - Rom under terreng: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Veggkledninger i tidligere bad i kjeller er vurdert som en risikokonstruksjon. - Krypkjeller: Krypkjeller har ingen adkomstmulighet og derfor ikke nærmere vurdert innvendig. Det er begrenset tilgang til hele krypkjelleren. - Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: Punkt 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Nytt bad i 2020. Arbeid utført av Solør Byggservice. Punkt 2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - 2020. Punkt 8. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? - Ja, ved mye regn kommer det sotvann på mur oppe i 2. etasje. Skjevhet i gulv er beskrevet i takst. Punkt 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Nytt sikringsskap, nytt opplegg store deler av hus og uthus-høner. Arbeid utført av Arneberg elektro. Punkt 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Kontroll vil bli utført før salg. Punkt 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av faglært i 2022. Arbeid utført av Våler bygg. Punkt 20. Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen? - Jordleieavtale forpakning inngått 2021, 10 års varighet.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1. etasje: Vindfang/garderobe, entré, bad/vaskerom, kjøkken, trapperom, to soverom, dagligstue og stue/spisestue. 2. etasje: Stue, tre soverom og kott. Kjeller: Tre boder. Eiendommen består også av låve/uthus og hønsehus/bod.

  Standard
  Velkommen Eiendommen har gruset innkjøring og stor, gruset gårdsplass. Overbygd inngangsparti i tilknytning til veranda med plass til utemøblement. Stor gang med praktisk garderobeløsning. Stue Boligen har todelt stue med gode innredningsmuligheter for flere sittegrupper og spisebord. Peisovn og varmepumpe sørger for varme på kalde dager. Kjøkken Kjøkkeninnredning med glatte, lyse fronter. Laminat benkeplate og vask med to kummer. Frittstående hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Soverom Boligen har fem soverom, to i 1. etasje og tre i 2. etasje. Rommene har plass til både seng, nattbord og oppbevaringsmøbel. Bad/vaskerom Bad fra 2020 med flislagt gulv med varmekabler og vegger med både flis og panel. Innredning med to nedfelte servanter og skuffer. Veggmontert toalett og dusjnisje med vegghengt dusjbatteri. Vaskerom i tilknytning til badet med flislagt gulv med varmekabler og panelvegger. Utstyrt med innredning med avsatt plass til både vaskemaskin og tørketrommel samt vask og praktisk benkeplass.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2007, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2027. Feiing ble utført siste gang i 2021. Tilsyn ble sist gang utført i 2016, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn. Det er innlagt fiber til eiendommen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,-)) 72 392,- (Omkostninger totalt) 2 322 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  - Luft-til-luft varmepumpe i stuen. - Bad/vaskerom og inngang med elektriske varmekabler i gulvet. - Panelovner på enkelte rom. - Peisovn og eldre vedkamin i 1. etasje.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9331

  Kommunale avgifter år
  2021

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 9.331,- for 2021. I disse inngikk eiendomsskatt, renovasjon, septikrenovasjon og vanngebyr. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  240603

  Formuesverdi primær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen: Tinglyst bestemmelse vedrørende elektriske kraftlinjer på denne eiendommen, dbnr. 191089, tgl. 12.2.2007. Tinglyst jordskifte vedr. grensegangssak, dbnr. 3033, tgl. 28.9.1972. Tinglyst bestemmelse vedrørende elektriske kraftlinjer på denne eiendommen, dbnr. 990014, tgl. 16.10.1967. Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for noe av bygningsmassen. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er ikke mottatt byggetegninger. Man har derfor ikke kunnet kontrollere hvor vidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport, men som ikke er godkjent for varig opphold. Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold. Avvik beskrevet ovenfor er å anse som lovlighetsmangler. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat vei. Det er ikke kjent med at det er opprettet eller tinglyst avtale om veirett. Eiendommen er tilknyttet offentlig vannett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene. Kommunen skal kontrollere alle private avløpsanlegg i kommunen og det må derfor kunne påregnes kostnader til utbedringer av dette. Eiendommen har privat avløpsanlegg med nedgravde kummer. Kommunen skal kontrollere alle private avløpsanlegg i kommunen og det må derfor kunne påregnes kostnader til utbedringer av dette. Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende. Det gjøres oppmerksom på at kommunene driver fortløpende kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære framtidige krav om utbedring av eiendommens avløpsanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av kommuneplan for Våler kommune, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligområde og Landbruks-, natur- og friluftsområde (LNF med spredt boligbebyggelse) og boligbebyggelse. Det gjøres oppmerksom på at oppføring av nye tiltak vil falle utenfor LNF-formålet, og kan ikke skje uten etter dispensasjon eller reguleringsplan.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt, men i og med at eiendommen er større enn 2 daa, må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet. Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at det er driveplikt på jordbruksareal med fulldyrka jord, overflatedyrka jord og innmarksbeite. Hvis en eiendom har slikt areal, er det driveplikt på den, uansett hvor stort arealet er. Driveplikten kan oppfylles ved at eier selv driver jorda eller leier bort jorda til andre som driver denne. Ny eier må innen 1 år etter overtakelse av eiendommen, bestemme om jorda skal drives selv eller leies bort. For ytterligere informasjon om konsesjonsforhold, herunder også om driveplikt, kontakt Landbrukskontoret eller se på Landbruksdirektoratets hjemmesider.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke kjent med at det hviler odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,-)) 72 392,- (Omkostninger totalt) 2 322 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  72392

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 2,3 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 15.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev