aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendom V/Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere dette flotte rekkehuset på Hauge

VALESTRANDSFOSSEN Hansdalsvegen 23

Enderekkehus fra 2011 med usjenert og solrik beliggenhet. 2 bad, 3 soverom, loftsstue og solrik terrasse og parkering

 • kr 2 490 000
 • BRA 110 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 490 000
 • Omkostningerkr 80 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 470 542
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 011
 • Soverom3
 • ArealP-rom 109 m²
 • Tomt1 544.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  67 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000))

  80 542 (Omkostninger totalt)

  2 780 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Hansdalsvegen 23. Enderekkehus fra 2011 i naturskjønne omgivelser. Boligen har en innholdsrik og barnevennlig planløsning med 3 soverom, 2 stuer og 2 bad. Pen stue med store vindusflater, åpen og praktisk kjøkkenløsning med utgang til solrik terrasse. 2 pene bad og loftstue som er perfekt for en barnefamilie. Beliggenheten er landlig, men likevel sentral, med kort kjøreavstand til det aller meste av hverdagslige servicetilbud. Boligen har en herlig terrasse av god størrelse. Her kan man nyte gode sol- og utsiktsforhold. Felles tomt med gode parkeringsmuligheter. Boligen går over 2 plan og inneholder: 1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom og bod. 2. etasje: Loftsstue, soverom og bad. Utvendig bod Velkommen på visning

Hansdalsvegen 23, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Rekkehus
  Bruksareal
  1. etasje: 78 kvm 1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom og bod.
  2. etasje: 32 kvm 2. etasje: Stue, soverom og bad.
  Primærrom
  1. etasje: 77 kvm 1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.
  2. etasje: 32 kvm 2. etasje: Stue, soverom og bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 1 kvm Bod.  Tomt
  1544.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med tilkomstvei, uteområde og parkeringsløsning.

  Beliggenhet
  Beliggenheten er landlig og fin på Hauge, men likevel sentral, med kort kjøreavstand til det aller meste av hverdagslige servicetilbud. Her er det kort kjøreavstand til både Valestrand og lonevåg med både butikker, skoler, barenhager og rikt servicetilbud. Også kort kjøreavstand til Arna med både jernebanestopp og Øyrane Torg Osterøy er Nordens største innlandsøy og er et paradis for friluftsmennesker. Her avholdes det festivaler, konserter, årlige halvmaraton rundt Brakvatnet og mye annet. Øyen har alt av fjord og fjell. Årlig avholdes det en tradisjonell 9-fjellstur som går over alle de flotte toppene på Valestrand. Dette er Hånipa, Erstadfjellet, Perafjellet, Hallandskletten, Burkelandsfjellet, Horsåsfjellet, Dalsnipa, Iseggjane og Eikelandsfjellet. Fjellene er også mulig å gå opp utenom 9-fjellsturen i det tempoet som passer deg og din familie. Andre turdestinasjoner er Reigstadfjellet og Brakvatnet. Ved sistnevnte finner man en familievennlig strand hvor det er langgrunt og barnevennlig. Det er lagt til rette for grilling, telting og søndagsturer rundt vannet. Osterøy er en fantastisk øy som byr alt fra langrennsløyper, bading, padling, fisk, klatring og mye mer. Fra Valestrand går det ferge over til fastlandet hver halvtime. Overfarten til Breistein tar ca. 10 minutt. Fra Breistein er man i Åsane på 5 minutt. Her har man byens tetteste konsentrasjon av handlesenter og spesialbutikker. Osterøybrua er nedbetalt, og om en ønsker å ta veien om Arna til Bergen, kan man det. Der kan man også ta lokaltog til Bergen. Fra Arna Terminal bruker toget bare 8 minutt til Bergen.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Byggemåte
  Tak: Det er saltak i trekonstruksjon med taksperrer og kaldt loft. Det er tekket med takstein fra byggeår. Veggkonstruksjon: Det er bindingsverk konstruksjon fra byggeår med liggende trekledning som er utlektet og har god lufting. Vinduer: Vinduer med isolerglass fra 2011. Dører: Ytterdør og terrassedør med glassfelt. Malte fyllingsdører fra byggeår. Etasjeskille: Gulv mot grunn i betong og etasjeskille i trebjelkelag fra byggeår. Byggegrunn: Bygget er fundamentert på fjell og faste masser. Drenering: Opprinnelig drenering fra byggeår. Grunnmur og fundamenter: Grunnmur og støpt plate på faste masser av sprengstein fra byggeår.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Eiger fuget dusjområdet på hovedbad nå nylig da fugene mellom flisene var slitt. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Det har vore lekkasje ved utekran. Dette vart reparert av rørlegger. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Mus har gnagd på nederste kledningsbord på fasade ved kjøkken. Har ikke hatt mus på kjøkken. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Vedovn er litt deformert inni og det er ikkje lenger plass til røykvenderplater. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Vi har hatt mus på koffertloft. Har brukt musefeller for å få bukt med dem. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Har skjeggkre og/eller sølvkre. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Har utvendig elbillader. Montert i 2016 av Thunestvet. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Hagemur er bygget av eiger. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Kjetel Nilssen bygde terrassen, mens Espen Burkeland (Eiger) var med på det. Boligen var nybygget når vi flyttet inn i 2011. Det er bare vi som har bodd der.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Hansdalsvegen 23. Enderekkehus fra 2011 i naturskjønne omgivelser. Boligen har en innholdsrik og barnevennlig planløsning med 3 soverom, 2 stuer og 2 bad. Beliggenheten er landlig, men likevel sentral, med kort kjøreavstand til det aller meste av hverdagslige servicetilbud. Boligen har en herlig terrasse av god størrelse. Her kan man nyte gode sol- og utsiktsforhold. Velkommen på visning! Boligen har en sosial planløsning med åpen løsning mellom stue og kjøkkenet. Rommet er av god størrelse og kan enkelt innredes med både sofagruppe og spisebord. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i arealet. Fra stue er det utgang til en herlig terrasse med god plass til innredning av terrassemøblement og grill. Fra terrassen kan man nyte en flott og natuskjønn utsikt. Pent kjøkken i lys utførelse med profilerte fronter og laminat benkeplate. Romslig kjøkkeninnredning med god lagringsplass i skuffer og skap. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer herunder platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. Det er opplegg for kjøleskap/frys. Kjøleskapet vil ikke medfølge handelen. Romslig stue i boligens andre etasje. Rommet er perfekt for barnefamilien eller om man har ungdommer i hus, og kan innredes med sofagruppe og mediemøblement. Bad i hver av boligens etasje. I første etasje er badet innredet med dusjhjørne, toalett, benkeskap med nedfelt servant, speil med belysning og opplegg for vaskemaskin. Bad i andre etasje er helfliset og innredet med dusj i badekar, toalett, nedfelt servant og speil med belysning over. Det er varmekabler i gulv på begge bad. Boligen har totalt 3 soverom. Hovedsoverommet er romslig og kan innredes med dobbeltseng, garderobe og annet standard soveromsmøblement. Resterende soverom har plass til standard soveromsinnredning og egner seg som barnerom, gjesterom og/eller kontor. Stor terrasse med gode solforhold og felles parkering med god plass til mange biler. Kort fortalt er dette et pent enderekkehus som egner seg ypperlig for barnefamilien.

  Standard
  Boligen går over 2 plan og inneholder: 1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom og bod. 2. etasje: Stue, soverom og bad. Innvendige overflater: Innvendige gulv med ulike overflater, belegg og parkett. Innvendige vegger og himling med panel og malte plater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Tiltak: Det bør lages system for bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Nedløp til rør i bakke må monteres. Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Taktekking: Tekking har partier med mose. Tiltak: Det anbefales at mose fjernes. Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Noe innvendig slitasje i ovn. Tiltak: Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Det bør etableres avrenning inn til sluk for hele våtrommet. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tiltak: Jevnlig rengjøring anbefales.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Kjøleskap følger ikke med i salget

  Parkering
  Felles tomt med gode parkeringsmuligheter. Ingen faste plasser.

  Forsikringsselskap
  Frende

  Polisenummer
  66809

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  67 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000))

  80 542 (Omkostninger totalt)

  2 780 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Peisovn i stue. Varmekabler i begge bad. Elbillader.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  17909

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer branntilsyn/feiing, vann, avløp og eiendomsskatt. Renovasjon blir levert av ekstern aktør: BIR.

  Formuesverdi primær
  634463

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2284065

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Velforening
  Sameie med 3 enheter. Felles tomt. Ingen fllesplikter eller felleskostnader.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4630/4/109/1: 01.04.2011 - Dokumentnr: 255337 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/3 30.01.2015 - Dokumentnr: 87891 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4630 Gnr:4 Bnr:2 - Bnr 2 gir bnr 101, 102, 103, 108, 109 og 116 veirett. Pliktig vedlikehold.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for oppføring av 3 boliger i rekke datert 08.07.2011. Andre dokumenter mottatt fra kommunen: - Oversiktskart. - Søknad om utvidet bruk av eksisterende avkjørsel datert 2008. - Søknad om tillatelse til tiltak, oppføring av 3 boliger i rekke datert 15.05.2008 og 22.05.2008. - Søknad om lokal godkjenning av foretak stemplet 26.06.2008. - Tillatelse til tiltak, oppføring av 3 boliger i rekke datert 28.01.2009. - Tegninger stemplet med godkjenning 28.01.2009. - Søknad om sanitæranlegg datert 18.02.2009. - Søknad om endring av ansvarsrett datert 28.04.2009. - Tillatelse til tiltak, oppføring av 3 boliger i rekke, endret ansvarsrett datert 11.05.2009. - Søknad om endring av tillatelse (ny plassering) og anmodning om ferdigattest datert 19.04.2011. - Søknad om endring av plassering datert 26.04.2011. - Tillatelse til tiltak, oppføring av 3 boliger i rekke, endringssøknad datert 09.05.2011.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Tilkomst via privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er uregulert, men er avsatt til bolig - nåværende i kommuneplanen. Kommentar fra kommunen: "Rullering av kommuneplanen sin arealdel starta opp våren 2022. Sjå kommunen sine heimesider for meir informasjon."

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  67 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000))

  80 542 (Omkostninger totalt)

  2 780 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  80542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt vederlag tilsvarende kr. 59 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 900,-, kommunale opplysninger kr 6 99,-, markedsføringspakke kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 900,- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  ,- . Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter...Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på et rimelig vederlag stort kr pr. time for utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva. 

Jørn Tage Hereide

Megler

Jørn Tage Hereide

99 25 14 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev