aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til en flott 4-roms eierleilighet i Loftåslia 3.

VALESTRANDSFOSSEN Loftåslia 3

Lys og moderne 4-roms eierleilighet | 2 bad | 3 soverom | Heis | Carport m/ lademulighet | Usjenert og stor terrasse |

 • kr 3 490 000
 • BRA 118 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 103 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 593 392
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 015
 • Soverom3
 • ArealP-rom 110 m²
 • Felleskostnaderkr 2 500
 • Tomt2 178.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  103 392 (Omkostninger totalt)

  3 593 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Loftåslia 3. En lys og moderne 4-roms eierleilighet fra 2015. Leiligheten ligger flott til i byggets 1. etasje med trappefri adkomst via heis. Boligen holder en gjennomgående pen standard med begrenset brukslitasje. Loftåsfeltet er et relativt nyetablert boligområde med gjennomgående fin og moderne utføring. Feltet fremstår som rolig og barnevennlig med variert bebyggelse, lekeplasser og gangveier. Kort oppsummert: - 3 soverom. - 2 bad. - Termostatstyrte varmekabler i stue/kjøkken, begge bad, gang og soverommene. Vedovn i stue. - 3-stavs eikeparkett på gulv. - Fast carport for parkering - lademulighet - Usjenert terrasse ca. 18 m2. Direkte adkomst til hage. - Flott utsikt og meget solrikt. - Begrenset brukslitasje. - Etablert sameie Velkommen på visning!

Loftåslia 3, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 118 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 110 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Stue/kjøkken, 3 soverom, 2 bad, gang, gang 2 og entré.  Tomt
  2178.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt i sameiet opparbeidet med beplantning, grøntareal, innkjørsel og parkeringsplasser.

  Beliggenhet
  Eiendommen befinner seg i et attraktivt, sentralt og veletablert boligfelt på Valestrand. Loftåsfeltet er et relativt nyetablert boligområde med gjennomgående fin og moderne utføring. Feltet fremstår som rolig og barnevennlig med variert bebyggelse, lekeplasser og gangveier. Fra eiendommen er det få minutter kjøring til Valestrand sentrum hvor man finner det meste av hverdagslige servicetilbud. Det er etablert gangvei med gangbro over Kringastemma og videre fortau til Valestrand, ca.10 - 15 minutter gange fra eiendommen til Valestrand. Fra eiendommen har man kort vei til en rekke fine tur- og fritidsmuligheter. Fra eiendommen er det ca. 8 - 10 minutter kjøring til kommunesentrum Lonevåg. Det er ca. 25 minutter reisetid til Åsane ved bruk av fergeforbindelse mellom Valestrand og Breistein. Til Bergen sentrum tar de ca. 35 minutter med bil ved bruk av fergeforbindelse mellom Valestrand og Breistein. Alternativt kan man benytte Osterøybroen. Osterøybrua er nedbetalt, og om en ønsker å ta veien om Arna til Bergen, kan man det. Der kan man også ta lokaltog til Bergen. Fra Arna Terminal bruker toget bare 8 minutt til Bergen . Osterøy er Nordens største innlandsøy og er et paradis for friluftsmennesker. Her avholdes det festivaler, konserter, årlige halvmaraton rundt Brakvatnet og mye annet. Øyen har alt av fjord og fjell. Årlig avholdes det en tradisjonell 9-fjellstur som går over alle de flotte toppene på Valestrand. Dette er Hånipa, Erstadfjellet, Perafjellet, Hallandskletten, Burkelandsfjellet, Horsåsfjellet, Dalsnipa, Iseggjane og Eikelandsfjellet. Andre turdestinasjoner er Reigstadfjellet og Brakvatnet. Ved sistnevnte finner man en familievennlig strand hvor det er langgrunt og barnevennlig. Det er lagt til rette for grilling, telting og søndagsturer rundt vannet. Osterøy er en fantastisk øy som byr på alt fra langrennsløyper, bading, padling, fisk, klatring og mye mer. Skoler og barnehager i nærområdet: - Reppen barnehage - Valestrand barnehage - Hauge barnehage - Valestrand skole - Osterøy ungdomsskole

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Bygningen er fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell og har en grunnmur av betong. Gulv mot grunn i underetasje av støpt betong. Yttervegger: Bygningen har yttervegger av plasstøpt betong og trekonstruksjoner. Utvendige fasader er bekledd med vindtetting, lekter og kledning. Takkonstruksjon: Bygningen har pulttak av sperrekonstruksjoner med utvendig tekket med folie el.l membrantekking. Etasjeskille: Bygningen har etasjeskille av betong. Vinduer: Nordan vinduer med 2-lags isolerglass i malte trekarmer fra 2015. Dører: Nordan skyvedør med 3-lags energiglass i malt trekarm fra 2015. Hvit glatt entredør fra Swedoor i utførelsen B-30 og Db-40. (Brann og lyd krav). Hvite formpressede dører innvendig i leiligheten.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder: Entre 4,8 m2 Bod 7,5 m2 Gang 9,4 m2 Bad/vaskerom 8 m2 Stue/kjøkken 42 m2 Soverom 7,9 m2 Soverom 8,2 m2 Soverom 16,5 m2 Gang 4,8 m2 Bad 7 m2 Innvendige overflater: Gulvene er belagt med 3-stavs eikeparkett og flis. Innvendige vegger er bekledd med malt betong og ferdigmalte mdf plater. Himling består av malt betong og tak ess.

  Standard
  Velkommen til Loftåslia 3 - en pen 4-roms leilighet fra 2015. Leiligheten ligger flott til i byggets 1. etasje med trappefri adkomst. Boligen holder en gjennomgående pen standard med lys og stilren utførelse. Leiligheten har fast parkering i carport, terrasse på ca. 18 m2, 3 soverom og 2 bad. Velkommen på visning! Stue / kjøkken: Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning med et areal på 42 m2. Rommet er lyst og innbydende, og kan innredes med både sofagruppe og spisebord. Stuen har store vindusflater med en naturskjønn utsikt som strekker seg utenfor. For å komme nærmere utsikten kan man trekke ut på leilighetens terrasse på ca. 18 m2. Her kan man innrede med terrassemøblement og grill. I stuen er en herlig peisovn som kan benyttes på kaldere dager. Kjøkken fra Norema i lys utførelse. Kjøkkenet er innredet med glatte fronter og laminert benkeplate. Det er utstyrt med integrerte hvitevarer, herunder; platetopp med induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Soverom: Leiligheten har totalt 3 soverom på henholdsvis 16,5 m2, 8,2 m2 og 7,9 m2. Hovedsoverommet ligger i egen fløy med direkte tilkomst til garderoberom og privat bad. Soverommet er av meget god størrelse og kan innredes med dobbeltseng og annet soveromsmøblement. Soverom 2 og 3 kan innredes med standard soveromsinnredning og egner seg godt som gjesterom, barnerom og/eller kontor. Bad: Stilrent bad tilknyttet hovedsoverommet. Badet har et romslig areal på 7 m2 og er utstyrt med foldedører i dusj, veggtoalett og baderomsinnredning med heldekkende servant. Det er fliser på gulv og vegger, samt termostatstyrte varmekabler i gulv. Bad 2 er helfliset i lys utførelse. Det er innredet med foldedører i dusj, veggtoalett og heldekkende servant. Rommet er også utstyrt med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dette er praktisk plassert bak skyvedørsgarderobe. Badet har et romslig areal på 8 m2. Det er termostatstyrte varmekabler i gulv. Entré: Innbydende entré innredet med rommelig skyvedørsgarderobe for yttertøy og sko. Tilstandsrapport: Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2 og TG 3. Takstmann har gitt tilstandsgrad 2 på følgende punkter i sin rapport: Avvik som kan kreve tiltak: Våtrom > Overflater Gulv > Bad 2: Tilstandsgrad 2 er satt på grunn av lokal vannansamling. Tiltak: Ingen umiddelbare tiltak er nødvendig. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Telenor.

  Parkering
  Leiligheten har fast parkering i carport.

  Diverse
  Sameiet sparer opp til evt maling av huset. Sameiet opplyser at det er oppdaget skjeggkre i 2 leiligheter i sameiet. Det er derfor igangsatt tiltak hvor det settes ut feller. Det er ikke registrert skjeggkre i denne leiligheten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  103 392 (Omkostninger totalt)

  3 593 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Termostatstyrte varmekabler i stue/kjøkken, bad, bad/vaskerom, gang og soverommene. Rentbrennende peisovn.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  18720

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, branntilsyn/feiing og eiendomsskatt. Renovasjon blir levert av ekstern aktør; BIR.

  Formuesverdi primær
  781510

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  2813434

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  1/12

  Felleskostnader pr. mnd
  2500

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer vedlikehold heis, felles strømanlegg, TV/internett (Telenor), forsikring, brøyting og sparing til fremtidig vedlikehold.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 02.07.2015 - Dokumentnr: 601131 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/12


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for oppført 12-mannsbolig datert 05.10.2015, samt ferdigattest for oppførte carporter datert 18.09.2015.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett. Det er tilkomst via privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig - terrasseblokker. Reguleringsplan: Plannavn: Loftås gnr 1 bnr1 m.fl. Reguleringsformål: Bustad - terrasseblokkar.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  103 392 (Omkostninger totalt)

  3 593 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  103392

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,75 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, markedsføringspakke kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,-, grunnpakke innhenting opplysninger kr 5 900,-, salgsoppgave kr 1 500,-, visninger kr 2 500, - og tinglysingsgebyr kr. 585 ,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg. Alle beløp er inkl. mva

Kim Stavang Olsen

Megler

Kim Stavang Olsen

97 67 63 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev