aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Valestrandvegen 41. Nydelig leilighet fra 2019 med god beliggenhet.

VALESTRANDSFOSSEN Valestrandsvegen 41

Lekker og usjenert 3-roms leilighet fra 2019 med solrik balkong og carport. Hauge/Osterøy

 • kr 2 790 000
 • BRA 76 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 790 000
 • Omkostningerkr 82 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 872 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 019
 • Soverom2
 • ArealP-rom 72 m²
 • Felleskostnaderkr 1 125
 • Tomt8 249 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 790 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  69 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000))

  82 792 (Omkostninger totalt)

  2 872 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Valestrandvegen 41. Lekker 3-roms endeleilighet fra 2019 med gjennomgående god standard og fine kvaliteter. Leiligheten har en sosial og luftig planløsning med åpen løsning mellom stue og kjøkkenet. Videre er planløsningen meget praktisk, med dør mellom stue/kjøkken og gang ved soverom og bad. Kort oppsummert: - Ny leilighet fra 2019 med god standard og nydelige kvaliteter - Sameiet Hauge Hageby er nytt med fine fellesområder og parkeringsplasser - Herlig usjenert altan på ca. 9,5 m² med meget gode solforhold. - Altanen er takoverbygget og lun. - Sentral og attraktiv beliggenhet på Hauge. - Fra boligen er det kort kjøreavstand til både Valestrand, Lone og Arna. - Parkering i carport og på felles plass.

Valestrandsvegen 41, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leiligheten
  Bruksareal
  2. etasje: 76 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 72 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Stue/kjøkken, 2 soverom, garderobe/omkledningsrom, bad og entré.  Tomt
  8249m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt er opparbeidet med plen, grus, boder, carporter, parkeringsplasser og asfalt. Tomten er flat og lettstelt og passer både for store og små.

  Beliggenhet
  Beliggenheten er landlig, men likevel sentral, med kort kjøreavstand til det aller meste av hverdagslige servicetilbud. Osterøy er Nordens største innlandsøy og er et paradis for friluftsmennesker. Her avholdes det festivaler, konserter, årlige halvmaraton rundt Brakvatnet og mye annet. Øyen har alt av fjord og fjell. Årlig avholdes det en tradisjonell 9-fjellstur som går over alle de flotte toppene på Valestrand. Dette er Hånipa, Erstadfjellet, Perafjellet, Hallandskletten, Burkelandsfjellet, Horsåsfjellet, Dalsnipa, Iseggjane og Eikelandsfjellet. Fjellene er også mulig å gå opp utenom 9-fjellsturen i det tempoet som passer deg og din familie. Andre turdestinasjoner er Reigstadfjellet og Brakvatnet. Ved sistnevnte finner man en familievennlig strand hvor det er langgrunt og barnevennlig. Det er lagt til rette for grilling, telting og søndagsturer rundt vannet. Osterøy er en fantastisk øy som byr alt fra langrennsløyper, bading, padling, fisk, klatring og mye mer. Noen avstander fra boligen: - 3,6 km til Valestrand sentrum - 4,1 km til Lonevåg sentrum - 21 km til Bergen sentrum, via Breistein - 19 km til handlesenteret Øyrane torg i Indre Arna - 40 km til Bergen lufthavn, Flesland Fra Valestrand går det ferge over til fastlandet hver halvtime. Overfarten til Breistein tar ca. 10 minutt. Fra Breistein er man i Åsane på 5 minutt. Her har man byens tetteste konsentrasjon av handlesenter og spesialbutikker. Osterøybrua er nedbetalt, og om en ønsker å ta veien om Arna til Bergen, kan man det. Der kan man også ta lokaltog til Bergen. Fra Arna Terminal bruker toget bare 8 minutt til Bergen.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning

  Bebyggelse
  Boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Tak: Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon og er lukket konstruksjon. Taktekkingen er av papp. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Vinduer: Vinduer har 3- lags glass i hvite innvendige trekarmer og utvendige aluminiumbeslag. Dører: Hvit inngangsdør har 2- lags glass. Hvit altandør har 3- lags glass og utvendige aluminiumbeslag. Innvendig har boligen hvite glatte dører, skyvedører til stue og garderoberom. Etasjeskillere: Etasjeskiller er av trebjelkelag. Drenering: Drenerende masser under bygning. Grunn og fundamenter: Bygningen har grunnmur/ringmur i isolerte elementer.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Utdrag fra selgers egenerklæring: - Utbedring av arbeid, byttet toalettsete. - Utbedring av ventilasjonssystem (lydisolering). - Fana Blikk AS. Arbeidet ble utført 1. August 2022. Det gjaldt følerfeil og ulyd i ventilasjonsanlegget. - Det er meldt om byggeplaner pa eiendom med gards] og bruksnummer 4/148/0/0.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Valestrandvegen 41. Nydelig 3-roms leilighet fra 2019 med gjennomgående god standard. Her er alt nytt både innvendig og utvendig så her kan en flytte rett inn og nyte den fine leiligheten. Leiligheten ligger meget fint til i 2 etasje og har en usjenert og fin plassering i sameiet. Leiligheten har en sosial og luftig planløsning med åpen løsning mellom stue og kjøkkenet. Videre er planløsningen meget praktisk, med dør mellom stue/kjøkken og gang ved soverom og bad. Leiligheten har en herlig altan på ca. 9,5 m² med meget gode solforhold. Altanen er takoverbygget og lun. Sentral og attraktiv beliggenhet på Osterøy med kort kjøreavstand til både Valestrand, Lonevåg, Arna og Åsane. Parkering i carport. Velkommen på visning! Åpen stue og kjøkkenløsning med et areal på 35,5 m². Rommet har en praktisk utforming med god plass for innredning av sofagruppe og spisebord. Stuen er i lys og pen utførelse og fremstår meget moderne. Fra stue er det utgang til takoverbygget altan på ca. 9,5 m². Her kan man nyte de svært gode solforholdene. Stilrent kjøkken med glatte, hvite fronter og laminat benkeplate. Rommet er ellers utstyrt med integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Innredningen er romslig med god lagringsplass for kjøkkenutstyr, samt god arbeidsplass på kjøkkenbenk. Leiligheten har totalt 2 soverom. Hovedsoverommet har et areal på 9,4 m², med direkte tilkomst til garderoberom på 3,7 m². Hovedsoverommet kan innredes med dobbeltseng og annet soveromsmøblement. Soverom 2 måler 6,9 m² og kan innredes med standard soveromsmøblement. Soverom 2 kan benyttes som barnerom, gjesterom og/eller kontor. Lekkert bad med fliser på gulv og vegger samt elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med servant i baderomsmøbler med speildører i overskap og overlys, veggmontert toalett og dusjnisje med innfellbare dører. Det er opplegg til vaskemaskin bak skyvedører til teknisk rom. Utvendig bod på 5m². Kort fortalt er dette en flott 3-roms leilighet fra 2019. Leiligheten holder en gjennomgående god standard, og kan ellers skilte med altan med svært gode solforhold og parkering i carport.

  Standard
  Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: - Stue/kjøkken: 35,5 m². - 2 stk. soverom: 9,4 m² og 6,9 m². - Garderoberom/omkledningsrom: 3,7 m². - Bad: 5,7 m². - Teknisk rom: 3,2 m². - Entré: 7,5 m². Utvendig bod på 5m². Innvendige overflater: Innvendig er det gulver av laminat, fliser i teknisk rom. Veggene har malte plater, baderomsplater i teknisk rom. Takene har malte plater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2 og TG 3. Takstmann har gitt tilstandsgrad 2 på følgende punkter i sin rapport: Avvik som kan kreve tiltak: Tekniske installasjoner > Vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket og anses som garantisak. Tiltak: Rørkurser på rør-i-rør system bør merkes. Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Innvendig > Andre innvendige forhold Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Fast parkering for 2 biler per leilighet - parkering i garasje og på enden/mellom garasjene. Tilrettelagt for Elbillader, men ikke satt opp ladeboks.

  Diverse
  Informasjon fra kommunen: Det er meldt oppstart av planarbeid på næringstomt på andre siden av fylkesvegen, gbnr 4/95. Det er planlagt for detaljvarehandel på eiendommen. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 790 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  69 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000))

  82 792 (Omkostninger totalt)

  2 872 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med Frico viftekonvektorovn med vannbåren varme elektrisk vifte. Varmekabler på bad og teknisk rom.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  13375

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp og eiendomsskatt. Renovasjon blir levert av ekstern aktør; BIR.

  Formuesverdi primær
  554223

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1995202

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  1/14

  Felleskostnader pr. mnd
  1125

  Felleskostnader inkluderer
  Månedlige fellesutgifter går til drift og vedlikehold av sameiet samt årlig service på leilighetenes varmekonvektorer.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Ny kjøper skal meldes til styret.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt dersom det ikke er til ulempe for andre beboere.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4630/4/127/6: 05.01.1981 - Dokumentnr: 27 - Erklæring/avtale VISSE RETTIGHETER I FLG SKJØTE RETTIGHETSHAVER: KOPPEN HILDA OLAUG BEST. OM OVERDRAGELSE Overført fra: Knr:4630 Gnr:4 Bnr:127 Gjelder denne registerenheten med flere 26.09.2019 - Dokumentnr: 1128730 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/14

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for oppføring av 6-mannsbolig datert 07.09.2022. Andre dokumenter mottatt fra kommunen: - Tegninger datert 17.01.2017. -Oversiktskart datert 17.01.2017. - Søknad om dispensasjon fra reguleringsplan datert 24.02.2017. - Søknad om tillatelse i ett trinn: Bolig, garasje (oppføring av 4-mannsbolig med tilhørende garasje og boder) datert 26.06.2017. - Tillatelse til tiltak, oppføring av 6-mannsbolig datert 25.01.2018.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Tilkomst via offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig - konsentrert småhusbebyggelse. Reguleringsplan: Plannavn: Utbyggingsplan Haugheim bustadområde. Reguleringsformål: Bolig - konsentrert småhusbebyggelse. Informasjon fra kommunen: Det er meldt oppstart av planarbeid på næringstomt på andre siden av fylkesvegen, gbnr 4/95. Det er planlagt for detaljvarehandel på eiendommen.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Utleie må meldes til styret.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 790 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  69 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000))

  82 792 (Omkostninger totalt)

  2 872 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  82792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse.  Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr. 84 900,- på dette oppdraget. Dette inkluderer vederlag, markedsføring og utlegg.

Jørn Tage Hereide

Megler

Jørn Tage Hereide

99 25 14 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev