aktiv-eiendomsmegling
Fantastisk utsikt!

VANVIK Vanvikvegen 1757

Vanvik - Flott, romslig hytte med usjenert beliggenhet - Nydelig utsikt til fjorden

 • kr 2 390 000
 • BRA 75 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 2 390 000
 • Omkostningerkr 75 720
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 465 720
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 003
 • Soverom4
 • ArealP-rom 75 m²
 • Tomt616.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) 75 720,- (Omkostninger totalt) 2 465 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Hytte i idylliske Vanvik, ca. 20min fra Sauda sentrum. Her har en umiddelbar nærhet til sjø og båtliv, samtidig som en har bl.a. turterreng, badeanlegg, alpinbakke, langrennsløyper, golfbane med mer innenfor en halvtimes kjøring. Hytta ligger veldig flott til; usjenert på høyden av hyttefeltet med nydelig utsikt ut over Hylsfjorden. God standard, oppført i 2003. Inneholder to soverom, bad/vaskerom, tv-stue(evt soverom), stue og kjøkken. Terrasse rundt hele hytta. Loft er innredet med to loftsrom som kan nyttes til mange sengeplasser. Utvendig redskapsbod. Romslig uteareal med p-plass. I tillegg har en rett på p-plass på fellesområde, samt båtfeste. Rett over to timer kjøring fra Haugesund og rundt tre timer fra Stavanger. Kontakt megler for avtale om visning - Velkommen!

Vanvikvegen 1757, Rogaland

 • Tomt
  616.9m²

  Beskrivelse av tomt
  En del av parkering/snuplassen ved hytta står på grunneiers eiendom, etter avtale med grunneier.

  Beliggenhet
  Vanvik er en idyllisk bygd i Suldal kommune. Her har en nærhet til sjø og båtliv, samtidig som en er nær turterreng og Sauda. Sauda sentrum er ca 20 min i fra, der en har butikker, bakeri, badeanlegg, minigolf-anlegg med mer. Sauda skisenter er ca 30 min i fra. Hytta ligger i et nyere hyttefelt med 6-7 hytter. Det er sti ned til sjøen, der en har strand og gode bademuligheter. Felles brygge med rett til båtfeste.

  Adkomst
  Se finn-kart for nærmere beskrivelse. Følg vei ned til Vanvik kai og ta opp til høyre ved skilt som viser adresse. Følg veien rett frem helt til hytta.

  Bebyggelse
  Området består av landbruk, fritid og boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i 2003. Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 18.08.2022 av Lars Strand for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  1.etg: Entrè, bad, to soverom, stue, kjøkken, tv-stue. Loft: Gang, to loftsrom Utvendig bod.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Hytte fra 2003 oppført på ringmur. Vegger av reisverkkonstruksjon og saltak tekket med betongpanner. Bestående av hovedetasje og hems. Bygningen er i god stand med mindre avvik som er nevnt i rapporten. Fritidsbolig - Byggeår: 2003 UTVENDIG Taktekkingen er av betongtakstein. Taksteinen er noe mosegrodd. Nedløp og takrenner i plast. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør. Terrasse i impregnertematerialer. INNVENDIG Innvendig er det gulv av laminat og furu. Veggene har trepanel. Innvendige tak har trepanel. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Boligen har elementpipe. Pusset over tak. Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag/stubbegulv. Trapp til hems. Innvendig har boligen furu fyllingsdører. VÅTROM Bad/vaskerom. Bad fra byggeåret. Vegg og himling tekket med trepanel. Gulv tekket med våtromsbelegg. Det er plastsluk. og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Rommet har servant, toalett, dusjkabinett og røropplegg for vaskemaskin. Det er ingen ventilering. Det ble fuktsøkt i inspeksjonsluke og i utsatte områder i badet og tilliggende med rom med fuktmåler uten utslag på høye fuktverdier. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG3, STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK: Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom Rommet har ingen ventilasjon Kostnadsestimat : Under 10 000 Forhold som har fått TG2, AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK: Innvendig > Pipe og ildsted Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).

  Innbo og løsøre
  Hvitevarer, senger og en del møbler medfølger etter nærmere avtale. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen tomt

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Rett på båtfeste ved felles brygge, samt parkeringsplass på felles område. Eier har ikke benyttet denne. Tomten skal ikke gjerdest inn.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) 75 720,- (Omkostninger totalt) 2 465 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Varmekabler på bad, vedovn i stue. Ellers elektrisk.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  10097

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kr. 10 097 pr. år Vannavgift, kr. 5.740. Hytterenovasjon kr. 2.470. Slamtømming kr. 1.887.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1134/84/43: 17.10.2001 - Dokumentnr: 5771 - Bestemmelse om gjerde 20.12.2006 - Dokumentnr: 9417 - Bruksrett Rettighetshavere: BERTELSEN ANNE MARIE OG BERTEL
  16.08.2001 - Dokumentnr: 4484 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1134 Gnr:84 Bnr:1
  17.10.2001 - Dokumentnr: 5771 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighet hefter i: Knr:1134 Gnr:84 Bnr:1
  Bestemmelse om garasje/parkering
  Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om båt/bryggeplass


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann. Varmekabel ligger i vannrør. Privat vei, dugnad hver pinseaften. Privat avløp/septik med nabohytta nedenfor. Fellestank avgift kr. 1.887. Avtale om tømming hvert 2. år.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende regulering er reguleringsplan for gnr. 84, bnr. 1, Ytre Vanvik .

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) 75 720,- (Omkostninger totalt) 2 465 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  75720

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris vederlag tilsvarende kr. 44.900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr og oppgjørshonorar kr. 14.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 20.222,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler ikke krav på å få dekket utlegg eller vederlag. Alle beløp er inkl. mva.

Kurt Inge Nybru

Megler

Kurt Inge Nybru

91 52 30 26

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev