aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bekkejordet 8D - stilren leilighet i 1.etasje

Vear Bekkejordet 8D

Stilren 3-roms selveierleilighet med solrik terrasse - parkering - rolig og populært nabolag

 • 2 950 000
 • BRA 65 m²
 • PRISANTYDNING2 950 000
 • OMKOSTNINGER85 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 035 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 009
 • AREALP-rom 61 m²
 • FELLESKOST./MND1 224
 • TOMT1 940 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 2 950 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-))
  --------------------------------------------------------
  85 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 035 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten ligger i en flermannsbolig i byggets 1.etasje og inneholder; entré, 2 soverom, innvendig bod, stue/kjøkken og bad.
Medfølger utvendig bod og en felles sportsbod.
Kjøkken

Bekkejordet 8D, Vestfold og telemark

 • Leiligheten har en praktisk entré og gang med god plass til yttertøy.

  Det er to lune soverom. Hovedsoverommet er ekstra romslig med skyvedørsgarderobe. Soverom II kan også benyttes til gjesterom, kontor, trimrom - hva trenger du? Rommene vender ut mot rolige fellesarealer.

  Stue og kjøkken er i en velfungerende og åpen løsning. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Hvitevarene medfølger salget selv om det ikke er integrerte hvitevarer. Den åpne løsningen gir rom for både spisebord og sofagruppe. La deg gjerne inspirere av dagens løsninger. Peisovnen blir et naturlig blikkfang i rommet og gir samtidig mye lys og varme.

  Ute på terrassen får man store deler av sommerhalvåret et ekstra rom. Her kan man nyte stillhet, sol og livet fra tidlig vår til langt utpå høsten. Deler av terrassen har overbygg så du tåler litt vind og vær. Etter en lang arbeidsdag henger solen og venter på deg til langt utpå kvelden. Det er god plass til både spisebord og solsenger. Her kan grillen diske opp med middag til hverdag og fest. Det er nylig installert zip screen med motor. Dette gir mulighet for å nyte sol utendørs, men bevare et behagelig, svalt inneklima på selv de varmeste dagene.

  Badet er et delikat og flislagt rom. Det er tidligere dusjet rett på flis og som taksten påpeker bør det på grunn av manglende tetting av plateskjøter i tidligere våtsone påregnes arbeid. Det ble montert dusjkabinett i 2021 Det er en moderne og praktisk innredning. Rommet har god plass til vaskemaskin og evt tørketrommel.

  Leiligheten har en innvendig bod med mye god lagringsplass. I tillegg er det en egen utebod samt en felles, utvendig sportsbod. Parkering rett utenfor døren.


  I forbindelse med salg av eiendommen er det blitt utarbeidet en tilstandsrapport av fagkyndig.
  Følgende punkt har fått tilstandsgrad 3 som indikerer alvorlig avvik:

  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
  Våtromsplater er ikke montert fagmessig. Det er registrert synlige tegn på fukt-/råteskader. Bak dusj er det fukt- og råteskade nederst på veggplater. Dette antas å skyldes manglende silikon i skjøter på veggplater. Det er også observert at det kun er montert aluminiumsskinne nederst på veggplater i våtsone, dette er et avvik iht. dagens krav, da det også skal være aluminiumsskinne på resten av vegger.

  Følgende punkter har fått tilstandsgrad 2 og kan kreve tiltak:

  Innvendig > Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
  Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
  Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. I sluk er det observert at membran i gulv ikke er ført og klemt under klemring i sluk, dette kan føre til at gulv ikke er tett.

  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
  Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
  Sikringsskap med automatsikringer, plassert i bod.

  For fullstendig beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Arvid Lysgård, datert 19.09.2022.
 • Velkommen til Vear! Bekkejordet 8D ligger i et veletablert og populært boligområde. Det er et solrikt, barnevennlig og rolig nabolag. Området er i stadig vekst og utvikling. Vear er en av Tønsbergs forstader med god skole- og barnehagekrets samt lokale foreninger med fritidstilbud for store og små. Er du en golfentusiast er det bare noen få minutter til Vestfold Golfklubb, en 18-hulls bane i landlige omgivelser. På Vear er det en moderne fotballarena, lysløype samt idrettshall. Her på Vear er det generelt kort vei til det meste av sentrumsfasiliteter både i Tønsberg og Stokke. Er du av de med travel pendlerhverdag er det ca. 7-10 minutter til togstasjonen i Tønsberg og Stokke. Er du sprek kan du også sykle på sykkelstier frem og tilbake.
  Her får du litt av alt Tønsberglivet kan tilby; kort vei til sjø og strand, solrikt og rolig nabolag, god bussforbindelse, kort vei til to togstasjoner og E-18.

  Velkommen til det gode liv på Bekkejordet 8D! Det er et stort, solrikt og flott fellesareal som benyttes av hele nabolaget. Det er port i egen terrasse så tilgangen fra leiligheten er ekstra enkel.
 • Tomten består av flermannsboliger, carporter og bodanlegg.
 • Firemannsbolig med opprinnelse fra 2009, oppført i tre over støpt plate på mark. Det utvendige vedlikeholdet påhviler sameiet.

  Eiendommen fremstår som vedlikeholdt, og utover nevnte punkter er det i hovedsak kun observert svekkelser som skyldes normal elde og slitasje. På bad er det tegn til fuktskader nederst på vegg bak dusjkabinett, samt at det er lite fall til sluk. Det er også observert at membran i gulv ikke er ført og klemt under klemring i sluk. Forøvrig henvises det til de respektive bygningsdelene med tilstandsgradering.
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

  Se vedlagte tilstandsrapport av Arvid Lysgård, datert 19.09.2022.
 • 1.etasje: 65 BRA
  Det er utvendig sportsbod på ca. 5 m² i felles bygg som følger leiligheten iflg. selger.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Gang, stue/kjøkken, bad/ vaskerom og 2 soverom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Bekkejordet B5 Boligsameie har inngått en avtale med Skagerak Fibernett på 36 måneder. Vi har lagt grunnpakken samt en dekoder uten PVR i felleskostnadene. Ønsker beboerne internett og telefon tas dette da direkte med Skagerak Fiber. Ønsker man flere kanaler, ordnes dette også direkte med leverandør. Dekoderen og sentralen skal stå igjen i leiligheten ved salg.
 • Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget 03.05.17 i ovennevnte objekt. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Denne gangs tilsyn er herved formelt avsluttet.

  Forrige eier fikk installert vifte på skorstein pga. dårlig trekk. Ildsted fungerer fint med denne løsningen, ref selgers egenerklæring.
  Det er balansert ventilasjon i leiligheten. Denne er også varmegjenvinnende. Gulvvarme.
 • Biloppstillingsplass følger med.
  Ved anskaffelse av el-bil, må beboer selv legge opp opplegg for dette. Ved vanlig 16A strøm, bør dette trekkes ut av den respektives sikringsskap. Er det 3-fas med høy volt, må det legges opp eget punkt og måler. Dette er noe beboer selv må påkoste. Sameiet har ingenting med dette å gjøre.
 • Offentlig vei, vann og avløp.
 • Forretningsfører: Lars Roger Fevang
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke godkjennelse av styret, men det kan kun selges til privatperson. Ikke stat/ kommune/ sosialbolig.
 • Det er tillatt med husdyr i Bekkejordet B5 Boligsameie, forutsatt at det ikke er til vesentlig sjenanse for de andre beboerne.
 • Sparebank 1
  Polisenummer: 7931798/8
  Sameierne er ansvarlig for at eiendommen til enhver tid holdes tilstrekkelig forsikret i godkjent forsikringsselskap. Den enkelte sameier er ansvarlig for å tegne forsikring for sitt innbo og løsøre, samt for glassruter og eventuelle ekstraordinære innredningsarbeider/påkostninger ut over det som er standard. Forsikringen av bygningene og det utvendige, står Sameiet for. Prisen for dette ligger innbakt i felleskostnadene.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 717 987 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 584 751 per 31.12.20
 • 1 224 pr. mnd. Felleskostnader inkluderer TV-pakke og internett, gressklipp, andel velforening og måking av parkeringsplasser/vei.

  Det er ingen store arbeider i vente. Bygningsmasse ble malt i sommer. Det kan komme noe økning i forhold til vedlikehold fremover, men dette vil være småbeløp( 50/100,- mnd). Dette er ikke vedtatt 100% foreløpig.
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. 09.09.22.
  Andel fellesformue kr 7 417,- pr. 09.09.22.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 10 332,44 pr. år
  I kommunale avgifter inngår vann, avløp, renovasjon, samt tilsyn og feiegebyr.
 • Felleskostnader, innboforsikring og strøm.
 • Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 14.09.2011.
  Denne omfatter 14 boenheter, samt to utvendige fellesboder.

  Det foreligger tegninger på garasje, datert 14.8.2012.
 • Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Hvis man leier ut leiligheten sin, skal styre ha skriftlig beskjed i god tid i forveien. Styret skal ha navn og kontaktinformasjon av leietager. Fremleier står fortsatt 100% juridisk og økonomisk ansvarlig så lenge man står oppført som eier. Styret skal også underrettes om korrekt bostedsadresse. Innbetaling av felleskostnader skal komme fra eiers konto, og ikke fra leietagers.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Vi øker felleskostnadene med 50,- pr. måned. Grunnlaget for dette er den manglende deltagelsen på dugnader. De som er med på dugnad, vil få 600, tilbakebetalt etter endt dugnad. De som ikke er med, vil ikke få disse pengene tilbake. Dette blir pålagt av styre, da vi ser at mange ikke bidrar til fellesskapet.
  Et velorganisert vel tar seg av hele nabolaget.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2009/403138-1/200 Seksjonering
  08.06.2009
  opprettet seksjoner:
  snr: 3
  formål: Bolig
  tilleggsdel: Bygning og grunn
  sameiebrøk: 65/910
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan av 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse- nåværende.
  Eiendommen ligger i et regulert område med PLANID 3803 01107, plannavn Bekkejordet( 12.02.2001) hvor reguleringsformålet er felles lekeareal og boliger.

  Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.
 • Gnr. 203 Bnr. 474 Snr. 3 i Tønsberg kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 17 000-, og oppgjørshonorar kr. 4 900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket et rimelig vederlag. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Karianne Bruun
Tea Wærland

Megler

Tea Wærland

93 05 02 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev